Изоставен след дълга връзка - в дупка съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изоставен след дълга връзка - в дупка съм
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1989 пъти
Здравейте!Пише ви 21 годишно момче.Имах връзка около 6 години с едно момиче, което поради обстоятествата се налагаше да сме в различни градове.Въпреки това аз работех над това, почти всяка събота и неделя бях при нея, понякога даже за по 5-6 дни и трябваше след няколко месеца усилена работа да можем да заживеем заедно в моя град.Това не стана защото тя ми изневери с някакъв от по голям град, защото съм бил пропалдняк и разни ей такива.Както и да е, станаха и много други неща, но това го приех вече...някак.Другото което не мога да приема, обаче е, че след тея 5 години, сега впускайки се в дебрите на това да намеря някакво момиче или поне някакво женско внимание (бях в токсична връзка и нямах правото, мисля, че ме разбирате) удрям на камък.Нямам си и на идея как трябва да се случат нещата за да може някое момиче поне да прояви интерес към мен за да й покажа какво и защо съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 57664ed98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Тук има стотици подобни теми, порови се, прочети коментарите. Общо взето са еднотипни общите неща, под всяка тема има достатъчно съвети, има и материали из нета, литература, видеа. Отдели време, направи си труд, прочети, помисли, осмисли прочетеното. Има и психолози, от които да потърсиш помощ.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b21d0a0df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Абсолютно стандартно за твоята възраст. И аз минах през този катаразис. Съвета ми е: почвай фитнес, тренирай яко за здраве и хубаво тяло, обичай себе си, пътувай, говори с хората без да ти пука много, учи и се развивай, и това е. Евентуално ще срещнеш някоя, преценявай си я хубаво и никога не вярвай на 100%, може би на 80-90%. Успех, приятел!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8af6ef5513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не те знам защо толкова държиш да преповториш случката... Защото интерес не е толкова трудно да провокираш, но до кога ще трае? На тия години трябва да работиш над себе си, особено като вече си си начесал крастата и си имал "връзка"...

Жените имат една голяма слабост в психиката - търсят просто внимание. Наистина не им пука точно от кого идва. Просто - в точният момент, да дойде точно това което им се иска. След няколко дни/седмици/месеци "магията" си отива, и те търсят следващият. Вие пак много сте издържали, но е било щото сте били малки. Само гледай как за нула време тая твоя приятелка ще увеличи бойката...

Просто не си пропилявай младостта в тая игра. Развивай се ти, прави това което ще ти помогне ти да си стъпиш на краката - пари, работа, инвестиции. Бъди егоист. И жените ще дойдат след това, особено ако не им се връзваш и ги играеш, както те те играят. Това е реалността в която живеем пич. По-добре я научи докато си още млад.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1bbc381084
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Дай си време, друго не ти трябва. Били сте деца когато сте тръгнали, а сериозна дама на твоите години трудно се намира, още по-малко в днешно време. Ще мине време докато се възстановиш психически след тази връзка и изневярата, няма как след всичко това да си в състояние за флирт и нова връзка. Забавлявай се, карай го по-спонтанно и след време нещата ще се наредят.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 117eed2187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо трябва да се успокоиш и да престанеш да търсиш отчаяно...
Нещата стават без напрежение, по естествен начин. И мъжете, и жените, когато видят, че някой иска да се вкопчи в тях - това им действа адски отблъскващо! Никой не обича да дундурка разревани бебешоци (образно казано)!
Работи над собственото си успокояване и стабилизиране! Това ти е основният проблем сега, не нещо друго. В такова състояние никоя не би се занимавала с тебе, ама грам, и дори и само за една вечер (е, освен ако не е някаква супер-отчаянаа и тя).
Стабилизирай се - психически, финансово, всякак. Придобий и започни да демонстрираш някакво самочувствие (но премерено и елегантно, не някакви комплексарски изблици... ) и нещата сами ще започнат да се случват! Е, да ще постоиш година-две "на сухо", но това е цената на предишната ти връзка - да допуснеш тя да е токсична и обсебваща за тебе.

Успокой се и знай, че животът е пред теб!
Имай предвид, че и хора на 40 (понякога и с деца) попадат в твоето положение... Даваш ли си сметка тогава какво е? И въпреки това успяват да се стабилизират, да се оправят и да започнат успешно нова връзка! Та какво остава за тебе...

И още нещо - обърни сериозно внимание върху грамотността си! Аз, ако бях мадама, и те видя някъде как пишеш, забрави изобщо да попаднеш в "белия списък"...

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2f312bd867
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ама ти си бил на 15 години, когато сте тръгнали. Вие сте пораснали и сте се променили. И сега сте различни хора. Нормално е да се разделите. Е, имаш опит вече, сега времето ти е да учиш, за да имаш професия, с която да се издържаш цял живот. Весели се, излизай с приятели. Момичето ще се появи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a71a559525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Вие сте били почти деца, започвайки връзката си. Обикновено такива отношения завършват точно с раздяла. Толкова по темата с бившата.
Колкото до това какво трябва да направиш, за да предизвикаш интереса на някое момиче, отговорът ми най-вероятно няма да ти хареса. Ами, нищо. Да, ако ти се напъваш да се доказваш пред някоя това ще е фалш. Бъди естествен и дай шанс дадено момиче да те забележи заради теб самия, а не заради този, който се опитваш да бъдеш. Абсолютно вярвам, че рано или късно всеки намира половинката си.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8863ed4f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Очаквах статията да е писана от някой депресиран 30-31 годише... А ти си младеж на 21г брато. Стягай се и ги пляскай наред без да ти пука.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7de1f4ae59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще срещнеш твоя човек. Който каквото търси, рано или късно такова намира. Определението "токсична връзка", защото не си имал право да търсиш женско внимание на друго място, е меко казано неадекватно. Нормално е, когато си във връзка да не го търсиш при още 10 жени! Плюс това, ти си ходил при това момиче, искал си да живеете заедно, а после връзката ви била "токсична"... Ти явно си типа момчета, които живеят за женско внимание, не можеш без него и хоп в дупка си. Нищо, все някоя ще ти върже. ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7f3a2ab8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Спокойно, ще се намери момиче за теб. На първо място обаче трябва да си починеш от старата си връзка, да си стъпиш на краката, да си намериш приятели и да водиш нормален живот без гадже. Трябва да мине време за да се отърсиш от емоциите. Просто не прибързвай.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: acf455bb5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е. иииии и лелята на тази. Някоя ще те лапне, ако не си льольо. Пък и да си има жени, които харесват такива

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 710e65c4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брат, и аз съм в подобна дупка, само че моето е доста по-сложно, а и съм на 25. Моята любов ме остави след като забременя. И преди съм писал тема за това, но имаше бая феминистки и само 1-2-ма успяха да влязат в положение. Знаеш ли колко се молих и колко пъти звънях, за да поговорим, да се оправим, да няма злоба, омраза и тем подобни? ! Познай какво получих - Игнориране, мълчание и лъжи спрямо мен. Мисля за нея всеки ден, но вече не смятам да търся човек, който ми заби нож в гърба и ме напусна по толкова долен начин.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker