Пристрастен към порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пристрастен към порно
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1075 пъти
Здравейте
Преди дни разбрах нещо което още ме възмущава и не знам как са реагирам. Гледахме филм на лаптопа с приятеля ми и на другия ден цъкнах историята на браузъра за да видя името на филма. Щеше ми се да не бях цъкала честно казано. Цялат история беше пълна с порно сайтове. Секс на живо на камера -сйтове. И чсовете бяха много странни-почти всяка сутрин в 7сутринта, когато става ьа работа, следобедни часове когато Е НА РАБОТА, часове в които аз съм била в съседната стая, през малките часове на нощта 2-3 когато аь спя до него. И това е всеки или почти всеки ден. Аз бях повече от втрещена и не знаех как да реагирам, просто бях шокирана какво виждам. И не е гледал 1 клипче, а да речем 1-2 часа е прекарвал в тези сайтове. Единия ден даже беше търсил проститутки в интернет и беше разглеждал проститутки. Наистина мисля че е пристрастен към порното при положение че сексуалния ни живот е наред, првим често секс, не е като да му липсва -3/4 пъти седмично е което според мен е окей. Какво да правя? Да говоря ли открито с него за това. Не съм попадала в такава ситуация

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0f93f2b678
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Кога ще се научите, че не се рови в чужди телефони, компютри и т.н. Всичко било наред, отношение, секс и т.н., но се рови в компютъра, че и статистика се сваля - кога, по кое време, с каква продължителност....
Е, сега си стой втрещена и объркана. Явно, като жените нямат проблеми, умират да си ги създават сами...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 37ec55d392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Всеки мъж гледа порно.Не се ядосвай нормално е.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0596bfdee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пиша вече може би за 5 път тук да давам съвети и продължавам да го правя:братле разучи и по възможност приложи NoFap система за отказ от порното и мастурбацията и като съвет бих ти дал да си намериш занимание/я и да бъдеш постоянно зает по възможност за да не мислиш за мастурбацията ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1f3bfcb211
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Всеки обича да гледа,но щом не си трие хронологията значи не крие нищо.Невиждам проблем в това

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6756dd5c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И като му кажеш, че си разбрала и си втрещена, какво? Мислиш, че ще спре? Нищо подобно, ще започне да трие историята на браузъра и ще те лъже, че вече не гледа. Има подобни теми тук, вземи ги прочети.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0f99b6450e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Извинявам се, но това за мен си е чиста изневяра. Просто е социално приета, защото е мъж, нали, а и навсякъде ни заливат голотии и секс, така че не се смята за кой знае какво. Еми, не, не е безобидно, не е редно и който се опитва да ти обяснява противното - или е нещастен чикиджия, или е тъпа женка, която иска да изглежда готина и над нещата. Ако не циклеше порно и, най-лошото, камери на живо, можеше да предположа, че гледа проститутки от любопитство, но с цялата тази информация, ми изглеждат крайно подозрителни намеренията му. За изпълненията на живо се плаща междувпрочем.

Тук сексуалният ви живот няма много общо. Порното си е един съвсем различен свят, където жените са перфектни, правят всичко, няма битовизми и са там само за теб. Вие, колкото и секс да правите, си имате проблеми, едни и същи сте и не може да те третира така, както някоя перверзна курва от клипчетата... все пак те уважава до някаква степен, а ти, предполагам, че не си съгласна на абсолютно всичко.

Трудно ще се оправиш с това, той сам трябва да пожелае и да потърси професионална помощ. Това, което можеш да направиш, е да поговориш с него без да изпадаш в истерии, да постъпиш с разбиране, за да не се чувства застрашен. Никой не иска да изглежда като жалък онанист, най-много да започне да се крие. Попитай го откъде идва тази нужда, дълбоко се съмнявам проблемът да е в теб - може и с хастара навън да се обърнеш, но ще си останеш ти, докато в тия сайтове има десетки хиляди различни момичета и се появяват все по-нови. Предложи му подкрепа и разбиране, но ясно заяви, че няма да го толерираш до безкрайност. Ако има желание, бързо ще усетиш, ако не - не си губи времето, само по-зле ще става. Не ти трябва човек със зависимости. И в никакъв случай не позволявай да ти казва, че си луда, параноична и ревнива стрина. Поведението му е притеснително и крайно нередно. Не е по-различен от наркоман или алкохолик, само дето малко биха си го признали особено в общество, което всячески толерира порнографията. Дай му няколко месеца и виж какво ще стане. За съжаление съм имала доста опит с мъже, пристрастени към порното в различна степен. Все по-често срещан проблем е. Двама от тях ми изневериха, когато им се появи възможност, третият го зарязах да си бърка в гащите сам, а последният реши да си въздиша по похотливи тийнейджърки и ме заряза.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fbec87836f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Напълно те разбирам и ти съчувствам искрено защото и аз съм в същата ситуация, само, че аз разбрах за това по същия начин, но преди половин година. От Тогава говорихме много пъти, но резултат..... почти никакъв. Измъчвам се от това вече доста време и не виждам решение. Ще следя темата.
Опитай все пак да говориш с него открито и тогава ще си по-наясно със ситуацията.
Явно почти всички мъже го правят..., но това поне мен не ме успокоява.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: daf3bc4550
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми ясна е работата, хойка с други. Ти какво мислиш, защо иначе и по какъв друг повод ще си чати с тях, да си говорят колко хубав е денят и др.?!? Много ясно че се среща с други, че и се чука с тях зад гърба ти а ти тъпачката седиш и търпиш, ЧЕ И ЧАК отгоре на всичкото това му даваш да се възползва и от ТВОЕТО ТЯЛО, и да го мърси с всичките други к**ви, дето е спал с тях преди теб. Лелее, аз ако бях на твоето място досега щях да съм му била шута 1000 пъти и моментално си хващам друг, който да ми е верен, който да е честен и лоялен с мен. Аз разбирам да се ограничава само до гледането на порно все пак тия жениса на стотици хиляди километри от него и не могат да изскочат от екрана, за да ги изчука, ама тия проститутки и тия чатове на много гнило ми намирисват...


Виктория

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f4fee95ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Гледал порно, че какво толкова! Ние със съпругата ми често гледаме такъв вид филми заедно. Не мисля, че това е кой знае какъв проблем. Защо не му предложиш да го правите заедно. Двамата да гледате, а след това да преминете към правенето. Моята съпруга зае и не се крия и когато види само пита, защо не съм я изчакал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8fa3f28ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нещо нормално. Навремето, ккогато е нямало интернет е имало публични домове. Мъжът отива, избира проститутка и охлажда желанието си за секс. Прибира се у дома и и от там нататък не поглежда чуждо. Когато му се вдигнат хормоните, пак при проститутка. Затова са имали здрави семейства. Проституцията е най-старата професия.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 155122ff20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Този е болен мозък. Зяпа проститутки, камгърли, и други подобни, ама те държи да му чистиш, готвиш. Ти си сериозна, сгодна, него го влече към низши жени и пошлост.
А за секс на живо се плаща. Страшен идиот, поне да си беше изтрил историята. Това не променя нещо, ама не е голяма философия.
Не е пристрастен, просто тайно ти се е подигравал. Сега поне си разбрала. Защо си с човек, който така се гаври с теб?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker