Сексът с една жена, дори и омъжена, е просто секс, нито е повод за влюбване, е обещание за брак, нито за други бъдещи отношения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сексът с една жена, дори и омъжена, е просто секс, нито е повод за влюбване, е обещание за брак, нито за други бъдещи отношения
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1877 пъти
Здравейте,
Значи бих искал да ви споделя нещо. Говорим за равноправие между половете във всяко едно отношение. В същото време на нас мъжете ни се внушава, че потискаме жените. Аз лично не мога да си го обясня, защото изборът е винаги в ръцете на жената. Тя си избира съпруг, тя решава колко деца да роди и от кого, тя решава дали да изневери и с кого, тя решава каква професия да има и т. н, и т. н. Съвременното демократично общество и е дало всички благини и свободи, за да се развива и да бъде щастлива. И въпреки това повечето жени са нещастни, дали всяка по своему или всички еднакво - не знам. Все нещо им липсва, все нещо не им е наред. Знам, че сега ще ми отговори дамската част, че жените силно се влюбват, че те са много емоционални и какво ли още не.
Да преминем обаче на темата. Хубавият секс си е хубав секс. Все един човек има нужда от това. Някои повече, други по-малко и когато му липсва в къщи той си го набавя отвън. Моята е лесна аз не съм обвързан в момента, но тя беше омъжена с две деца. Никога не съм давал обещания, никога не съм лъгал, хранел илюзии и давал правни надежди. Имаше привличане и от двете страни. Аз обаче спазвах дистанция. Тя направи първата крачка. И не, не се изкарвам жертва. Ясно и казах не искам "играчка плачка", нито разбито семейство. Тя ясно ми отговори, съвестта ми е чиста, достатъчно търпях искам да наваксам, един живот имам и нямам намерение да умра като монахиня. Ок. Хубаво ни беше, бяхме дискретни, поне аз за себе си съм бил сигурен. Мъжът и разбира. Скандали, разправии, тежък развод и т. н. Всичко свършва и всеки почва нов живот. Тя вместо да е щастлива е пак нещастна. "Оле-ли, децата ми останаха без баща", оле-ле не мога да се оправям с това и онова и не скрит упрек към мен. За какво? Не съм и бил емоционална и финансова подкрепа след развода, възползвал съм се от нейна моментна слабост (малко повече от 1 година бяхме любовници), поведението ми не било мъжко и пр. Извинявайте много, аз никави обещания не съм поемал, нито пък и съм се обяснявал в любов. Накрая ми изръси: "публична тайна е, че когато една жена предлага доброволно тялото си на един мъж тя има чувства към него и той не и е безразличен. " Така, така тогава говореше едно, а сега друго. Истината е, че тя горката просто търсеше секс, хубав и здрав секс. Получи го и накрая пак ние мъжете сме виновни за собствените решения на жените.
Не съм безчувствено същество и разбирам, че и е тежко, но аз не мога да и помогна.
Г. 29 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 78ef4a02ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Манипулаторка.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 67ef3b9f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Каквото си е надробила, това да сърба! А ти внимавай за в бъдеще. При толкова свободни жени не се хващай с омъжени. Бъди доволен, че мъжът ѝ не си го е изкарал и на теб, никога не знаеш кой колко е луд :)

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1da27a8b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Ти не си виновен. И това ти го пише жена, която много пъти от чиста женска солидарност е защитавала други жени, дори да не са прави. Ти нямаш съпруга, не си обвързан, значи-не мамиш никого. Тя да е мислила с главата си, да си е пазила семейството, децата. Твърдиш, че нищо не си и обещавал, че ясно си поставил условията-само секс. Една нормална жена като чуе такова условие веднага ще и светне лампата в главата, ще събере две и две, а именно-че не може да разчита на теб за нищо и в никой случай. Сега е жалка-вменява ти вина, иска да ти увисне на врата с чуждите деца, не че те за нещо са виновни горките. Като погледне човек, то и ти не си цвете щом си се забъркал с женена жена-повярвай, и неженените могат да правят хубав секс. Сега явно се чудиш как да се оттървеш от нея, ама да ти е обица на ухото-друг път бягай като от огън от такива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 58c81c42f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Няма нищо лошо да си правиш безразборен секс. Лошото е да даваш лъжовни обещания и да манипулираш. Лошото е, ако направиш белята да бягаш от отговорност и невинни деца да страдат! Това е!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9f83ab544c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам те добре авторе, даже си мисля, че тази жена е била крайно отчаяна, за да ти отговори накрая така.

П. П. Не знам защо, обаче аз също не бих правил секс, ако нямам чувства към съответната жена, може би съм влюбчив. Скоро ставам на 23, ако има значение.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 51f2a6c268
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом се обясняваш тук, значи изпитваш известно чувство на вина или поне имаш някакви угризения.
Описваш нея като закъсала за секс, а ти не беше ли?
Само закъсал мъж или мъж с много ниско самочувствие може да се хване с жена в брак и с две деца или с разведена с деца.
Опитваш се да излезеш с чист морал от ситуацията ли? Няма как да стане. И като си бил толкова дискретен, как съпругът й разбра?
Не оправдавам нито теб, нито нея, защото ти би следвало да си наясно, че можеш да станеш повод за разбиване на нечие семейство, а тя битрябвало добре да знае, че ако мъжът й разбере, я чака развод.
Въпреки всичко разсъжденията ти са малодушни и егоистични. Не мисля, че тя е очаквала всичко това да свърши с Менделсон, но поне от морална гледна точка, трябваше да й помогнеш с багажа, когато се изнася.
Сам си решил да се занимаваш с женена с деца, а сега просто си сърбай това, което си надробил.
После се чудите, защо животът ви тръгнал наопаки. Има неписани закони: " Не причинявай на другите това, което не искаш да ти бъде причинено".
Един ден животът ще ти върне жеста, тогава ще разбереш как се е чувствал съпругът й с еленови рога....
Не разбирам изневеряващите и забърканите в истории с тях. Ако една връзка е изчерпана, прекратявам я и продължавам напред.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 167144e540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Абсолютно всяка жена първо проиграва всички варианти до колкото и се простира фантазията и тогава взима решение. Да, по- някога е емоционално, егоистично, емоционално или просто първично. Всеки е отговорен за решенията си и последствията в бъдеще. Вините ги разпределя друг Съдник, а ние грешниците можем само да се покаем и поправим. Дамата се е наиграла- сега да запретва ръкави и да поеме последствията.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6aed1927f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не разбирам, за какво на нас ни държиш сметка за твоите решения и любовни приключения.
Такива връзки водят до потенциално големи мизерии, които участващите гълъбчета не е зле да си дават сметка предварително. И, да, хората от единия секс могат да се влюбят. Тук сме чели теми и от влюбени мъже, не е като само жените да са големи бели птици.
Благодари се, е рогоносецът не ти е трошил кокалите, че нямаше сега да можеш да чаткаш по клавиатурата.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ed60e82b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям автора. З амет като вземеш някакаво решение, означава, че си се съгласил с последствията от него. Тя не е влязла насила в леглото му, била е наясно с всичко. Бил съм свидетел как някои жени започват отношения с едни уговорки, а после сменят плочата и казват, че се влюбили. Как става тоя номер да се влюбваш и разлюбваш по желание - не знам... Влюбила се била и това е извинение за всичко, което е натворила... Или обратното - разлюбила го, и затова може да прави каквото си поиска... да не отварям болната тема как се влюбват все в определен тип мъже... Не одобрявам това да се влюбиш да ти е извинение за поведението, това е бягане от отговорност, по тази логика като намразиш някой и го убиеш трябва да ти се размине ли?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: cb5d2dc8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към хората, дето съдят автора, че се е занимавал с омъжена и че имало достатъчно необвързани за секс...

Сигурни ли сте? Мислите ли, че ако авторът (или който и да е мъж, занимаващ се с обързани жени) е имал възможността за подобни отношения с необвързани жени, е нямало да предпочете да е с тях???

Ще ви кажа някои неудобни истини. Истината е, че необвързани жени ПОЧТИ НЯМА. Като изключим тези дето са визуално под всякакви критика или нещо мръднали в главата, или и двете.
90% от "необвързаните" жени си имат пичове дето постоянно обикалят около тях, такива с които правят само секс и т. н.
Необвързана жена е такава, която не получава тонове мъжко внимание и интимност под всякакви форми, ежедневно.
Има си тя 2ма тъпкача.... от време на време се забива с някой друг, ако я изкефи, през останалото време с приятелки напред-назад, работа, хобита и задачки, иначе била ми необвързана - ХАХАХХААААХАХХА.

Повярвайте ми, хич не е яко да си необвързан и да ти липсва каквато и да е интимност. Ако една жена ми обяснява съвсем искрено колко й е яко да е сингъл, значи са я чукали скоро време. Гаранция! Айде да се затвори за 3 месеца - само работа и вкъщи, пък да видим колко ще й е готино да е необвързана.

Обяснявам всичко това, за да разберете автора и други като него и защо е прибегнал до омъжена жена. Обяснението е просто - защото само тя му е вързала. И това е реалността за адски много мъже. А реалността на друга голяма част от мъжете е, че даже и това не успяват да дръпнат и седят на сухо с години.

Ама жените грам не се замисляте над тези неща. Седите на кафе с пича дето сте приятели, виждате на съседната маса 3 жени дето си гукат и си викате - ето! 3 необвързани! Вземай ги, те теб чакат! ЛОЛ. А реално в последните 24 часа и 3те уж "необвързани", са били нанизани на нечий чеп и грам не им дреме.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b2465c69e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Приятелю, така е. За една жена сексът никога не е просто секс. Това трябава да го знаеш когато правиш връзка с омъжена жена.
При мъжът, мисленето е доста по-елементарно. Само се замисли защо има толкова жени проститутки, за сметка на мъжете такива. Защото на мъжа му трябва секс. А проститутката го прави за пари.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e0ee355759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 12 е много прав.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker