Външният вид предопределя всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Външният вид предопределя всичко
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 3294 пъти
Защо се самозалъгвате, че външният вид на жената не бил определящ. Чета ви коментарите в сайта. Явно просто не можете да си хванете невероятна красавица и си развивате твориите как ктасавиците били капризни мурзелани, а на вас ви трябва сройностна жена. Вярвате ли си сами на флупостите. Защото реалността показва друго. Аз вярвам само на факти. Познавам купища доста хатесвани мъже, влизат в класациите за плейбои. Всичките се обвързаха, ожениха, с деца са някои. Всичките си хванаха ктасавици. И да, не е само външния вид. Красавици, ама и са влюбени в тях и се стараят да са най добрите съпруги. Защо нито един не си хвана несексапилна. Щото имат избор. От 50на жени, които има се кефят, се са намврили някоя и да е секси, и да е добре. Не им стига, че имат перфектни жени, ами им изневеряват и пак с ктасавици. Е тва мъжкото око е ненаситно....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: b5956f9ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Това е обсъждано вече 10000 пъти и е ясно всичко по въпроса, защо ти беше да пускаш нова тема, при това адски неграмотно написана?!?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 482146aaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Какъв е смисълът на темата? Да информираш читателите за мнението си? Ок, направи го, макар с много грешки, което го прави неприятно за четене.
Дано поне си невероятна красавица, та да си хванеш и ти някой топ хубавец.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4049023663
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Никой мъж не се самозалъгва, че външният вид на жената не важен. Просто не може да замести липсата на личностни качества у жената. съвсем естествено е двете неща да вървят ръка за ръка и да са важни за нормалните мъже. Нормалните също биха искали свестен мъж, а не просто да хлътнат по някой чаровник, който да да е себичен и да им върти номера.
Обаче го има този момент, че ако трябва да избирам между жена средна хубост с очарователно и топло отношение към мен и друга, която е красавица с посредствено поведение, то определено втората веднага отпада. Тя е креватен материал и нищо повече. Никой мъж не би си посипал сол на главата, хващайки се сериозно с някаква гнила ябълка с поизлъскана люспа. Повечето жени и мъже така или иначе са средна хубост. То затова е и такова названието - защото преобладават. Много малка част са прекалено красиви или грозни, като и двете групи са сравнително еднакви като съотношение.
Обаче ако някой реши да похапва повече и да надебелява, лесно може от средна хубост да се превърне в нежелан за обвързване човек, без значение дали се касае за жени или мъже.
Има и една зле пазена мъжка тайна, че доста важно е и как жената се представя в леглото. За жените пък е много важно как мъжът им разнообразява ежедневието, да ги глези с условия на живот (дори и да не са златотърсачки) и да им въздейства успокояващо с уравновесеното си поведение, тъй като повечето жени са точно обратното: податливи на чести промени в настроенията, все недоволни, колебливи, задаващи си излишни въпроси относно другите хора, а понякога и с нервни изблици.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e1f07029bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Абсолютен факт. Знам го от личен опит, от наблюдения сред приятели и познати, случайни коментари на улицата, писаници в интернет, литература, филми, всякакво изкуство и индустрии... навсякъде, къде завоалирано, къде явно, ти се казва, че ако изглеждаш добре, работата ти е опечена. Донякъде важи и за мъжете, но в много по-малка степен, отколкото за жените.
Виждам просто какво е отношението към красивите жени и какво към по-невзрачните. Първите дори не си мърдат пръста да свалят някой мъж - интересът към тях е огромен, което води до богат избор и възможности не само в сферата на любовта. Когато си популярен в някакъв аспект, възможностите идват сами при теб. Остава да не си безкрайно тъпа или с ужасяващо гаден характер, което нищожен процент от хората са, и готово. Останалите трябва да се мъчат тройно повече, да компенсират с акъл, чувство за хумор, отношение и т.н., за да могат и те да се котират поне малко. И резултатът пак не е сигурен - масово идват после да въздишат по секси колежки, например, и как да си сдържат оная работа в гащите. Не знам кого лъжат и защо лицемерничат. Няма нищо срамно или повърхностно в това, съвсем нормално е да харесваш привлекателни хора. Е, да, не всеки може да си позволи да е с такъв, затова предполагам, че масово намират утеха в тази псевдо-моралност и сладките приказки за нравствената красота, а визията, видиш ли, чак на последните места. Да, да, друг път. Може би за 3 от 100 е така, разбира се, ама в никакъв случай не е масово, както се опитват да го изкарат. Ей това най-много ме дразни - виждам как се възхищават на засуканите мадами, ама после идват да ти обясняват, че нямало такова нещо. Айде по-сериозно.
"Грешна беше тая жена, но беше хубава." Какво повече да си говорим...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1429d00a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз мога да кажа, че си вярвам сам на глупостите. Приятелката ми е красива в лице, но си е пълничка, признавам. На мен винаги ми е било приоритет характера да е на място. Външният вид на второ. Признавам също така и че зяпам и жени с готини тела. Но дотам, готиното тяло си остава само готино тяло. нищо не може да замени или поправи един характер. Аз съм М28, 185 см височина, спортно телосложение(не съм батка). В лице не знам как да се определя, 3 сериозни гаджета съм имал, всичките са ми казвали, че съм красив. Сигурно има и жени със стабилен характер в комбинация с хубаво тяло, но според мен е рядкост това. Радвай се за твоите познати, че намерили такива перфектни жени.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7aaaa0b625
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Минават от време на време като теб. Не знам на какво са, прозак ли... Явно дозата не им е достатъчна и ги избива на проекции. За всеки външният вид и в някаква степен важен, надали някой го отрича. Вече до колко, си е индивидуално. И там стават разминаванията, защото много се опитват да се правят на не толкова повърхностни, колкото реално са...

Примерно жена като теб, дори да е красива, не мисля че ше си намери сеиорзен партньор... Ти си типична "бройка" за някой плейбой. Да, дори той би си избрал по-грозновата жена, която обаче е с всичкия си, и може да се наслади на живота с нея. Това е доказателство, че външният вид не е всичко...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 015239d6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ние мъжете не, че не харесваме красиви жени, а просто те имат много високи критерии, които едва 10% процента от нас могат да предоставят.

То нали ги виждам, най-големите красавици, всичките са с бизнесмени/чичаци, богаташки синчета или мъже от мафиотските среди.

Няма как мъж на 30 год.(освен ако не е от богато семейство) на 30 да има собствен дом, кола за 100бона (минимум), собствен бизнес.

Красивите жени много добре, знаят че с красиво лице и секси тяло, могат да си осигурят бъдещето.

Дано жалкото за красавиците е, че няма как всички мъже да им предоставят висок стандарт на живот. Повечето хубавици, които познавам са необвързани, вечно чакащи Мъжът-милионер.И докато се усетят, станали на 30 и мрънкащи: " Къде останаха добрите момчета...."

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3162cf8136
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Смехотворни грешки в текста си имаш, развесели ме, но не това ме впечатли. Мисля по същият начин като теб. Като по-млад бях с момичета, които не винаги ми харесваха на външен вид... просто исках да бъда с някоя, а после си нагаждах предпочитанията - "Не е толкова пълна, не е толкова досадна" и подобни. Само че това чувство за незадоволеност ви яде отвътре, всеки ден! Не правете компромис със себе си, не си струва. По-добре сам, отколкото с жена, която не ме привлича и нямам влечение. Тъпо е да си с жена, с която не ти се прави секс и зяпаш красавиците, а си обвързан сериозно.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e4defea595
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не, не е така. Така си мислиш, понеже си НЕЗРЯЛ индивид, и никога не си успявал да надзърнеш ОТВЪД външния вид!

Занеш ли какво ТОЧНО се случва, след като започнеш сериозна връзка с някоя жена (независимо по какъв начин си започнал връзката, може би само заради това, че ти е "пуснала")? Случва се точно това: ако е красавица, 2-3 месеца ѝ се радваш, показваш я насам-натам за да ти завиждат, след което ПРЕСТАВА ДА ТИ ПУКА, и на преден план излизат истинските ѝ качества, и най-вече дали ти е приятно и комфортно с нея или не.
Ако е грозница - 2-3 месеца се чудиш къде да се денеш, как да я скриеш, избягваш да я запознаваш с приятелите си, за да не ти се смеят и т.н. След което отново ПРЕСТАВА ДА ТИ ПУКА, и на преден план излизат чисто човешките ѝ и личностни качества, които са много по-важни за една връзка... И тогава, примерно, с учудване установяваш, че и приятелите ти не са толкова критични към нея и към външния ѝ вид - в края на краищата те уважават избора ти, а и започвайки да общуват с нея, ако е готина (като компания, а не на външен вид) те бързо-бързо я приемат в компанията.

Та това е - ти просто не си стигал до фаза на връката, в която външният вид губи значение. За това и можеш да оценяваш жените само по него, и не можеш да си представиш, че има и други критерии - много по-важни за времето ви, прекарано заедно, и за отношенията ви.

Твоето е все едно да си избираш вафлите по опаковката, но никога да не си ял вафла. Накрая ще си избереш тази с най-красивата опаковка, докато смяташ другите за балъци, че са пристрастени към вафли с по-посредствени опаковки. Но когато опиташ своята накй-прекрасна вафла, тя ще се окаже... лайно!

Та това е! Народът го е казал - "Лицето е до време, а сърцето е за цял живот!". На тебе просто ти липсва житейски опит, за да го разбереш...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 37b08c9b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Успех да си хванеш жена с тоя правопис...

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e4defea595
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За разсъждаващите като тебе има един много хубав филм - "Свалячът Хал" (Shallow Hal) се казва. От 2001 година е, с Гуинет Полтроу като млада.
Има го на zamunda-та със субтитри и дори с дублаж на български.
Гледай го - може да ти отвори очите за много неща!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9576c0813c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Хахахаха, правописа КЪРТИ МИВКИ!
Доказва, че красотата и интелекта понякога се разминнават! ;-))
А плейбоЙте, явно обичат КРАСТАВИЦИ некви ;-)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 25892e9659
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Е, нали знаете, по-добре млад, богат и красив, отколкото стар, беден и грозен:) Та така и тази тема:) Когато става дума за сериозна връзка, с човек, скойто планираш да поостанеш във времето и да се наплодите, то определено е важно що за човешки качества притежава партньора ти и доколко имате чувства и уважение помежду си. Това поставяш на първо място, а след това и как изглежда, като е необходимо да не се правят твърде големи компромиси нито с едното, нито с другото, иначе връзката е обречена. Общо взето - свестен човек, който харесваш и душевно, и визуално, иначе просто не става, ако ще има пробойни от ден първи.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c34e55510f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Гледайте този телевизионен експеримент (на английски):
https://www.youtube.com/watch?v=6FCS5WQB-98

Външният вид влияе на всичко, не само на намирането на партньор. И при мъжете, и при жените. И при намирането на работа влияе, и при отношението в магазина. Навсякъде.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e307fd385c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   3 като те четях, реших, че пише жена. Според мен един мъж винаги избира, по-красивата, другото не се гледа. Да де, ако може и цици да има по-големи.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 17f80bfa1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Защо да не е красива и привлекателна една жена?
Ти кое предпочиташ - да ти поднесат едно парче торта правилно отрязано, в чинийка и със салфетка и виличка или да ти поднесът тортата в купичка, разбъркана. И двете са една и съща торта.
Но освен да е привлекателна повечето държим жената и да е грамотна и да не ползва толкова често чуждици.

Успех ;)

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f9ef14aae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Абе вярно е тва, ама си го написала супер неприятно за четене и за евентуален отговор. Тая тема е все едно да кажеш: черното е черно, бялото е бяло, синьото е - синьо. Красивото е красиво, грозното е грозно. : ) И какво сега потвърждение ли искаш ?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e1f07029bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Номер 13: Присмял се хърбел на щърбел - в 3 изречения имаш 3 грешки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8b1871656e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 10, принципно си прав, но в живота почти никогат не става така. Не можеш заради добрия характер да търпиш грзно лице и тяло, имам предвид грозни и отблъскващи та теб. И моля ти се сравняването на хората с вафли е елементарно. Според теб излиза, че ще трябва да консумирам сто грозника/вафли с грозна опаковка, че да открия човек с душевна красота и качества за връзка - куца ти логиката. Красивите хора привличат всички. Някои могат да са с тях, други като не могат предпочитат някоя по-евтина и грозна вафла, че да не са гладни, трети си стоят гладни и чакат нещо задоволяващо.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e4defea595
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   15, то по тази логика ясичко влияе на всичко!
Въпросът е до каква степен влияе, и дали това е фатално.
Но да поставяш само едно нещо на първо място, а всичко останало все едно няма значение, е меко казано несериозно и повърхностно...

За повърхностните хора външният вид е всичко. То и за това автор/ката пише за познати, които имали съпруги-красавици, при това - влюбени в тях, а те им изневеряват също с красавици... Какво означава това? Ако един човек има пълноценна връзка, която го удовлетворява изцяло, дали ще тръгне да си прави труда да изневерява, и изобщо - дали ще поглежда други? Отговорът е - не! Но понеже тези хора се привличат, избират и събират изцяло на база външния си вид, много скоро несъответствията и дисхармониите лъсват, и тогава съвсем естествено е да тръгнеш да търсиш нов партньор, който да ти запълва дупките.

Точно понеже външният вид "отваря много врати", хора, които имат добър такъв, обикновено пропускат да развият през живота си редица други важни качества на характера си, което на практика ги прави неприятни и нежелани партньори... Това обаче се разбира едва когато съответният баламурник се е подвел по външния вид и вече е "хлътнал"... Което е твърде неприятно като преживяване. Натрупвайки няколко такива неприятни преживявания през живота си, човек инстинктивно се научава да се пази от подобни ситуации.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9df3595e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Красивите жени са в пъти повече от красивите мъже у нас. Много от красивите жени са умни и високообразовани и са наясно, че красотата освен ген, изисква и поддръжка, време за спорт и грижа за себе си, особено когато работиш и имаш деца. Съответно жената осъзнава, че привлекателната външност е голямо предимство и е съвсем логично да потърси мъж, който осигурява сигурност и стабилност.
Така или иначе се налага да се примири с по-невзрачна мъжка външност, затова търси други съществени качества. На първо място - интелект, лоялност, предприемчивост.
Средностатистическият сивушко много добре знае как изглежда до една красива жена, чувства се комплексиран, страхува се, че тя ще си намери някой по-добре обезпечен финансово и при първа възможност кръшка.
Ако имаш хубава външност и ум в главата лесно можеш да си намериш финансово стабилен мъж със собствен бизнес или на висок мениджърски пост в голяма компания.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 60366d1d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 17 - Отново сравняваме жените като предмети, храни и всичко освен като хора. Твоята логика дори куца малко, но ето контра-примери:

- Красива, добре поднесена торта, която не е вкусна или натрошено парче от вкусна торта?

- В сладкарница си купуваш най-хубавата торта, която е поднесена невероятно, но ако трябва/искаш всеки ден да ядеш торти, трябва да избереш дали да ходиш на сладкарница всеки ден или да си я правиш сам (и тогава ще гледаш да е по-ненатоварваща/лека, да ти е по джоба и да не се налага всяка вечер да прекарваш по 3 часа в кухнята)

Външният вид привлича до време и става банален, ако разчиташ само на него в една връзка. Не говорим за "бездомна циганка без образование срещу буржоазна красавица, квантова-физичка", а за нормални хора с малко отклонение от нормата (по-крив нос, 5кг отгоре, по-семпъл стил срещу висока, слаба манекенка). Връзките са много повече от сексуално превличане, а да не говорим, че повечето хора предпочитат да правят секс с човек, с когото са свързани емоционално и духовно, която връзка е трудно да се изгради и намери подходящ човек.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8326a36bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке, виждайки темата /убеден съм, че си жена - само жена би се засегнала толкова от това и то някоя, която смята себе си за красива, но няма други предимства и съответно е приела външният вид за универсално предимство. Сега е бясна, че се опитват да ѝ отнемат универсалното предимство пред останалите жени, правейки я... непривлекателна за мъжете/, ще ти кажа, че не ми пука какъв е външният ти вид от гледна точка на връзките. Ако беше заради секса, да се поблазня, защото там никой не гледа дали е с характера на Калигула или с този на Майка Тереза. Само от написаното разбрахме, че:

1. го докарваш на вид, но явно издишаш във всяко друго отношение.
2. имаш нервни изблици като този, родил настоящата тема. Т. е. слаб до никакъв самоконтрол.
3. дали заради нервите или от липса на самодисциплина и търпение, но не можеш даже да провериш за грешки 12 реда и половина текст. А аз самият съм проверявал и то по няколко пъти текстове от по 30 и повече реда, когато ми дойде музата да пиша. Смятай!
4. си силно зависима от чуждото мнение, бих казал, че вероятно имаш някакъв комплекс, което е странно предвид теорията, че си красива. Може би имаш някаква мания за перфектност, която те принуждава да търсиш одобрението на другите като част от делюзията, че нямаш слабости. Това би обяснило нещата.
5. даже бих намекнал, че изпитваш леко удоволствие да нагрубяваш инакомислещите, което са си наченки на диктаторски темперамент, т. е. държиш ти да командваш и да определяш кое е вярно и кое не е. Все едно дали е по тема, по която имаш някакъв контрол или по такава, където ти си последната дупка на кавала и никой не те бръсне за слива.

Не знам за външността ти, но определено бих си избрал друг тип жена. Нищо лично - секс се прави до време, а семейните празници и събирания с приятели ще имам доста по-често и не искам хората да ме гледат със съжаление, защото си мислят как тая моята уруспия ме трови, когато сме сами. Пък и с такава като теб вероятно няма да ми останат много приятели и роднини, които да искат да ме видят /дори на снимка/. А, миличка, ако мога да избирам между жена, с която да си имам и приятели/роднини и такава, с която да нямам, изборът е ясен - ти няма да си безсмъртна, но аз не смятам да оставам сам, когато ти дойде времето, защото никой жив не иска да ме види.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9576c0813c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   19, хахахаха, някой май не разбира от ирония!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1d394e158d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Изобщо не е вярно това. Ще дам един пример, за да стане по-ясно. Преди време общи познати ме запознаха с едно момиче. Всичко й беше супер-красива, умна, възпитана, интелигентна и т. н. На мен обаче така и не можа да ми хареса. Просто нямаше отношение. Беше абсолютно равнодушна. Много пъти съм се опитвал да се навия и да пробвам нещо с нея, защото познатите ни доста ме навиваха, но изобщо не ми идваше отвътре.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e1f07029bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   25, за пълен член иде реч. Иронията за краставиците и плейбоите я разбрах, защото ясно наблегна на нея. Съдейки по това, щеше да напишеш и интелектА/правописА и нямаше да сложиш тая запетайка там. Добре ли го обясних? Тъжен опит да се измъкнеш, пробвай пак.
А грешките на автора са от бързане. Ясно е, че е "харесван", а не "хатесван", тия работи си личат, както и откровената неграмотност. Айде със здраве.

номер 19, 4

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9817256596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не се самозалъгвай в тези неща, много известни и красиви жени, та дори и мъже са сами. Не е трудно да намериш красив на външен вид човек, сега Инстаграм модели колкото искаш! Хората си правят всякакви корекции! Но красотата никога не е нещо вечно и никой човек *почти няма, който да е естествено красив след 35, винаги се налагат много процедури и корекции, козметика, за да прикрие недостатъците си! А и помисли, ами ако нещо ти се случи утре и партньорът ти те изостави, защото вече не си същият?
Пълна глупост е, ако всички мислеха като теб, отдавна светът да е свършил, защото много хора щяха да останат сами.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker