Заслужава ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 409 пъти
Искам да споделя Анонимно болката си и се обръщам към вас, ако сте изпадали и вие в подобна ситуация като моята - Сблъсъкът между разума и сърцето!
Момиче съм на 24 години. От 1 година имам връзка с мъж който е на 44 години. Не е разведен нито е бил женен и не може да има деца. Между нас има много силна страст и любов. Той ме кара да се чувствам жива и в интимен план съм готова на всичко за него. Но чувствам че това не е човекът, с който мога да прекарам живота си. Не се разбираме, ревнуваме се много, дори ми е посягал, постоянно се караме и след това отново страстта ни събира. В прегръдките му се чувствам най - щастлива! Но идва и проблема с родителите ми. Те не знаят за него и ще реагират много зле, ако разберат. Той не е най-добрия ми избор и самата аз го знам. Не може да ми предложи дом, семейство, сигурност (това което търси всяка жена).
Когато виждам как всичките ми приятелки са щастливо омъжени с деца и ми става болно, аз ли съм най-нещастната... все с дъртаци!
И това не е всичко. От около година поддържам приятелска връзка с момче от моя град, но живее в София. С него се познаваме от 5-6 години. Всичко започна приятелски. Аз му казах че не съм готова за сериозна връзка, а той не спира да ме чака и да ме търси. Виждаме се през 1-2месеца, ходим си на гости и си изкарваме добре. Спим на едно легло без да ме докосва, докато аз не реша че съм готова. С него се чувствам уважавана, ценена, разбираме се добре. Той е лудо влюбен в мен и прави всичко за да ми докаже сериозните си намерения. Чувствам, че с него бих създала семейството, което винаги ми е липсвало.
Разбира се моя любим (44г.) знае за него и винаги ми прощава и въпреки това не можем да се забравим. Малко се обиди когато му казах, че искам семейство и деца, но не с него :(
И сега идва още по сложното: След месец ми изтича стажа, който карам и няма да остана в същата фирма. Времето напредва, а аз трябва да взема решение дали да отида в София, където момчето ми търси и работа ще имам и квартирата и ще живеем заедно, или да търся работа в Пловдив, където живея в момента за да продължа да се виждам с любимия. (Въпреки, че с любимия сме си обещали каквото и да стане винаги ще бъдем един до друг)
Страх ме е, че ако отида в София ще го загубя защото разстоянието ще убие чувствата ни! Мисля вариант да си оставя квартирата в Пловдив, за да можем да се виждаме уикенда.......
Страх ме е и от това, че няма да съм истински щастлива с момчето в София. Това, което ми дава единия, другия не може да ми го даде и обратно! :(
Не знамм как да постъпя, заслужава ли си да дам шанс на момчето и да убия една любов и страст, която едва ли бих изпитала с друг?!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker