Притеснявам се за нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Притеснявам се за нея
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 941 пъти
Здравейте на всички.
Предисторията ще я разкажа много накратко:
Запознах се преди месеци с едно момиче в интернет, започнахме да си пишем и от време на време да се чуваме и поддържахме виртуален контакт, защото имаше голямо разстояние между нас(1700км). След което дойде момент, в който започнахме да се чуваме всекидневно и аз усетих, че може и да стане нещо между нас.
Решихме да се видим, като тя ми дойде на гости за точно 5 дена. Тя дойде и точно през тези 5 дена, докато тя беше при мен, стана ясно, че нещата няма да се получат между нас. След което като си тръгна обратно на мен ми беше криво няколко дена, мисля, че е нормално.
До тук добре, но аз имам един проблем, че след като се разделя с някоя жена, аз приемам себе си, така, сякаш аз съм “най-хубавото нещо в живота на жената до момента” и започват да ме обсебват мисли, че жената няма да може да продължи без мен.
Сегашния случай не е изключение, в началото също ги имах тези мисли, но с течение на 1-2 седмици се поуспокоих като си осъзнавам, че в крайна сметка хората се събират и разделят постоянно. Започнах да си мисля, че тя вече се е успокоила и, че започва да ме забравя и да се възстановява.
Докато не дойде моментът, в който тя ми написа едно много дълго съобщение, което гласеше, че много ѝ липсвам, че е съсипана, че няма да си го прости това нешо цял живот, че е безсилна, самотна и прочее.
Прочитайки това нещо се върнах в детската градина. Всички обсесивни мисли се върнаха и аз отново започнах да си мисля, че тя би направила някаква глупост със самата себе си и тези мисли не ми дават мира просто. Не издържах и реших да ѝ споделя, че имам такива мисли, но тя ме увери, че в крайна сметка такава глупост не е способна и не би я направила, но аз въпреки всичко се притеснявам. Осъзнавам, че хората не си посягат на живота туко така лесно, но тези обсесивни мисли не ми дават мира просто. А и както споменах тези мисли не ми се случват за първи път и с предишни жени съм ги имал.
Какво да направя, за да осъзнае тъпата ми глава, че всъщност човек не прави такива глупости толкова лесно. Искам вече да се успокоя и да продължа напред.
Моля за съвети! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: db45423f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами продължавай просто.
Аз преди няколко месеца спрях да говоря с мъжа, който обичам, но знам , че няма да се получат нещата между нас поради много причини.
Просто прекратих контакт.
Той си помисли , че е от болно его и че искам да го накажа, и започна даже да ме обсъжда насам-натам, но нека. Предпочитам да ме мрази и да се разсейва от мен с хубави занимания, отколкото да мисли за миналото и да ме иска. Няма смисъл.
Когато осъзнаеш, че с някой не се получава, остави го. Нека не страда допълнително. По-добре така, отколкото да страдате още и още, да си губите времето.
Адски го обичам този човек и точно поради тази причина лично аз намирам сили да стоя надалече от него.
Ако поне малко симпатизираш на момичето , просто го остави. Блокирай я даже, ако трябва. Скоро ще те забрави, хората се събират и разделят постоянно, нали. Време ѝ трябва. Време без теб.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2e34bbc3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Според мен те е бъзикала. Гадно звучи, но това ми прилича на някаква измама. Няма как от писане и 5 дена гледане да си загуби ума по тебе, че и да и минат трагични мисли. Освен , ако нещо не и хлопа, но едва ли. На всеки му е мил живота , и едва ли ще го даде за тотален непознат. Това не е някаква драма за епична любов в стил Ромео и Жулиета.
Пък и ти страдаш от някакви самозаблуди и прекалено високо его и е лесно някой да те измами. Скоро ще ти поиска парички или ще се оплаква как не се справя финансово , как майка и е болна, баба и, дядо и , и т.н репортоари на измамнички. То в един град да живеете пак някой може да те метне, пък какво остава за друга държава. Споко , няма да си посяга, намерила е други балъци.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5482065a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1 викаш много го обичаш, ама не ти играе по свирката, или пък не е добро провайдърче? Кое от двете?
И после се питате защо няма мъже, които ме искат и аз искам.
Е как ще има, като вечно търсите нещо друго.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7a0f90fea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Това ми звучи като обсесивно компулсивно разстройство- всички тези натрапчиви обсесивни мисли за смърт на някого, говорят за психично заболяване и имаш нужда най малкото да минеш през психолог, ако не и през психиатър. Жените не сме малки деца, порастнали зрели хора сме и можем да се грижим сами за себе си, не се безпокой за нас. Ти по-добре вземи та се виж себе си, че положението ти хич не е леко..


Виктория

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 47931edbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А тебе някой мисли ли те как се чувстваш след раздяла? Осъзнай, че не е твоя отговорност как хората избират да се справят след раздялата, пък даже и това, от което се опасяваш. Това е техен проблем, не твой. То така излиза, че ти никакви връзки не трябва да имаш, щото гаранции за развитието им няма как да се дадат. Споко бе, момче, чети повече, а ако ти е трудно сам- потърси помощ. Не е нормално чак такава драма за случая, който описваш, даже не е връзка, според мен. Давай го по-ведро, всичко е наред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker