Как да постъпя, че да не изглежда тъпо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя, че да не изглежда тъпо?
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 3693 пъти
Работя в голям магазин и с повечето колеги и колежки сме в много добри отношения. Това лято дойде един колега от друг град, с който се познаваме от миналата година. Тогава отношенията ни бяха чисто приятелски но тая година нещо стана не мога да си го обясня. Изведнъж започнах да изпитвам нещо по различно от приятелство. Един от колегите постоянно ни майтапеше и аз в началото се дразнех, но после осъзнах, че много от нещата които казва са верни. А въпросния човек мисля че също не беше безразличен. В началото си мислех че всичко е случайно, но после започнах да си мисля, че и той има някакви чувства към мен не знам точно какви. Постоянно се базикахме, закачахме, но същевременно си личи че държи на мен и това явно е правило впечатление и на други около нас. Преди да си тръгне за неговия град ми взе телефона и ми каза когато искам да му звъня.

Откакто си е тръгнал, а това беше края на август не съм му звъннала нито веднъж на мобилния, само веднъж му звъннах на служебния и то за да му кажа нещо свързано с работата но и за да го чуя. Вчера с този колега който ме бъзика си говорихме и моя човек звънна, говориха си и поиска да говори с мен. Поприказвахме си малко и след това колкото добре се почуствах толкова и зле, защото ми стана тъпо че не мога да го видя. Много искам да му звънна, но не знам как ще реагира и вече започнах да си мисля че най-много го спира разстоянието, защото така и двамата ще се измъчваме, но въпреки това не спирам да мисля за него колкото и да го отричам и не знам дали да му звънна, кога ще се престраша???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5285b29799
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично не се чувствам достатъчно силна да поема инициативата в свои ръце в подобна ситуация. Все изпитвах някакъв страх, че натрапвам присъствието си. Исках да бъда сигурна, че се сещат за мен не само когато аз напомням за себе си. Имала съм и аз два подобни случая, които поради тази причина приключиха.

Но в днешно време сякаш е по-актуално жената да е по-активна от мъжа.

Все ми се струва, че когато един мъж реши, винаги ще намери начин да се обади и да те потърси. Може би моят подход е грешен. Мисля, че всеки постъпва така, като усеща нещата.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: ca5e1b0da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за коментара, но какво имаш предвид под два подобни случая по коя причина приключиха заради това, че си звъняла ли. Апак и той е доста широко скроен. Не знам измъчвам се защото по принцип и аз не поемам първа инициативата, а мисля че това е малко тъпо да чакаш първо мъжа не знам?

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e6b0a00973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напиши му съобщение! На мен така ми е по ленсо да общувам с обекта на моите желания! Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 6cd410baa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поеми инициативата! Какво, като си жена? Нали в една връзка трябва да има равнопоставеност и равновесие? Виж, ако той и след 1-2 позвънявания не те търси активно, тогава вече можеш да мислиш, че няма интерес. Пък така и ти и той си задавате едни и същи въпроси, а времето тече и разстоянието ще става все по-голямо между вас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker