Има ли като мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли като мен
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 2538 пъти
Здравейте, имам дълга връзка с момче, 9г сме заедно, но не живеем още заедно, главно идва у нас защото живея сама.
Знам, че е нормално но се дължи на факта, че няма къде да живеем. А да си купим нашо жилище със заем, не се случва защото оправданията му са, че не се разбираме и то е така често се караме особено последните месеци.
Накрая нито се разделяме нито има развитие, с уж се обичаме..
Има ли хора като мен, какво правите.. какво да 9равя вече и аз не знам, губи. Си времето а явно от годи и си личи че не сме един за друг навряно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: ca33f5d360
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ами той си има такова удобство...идва при теб, вероятно му готвиш т.н секса му е сигурен, без отговорности да плаща наем, да върши домакинска работа, да споделя въобче твоето ежедневие освен когато ти се изцопа на главата да го обслужиш.
Не му отваряй следващият път, през вратата му кажи, че "хотелът" с всички екстри за него е затворен. Да бяга при мама и да си мисли какво прави...каквото и да реши обаче, не трябва да допускаш да те включва. За какво ти е толкова безотговорен ,нерешителен неможко?! Да гледаш после него и децата от него?!
Навън има и МЪЖЕ!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4154a1e5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Бягай, досега нищо не е станало, няма и да стане, гаранция давам.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b25e0fde13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Дда, 9 години са много време. Ако няма развитие, колкото и да се обичате, започват проблемите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ad1cc9c6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Все едно е на хотел с включен секс. Ако имаше някакви зачатъци на сериозни намерения, щеше не само да живеете заедно, ами и деца да имате.
Бягай, преди да си изгубиш още едно десетилетие.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b63393fa12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Принципно тая ситуация облагодетелства повече мъжа. Ако търсиш нещо повече, в теб е топката. Един вариант е да отидете на психолог и поискате съвет. Иначе щом за 9 години не е станало, няма и да стане...

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9d7c4ffb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Престани да си губиш времето с този използвач. Ако досега не се е решил на по-сериозна стъпка,няма и да се реши. За мен 4-5 г. заедно е предостатъчно време и ако дотогава няма идея за друго развитие на връзката, бих направила намек, ако ответната страна не предприеме действия - следва край.
За мен ти си една, която му е сигурна и удобна, а човекът си захожда и по други.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9f1ad0f089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз съм го научила че вече не е на гости при мен , помага ми споделяме и общи разходи за храна само естествено ,но това е .

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6373696fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На мен акъла ми не го побира !!!
Заедно от 9 години ,ти живееш сама в момента и той идва да се виждате .
Ми да се нанесе при теб и ще си живеете.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d75448ea43
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 6.
Знаеш ли, познавам 4 подобни лучая отблизо. В единия след 10 г. връзка от гимназията, решиха да заживеят заедно, но мъжът не иска да има деца, печели малко, мързелува, а жената е зъболекар с частна практика и го издържа. Тя вече е на 47 г. и си остана без деца, въпреки че искаше, но още си отглежда готованкото.
В другия женкар си хвана девствено момиче и ей така като тебе, ту ходи при нея, ту не, междувременно натрупа над 400 бройки и продължава да е и с нея, минаха 15 г. ей така. Тя вече е на 36, а той говори зад гърба й, че се отпуснала и вече тежала над 70 кг и не мисли да се жени за нея, но тя си пропиля годините с него.
Третият е по-зле, жената разведе женена две деца след 5 г. тайна връзка, после живяха още 10 години заедно, но той не искаше повече деца, а тя плачеше поне едничко да има.Накрая и подари апартамент , след 2 години се разделиха и тя сега живее сам-сама в него като кукувица, стара мома на 53 г. Четвъртата история е подобна, хвана се с разведен, с който ходи 12 г., вдигнаха сватба и 1 г. по-късно той получи инфаркт и почина, после си намери разведен с 2 големи деца, който не искаше повече деца, живя с него 8 години и тъкмо събра смелост да се раздели с него , защото много искаше дете, за да се раздели с него и цикълът и спря на 42г. Още си живее с него, но не може да има вече деца.
Ако искаш и ти да продължиш списъка, стой си при него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 672d821878
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Тая връзка е обречена. 9 години!!!!!!!!!!!! Дори не живеете заедно, но дори и под твой натиск да заживеете, няма да се получи между вас. Ако един мъж наистина обича жената, той сам ще инициира след някакъв период развитие на връзката (съвместен живот, брак, деца). Този просто идва да те чука, нищо повече. Сама казваш, че често се карате, той също е наясно, че сте твърде различни. Няма смисъл да се мъчите. Зрелите и обичащи се хора предприемат стъпки, а не се оставят ей така. Нямате бъдеще. Щом за 9 години не е станало, няма да стана изобщо.

За себе си като мъж ще кажа, че връзките преминават през няколко етапа. Първият период е първите 3 месеца, в които е всичко друго, но не и сериозна връзка. Този период за мен винаги е критичен, защото през него, колкото и да ми харесва жената, в която съм във връзка, свалям и други и не се чувствам обвързан. След третия месец (ако сме още заедно) настъпва някаква събуждане от рода (ей, ама аз съм във връзка), но отново не е кой знае колко сериозно. Следващите 3 месеца също са критични, защото колкото и да е бурен сексът, все по-често се виждате и опознавате, и макар и влюбени почвате да виждате и проблеми. Ако проблемите не са много големи и след 6 месец сте още заедно започва периода до 1 година. Мине ли 1 година зрелите хора вече са наясно, че идва време да заживеят заедно, ако още не са го направили. И тогава започва най-сериозното опознаване, което в рамките на 1 година избистря проблемите. Тогава става ясно могат ли двамата да живеят или не могат. Разбира се, поряди влюбеност, силна страст, повече секс и по-малко отговорности като деца например, преобладава романтичното опиянение. Но ако след 2-3 години връзка и съвместен живот, мъжът не знае какво иска и не смее да направи следваща крачка, нещата са обречени. Много жени обаче продължават да живеят в романтични илюзии в едно напрегнато и дъъъъъълго очакване. Това съсипва жените, много ги демотивира, стават инертни и направо сдухани. Някои намират утеха в изневяра, други плачат тайно и се надяват да се случи чудото и нейния любим да се реши най-сетне да я пожелае за жена. Но връзката изстива, жените губят желание за секс, ако живеят заедно стават като съквартиранти, комуникацията е на чисто битово ниво, няма поглед към общото бъдеще. Повече си мълчат, цъкат си на телефоните, зяпат тъпи предавания и филми по телевизията и изобщо се отчуждават. Няма вече дори елементарно общуване. Някои жени опитват да променят това, но срещат саботаж от подобни мъже, които често отговарят: "остави ме на мира". Авторката е в подобна връзка, в която дори мъжът няма топки да се осмели да живеят заедно. Пък дори да го направи, то ще е под нейн натиск и нищо няма да излезе.

Ще илюстрирам с една история. Преди време, моята братовчедка, тогава на 22 години се загаджи с един по-голям от нея мъж. Тя записа университет, връзката им изглеждаше обещаващо. Но в следващата 1 година той не предприе нищо. Лятото замина за 4 месеца да работи на морето без нея. Тя плачеше всеки ден. Онзи и се обаждаше за по 5 минутки и това е. Ок, тръгнал да печели, нека се напечели. Върна се от морето, но развитие нямаше. Мина още една година и той пак замина на морето. И после пак и пак. И така 3 лета и общо 4 години връзка без съвместен живот, без развитие и без дори намек за нещо сериозно. Братовчедка ми се сдоби с апартамент в София (родителите и го купиха) и в отчаянието си, но все пак заредена с надежди, предложи на онзи хубостник да отидат в София и да живеят заедно. Онзи се съгласи, сложи се край на летните му гастроли. Връзката им продължи още 4 години без никаква промяна, като по нейните думи тотално са изстинали един към друг. Стигнало се дотам, че една година преди да се разделят, тя му изневерила с някакъв колега. Не можех да повярвам, братовчедка ми е много примерна и морална. Тя ми каза: "ми ние с Митко вече и секс не правим, освен веднъж на 3-4 месеца". Онази и забежка е продължила точно месец, но е била ясен лакмус, че основната и връзка не просто е в криза, а е мъртва. Тя опитала да спаси връзката си, но без успех. И тогава се появи нейният сегаше съпруг, който ясно и показал, че е мъж, че си държи на думата, не шикалкави, а действа смело и решително. Тя веднага заряза предишния си приятел, след около 6 месеца заживя с бъдещия си съпруг, след общо 2 години връзка се ожениха, а днес си имат деца и са много щастливи. Братовчедка ми днес сияе, щастлива, усмихната и лъчеазрна, както беше преди връзката с онзи, с който се мъчи цели 8 години и изплака очите си. Сама си казва, че просто си е загубила времето и, че неговото бездействие е убило любовта и. Но сега е щастлива и няма помен от тъжното и лице тогава.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6a4f1417bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, бе, 9 години друг път, никоя днешна млада двойка не издържа толкова дълго време.
Пълна боза и измишльотина написана и неграмотно, отгоре на това!!!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: af44869b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Напълно се застъпвам за втори номер! Познавам такава 7-годишна двойка, но там има два аборта и куп интриги - ревност, момичето се сваля с момчета, караници и др. При такива се разбира още първите месеци, че няма да се получи нищо, пък те се влачат с години.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1204032399
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Е, навън може да има "мъже", ама те се заробват с ипотеки и кредити, а за наем трябват поне 2500лв заплата. И ако той трябва да го плаща сам, дори и това ще го смаже финансово. Ясно е, че стремежите на повечето ганьови щерки са към мъже с тройна на средната заплата. Но такива в България се броят на пръсти. Пределно ясно е, че ще му биеш шут и ще намериш друг, но защо чакаш толкова време? Ти ще хванеш балък и ще го дариш с дете до две години, а това момче ще остане с празни ръце до старините си, защото е пропиляло девет години с теб!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b2d45ba392
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Рзбира се, че има такива и дори по-големи безумия, карат повече от един средностатистически брак. Точно в това съвремие има най-големите абсурди, номер 12 :) Тука поне всеки трети ще познае една двойка на 5 години. Повечето мъже и жени дето се обвързват, не са един за друг. Всичко това е резонно и ще ставаме свидетели на все по-чести подобни истории.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fd63d086a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Извинявай, ама ти трябва да си много глупава. Пишеш, че се карате, разделяте, не сте един за друг, обаче влачите безсмислената си връзка цели 9 години? Защо? Защото УЖ се обичате? Ако наистина се обичахте, щяхте да сте заедно отдавна- можехте да работите в чужбина и да изкарате пари за жилище, ако не искате да сте под наем. Казано е- който иска, намира начин, който не иска, търси причини. Този може да откара така още доста години - намерил е евтина готвачка и безплатен секс, защо му е да се харчи за наем/заем, ток, вода, обзавеждане и пр.? Отделно си е осигурил и достатъчно свободно време, което си прекарва както му е кеф. Годините си вървят, накрая ще се хване с някоя по-млада и ще заживее с нея.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 93c8177983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Той те лъже и използва. Идва при теб, предлагаш му място и безплатен секс и после той си отива при мама. Нищо чудно да си има и други жени. Въпросът е - защо ти си губиш времето? При нас, жените, времето е ограничено. Ще станеш на 45 примерно и няма да можеш да имаш деца. Този използвач не заслужава такава жертва от твоя страна. Били сте си делили разходите за храна?? Ти чуваш ли се какво приказваш?? Той ти взима времето и живота, пък плащал яденето си??? Ако те обичаше за 9 години щяхте вече да сте заедно и да имате деца. Той просто не те обича.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 255b6dfc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   14, такива момченца като описаното гледат да се закачат за някоя наивна жена и да я мотаят с години. Сигурно става дума за хора до 30 години, че и може и повече, това момче ли е?!
Това са 9 пропилени години. Колко ще да е залюхан този мъж, че 9 години не може да се реши да живее с някоя? Или просто му е изгодно да идва на готово, да има ядене, секс и да си замине. Инфантилно поведение и тотална липса на чувства.
Това момченце ще остане само до старините си единствено заради глупостта и тарикатството си. Познавам двойки , които живеят заедно от години, но нито брак имат, нито деца. И това не е поради нежеланието на жената, просто се примиряват, защото са свикнали с човека вече. Чакат чудото да се случи.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d0a4c384f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Може би просто сте свикнали един с друг, удобно е и за двамата. Ти го познаваш най-добре и познаваш себе си, ако усещаш, че имате различни идеи за съвместно бъдеще може би би било по-хубаво да продължиш напред сама, за да чожеш да се слещаш с други мъже.
А питала ли си го за се пренесе при теб? Дори жилището да не е голямо с организация на вещите и изхвърляне на ненужното ще стане уютно за двама.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 47d38311b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Бягай бързо! Аз така с един мухльо си загубих 15 години. Първите 10-12 бяха в периода ми докато навърша 30 години е някак не ми правеше особено впечатление, че връзката ни е недефинирана. Ту се виждахме, ту не. Спорадични връзки с други хора, но все намирахме път един към друг. И като цяло винаги сме се разбирали много добре и времето ни прекарано заедно беше чудесно.

Аз обаче минах 30г. е вече искам деца. Той също, но в неговите очи аз ще съм само за възпроизводство. Опитах да уравновеся отношенията ни, но не се получава. Докато една вечер се напи и го хванах на къс пас. Нещата, които ми каза окончателно ме убедиха, че смисъл няма. И ако е имало нещо да се случва между нас, то у щяло да се случи много отдавна по естествен път и без да го насилваме.

Все пак, съм благодарна, че всичко ми се изясни преди да загубя още години, които той няма да ми върне.

Така че бягай и не губи повече време с човек, който явно или не е психически узрял за нещо повече или просто не му достига желание.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9871ed7737
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Май сте от тия "влюбени" дето се "опознават" чак на 498 ден от започването на връзката. Какво очаквате да се случи за толкова време? Колко такива хора си губите времето...

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 774aad254d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Тука двойните стандарти са яко в действие - жена на издръжка при мъж е в реда на нещата. Обратното - пази боже, какъв търтей, готованко....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker