Разкъсва се между мен и съпруга си? Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разкъсва се между мен и съпруга си? Моля за съвет
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 5262 пъти
Здравейте,
Тя е на 42 г., омъжена с две деца на 16 и 14 г. Аз съм на 40 ерген, осигурен съм материално. Обичам я много, не държа да ми ражда деца, не искам нищо материално. Искам само нея и да прекарам остатъка от живота си с нея. Тя твърди, че също много ме обича, но и съпругът и не е безразличен. Страхува се да се разведе, най-вече заради децата, защото са момчета и е наясно, че няма как да живеят с нас след развода, нито пък аз си правя илюзия, че ще мога да им бъда баща. Тя твърди, че съпругът и я обожава и ако тя си тръгне от него това би го сринало психически. Въобще не си прави илюзията, че всички ще се настроят срещу нея, включително и родителите и, които са много привъразни към съпруга и. Като цяло се очертават доста проблеми. Повече обаче така не може да се живее. От две години сме любовници. Късаме няколко пъти, но е видно, че не можем един без друг, пак се събираме. Не може и повече да се лъже. Тя самата ми казва, че се чувства ужасно, след всяка наша среща. Опитвам се да се поставя на мястото на съпруга и, честно да ви кажа, не ми е приятно. Разбирам ситуацията, но нашата връзка не е само секс, а и любов. Готов съм да я приема, но с всички последици от това, но тя не е готова. Ясно ми казва, че след като се съберем няма да бъде същото и аз съм щял да я изхвърля от живота си, което не е така.
Притискам я сериозно, искам да вземе решение. Предлагам и да отидем на психолог, той да даде съвет. Тя отказва под претекст, че на никой няма да си показва кирливите ризи. Това са нейни думи. Едно е ясно, така повече не може да живеем и трябва да се вземе окончателно решение.
Моля дайте съвети, ако можете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 54d41655cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Хубавата част е винаги, преди и заживели заедно. После става трудно.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a4d29eaffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Жена съм. Била съм в твоята позиция. Никога не съм очаквала и не съм притислала някого да се разведе. Колкото и да съм обичала. Не си струва. Проблемите,, с които ще се сблъскат, ако тя се разведе ще от ровят връзката ви. Накрая ще съжалявате всички. Тя, защото е разбила семейството и е наранил близките си. Ти, защото може е би никога няма да имаш собствено дете и няма да бъдете истинско семейство.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9c70e404fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съветът ми е да скъсаш с нея за постоянно. Обича съпруга си, той нея също, разбират се, а тя му изневерява, въпреки всичко?!? Не ти ли светва лампичката, че утре ти ще си на негово място? Тази жена е абсолютен боклук.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b28cfb045e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Отношения за сметка на чуждото щастие не се градят. Семейството ѝ вече е разрушено, но и това което си мечтаеш няма как да стане реалност, колкото и да се заблуждаваш. Жената е права, защото 99% ще я зарежеш след като поживеете малко заедно.

Сега си адски 'влюбен', защото не е изцяло твоя и не виждаш битовия ѝ живот. Но когато заживеете заедно и особено след като тя разруши отношенията си със семейството си, ти ще се чувстваш задушен, защото реално ще бъдеш един от малкото хора с които поддържа отношения.

Така че вместо да витаеш в облаците, слез на земята и прекъсвай отношенията, ако наистина искаш да постъпиш правилно. Което е съмнително, защото правилното е изобщо да не се занимаваш с обвързани жени изначално. Освен това мъжа заслужава да знае какви ги върши жена му зад неговия гръб.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 406a562b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Като чета подобни истории за мъже, които са ергени и вместо да се хванат със свободни жени, които да им родят деца се занимават с омъжени жени деца с деца, които ги мотаят и използват ми се повръща. И после ревете, че жените ви използват. Ами вие сте си виновни вместо да имате свои деца се занимавате с жени, които вече имат и освен да ви използват друга цел нямат.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 63606a6708
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не е любов, а прелюбодеяние. Разликата е като между наяждане и преяждане, за това се казва ПРЕлюбодеяние. Вашата "любов" не е любов, защото е тайна за сметка на други хора, които биха се съкрушили. Живеете в тежък и страшен грях. Опомнете се и се покайте. Най-добре е ти като мъж, ако още има нещо мъжко останало в теб да прекратиш тази гнусна история, която инае ще донесе много нещастие, смърт, разбито семейство, нещастни и травмирани деца. Илюзиите ти, че ще бъдете щастливи няма да ги коментирам, те дори не са най-важното. По-важното е да те питам ти мъж ли си или си мишка, кяото се крие 2 години с чужда жена? Толкова ли се свършиха свободните жени, че се захвана с омъжена? Какво уважение може да изпитва човек към жена, кяото мами най-гнусно мъжа си и децата си, шибайки се се друг? Какво уважение към нея ти би изпитвал, знаейки на какво е способна и колко долно и гнусно постъпва със семейството си? Какво уважение към себе си имаш, като си приел да си играчка в ръцете на жена? Къв мъж си ти бе?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 515dcb2d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Aaaa, без такива! Като реши да я изчукаш, защо не ни искаше съвет, оправяйте се сега!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 906daf84a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какво си си мислил, когато си тръгнал да ставаш любовник на омъжена? Звучиш като свестен човек, който сам се е набутал в гадна ситуация. Според мен направи добро и я зарежи тая. Така ще спасиш семейството й, а този ад ще приключи и за двама ви. В най-лошия случай, жената просто ще си намери друг любовник. Но в никакъв случай не си мисли, че ако остави мъжа си и дойде с теб ще сте щастливи.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6f505d3fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля, че разиграваш закъсняло тинейджърство, или изобщо не си порасъл. Не си на 18, нито жена да въртиш извънбрачна връзка, особено от такъв вид. Използвай си горната глава докато още не си влязал и с двата крака... Цялото нещо ще завърши с това, че ще и скапеш брака, а после ще установите, че няма да го заместите с нещо по-добро и ще се разделите... Не че и тя е ангелче, но явно е по-зряла от теб...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c4e81d0391
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Kaкъв съвет искаш, авторе? Тя е направила своя избор, но ти просто не искаш да го приемеш. На едната везна си ти, на другата семейството, уреденият живот, децата, социалният статус съпруга и майка. Тази жена няма да се разведе. Тръпката си е тръпка, но очевидно няма да остави питомното, за да гони дивото. В нейн интерес е да продължи да те крие, а не да демонстрира връзката ви - виж че възприема отношенията ви като "кирливи ризи" - нещо срамно, което не е редно да се показва. Ако те устройва това, което имате в момента, сигурно ще можете да продължите още известно време така. Ако не - по-добре сложи край на тази агония и продължавай напред. Не мислиш ли, че заслужаваш повече?

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d3df590f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Странно е, че приемаш, че съпругът и не й е безразличен. Какво толкова намираш в тази жена, че си готов да бъдеш на заден план? Едва ли има много хубаво тяло след 2 раждания? Какво толкова неустоимо има в нея, че си готов дори от поколение да се лишиш заради нея или по начало не искаш деца и това, че тя има вече, ти е добре дошло. Едва ли можем да говорим за извисен морал при женена с 2 деца и според описанието свестен съпруг.
Тази жена или е била лишена дълги години от секс от съпруга си или е голяма въртиопашка, която знае как да омотае главата на всеки мъж.
Ако съпругът и разбере какви ги върши зад гърба му, ще я напусне. Нужно е само някой да му подшушне или да прати снимки. Но ако той я изгони, ти наистина ли ще я приемеш с отворени обятия?
От цялата история ми е жал само за теб!
Зависиш изцяло от нейното решение.
Въпросът е тя какво ще избере, тръпката и удоволствието или сивотата и сигурността на семейния живот.
В този форум вечно има теми за самотни млади хора - мъже или жени.
Толкова ли не можеш да си намериш някоя млада и привлекателна необвързана жена, която да те вълнува?
Самочувствие ли ти липсва?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d44120e44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се бутай между шамарите, няма да излезеш читав от тази ситуация... и да, не си прав и ще получиш възмездие свише, под каква форма - животът ще ти покаже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6988339c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Поредният Сульо, който не може да си го държи в гащите.

"не държа да ми ражда деца, не искам нищо материално"
Да, освен дупката между краката ѝ и да се разведе с бащата на децата ѝ, ептен нищо.

"Притискам я сериозно"
Какъв мъж само. Направо я удари, виж тогава какво ще стане, мекотело такова.

"така повече не може да живеем"
Добре, че си ти. Нямаше ние да загреем, че да се натискаш с омъжена жена не може. Жалък лицемер.

"дайте съвети"
Отиваш при джипито, взимаш направление за ендокринолог, молиш въпросният да ти изпише стероиди. После отиваш в месарницата, купуваш кренвирш, отиваш при шивача и го молиш да ти го присади между краката. Така поне можеш да претендираш, че си мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 80f1e69ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Да, грижовната съвестна съпруга и майка две години се разкъсва между образцовия съпруг, децата и голямата любов на живота си! Каква драма, направо сценарий за турски сериал! Няма да се разведе, ще видиш. Ще те мотае, защото ѝ е готино да се чувства желана, харесва ѝ и разнообразието, вълнението на забраненото и скритото, секса извън скуката в брачната спалня и битовизмите на семейството. Каквото и да ти говори няма проблем с лъжата и лицемерието пред мъжа и децата си. Иначе досега щеше да те зареже. Не била готова? Няма и да бъде, нея това положение я устройва. Ти си този, който е по-хлътнал, затова ти даваш зор да се съберете, не тя.
Защо не вземеш да ѝ поставиш един ултиматум? Дай ѝ срок от две-три седмици, месец да речем да реши, но без да контактувате през това време и като дойде крайният срок да ти даде отговор- да или не. Тогава ще разбереш колко те обича и иска бъдеще с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f5f857d49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ееех батенце. Тоя филм съм го играл 1 към 1. Ама същите драми, същите разговори за последствията, същите късания и как не можем един без друг.
Ще ти издам една тайна обаче, понеже на 40 още не си го разбрал. Жените обичат драмата, да има драма от всякакво естество. Тия всичкиъе приказки са, за да те държи на тръни.
Напълно вероятно вкъши при нея всичко да си е спокойно и да си играе театъра пред теб, за да си задоволи потрвбносите в главата си.
Щв ти издам още една тайна. Изневери ли с теб ще изневери и на теб мой човек. Да не мислиш, че толкова е влюбена и загубена. Театъра как не можела повече така хахахаха, като не може що не се разделя?!
Истината бате е, че тя може да си живее още 2 години така, за нея е супер да живее в такава драма точно като по филмите. Да има хем страх хем да си е на топло при мъжлето. Ти си целия потърпввш. Ти си втора цигулка мой човек и си лапнал въдицата яко за любовта, колко те обича и така нататък.
Казвам ти едно към едно беше при мен с две различни жени.
Махай се и не се занимавай с такива жени.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 56b4b21b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Сложна ситуация, не мога да дам съвет. Само имай предвид, че тук съвети ще получиш и от разни пубери на по 15 с време за губене. Та умната и успех :)

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8ae09f8788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ще я гризе съвестта и там е проблема. А ти как ще се чувстваш ако беше мястото на съпруга ги? То любов, пеперуди ама прекалено е вече.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3c60b9aa58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не е вярно.
Не се разкъсва между него и теб.
Ще ти кажа защо.
Когато през ума ми мина идеята за любовник, с брака ми отдавна беше приключено, беше една дългогодишна агония със скандали, нерви, сълзи, тотално неразбирателство…, НО си въобразявах, че спасявам нещо заради децата-пубертети…
Идеята за любовник ми даде да разбера, че вече е време да обърна страницата и да започна на чисто! С друг!
Тази, която говори, че се разкъсвала, видиш ли, между този и онзи, не обича нито единия!
Като обичаш, СИ с човека, не го баламосваш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 715cf1dccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Зрял човек си. Колкото и да си влюбен, мисли малко логично. Не съсипвай живота на цяло семейство.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8a6a55be9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ааа ясно, искате да продължите да си се срещате та да продължите да си се е**те тайно и да си бъдете тайни fuckbuddies, ето затова е цялата тая драма и далавера. Няма никакви любови никакви простотии, не пред мене тия, всичко е хормони. Не е ли жалко, заради едната недочесана п***а и х** сте готови да си зарежете семейството завинаги.


Виктория

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: eec2d56e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Окончателното решение, няма да е в твоя полза, пич... С него я свързват 2 деца - това са отговорности, обща съдба... С тебе какво е свързва?

Ще ви боли много, но ще ви мине...

Другата възможност е да разтягате до безкрайност това, което имате в момента (докато житейската ситуация при нея не се промени).

Трета възможност, общо взето, нямате! Грешка е да я притискаш и да искаш от нея това, което не може да ти даде... На теб ти е лесно, но просто няма как да видиш нещата от другата страна, освен ако не си го преживял... Това са инстинкти - майчински, съпружески, заложени от милиони години, тя няма съзнателен контрол над тях. "Разкъсва се" е много точно казано! АКо буквално разкъсаш плътта ѝ - по-малко ще я боли, повярвай!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e7bf201910
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ей така, след време, ще се разкъсва и между теб и следващият...

Ж38

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c5772a2b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не ще да ходи при психолог, защото я е страшно срам, ама иначе и е кеф да спи две години с тебе. Не я срам от децата и, ама от психолога-да.
Няма какво да те мотка повече. И на 60 да станете, няма да се разведе. Вечно ще си намира оправдания. Никакво разкъсване няма, кефи се двама да я пълнят. Гаранция всяка вечер спи до него и редовно я обслужва.
Толкоз ли си се намразил, че се занимаваш с такава?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6953e8d821
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Трудна ситуация.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e6d701b5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не се меси в семейството на хората глупако! Заради еднорто е. ане ще развалиш семейството а нея си представям що за боклук е щом се дъни 2 години зад гърба на мъжа си. Боклуци.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4c300bbc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз съм психолог. Съветът ми е ти да се махнеш.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1744a1f8e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Намирате се в много трудна ситуация. Защо е трябвало да се влюбите в семейна жена, а не в свободна- загадка на съдбата. Просто ви е поднесла едно голямо психическо и емоционално изпитание. Жената е права за това, че съберете ли се, нищо няма да е същото. Тя ще носи голям морален товар от вина и угризения, ще бъде отхвърлена от всичките си близки и нейното състояние неминуемо ще се отрази на вашите отношения. Не ще бъдете щастливи за сметка на чуждото нещастие. Още повече, че мъжът й я обича и обожава и тя самата не изтъква някаква причина за предателството си към семейството. Знам много добре, че влюбеният не признава никакви аргументи и чувството за самосъхранение винаги надделява, но ако не искате да бъдете нещастни, разделете се и дано имате късмет да срещнете подходящата за вас жена, с която начисто да градите взаимоотношения и семейство!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: afdfe35e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Брей каква е тази жена. Любовникът я обича, мъжът й я обожава. Тя лъже всички, пък те я обожават. Мога да ти кажа само, че тя е голяма манипулаторка и си гледа интереса. Ще остане с този, с когото е интереса й. Иначе може да я изчакаш 4 години, за да порастнат децата й и тогава да се разведе. Ако иска.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 09ec58148d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ти си на 40г., материално осигурен, нямаш деца. Хвани си 10-15 години по-млада жена и си живей живота. За какво ти е омъжена с две деца, ти си за индивидуално посещение на психолог!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e7dd440e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Не е разкъсана между никой.

Използва те за адреналин, защото живота с мъжо и е скучен, но пък комфортен.

Или преведено на англ. - ти си мега КЪК, а тя ви върти и двамата.

Ти си в най-слабата позиция от тримата. Тя в най-силната.

И впрочем не си влюбен а заслепен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f9521e6730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Откажи се, нещата няма да бъдат същите. Съпругът й ВВИНАГИ ще е между вас. Ако толкова те искаше, да го е зарязала до сега. Няма да си тръгне от него дори и когато децата навършат пълнолетие. А ако все пак го направи по твое настояване, постепенно, без да го е искала, ще те намрази. Жената преди всичко търси сигурността. За да е с теб, трябва да можеш да й предложиш нещо в пъти по-добро от това, което вече има.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c7c916ca54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Според мен, въобще не се разкъсва, а те използва за разнообразие в скучното й ежедневие. Подобни "разкъсвания", в които всъщност разкъсвания си стои със своя съпруг/съпруга не са реални, а само театър, за да те залъже и задържи. Учудва ме, че мъж на тези години може въобще да размишлява по такива казуси.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d77ad86dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Здравей авторе. Може би ще получиш много мнения от типа- бягай тя те използва, търси само удоволствието си от теб и забавление.
Аз обаче бих ти казала, че тя няма да си остави мъжа. Това са много години заедно, много общ живот, много спомени, семейство. От нейна страна е хубаво, че е честна с теб и ти казва, че съпруга и не и е безразличен. За нея винаги децата ще са по- важни от теб. Мисля, че наистина има истински чувства към теб но я е страх от несигурността, за бъдещето на децата си и за своето собствено. Аз бях преди време на нейно място и избрах семейството и не съжалявам. На теб ти остава или да оставиш нещата от само себе си да се развиват и да се случват или да и се радваш колкото можеш и докато можеш. Да се бориш не бих ти казала, защото с децата и не можеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 395c4b0d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Здравей, ти си попаднал в един капан, в който сам си се вкарал. Влюбил си се в наистина неправилния човек. Когато дойде в живота този преломен момент, ти вече си прецакан. Нито можеш да живееш с този човек, нито без него. Животът ти никога повече няма да е същия. Каквото и да предприемеш, ще ти се струва недостатъчно. Хората трябва да разберат, че са отговорни за техните действия и емоции. Радикално си се внедрил в проблема ти. Погледни го малко по отстрани и обективно. От една страна там има едно семейство, което е грехота да бъде разбито. Но ако тази жена не се чувства щастлива, ако тя не намира смисъл да продължава, може би е по - добре да заживее с теб. Но предполагам, че се страхува, защото това ще нарани нейните близки и ще промени доста неща. Ако тя не е готова, както казваш, значи не е сигурна. Можеш малко да се отдръпнеш. Все пак това е нейното семейство, а ти влагаш егоизъм. Има го и другото, че за нея положението ви в момента може да я устройва, има теб има и семейството си. В случая ти си по наивен от нея.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 395c4b0d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Здравей, ти си попаднал в един капан, в който сам си се вкарал. Влюбил си се в наистина неправилния човек. Когато дойде в живота този преломен момент, ти вече си прецакан. Нито можеш да живееш с този човек, нито без него. Животът ти никога повече няма да е същия. Каквото и да предприемеш, ще ти се струва недостатъчно. Хората трябва да разберат, че са отговорни за техните действия и емоции. Радикално си се внедрил в проблема ти. Погледни го малко по отстрани и обективно. От една страна там има едно семейство, което е грехота да бъде разбито. Но ако тази жена не се чувства щастлива, ако тя не намира смисъл да продължава, може би е по - добре да заживее с теб. Но предполагам, че се страхува, защото това ще нарани нейните близки и ще промени доста неща. Ако тя не е готова, както казваш, значи не е сигурна. Можеш малко да се отдръпнеш. Все пак това е нейното семейство, а ти влагаш егоизъм. Има го и другото, че за нея положението ви в момента може да я устройва, има теб има и семейството си. В случая ти си по наивен от нея.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5a80b4145c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Какво точно правиш ти в едно семейство? Семейство с деца, което очевидно живее щастливо? Наглец. Но ще си платиш цената, бъди сигурен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c524c77db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Като знаеш как стоят нещата се оттегли.
Намери си някоя свободна, без деца.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c524c77db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Егоист! Как може да допускаш да лъже децата и съпруга си заради теб

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e45fc57f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Според мен, трябва да я оставиш тя да реши какво да прави, а не да я притискаш. А от друга страна, когато си тръгнал с нея си бил наясно, че е обвързана със мъж и деца.. Мисля, че за повечето жени, децата са на първо място.
Ж41

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0c4b43809b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Съвет: Разкарай се!! Секс ще правиш с много, любов ще намериш, но това да съсипеш живота на 2 деца е прекалено!
Просто се разделете докато е време, от това няма да излезе нищо хубаво! Нито децата ще те приемат, нито нея ще искат, а тази жена ще има достатъчно главоболия с тях, със семейството си и т. н., че няма да ви остане време за "любов". Спри да я притискаш! Жената с право си стои на трибуквието в къщи, прш мъжа и децата си! Този мъж с години е бил до нея в добро и лошо, имат 2 деца!! Къде се буташ и какво очакваш? Не я оправдавам, но изневярата е едно, а това да ги зареже заради теб съвсем друго. Имали сте своите моменти, но е време да сложите точка до тук. Останалото не е нормално и приемливо.
Ти искаш да и съсипеш живота, а иначе УЖ имало любов..
Любов има, когато те е грижа за другия повече отколкото за самия теб! Секс ще правиш с всяка. Предполягам, че при 43 коментара до тук 90% мислят като мен! Приятно четене и дано осъзнаеш, че ти трябва да сложиш точка на отношенията си с тази жена, а не да я водиш при семейни консултанти. Вие не сте семейство, отиди ти - сам, предполагам, че ще чуеш същото. Тази връзка няма бъдеще, не и щастливо. Нито за вас, нито за семейството и! Пожелавам ти да срещнеш твоя човек, но не като играете такива игри от които накрая ще страдате и самите вие.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fb3e3ba365
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Не се ври в чуждите семейства, щото тия момчета след 4-5 години няма да са вече момчета и нищо чудно да ти напукат камбаната, само щото ти се ебе! КАТ искаш ебане, има много жени, които са без деца и не са омъжени! Как да не ти счупи ръчичките човек!

Гаро

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a5f9078533
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Звънни на мъжа и анонимно, и му кажи какво става. Не си ли чел "Швейк"?
Като и бие шута тя сама ще ти се довлече.
Само трябва да си добър актьор и да не се издадеш.
И се надявам, че мъжа и няма да ти обяви дуел, като толкова я обожава

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 219a5b94f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Благодаря за коментарите. В спорове няма да влизам. Само ще каже, любовта не те пита тя просто те връхлита.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6b7450b0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Честно казано, в цялата история според мен водещ и основен фактор са децата. Ако жената има проблеми със съпруга си е личните им отношения доведат до раздяла, ок. Но две деца да се подлагат на стреса, че семейството им се разделя заради трети човек, това е жестокост. Да не говорим, че травмата може да доведе до изкривявания в отношенията с противоположния пол в бъдеще. Всеки един човек може да се сети за поне един пример в обкръжението си как някой носи някаква травма от семейната му среда е това влияе и предопределя поведението в дадени ситуации или хора.

Пазете психиката на децата!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6b7450b0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Това с любовта не пита, а проста те връхлита, всички го знаем. Връхлитала ни е, били сме влюбени и изоставени, рев, сълзи и сополи. И така докато пак не ни връхлити. С някой друг.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6a4300b7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Авторе какви съвети искаш като предварително си си решил и знаеш какво ще правиш преди да го напишеш всичко това. Като чета и коментара 49 ако е твой, то е ясно че няма да я оставиш въпреки, че 90% и повече от коментарите тука казват да се махнеш. Май не искаш съвети ами така да си пуснеш историята и да си четеш коментари с кафенцето, пък да става там каквото става. Ако и историята не е фейк, защото не знам кой мъж би търпял 2 години да го мамят и изневеряват без да направи нищо, вие 2 години щом сте изкарали така можете и още 2-3, колкото толкова. но така де малко е тъпо съвети да искаш като предварително си си решил и наумил нещо и те имат нулева стойност, колкото и да са на брой.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: cbcf32b409
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Човекът, който трябва да се отдръпне си ТИ. Не се ли притесняваш, че същата тази прекрасна жена, в момента в който и доскучее с теб, ще си намери друг, който да я обожава? ОСъзнай се. Вие не се познавате като пълноценна двойка, това вашето са fake отношения, защото не я виждаш в истинската и светлина, а само в някакви откраднати моменти, когато естествено, всичко е розово. Това е причината в 90% от случаите, когато се съберат любовниците, връзката им бързо да се разсъхва. Просто те не се познават при нормални обстоятелства. Ако има човещина останала в теб, отдръпни се, заради децата и. Идея си нямаш какви последствия влече един развод с поотраснали деца. Ще изтрезнееш от чувствата си бързо бързо. От опит ти казвам.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 29ecde32d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Авторе, истинската любов няма нищо общо с притежанието. Ако я обичаше, щеше да я пуснеш да бъде щастлива с когото иска, не да използваш принуда. В случая мисля, че обичаш само себе си, но още не го разбираш...страданието вразумява, ще я преживееш и ще си намериш себеподобна, успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 289413c741
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Какви съвети да ти даваме, ти все едно си пееш - любовта те била връхлетяла. Това са хормони от секса, това минава и заминава. Ти си на 40, не на 18, нито дори на 24. Това с връхлитането е оправдание, че нищо не искаш да направиш, защото ти мразиш себе си, неуверен си, считаш се за смотаняк. Ти мислиш, че друга няма да ти обърне внимание! Опрял си до една курва-използвачка, защото точно това е тази "прекрасна" жена. Лъже, маже, седи си при мъжа заради сигурността и кинтите. Ти на 40 закъде си? Мислиш, че тя ще ти роди дете - хахахаха. Губиш си времето, а принципно дори го нямаш. Кгато и да скъсаш с тази жена, ще е късно.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 80f1e69ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Разкъсвала се била!? Голям си смешник, ако наистина ги вярваш тези палаври. Ползва те за да си прави кефа и да си разнообразява скучния брачен живот. Ако не си ти, ще е друг. И няма никакво намерение да се развежда. А ти преживявай и се влчиа подир г–за ѝ, докато одъртееш. Поне ще имаш спомени...

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker