Това нещо трябва да спре! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това нещо трябва да спре!
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 3616 пъти
Пиша в този сайт, защото в света има от десетки години вече eдна много по- лоша зараза от всички зарази, които имаме в момента. Зараза, която погубва животи, съсипва ги и превръща нашето общество в чудовищно. Това е сексуалната мания. Тази зараза е най- вече умствена, но тя поразява и тялото, имунната система, самочувствието и въобще качеството на живот!

Вие не знаете, но сте енергийни същности, духовни същества с душа. Когато правите секс с един човек, вие не споделяте само плътските си сокове и нечистотии, а и вашите спомени и емоционално състояние!
Вие ОБМЕНЯТЕ тази ниска енергия с него на подсъзнателно ниво, което става застояла негативна енергия и по- късно, дълго след свършилия акт, може да се разболеете! Така се е появила и заразата СПИН- от ниските енергии и болни емоционални състояния по време на секс ! От обмяната на ниски енергии и мисли между вас, а чак тогава се появяват като физически проблем!

Колко хора и особено жени, се разболяха и дори самоубиха заради сексуално издевателство или употребление?!

*Мъжете, мислите ли, че използвайки жени за секс, правейки бройка, че нямате последици?! Имате за всяка една бройка- трупате негативна КАРМА върху себе си и негативната енергия на всяка жена, през която сте преминали, остава във вас, тази карма после може да ви разболее!

Кога ще разберете, че да бъдеш алфа мъж означава, че си добър човек, достоен, на когото може да се разчита, а не манипулатор или насилник?!
Обиждате и тормозите жените за външния им вид и възрастта, търсите само момичета под 30 години, а после ги обвинявате, че изневеряват и са меркантилни- Нека ви кажа, МНОГО МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ В 20-ТЕ СИ ГОДИНИ!

Казва ви го момиче в средата на 20-те си години! Ако вие не искате да бъдете съдени за дебелината на банана или портфейла си, защо съдите и подкопавате достойнството на жените заради външния им вид и възрастта им ?! Don't be hypocrites! Или е отчаян опит за демонстриране на власт?!

И самите жени, вие защо се мразите една друга и се плюете, вместо да си помагате? Защо се състезавате за мъже, които не заслужават това?! Добрият мъж знае коя дама иска и никога няма да ви накара да се състезавате, а добри мъже има много!

Създали сме общество, което слага на пиедестал външния вид и секса, а хората са масово ядосани, депресирани и враждебно настроени. Вътрешно дори големите бройкаджии се чувстват подтиснати и сякаш, ако нямат дебел портфейл, никой няма да ги зачете за хора. Момичета, дебелият портфейл на мъжа няма да ви стопли за дълго сърцето! Бягайте от такива мъже!
Феминизмът е мразен и заклеймяван, а той носи цялото състрадание и обич на света! Мъжете го мразят, защото искат да държат агресията и властта, а феминистите, истинските, които имат добри намерения, са подигравани и смятани за луди- Така имаме общество на омраза и опресия върху жените, слабост у мъжете, и болни, нещастни деца!

Обещавам ви, за всяко издевателство има последици! Не си мислете, че никой не ви вижда или чува! Кармата не идва по един и същ начин!
Не мисля, че много хора ще одобрят този пост, някои умници може да ме поправят за правописни грешки, но за онези двама- трима, които поне се замислят над думите ми- благодаря им!
Крайно време е да спрем да правим нещата, които вътрешно ни унищожават!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 21e8856872
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Много лошо. Защо тук? Ние тук сме тези дето описваш. Ние нямаме такъв проблем (като твоя). Но ние не сме професионалисти! Ти се нуждаеш от професионална консултация! Определено имаш интелект, но за мен си попаднала в някакво изкривяване от реалността. Това е само мое лично мнение на обикновен потребител на мрежата.
До колкото знам, секса е нужен (и на двата пола) както нуждата от движение (спорт), обазование, емоции (под всякаква форма), общуване ...
Да ,може и без тях.
Да - при "предозиране" не е добре.
При натрапване - също е кофти.
Но в норма (... относително в някакъв/всякакъв смисъл) ... Ако на теб не ти е окей, няма лошо. Но не съди обществото.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7183255b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Искам да съм Чичо Чарли от филма Двама мъже и половина. Парите да падат от небето, а жените да нямат край.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e0c5c42ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Евала. Даваш ми надежда, наистина :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a763c2a1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Съгласна съм с теб, освен за спина. Той доказано е създаден в лаборатория. Докторът, който е работил по създаване на ваксина срещу някакво заболяване, е използвал антителата от кръвта на маймуна, в която е имало множество животински вируси. Той е деактивирал всичките, но не е успял да деактивира този на спина. Предупредил е бизнесмените, че ваксината е опасна и има нужда от последваща доразработка, но те са му се изсмели и са пуснали ваксината на пазара. Така се е появил спина.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 418dd70847
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Момиче, лекувай се! Най-добронамерено ти го казвам — мислите ти са толкова объркани и хаотични, определено имаш психиатрична диагноза и не си пиеш лекарствата.
Жена съм, ако има значение...

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 27cfb12d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Не случайно някога Бог е залял човечествотото със Всемирен потоп, а после е унищожил Содом и Гомор с огън. Тогава разврата е бил концентриран в тези 2 града, но в момента се шири по целия свят. Виждаме всякакви извращения - ЛГБТ, хомосексуализъм навсякъде, зоофилите и те предявяват права, педофилия, безразборен секс навсякъде - мъже, жени няма значение. Жени и мъже с 10ки партньори, вече се счита за нормално секса за 1 нощ или връзките само за секс, содомията се счита за нормално. Хората станаха скотове, паднахме на по-ниското стъпало и от животните и в момента човечеството дълбае абсолютното си дъно в морален аспект. Много правилно си описала в поста, че човек не е само тяло, че човек има и душа, но аз добавям, че има и Образ Божий. И всички тези извращения повреждат човешката душа, обезобразяват Образът. Това са грехове които се трупат и трупат и в един момент дават резултат - виждаме озлобени от живота хора, безверие се шири навсякъде, виждам едни празни погледи по улиците, хората са като черупки без съдържание. Отвсякъде ни заливат с реклами, филми и музика в които се натрапва едно нещо - секс, секс и пак секс. Отвсякъде се говори само за това. Което още веднъж потвърждава, че тези процеси за масово развратяване на населението са противоестествени на човешката природа и са натрапвани умишлено от управителите на света в последните 50-60 години. Стигна се до там, че последните години се посегна и на едно от най-светите неща които са заложени от Създаването още - биологичния пол. Вече има купища полове, всеки се дефинира като какъвто си иска, ужасно морално падение, направо въздуха тежи навсякъде пропит от моралната разруха....
И за да засиля размишленията сред читателите, ще спомена, че АБСОЛЮТНО всичко във Вселената е свързано - хората, земята, животните, растенията, душите, материята - всичко е като един жив организъм, които черпи Божията благодат, а човек като венец на Творението е пряко отговорен за бедите на Вселената, вкарвайки и умножавайки грехът в Творението. Всяка морална разруха се отразява негативно и на Вселената... Замислете се хора и се вразумете...Не си мислете, че Бог ще ни търпи още дълго... Содом и Гомор, Потопа - те бяха в миналото, но вече е казано, а казаното се сбъдва пред очите ни - в последните времена разврата ще бъде толкова голям навсякъде и толкова човек ще се е отдалечил от Бог и толкова ще е повредил душата и Образът, че Бог отново ще дойде да ни съди, но този път ще е с огън и ще е завинаги. Виждате, че природните катаклизми се увеличават все повече и все повече, това не е случайно. Но все още има надежда - Пост, Смирение, Покаяние, Изповед и Причастие. Това е лекът за всичко, хора, да се покаем а да се нормализира всичко в света и за да изцерят греховете на всички ни. Иначе дълбаем бездната на бездната.....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6dc7634ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, до никъде няма да стигнеш. Щом и на тази възраст поучаваш...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 06f3c187ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Добра тема, добри разсъждения, но не винаги секса е с ниска енергия. Секс между хора, които се привличат наистина, а не го правят само заради ползите-при жените материални, при мъжете физиологически/нагон, може да бъде много възвишен дори.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e0c5c42ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нареждате авторката, но едно е да правиш секс със човек, когото обичаш, друго е да си обсебен от порно, да бройкаш, постоянно да мислиш за секс и т.н.
Да, сексът е необходимост и храната също е необходимост, но ако тъпчете много големи количества, ставате 140 килограма. ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e55ae120ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Подкрепям поста ти, но той няма да промени реалността. Винаги парите, сексът и властта ще са водещи в света.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 87c51223d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Аман от гурута, учители, откриватели на топлата вода, инфлуенсъри, лектори, самозванци и всякакви откачалки, които искат да ни вкарат в "правия" път, както те го разбират. Особено пък такива с жълто около човката.
Живейте си живота, както го разбирате, никой не ви пречи, оставете останалите да живеят и не им давайте ценните си, но непоискани съвети.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4056b6e822
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Така е в България. Но в цивилизованите страни не е . Отиди да живееш в Западна Европа или Скандинавските страни и ще видиш, че съвсем други ценности имат. Просто не живей у нас. И още нещо - жената дава енергия на мъжа чрез секса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 285fe9397a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Дай да не правим секс, понеже някаква гръмнала феминистка ни е казала в анонимен форум. Сексът е най- висшата форма на сближаване между двама души, ако не знаеш. Ако ти си асексуална или не искаш да правиш секс поради лични причини, си е твоя работа, но да си налагаш фемитистичните откачени виждания, няма да стане.
А затова, че мъжете не искат да бъдат избирани според портфейла и размера им, а според качествата, но те самите осъждат жените според визията, а не според личностна, съм съгласна. Много са лицемерни, както и една голяма част от жените.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6d591f9e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Личи че си младо момиче увлечено и по духовността в хората. Зрелите, пораснали и осъзнати хора ( мъже и жени) знаят цената на това просто да правиш секс с друг. Сексът е обмен на енергия и чрез него се създава връзка между хората, каква и каква енергия ще сложат вътре зависи от нравствеността и моралът им. И да, разбира се, всеки плаща цена за грешките си, тук и сега. Това което си написала е хубаво да се прочете най -вече от младите като теб и неосъзнатите от всеки пол. Понеже определят секса като тема"табу" затова и всички го идеализират или принизяват. А той е начин за размножаване, опит да изразиш обичта си към другия, като си доставяте взаимна наслада. Разбира се може да е и нещо пошло, непристойно, вулгарно за тези които не са обуздали първичната си природа.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f245a98757
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 8, благодаря, точно това имам предвид с този пост! Всичко във Вселената е свързано и се извинявам, ако някой се е почувствал обиден от истината!
Всичките тези неща са от тъгата ми да гледам наранени жени и деца, които са отритнати от обществото и измъчвани заради общественото насилие и манипулация. Този пост е подкрепа за тях! Бъдете живи и здрави!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f245a98757
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   В този пост не говоря за хората, които доброволно спят заедно с добри приятелски намерения и взаимно съгласие за една нощ, а онези, които лъжат, манипулират и дават празни обещания, за да потопят чушката, или изтезават и тормозят другите.
- От авторката

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ec683abd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Само минавам да поздравя автора на темата със следният текст "Кукавица, ти си само йедна више кукавица". Как успя да измислиш такова нещо, което да ме кара да симпатизирам на "кекс" маниаците, и аз не знам! А имай предвид, че ми се гади от тях! Но като сравнявам тях и теб - те поне не се опитват да ми казват как да си живея живота, пък техния - кеф им СПИН, кеф им трипер, кеф им разни буби... Техен живот, техни решения как да го съсипят!

И ми разправяш оная тъпотия за алфата - няма такова нещо като алфи! Да те светна, че жените просто усещат нивата на тестостерон на мъжа - повече тестостерон, повече фенки. Покрай определена житейска ситуация стана така, че имах временно покачване на същия и изведнъж почнаха да ми се лепят, а аз съм нисък, не особено красив и толкова алфа, колкото Боко Борисов не е крадлив. И си знаеш какво следва - щом нивата се върнат към нормата, интересът пада! Та жените, мили мой, са най-обикновени дрегери, но вместо алкохол в кръвта засичат тестостерон в организма - вероятно има общо с времето, когато са забременявали без да се сещат за фигурата, разни там идеологийки и т. н. Каквото и да говориш ти или някой друг, лично се убедих как при промяна в тия нива и най-нежелания изведнъж става харесван - а аз съм си същият хубавец от преди това, че даже не съм забогатял, човече, та да обвиним алчността!

Все тая! Алфа е хубава буква от гръцката азбука, нищо повече! Бетата също.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0687dd23e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   “Колко хора и особено жени, се разболяха и дори самоубиха заради сексуално издевателство или употребление? "

Две? Три?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: da85b65ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Хубава тема. Ти показваш "греховете" на обществото и неговите причинители. До тук добре, но ти от коя страна си нищо не казваш. В средата на 20-те си и така както говориш май си тотално безгрешна. Не ми се вярва да си такава и да ни съветваш как да живеем. Също казваш, че много малко хора в 20-те знаят какво искат, но явно ти си едно "изключение". Говориш за карма и за спин, неща за които си нямаш никаква представа. Кажи от коя страна на барикадата си в греховния днешен живот. Ще споделиш ли.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 302a3794c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Малката, сексът е прекрасно изживяване, пълно сливане с любимия човек, пълна отдаденост, доверие, любов и нежност. Съжалявам, че не си го изпитала досега, но на твоите години и аз не бях. Чрез секса опознаваш себе си, той е откривателство, път в съзнанието на другия и здраве. Всичко това аз лично научих със съпруга си. След толкова години продължаваме да сме луди един по друг и да изтръпваме само от едно докосване. Когато ти се случи - ще го разпознаеш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2841efde1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Я по спокойно, това, че това ти е в главата не значи, че е така. ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ!!! Живеем в държава, където сексът с някого е доброволен избор и ги си никоя да раздаваш правосъдието и да вменяваш кой да прови или не прави секс. Тжва е ЛИЧЕН избор. И ако мислиш, че секса е обвеняне на нечистотии - без коментар. Да, вярно има обмяна на етергия и децата дори могат да приемат на бивши партньори.
Но с тези разсъждения4си до никъде, оправи хаоса в главата си и не спасявай света.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 264f1f535e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Защо трябва да спре? Повечето хора, които правят това, което описваш, рядко изглеждат "засегнати", ако трябва да съм честен. По-скоро тези, които не се съгласяват с поведението имат подобен проблем.


"И самите жени, вие защо се мразите една друга и се плюете, вместо да си помагате? "

Какво означава това? И как да си "помагат"? Ще приема, че говориш за някакъв любовен многоъгълник. Как да си помагат? Да си го поделята? Едната го взима от понеделник до петък, другата го държи за уйкенда?

До 12 - А ако правя секс по 3 пъти на ден с човек, когото обичам, какво ще стане?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 21b177ee68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Sis.. абсолютно съм съгласна с теб! Не слушай гнусните коментари хората просто са си такива - злобни.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 269b4dfc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До номер 14
НЕ може всеки да си прави, каквото пойска.
Когато бях на 12, гаджето на сестра ми реши да се гаври с мен и то често. Мен ме беше срам и страх и савсем сама си преживях всичко. Никой не разбра.
След години много мъже ме маниполираш по всякакъв начин. Заплахи от съм убийство, обиди какви ли не глупости да се вържа.
Сега съм емоционална бомба. Разбира се че можеш да повлияе на човека полужително или отрицателно. Остава ти белег и товар

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 900942a30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторке, ясно е от самозаблудите и наивното ти мислене, че феминистичната отрова е проникнала дълбоко в съзнанието ти!!! В света има много зарази, но няма по-голяма зараза от феминизмът, и той е причината за нещастието на всички хора по света! Американците наливат трилиони долари за феминизъм и изкуствено изравняване на половете по целия свят и се опитаха да феминизират и арабския свят, но не можаха да разберат, че там са имунизирани срещу феминизъм, и при тях номерата им няма да минат. До преди арабските пролети (които пак САЩ предизвикаха, под предтекст за ядрено оръжие), страните там имаха секуларно управление и бяха със светски характер, но след това побързаха да се имунизират срещу феминизъм, като единодушно приеха шериатски закон, и сега опитите им за феминизация удрят на камък. Това нещо (насилието на жени) не трябва и никога няма да спре, докато не се премахнат извратените репресивни закони срещу мъжете, гаврещи се с мъжкия облик, и предизвикващи мъжете да бият жените все по-често! В Русия Путин декриминализира закона за "домашно насилие" и оттогава жените там не смеят да се гаврят с мъжете, защото знаят, че никой няма да ги защити, при следващата им гавра с мъжкия облик. Ако всички други страни последват техния пример, феминизмът по света може и да бъде ликвидиран по мирен път, без да се налага да се използва сила от мъжете!

"Вие не знаете, но сте енергийни същности, духовни същества с душа. Когато правите секс с един човек, вие не споделяте само плътските си сокове и нечистотии, а и вашите спомени и емоционално състояние!
Вие ОБМЕНЯТЕ тази ниска енергия с него на подсъзнателно ниво, което става застояла негативна енергия и по- късно, дълго след свършилия акт, може да се разболеете! Така се е появила и заразата СПИН- от ниските енергии и болни емоционални състояния по време на секс! От обмяната на ниски енергии и мисли между вас, а чак тогава се появяват като физически проблем! "

Ти не знаеш, но енергийни същности и духовни същества с душа сме само мъжете. За жените е още спорно дали изобщо имат душа, а теолозите са единодушни, че няма. Жената е олицетворение на дявола, няма никаква душа и не може да изпитва същите чувства, като мъжа. Когато правим секс с един човек (еле пък ако е жена), ние не споделяме само плътските си сокове и нечистотии, а и прихващаме от бактериалните му инфекции. Заразата СПИН се е появила от женската вагина, която при лоша интимна хигиена е инкубатор на сумати видове бактери (гъбички, чехълчета и зелени еуглени) и бели, зелени, жълти, червени... течения, причиняващи СПИН, трипер, сифилис и др. венерически болести, а ниските енергии и болните емоционални състояния са също от жената!

"Кога ще разберете, че да бъдеш алфа мъж означава, че си добър човек, достоен, на когото може да се разчита, а не манипулатор или насилник? !
Обиждате и тормозите жените за външния им вид и възрастта, търсите само момичета под 30 години, а после ги обвинявате, че изневеряват и са меркантилни- Нека ви кажа, МНОГО МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ В 20-ТЕ СИ ГОДИНИ! "

Кога ще разберете жените, че да бъдеш алфа мъж означава, да изпълняваш природните си функции на мъж, дадени ти от природата, да не позволяваш на жена да те командва, и да си знае мястото? ! Мъжът е достоен по природа, защото само той има достойнство и може да се разчита на него, защото притежава благородност-мъжко качество, което жените нямат. Днешните жени заклеймяват всеки истински мъж, като "манипулатор" и "насилник", защото не угажда на женски капризи и лигавщини, а педалите, като "истински мъже", защото са женоподобни създания, приличащи на тях. Мотото на феминистките е-"най-добрият мъж е жена! " Всеки нормален мъж, търси само момичета под 30 години, които са хубави, в плодовита възраст и могат да раждат деца. На всеки мъж му е заложено по природа да си търси млада и плодовита жена, която да може да му роди деца, за да съхрани потомството си, и е природен инстинкт за запазване на рода. Ти какво искаш, млад мъж на 30 да търси дърта бабичка на 40? Че за какво му е бе? Хем дърта, хем грозна хем не може да ражда. Ти как я мислиш тая работа? Педерастия, педофилия, геронтофилия, зоофилия, некрофилия и т. н. са все производни на феминизма и са измислени, за да претопят бялото население! Това, че жените изневеряват и са меркантилни си е самата истина, а обвиняваме жените, защото жените са винаги виновни, и няма невинна жена! Те много малко жени знаят какво искат не само в 20-те си години а и през целия си живот, и сами си страдат от това!

"Казва ви го момиче в средата на 20-те си години! Ако вие не искате да бъдете съдени за дебелината на банана или портфейла си, защо съдите и подкопавате достойнството на жените заради външния им вид и възрастта им? ! Don't be hypocrites! Или е отчаян опит за демонстриране на власт? ! "

Пак се изхвърляш!!! Жените нямат достойнство, което да подкопаваме, защото са жени и нямат мъжко достойнство=пенис и тестиси, а достойнството, доблестта и честта са само мъжки качества! Не ме и очудва че ни го казва момиче в средата на 20-те си години, то в днешно време повечето жени в средата на 20-те си години имат такова наивно-глупаво мислене като твоето! На нас ни е през "банана" нататък, дали биваме съдени за дебелината на банана или портфейла си, защото със и без портфейл може, ама с банан-или се раждаш, или не, и ти остава за цял живот! Външният вид и възрастта на жените проличават много по-бързо отколкото на мъжете, защото имат много по-къс срок на годност. Детеродната им възраст е от 12-13 до 40 години, а един мъж и на 80 може да заплоди всички жени на света и да има повече от 1000 деца. Как ти се струва това? Мъжките "отчаяни опити" за демонстриране на власт ги виждаме всеки ден по новините, и нагледно доказват мъжкото природно превъзходство и власт над жените, което е факт-неуспорим. А, това "Don't be hypocrites! " го казвай на либералите, защото с тяхната фалшива идея за "демокрация" "свобода" и т. н., те са най-големите лицемери! А, сега обърни голямо внимание на този твой абзац!!!

"Феминизмът е мразен и заклеймяван, а той носи цялото състрадание и обич на света! Мъжете го мразят, защото искат да държат агресията и властта, а феминистите, истинските, които имат добри намерения, са подигравани и смятани за луди- Така имаме общество на омраза и опресия върху жените, слабост у мъжете, и болни, нещастни деца! "

Очевидно си с напълно погрешни представи за добро и зло, насадени ти от феминизма, и мога само да те съжалявам, задето си с толкова глупаво и наивно мислене! Феминизмът е най-голямото зло на света и носи цялата злоба-проклетия и омраза на света, а ти като всяка феминистка, се опитваш да го представиш в благородна маска която е абсолютно фалшива, и с нищо не отговаря на реалността! Мъжете го мразят, защото ограничава мъжките им функции, дадени им от природата, и ги принуждава да стават жени, а агресията и властта искат да държат само феминистките, мислещи се за богоизбрани, само защото са се родили със слива миризлива! Феминистките, истинските (ако има изкуствени такива) нямат добри, а зли намерения, и са подигравани и смятани за луди, защото са точно такива. Слабост у мъжете? !? Ти в кой холивудски филм го видя това? Мъжете не са слаби, слаби са само жените, защото са физически по-слаби от мъжете и не могат да ги пребият, докато обратното е винаги възможно, и най-слабият мъж е по-силен от най-силната жена! И къде я видя тая "опресия" върху жените, като жените у нас все еманципирани, с вирнати носове и се мислят за голямата работа? Опресията е по-скоро върху мъжете, и тя е законово толерирана, като с това жените предизвикват мъжете да си отмъщават по мъжки, без оглед последиците след това! Болни и нещастни деца има заради феминизма, който насърчава изневерите и разводите, които развалят здравото семейство и обричат децата на болести и нещастен живот, за това имаме общество на омраза!

"*Мъжете, мислите ли, че използвайки жени за секс, правейки бройка, че нямате последици? ! Имате за всяка една бройка- трупате негативна КАРМА върху себе си и негативната енергия на всяка жена, през която сте преминали, остава във вас, тази карма после може да ви разболее! "

Мъжете не си мислим нищо, използвайки жени за секс, правейки бройка и нямаме никакви последици, защото така си правим кефа, а пък жените после да му мислят. Предполагам, знаеш народната мъдрост -"На мъжът любовта минава през стомаха, а на жената през п*тката"? !? Мъжете се влюбват в жени които могат да готвят, защото подсъзнателно усещат, че ще са добри съпруги и майки на децата им. Жените се обвързват емоционално с мъжете чрез секса, и после много страдат когато някой мъж им бие шута, след като ги изчаластри. Мъжът е велик, и колкото по-голяма бройка прави, толкова повече мъж става, и може да заплоди всички жени на света, защото е полигамен по природа. Жената е моногамна и е създадена само за един мъж, на когото да роди и отгледа деца-синове, които да бъдат полезни на обществото с работата си, и колкото по-голяма бройка прави, толкова повече се разболява!

"И самите жени, вие защо се мразите една друга и се плюете, вместо да си помагате? Защо се състезавате за мъже, които не заслужават това? ! Добрият мъж знае коя дама иска и никога няма да ви накара да се състезавате, а добри мъже има много! "

Такава женска солидарност и загриженост към другите жени, не се среща и при холивудска актриса, играеща в драмедии:))) Не съм жена но мисля, че знам отговора, и ще ти отговоря. Самите жени се мразят и плюят не само една друга, а мразят и плюят и мъжете, децата и всички хора на света, защото са по природа зли и омразни същества, и не обичат никой друг освен себе си. А си помагат само мъжете, защото са благородни-добри, и не се мразят- приятелството е само мъжки монопол. Те "дамите" никой мъж не ги пита, искат ли не искат ли пък било добър, или лош, иначе човечеството отдавна щеше да е изчезнало. Стига мъжът да иска да изчаластри жената, жената няма право да му отказва. Жените сами се карат да се състезават, измамени от феминистичната утопия-мечта за равенство с мъжете, дето никога няма да се сбъдне, и сами си страдат от това. Виж само, колко самотни майки и стари моми има, само от много "равенство" ще да е! Това, че добри мъже има много е вярно, но злите жени-феминистки не оценяват добротата им и отиват при лошите мъже, а после идват тук да реват "Всички мъже са свине"! Авторке, феминизмът е злокачествено раково образувание-тумор в мозъка, и ако не вземеш мерки да го излекуваш навреме, ще те унищожи изцяло!

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 87c51223d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   27 - То не може и всеки да си пише както си иска, защото в българската граматика си има правила, но ти си написала абсолютно неграмотно текста си. Може да се приеме само ако го е писал мигрант след една година престой в България.
Жалко за това, което ти се е случило, но ако в семейството ти и /или в училище имаше адекватно сексуално възпитание, такива случаи щяха да са по-малко.
А да живееш като разумен и осъзнат човек значи да не пречиш и на останалите да го правят. Т. е. да спазваш писаните и неписаните човешки закони, които регулират отношенията между хората в обществото. Както се казва, моите права завършват там, където започват твоите и обратно.
Елементарно е, затова не сметнах за нужно да го обяснявам в предишния пост. Ето допълнение за тези, които приемате нещата буквално - живей си живота, както го разбираш, БЕЗ да пречиш и вредиш на другите.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f245a98757
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Сексът с любов е чудесно изживяване. Да, разбира се. Но не и когато е без любов, разбирателство и прошка. Не и когато оставя емоционални травми. Това е всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker