Колко е нормално това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко е нормално това?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1961 пъти
Здравейте,

Имам приятел от над 3 години, с който вече живея от половин година.

Според вас нормално ли е да не съм поканена на рождените дни/празници на семейството му(майка и баща) ? Какви биха били причините според вас? Познавам се със семейството му, но в никакъв случай нямаме близки отношения, нито пък лоши отношения, доколкото знам мнението им за мен е положително.

Докато не живеехме заедно не ме притесняваше толкова, но предвид, че живеем заедно ми е странно, че няма дори покана.

Не ми е удобно да питам защо не съм поканена, защото ми звучи малко нахално, но ми се струва, че смята семейството му за напълно отделно от мен и него. Уж има сериозни намерения към мен, но тези случки ме озадачиха.

На мои събирания е бил канен и преди да заживеем заедно.

Благодаря,
Еми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: bea1cde1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз никога не съм била канена на рожден ден на родител на мое гадже. Говоря също за няколкогодишни връзки. Сега съм омъжена и е различно, но преди не съм се замисляла. Може родителите му да празнуват в тесен роднински кръг. Някои хора си канят само дългогодишни приятели, а съгласи се, че ти не влизаш в тези категории. Според мен нямаш причина да се обиждаш, но ако толкова държиш, кажи му следващия път, че би искала да поздравиш еди кого си за рождения ден и може и да се сети да те вземе.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 792ac78522
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Просто ти играят театър, че те харесват. Всъщност миличка въобще не те харесват. Те никога няма да те приемат за член на семейството и това за в бъдеще ще бъде причината твоя хубостник да си потърси друга, защото мама не те харесва. Моите близки, ако не желаят съпругата ми или приятелката ми да дойде на техен празник аз също няма да отида. Така правят истинските мъже. А ти имаш за приятел мухльо. Честито!







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 77f6c7a038
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И какво толкова те вълнува, че не са те поканили на рожден ден? Аз от години предпочитам да отидем някъде и да празнуваме само двамата с мъжа ми и с децата, вместо да събирам родата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2491beece1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Един път да съм съгласен с ЧХ. Сега чак до раздяла заради мамчето не знам дали ще се стигне, но е факт, че ако те те приемаха и харесваха, щяха да те поканят. Дори моите родители, които не харесват жена ми, пак я канят, поне заради мен или от кумова срама. Колкото и в семеен кръг да празнуват, толкова едно място за снахата ще се намери, ако има желание. Все пак вие не сте гимназиални гадженца, а си жената, с която той живее. Вие реално сте семейство.

99% съм сигурен, че това е причината. Не казвам, че проблема е в теб, може просто да не могат да приемат, че сина им вече не им е до полата, може да ревнуват, може в техните очи да няма достойна за него, може просто да са тесногръди и да не приемат чужди хора с различни от техните разбирания, навици и т.н. Знаеш как е при повечето свекърви.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0b23142365
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Причини може да са много, аз лично не го приемам за ок. Но със сигорност има нещо което незнаеш и няма как ние да го знаем. Няма нищо лошо в това да го попиташ директно защото ако сега неможете да говорите на всякакви теми та кога ще можете? Момчето от сега ти казвам не е виновно че има сопнати и невъзпитани родители, неме разбирай погрешно че те настройвам против него. Както се казва не си избираме родителите и той няма какво да направи по въпроса освен да ти каже просто истината това е.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8533f0d241
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Майката на моя бивш уж ме харесваше - канеше ме на рождени дни, Коледа и т.н., но се оказа, че ми говори зад гърба нон-стоп, опява му да ме остави, даже друга приятелка му търсеше и се опитваше да урежда срещи. Лично аз предпочитам да не ме канят и да не се занимават с мен, семейните сбирки винаги са ми били крайно досадни и отегчителни, но това е, може би, защото съм отраснала в дисфункционално семейство и нямам това отношение, което имат другите хора. Никой от партньорите ми не се е запознавал с моята майка, защото ме е срам от нея и поведението ѝ.
На твое място бих попитала деликатно мъжа си има ли някакъв проблем, какво става. Наистина би било нормално да те канят, но има всякакви хора - темерути, които не смятат семейството за нещо значително и т.н. В повечето случаи иде реч за това, което е описал Чингис Хан, но все пак има и други варианти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f651889014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   И аз в случая ще се съглася с Чингис Хан. Ти тях няма какво да ги питаш, но приятеля си задължително попитай защо така. Ако той не отваря темата сам, много бих се замислила дали да продължа с него.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6b19e8cfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дъщеря ми имаше двегодишна сериозна връзка. Исках да поканя приятеля й на мой юбилей, но тя сметна, че поводът е много семеен, роднините ще проявят голям интерес към него и той ще се чувства неудобно. Аз мисля, че момчето очакваше да бъде поканено, защото се обади да ми честити и на мен ми стана тъпо. Тя беше канена на рожден ден на брат му и отиде.
Разделиха се това лято /по взаимно съгласие/ и родата още "страда", че не са се запознали с него.
Преди брака също не обичах да ме канят на семейните сбирки на родата на мъжа ми. Аз също не съм го канила. Идвал е на гости, но не и на рожден ден на майка ми, примерно. Бяхме ходили в продължение на 3 години.
Ж 45

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d4e40dcf6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А те празнуват ли рожденните си дни? Има много възрастни, които просто не си празнуват рожденните дни.
Приятеля ти ходи ли на тези рожденни дни сам без теб? Или и двамата не сте поканени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 040c960ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Този път съм напълно съгласна с Чингиса!
Щом сте двойка ,щом дори живеете заедно е редно вече да ви канят като двойка, но... не ви приемат като такива.
В момрнта е деление на празници ,после ше става още по-грубо и очеизвадно докато ТИ станеш "виновната" след като го поставиш на въпрос. Той пък ше ти каже, чр няма проблем, чр си енушаваш за да избегне конфронтация. Ти пък че се обидиш, че принизява интелекта ти до под нивото на маймуна и ще отвориш темата още няколко пъти докато се изпокарате жестоко.
А маминката му...ще потрива доволно ръце защото няма да има нищо общо (уж) с неизбежната ви раздяла.
Няма топки човекът ти, кастриран е, всеки нормалрн мъж в подобна ситуация ще отиде с половинката ясно заявявайки по този начин, че вече са двойка и или заедно с нея, или с нея без тях...

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 57974d2824
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Може просто да са си такова семейство. Нашите не просто харесват приятеля ми, а го обожават. И въпреки това не го канят на рождени дни, защото така сме свикнали както моето, така и неговото семейство. И никой не се е сетил да се сърди.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b617945a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, не е нормално. Те знаят ли изобщо, че живеете заедно? Според мен това показва не отношението на родителите, а на приятеля ти към теб- ако те приемаше сериозно наистина, или щяхте да ходите заедно, или никой нямаше да ходи. Повдигни въпроса, за да не се окаже, че си връзката ви е различна от твоите представи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b79496bf4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм свободолюбив човек и винаги съм държала връзките си далеч от родителите ми, по-точно заради майка ми. Това са мои лични преживявания и никой друг не може да ми се меси. Отговорен човек съм и не изневерявам, но не понасям коментари, прогнози и каквото и да било за връзките ми. Винаги съм преценявала сама какво трябва да правя. Сестра ми мъкнеше гаджетата си вкъщи и запознаваше нашите с тях. Това нейно поведение винаги ми е било странно. Аз съм въздушен знак, а тя - земен.
Запознанството с роднини бих го отложила за съобщаването на датата на сватбата, ако зависеше единствено от мен.
Запознанствата с роднини са ми прозаични и някак си убиват романтиката.
Моят съпруг обаче държеше да ме запознае с майка си от самото начало на връзката ни, но какво не бих дала това да не се беше случвало. Неин рожден ден не си спомням да сме празнували някога заедно преди да се омъжа за него, но много държеше да сме под строй за Коледа и Великден и ако изклинчехме, вдигаше луди скандали и свистеше по 2-3 месеца.
Много хора сред навършването на определена възраст не празнуват рожденните си дни или ги празнуват само с мъжа си/жена си, но както вече казах има и такива като мен, които пазят връзките си от семейството си, не защото не държат на половинката си, а точно обратното, за да я предпазят от коментари и наблюдения под лупа. Моята майка си позволи да ми каже, че не одобрява мъжа ми и трябва да прекратя тази връзка, а баща ми никога не си е позволявал подобен коментар и то защото ги запознах по настояване на моя бъдещ съпруг. Вече 20 години сме заедно и имам щастлив брак с мъж, който ми е верен и никога не се е заглеждал по жени в мое присъствие и имам още много други поводи да се радвам кого избрах за свой съпруг.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0808fa3445
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Освен гореизброените причини в коментарите, има още една - майката да се притеснява от теб и да се чувства длъжна да предлага по-добро меню, отколкото, ако са само съпругът и децата и на празника. Може и торта да не купи даже, ако са в тесен кръг. Знам ли. Да не би да са финансово зле или да са останали с впечалението, че си по-претенциозна?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b79496bf4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мисля, че изобщо не е уместно да задаваш въпроси защо не си канена на рожденните дни на някой от родителите му. Не е добра идея да му държиш сметка, а живеете заедно само от 6 месеца. Рожденият ден е само един ден в годината.Какво толкова ти пречи, ако синът отиде и подари подарък и цветя на майка си.
Ако той те обича и държи на теб, тя и змии и гущери да бълва срещу тебе, пак ще те избере за жена
Месец септември - месецът на Девите. Ако има майка зодия Дева, изобщо не си го слагай присърце, колкото по-далеч стоиш от нея, толкова по-добре за теб.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 290275766a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз не бих се натискала да ходя по семейни сбирки. Толкова ли ти се запива с хора на средна възраст?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8c3b418d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Те просто се държат възпитано, когато се налага да се виждате. Но очевидно, когато зависи от тях предпочитат да не общувате.
Аз мисля като Номер 15, унизително е да питаш защо не си канена, защо не те харесват и подобни. Все едно без одобрението им не можеш да живееш. Или все едно връзката ви е толкова крехка, че виси на косъма на майка му/баща му.
Освен това 6 месеца са нищо, нищо, на което да стъпиш и да изискваш от мъж конфронтация с майка му. Просто ще стане по-зле и ще покажеш слабото си място. А именно, че имаш ниска самооценка и самочувствие. Иначе изобщо нямаше да ти пука за това и вече щеше да имаш по-приятни планове за този ден.
Не може ли ти да си голямата работа, на която не й се занимава с роднински сбирки, а трябва да си гаврошчето дето се бута, където не е желано да проси одобрение? Ти избираш

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ec459d6169
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   За мен това е абсолютна демонстрация и не е нормално. Говорим вече, когато двама души са двойка, камо ли двойка с дете. Нормално ли е да не си канена? Естествено, че не е нормално, живеете заедно. Това са номера от селски вечеринки и щом го правят са супер кофти хора, камо ли приятеля ти, който не те взима със себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ec459d6169
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Само да добавя към коментара си, че оправдания от рода на "той не празнуваше" или "тя не празнуваше" са супер нелогични, ако не празнуват, защо се събират? Ако мъжа, с който живееш не те взима на рожден ден на сестра, брат, майка баща, именни дни, Коледа, Великден - това е висша форма на грубост от тяхна страна. Както писаха и по-горе хора които не харесват от Кумова срама канят. Ако мъжът ти ходи без теб това значи, че се включва в тази подлост. А ако те поканят след време въпреки тези номера, най-добре не отивай.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6b19e8cfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От н. 8 до 13
Също съм въздушен знак и не считах за нормално да запознавам гаджетата си със семейството ми, камо ли да ги каня по семейни поводи. Мислех, че вече ще гледат на дадения човек като бъдещ зет, след като съм ги запознала. А и че и той може да се възприеме като такъв.
На семейни празници се събираме със семейството на брат ми, когото виждам един-два пъти в годината. Със съпруга/гаджето съм всеки ден и ако трябва и на семейния празник да му обръщам внимание, вместо да се видя с близките си, ами по-добре да не идва. Съпругът ми е доста тактичен и след вечеря/обяд се изнася незабелязано и ни оставя с майка ми и брат ми да си поговорим. Съпругата на брат ми също. Отстрани може и да изглежда егоистично, знам ли.
Не мисля, че е драма, че не канят авторката на семейните си празници. Членовете на семейството искат да се видят в тесен кръг.
Ж 45

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 96618c340c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От авторката:

Канят го и той си ходи, докато аз си стоя вкъщи например. Няма финансова причина, събират се роднините, които винаги се събират и на други празници, на които също не са ме канили, но тогава не живеехме заедно и не ми направи впечатление.

Не съм преритала да ходя, но ми е малко странно вече, понеже моето семейство не е такова и е канен от 1вите месеци заедно на различни събития и се почувствах неприятно последните няколко пъти.
Майка му по-скоро бих казала, че не я интересувам отколкото да не ме харесва чак, има достатъчно причини да ме харесва дори, правени са услуги и тн. но и контакта с нея е мн малък, предвид тази липса на възможности.

За мен разбиранията са, че неговите са си негови, а моите са си мои, и всеки да си ходи сам, даже е изненадан като нашите го канят на лични празници.

Проблемът е, че ми остана това чувство, че вечно ще съм чужда дори и да се оженим и ще си стоя сама, докато той си ходи.

Чудя се вече дали това е моят човек щом дори не осъзнава, че може би вече не е окей да не попита дори дали искам да отида с него.

Не са консервативни хора, които може би чакат сватбата, че са приемат, че нещата са сериозни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 423c2c7e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Какво да ти кажа и да те канят и да не те канят не го взимай толкова навътре. Мен като ме канят и какво никакво отношение даже едно студено хладно и резервирано. Усеща се че не ме харесват, понеже не съм хитруша и използвала като тях. От както сме заедно човека си стъпи на краката и сега даже му завиждат.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8dc1311cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Те ли не те канят или той не ти казва, че си канена? И в двата случая не е добре за вас. Ако той не ти казва, значи те крие и е доста интересно какво оправдание намира. Ако те не те канят, значи не те харесват. Но май просто той ви дели, едва ли родителите са толкова лоши хора, че да не те поканят, пък макар и да сте само вие, не с цялата рода и приятели.
Май му харесва да спи с теб, да прислугваш, но си му като чужда.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 29e1848994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Колко много двойни,женени с брак и с деца,познавам,които спират цена си и мъжът си,за чужди. Спят в едно легло с обърнат гръб навъсени,без секс дори ,в отделни стаи... Делят се с родата,далеч един от друг,или с коч/кокошешки компании,според зависи полът им. "С мъжът ми спим в едно легло,но сме си чужди"- думи на сестра им,женена от пет години,на 30 години е,имат момченце на две години. Самата аз съм омъжена,от две години,на 25 съм, нито веднъж майка му,не ме покани никъде. Моите родители ,канят мъжът ми и той идва всеки път. Пита ме - майка ми,ме покани да отида при тях/с тях,един къде си,днес,утре... Да отида ли? За теб не каза нищо ". Казвам му отивай,или не,както решиш,майка ти е. Но и те често се карат двамата,за всичко. Брат му има два брака,зад гърба си,нито една от двете снахи не е канена никъде,от майка му. Втората му жена, чак на третата година от брака им,според думи на мъжът ми, тоест миналата Коледа,за първи път дошла у тях да празнува и то,без да бъде поканена от майка му. Брат му,просто я е взел и я помолил да дойде да го придружи. Аз до ден днешен,не съм поканена... Но мъжът ми,не е близък с майка си ,нито с баща си,които единствено му звънят,да му кажат,че парите са най-важното нещо и да го вкарват в скандали и конфликти за дребни пари,дори припомнени стари спорове, при което им затваря телефона или изобщо не им вдига понякога. Какво да ви кажа. :) Не се знае ,може и да се ожените,но майка му никога да не идва да те види,да не ви покани,ако имате дете,изобщо да не дойде до болницата,да го види,да не се занимава. Дори може деца да нямат дадена двойка и пак дълги години да са женени и майката ,която и да е ,въобще да не е припарила до домът им, нито да е поканила снахата или зет си. Имаме няколко такива семейни познати,двойки,моите родители поддържаха контакт дълги години с три такива семейства. Женени,двете от тях имат деца, третото десета година няма и не искали, не е канена жената от майката никога, женени са,както казах,нито пари имат,че да използва единият другия, нито деца имат,свои или общи,нито семейни събирания. Накрая се оказва,че двама чужди,делят едно легло и се използват да купуват мебели. На най-добрата ми приятелка от детинство - сгодена от две години. Апартамента е на мъжът и постоянно я манипулира и използва ,да седи при него,да му купува мебели,диван,кухня ,да й излива сума ти устни романи и дълги,приказки с часове,като развален грамофон,каква болест е без пари,колко се мъчи и как жената трябвало да има и да дава. Перфектно слаба жена,като манекенка,висока,с чип нос,кафява дълга коса,вишсе образование,хубави сини очи и хилауронови,леко напомпани устни и седи и търпи,този 12 години по-стар мизантроп и измамник. За две години пак ни дете,ни коте,нито дори се запозна с родителите му,само с брат му. А са сгодени,след шести месец познанство. Гледам и не вярвам на очите си... Боже!!!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2983217c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Или родителите на приятеля ти са крайно несъобразителни, или има някаква по-сериозни причина, поради която да не те канят на семейни събирания. Въпреки, че от елементарно възпитание и факта, че три години сте заедно със сина им, а и вече живеете заедно е показателен, че отношенията ви явно вървят към нещо по-сериозно. Преди да се запозная със съпругът ми имах друга връзка, и дори не сме живели заедно, но и двамата сме били канени на семейните събирания. Докато бяхме гаджета с мъжа ми също беше така. В твоята ситуация би ми било доста обидно, честно казано. Не знам приятеля ти какво отношение има по въпроса, но е хубаво да го изговорите и да си наясно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1eca0dfd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Няма как от тук да му прочетем мозъка на "избранника"... Ти спиш с него, питаш случайни хора от интернет... Както и на теб ти е ясно, ако човек е сериозен, нормалното поведение е да го приобщиш (в нормални граници) към семейството си. Нормално е по рожденни дни, семейни празници като Коледа... нещо да има. Не го правиш по една причина - смяташ връзката за временна и не искаш после твоите да те подпитват - какво стана. Дори да имаш проблемни родители (и не искаш да ти се месят в живота), това не значи, че не трябва да ги видиш и уважиш поне един, два пъти в годината.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 783fc0117f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз мисля като номер 16

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 17b70ac3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Предполагам, че за тези семейни сбирки се знае няколко дни предварително, затова вместо да стоиш сама вкъщи се срещни с приятелка или иди на фризьор, или направи нещо за себе си, за което не ти остава време, когато сте заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5263b254ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Запознал ли те е с тях? Да или не?

Хубаво! А защо си мислиш, че хората искат да прекарат празниците си с някой външен, колкото и да го харесват? Той им е син, а ти не си им роднина по кръвна линия. Да не мислиш, че хората прекарват всеки празник с децата и жените им? Това ли си мислеше, когато се хвана с господина? "Ехаааа, ще ходя на рождени дни безплатно и ще се тъпча с храна"? Защото повод за драма няма, но пък усещам, че си имаме работа с готована, която е очаквала да пирува на чужд гръб и сега е разочарована, че не се е получило.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1b4769a6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   29, твоят начин на мислене е ненормален и все пак заслужава коментар: да не си мислехте, че като ви дойде "външен" и един ден роди бъдещото внуче, пкемениче и това, че вие имате логиката "ще се тъпче безплатно с храна", "външен" - това бе е нормалната логика. На празници мъжът си ходи с приятелката и децата. Точка. Ако ви свиди за една паница и нормално отношение то не канете сина и брата, защото е супер неадекватно да го каните без човека с който живее, а ако от този човек има и дете е демонстративно, грубо и неуместно. Точка. Има си етикет, правила и те обикновено са за да са сплотени хората и фамилиите, не отдалечени и разделени. На която свекърва, брат и сестра не му изнася това да не обиждат СЕМЕЙСТВОТО канейки само сина и брата, а ако въпреки това този човек има дотолкова токсични роднини е редно да НЕ отиде, за да покаже какво отношение НЕ ПОЗВОЛЯВА да е допустимо към жена му.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker