Защо голяма част от разведените жени продължават да си търсят нов съпруг или партньор за съвместен живот, а разменените мъже предпочитат да бъдат сами? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо голяма част от разведените жени продължават да си търсят нов съпруг или партньор за съвместен живот, а разменените мъже предпочитат да бъдат сами?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 4324 пъти
Здравейте,
Тук в Родината се наблюдава един феномен. Голяма част от разведените жени плюят против мъжете, и бивши и настоящи, но иначе не спират да си търсят нов партньор. Никога не виждат вина в себе си и собственото си поведение. Това не мога да го разбера? Едва ли въпросът е само финансов. От познатите ми разведени мъже, никой не иска да се обвързва сериозно, плащат си издръжките и бягат като ужилени от жените, ако част от нещо на аванта, честит, ако не-не.
Аз съм на 28 години, не обвързан в момента и съм ухажван от три разведени жени - съседка (40 годишна с 2 големи деца), колежка (33 годишна с две малки деца) и бивша съученичка мой набор с дете на 2 годинки (тя въобще не се е омъжвала) и трите са много настъпателни и дръзки. Едва ли търсят пари от мене, защото съм на заплата и живея в панелен апартамент, макар и собствен. Секс съм правил с бившата си съученичка, но нищо не съм и обещавал.
Дайте някакъв съвет. Честно да ви кажа, на заплата съм, и не се виждам много готов за семейство в момента.
Дамян

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 65fd3a65d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Още от заглавието си личи, че темата е поредната провокация...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8c98bb543e
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

2.   Няма да станеш готов и на 70 . Разведените мъже бятат, защото мъжете попринцип бягат от отговорност, пък и гледат да бодват ей така. Ама като станат дърти, ще искат някой да ги бърше и да им дава хапчетата, нали?
Около тебе се въртят, защото си още млад. Макар че минеш ли 35-36 и никоя ли не е взела, не говори добре за теб. Сексът е до време, ама мъжете си мислите, че и на 80 ще ви искат.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 04055dc6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Всеки нормален човек има нужда от любов и респективно - партньор до себе си. Аз съм омъжена с деца, но ако се случи да се разведа, също бих си търсила някого. Това е най-нормалното нещо - да не искаш да си сам в интимен план. Едва ли тези жени искат пари от теб, и досега са се оправяли някак си. Вероятно искат връзка. Вече е твое решение дали можеш да приемеш жена с чуждо дете. Не е за всеки. Иначе познавам и такива patchwork families, където хората не са никак богати, но въпреки това се събират и са заедно в трудностите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9fbd4b7955
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Вторият брак е само по сметка. Това е суровата действителност.

Замисли се с какво можеш да им бъдеш полезен, дори и само за скес - без него жените стават нервни и неадекватни...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5f9604c43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Авторът още в заглавието на темата си има грешка- какви са тези РАЗМЕНЕНИ мъже? Защо да чета нататък?
Поне заглавията си пишете верно, бе хора!

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b0a1e4af76
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

6.   Елементарно уотсън. Жените не могат да оцеляват сами в живота, за разлика от мъжете.А това са пълни простотии, че до 35-6г. , ако никоя не те е взела говорело лошо за теб. Напротив това, че си сам не значи, че никоя не те иска, значи, че си знаеш цената и не всяка може да те има. Има и друга истина: Че мъжете са като виното, а жените като млякото. Тоест колкото по на години е един мъж, толкова е по-качествен, а колкото е по на години една жена толкова повече и се влошава качеството. Така, че да му мислят жените на 35-6г. които още никой не ги е взел:)









Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5a4e340898
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

7.   Всеки човек има нужда от любов, обич, доверие, подкрепа, приятелство и не спира да ги търси през целия си живот.
Ако някой не изпитва потребност от човек до себе си, то той е темерут и нещо му е сбъркано.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8f1b3bb4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Отговарям директно на еъпроса:
Защото жените могат!
Защото мъжете се срещат с реалността и ...остават с пръст в устата, до тогава са си мислели, че и те могат вкл. докато са семейни!
Толкова е простичко!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 60efb7f1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Авторът как стигна до този извод? Всички разведени някога мъже, които познавам, са женени втори път и с деца от втората съпруга. Изобщо не стоят сами. А разведените жени, ту си имат любовник, ту не, но от тези, които познавам само половината разведени жени се омъжиха повторно.
Инициативата за брак винаги е на мъжа и мисля, че за един мъж е по-лесно да сключи брак повторно. Веднъж, защото той е този, който го предлага, а и децата обикновено живеят при жената и това е проблем за бъдещата връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5dd251974b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо подобно.
Познавам разведен мъж с малко дете, което е при бившата му, изобщо не гледа да боде която и да е, търси си сериозна жена за връзка. Но се случва в западна държава.
Не всички са Дон Жуани.
Ако бях разведена с дете, бих искала нов шанс, но надали бих търсила ерген, по-скоро мъж с дете, да се разбираме и искаме е най-важното!

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 91da4d84c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Аз намирам търсенето на нов спътник в живота за съвсем естествено. Но е неестествена истинската, тайна причина, поради която повечето хора си търсят спътник!
Почти всяка жена, дори и с наднормено тегло, некрасива и с 5 деца от 5 различни мъже, може да си намери цял отбор ебачи. Но разведените жени с дете/деца търсят нов мъж не заради Човека в него, а с цел да поема отговорности (съответно жената да има по-малко такива), да прави ежедневието им по-лесно (да не се натоварва тя), но най-вече - да им предоставя материални условия на живот (нанасяне в жилището на мъжа, да я вози насам-натам с колата си, да я води по ресторанти и почивки за своя сметка и т.н.)! Точно така - повечето разведени жени с дете, носещо гена на предишния мъж в живота им, гледат на новия мъж като на ходещ банкомат. Хайде да не се лъжем, че не е така и че всичко уж било в съкровената любов! Ако някоя такава защитничка на тезата за любовта е чак толкова смела и вярваща на собствените си думи, защо не се хване с мъж, с когото да си делят сметките поравно и всеки да си плаща собствените неща!?
Също така, жените след определена възраст започват рязко да губят свежото си излъчване, вече го няма това засилено мъжко внимание към тях (поне не от желания тип мъже), чувстват се самотни и неуспели (жените постоянно се сравняват една с друга и това им влияе ужасно)... Големият проблем на повечето жени е, че като по-млади са разчитали основно на външността си като начин да привличат мъжете, докато не са си давали сметка, че веднъж влезли в леглото на мъжа, той ще иска и да може какво смислено да си кажат извън леглото. Всяка жена може да разтвори краката си, но далеч не всяка е с изградена ценностна система, с топло отношение, вярна, грижовна и годна за сериозни отношения. И когато в един момент загубят хубостта и фигурата си, такива жени, разчитащи до този момент само на външност, изведнъж се оказват много неуверени и неспособни да задържат мъжкото внимание.

Нека сравним и какво се случва при новите връзки на разведените мъже и жени.
Разведеният мъж обикновено плаща издръжка на жената, която в почти всички такива случаи настоява детето/децата да остане/ат при нея. Когато разведеният мъж се обвърже с друга жена, от него се очаква да поема основната или цялата парична тежест, като продължава да плаща и издръжка на бившата си жена. Така за него има двойна тежест по отношение на това да плаща на две жени: бившата и настоящата. Един разведен мъж, обвързан отново с друга жена, започва да има още по-големи харчове и по-малко време за себе си.
Когато разведената жена се обвърже, тя очаква новият мъж до нея да поема основната или цялата парична тежест, като в същото време тя продължава да получава издръжка от бившия си мъж. Така на нея буквално ѝ плащат двама мъже: бившият и настоящият. За една разведена жена е облекчение да има нов мъж в живота си. Една разведена жена, обвързана отново с друг мъж, започва да има по-малки харчове и повече време за себе си.
Виждате, че се получават коренно противоположни условия при мъжа и при жената. И това обяснява защо разведените жени силно се надяват да има нов мъж в живота им, но не защото той като мъж е Човек, а защото в него виждат опора по отношение на материалните въпроси, както и се явява избавител от това да нямат свободно време. Плюс това, повечето разведени майки с дете нямат лична кола и им се иска кой да ги развежда наляво-надясно (и за огромна част от нераждалите жени важи същото). А разведеният мъж какво предимство да вижда в една нова жена дотолкова, че да иска да е в сериозни отношения с нея? Той ласки в леглото може да има и без да се обвързва сериозно с някоя жена. За да иска да е с нея в смисъла на двойка и със съвместно съжителство, тя трябва да му дава нещо, което не се измерва с разтваряне на краката. И това е ОТНОШЕНИЕ. Но за него вече стана ясно, че много малко жени са способни да го дадат истински, непресторено и трайно във времето.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 70145b9e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   И аз съм на 28 като тебе батко. Колко разведени лелчета съм отрезал не е истина. Не търсят любов, не слушай подобни глупости. Чингис накратко ти е обяснил за какво става въпрос.
Жените просто не могат да са сами. Търсят си провайдърче и някой балама, който да гледа чуждите деца. Има неписан закон сред мъжете и той е: никога не се обвързвай със самотна майка с дете. Има си причина да е сама, дори и да са я зарязали, това говори за грешен избор на мъж. Изключвам, ако мъжа е починал, но и тогава не е сигурно.
Тука пак почнаха за отговорността да говорят. Това ще го чуваш постоянно. Мъжете не искали да носят отговорност.
А жените понеже много отговорност поемат, та на всяка цена търсят някой глупак да ги издържа.
Няма как разведен мъж да иска втори път да се жени, след като е видял каква илюзия и измама е всичко. Жените се правят на добри до брака и първото дете. После си показва истинското лице, секс няма и да видиш в брака. Само натяквания, задачи и изисквания от тебе, а в замяна не получаваш грам нищо. А с жена с чуждо дете ще си вечният гостенин. Детето не е твое, жената не е твоя, шото вече е наебана, наебана и емоционално обременена.
Не си прави живота труден. Да си гледат дечурлигата и да се правят на влюебени при някой друг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3248d4f2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   А кога ще си готов за семейство? Когато си на 40, пак на заплата, и ще си просто един беден, беззъб мухльо, по който младите жени надали биха въздишали? Една психоложка добре го беше казала, че за младостта трябва да се плати - ако жената е възрастна, тя плаща и обратното, ако мъжът е на 40 и иска с 10, 12 години по-младичка, той ще плаща. Не мисли, че на 38 примерно няма да си на заплата, пак ще е същото. Може би не си узрял да гледаш чужди деца, направи си свои. Всеки търси обич и любов така е, а тези жени търсят и бащи за децата си. Добре ли е или е зле, факт. И те имат малко за агнешко, понеже си млад и би се вързал. Мъжете не остават сами разведени ако имат малко от малко добър външен вид и не са някакви деспоти и психопати. А може и да поискат да са сами, а за секс да ходят на платено. Българският мъж е страхлив. Не може да вади нормални пари, за да си направи 1 дете на 30, понякога дори когато е на 40. В същото време ако има аванс при първа възможност ще ходи при евтина проститутка, супер смешен факт, особено тия на 40

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c00bf75340
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   6, мъжът си знаел цената, ако никоя не го е взела.:) Пълен смях. Явно сегашните мъже са битер жени, че чак цена имат, че как фасони, чупки, че фантастики. Повече мъже на 30-40 са сдухани отвсякъде шкембелии, с почти никаква коса, ама се ценят високо, видиш ли.
Авторе, прави си секс и до 60 с различни. Ако така животът ти ще е по-як, по-готин. Ти разведените жени не ги мисли, те си имат деца. С мъж и без мъж пак не са сами.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 07305aefea
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

17.   Пич да ти имам и проблемите, просто прави с тях само секс и това е.

В никакъв случай не се обвързвай с разведени и то с дете!!! Гледай да ги манипулираш, харчи им парите, ако е възможно.

Сега някои защитнички на жените ще кажат: " Ама то жената, к'ва вина има като не е случила на мъж".

Самият факт, че се е оженила, че и дете е родила на мъж, който не става, говори за това, че и жената е за дялане.

Благородно ти завиждам, прави си секса и си свиркай.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c3624e0d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Е, как защо, секс трябва. Няма всеки ден с различен, я?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 452a4c1bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Защото така са устроени, едни от най-големите страхове на жените е самотата. Мъжът по някакакъв начин си е самодостатъчен. Има, разбира се и такива, които търсят партньори в живота , но не е идея фикс като при жените. Реално в една двойка започват да имат нужда един от друг в залеза на живота , дотогава всеки може да се справя и сам. Това, дето го пишат по-нагора за любов е дрън-дрън.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 277806a169
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   В грешка си. Мъжете още преди да се разведат си търсят нов партньор :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: be8f1cf95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

21.   Авторе, аз съм почти два пъти на твоята възраст, не съм женен и нямам намерение да го направя. С идването на новата политика в БГ преди 30 години видях как жените рязко започнаха да се променят. Реших да изчакам 2,3,4 години, но разбрах, че жените започнаха да стават още по-взискателни към мъжете. Изглежда така и ще продължава, дори може да стане и по-зле. Аз съм имал и продължавам да имам приятелки, но всички те имат една единствена цел, да се осигурят материално. За искрени чувства няма да говорим. През тези години на изчакване аз се образовах, имам добре платена професия и успях да си купя хубав и на хубаво място апартамент. Всяка приятелка с която съм имал връзка като види как и при какви условия живея започва да се прави на много "влюбена". Но през всички тези години аз се научих как да разпознавам истината от фалшивостта. И реших да си остана ерген, макар и стар, но без емоционално-невротични проблеми. Приех живота си без да имам семейство и ми е добре. Много велики хора не са се женили и са живели добре. Ако ти можеш да приемеш живота си без семейство и деца тогава продължавай си ергенския живот. Наистина от все сърце ти пожелавам хубав живот занапред.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: be8f1cf95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

22.   До номер 1
Темата може да е провокация, но казва самата истина.
До номер 6
Браво Чингис Хан, много ми хареса сравнението ти за мъжете с виното, а жените с млекото. Продължавай в същия дух и за в бъдеще.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4eaae99e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   Но.2 а някога замисляла ли си се ,че мъжете бягат , защото виждат че не могат да имат доверие на жената за нормално семейство ?
Аз никога не съм се женил точно поради тази причина например. Точно както мъжете искали да боднат , така и жените искат да имат деца от който и да е Сульо и пет пари не дават за мъжа си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 879e41d113
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

24.   Чингъз Хане,като те познавам , за толкова години,една свЕстна жень не намери, кой па те вземе тебе,халай да му е !!! Мъжете са качествени и като малки и големи,има путки на 35-40 със страхотни тела и красиви сурати, похотливи ,уникални дупета и тънки талий,които ги взимат,та ги взимат и по цел ден къщи ,сексове и гърло до дъно им въртет, яки путки обаче баце. Вземат ги мъже на тяхната възраст. Качествения мъж си е качествен и на 20-30-60 години даже,по различен начин,за всяка епоха на поколението,в което настъпва с течение на времето и т.н... А теб чинГьз хане,кат те знам къв си пе**л, защитаваш съмнително мъжете,плюейки жените , имал цена,не можел да има сека. Като няма толкова перфектна жена за теб,а ти за толко время и една свЕстна не свърте, тогава ,защитавайки толкова мъжете , стани гей,да не си сам у животеца. От Бай ПапуР

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c00bf75340
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   23,то пък на мъжът страшна вяра може да се има. То флиртове с колежки, то търсене на бивши, то чатове във фейсбуци и инстаграми. То изневери, ходене по проститутки и т.н.
Мъжът не може да е моногамен и това е.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 927560c9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Авторе, тези жени едва ли те искат заради материалното ти положение, което си ни описал - без да се обиждаш, но то е доста... немного... т. е. вероятно настина ти се кефят. Заради външния ти вид. Според мен си прекалено филмиран от това какво се пише в интернет, особено в подобни сайтове. Тези жени силно се съмнявам да искат чак семейство да създават с теб, особено съседката с големите деца, а и колежката от работата. Просто се възбуждат от теб. Толкова ли не можеш да го схванеш. Те виждат, че не си.. как да го кажа по-деликатно... особено напред материално, но въпреки това те искат - маса мъже биха убили да са на твое място. А ти си написал някакъв егати филмарския пост - или е това, или коментар1 е прав/а.
Живей си живота и намали престоя в интернет е моят женски и приятелски съвет. Дори и ако номер1 е прав/а ;-)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f8a13ce551
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Сетих се за един случай с моя комшийка. Селянка от близките села. Забременя от комшията, който е меринджей в Сименс, прави се нвлюбена до като не наду стомаха. После си показа рогата, и понеже законите на запад са намислени от п*дали, да мачкат мъжа и да облаготелстват жената, тя го изхвърли като мръсна котка от кебапчийница от апартамента, в който една стотинка не е вложила. Взе му даже и мебелите и ги продаде на безценица във фейса. Взе му даже и колата и нея я хариза почти за без пари, после смени още два любовника, които и изневериха, след това цъфна на мойта врата с много хубави снимки на ястия, които може да приготвя, явно беше дошла да ме впечатлява. Думках я известно време, до като не стана на въпрос, защо не съм ги завел за толкова време някъде с малкия, как един път един шоколад не съм му купил. А ми казах и елементарно бе дарлинг. Кефа цена няма, ама струва пари. Младия меринджей като ти е фукал вътре семето, той да плаша, аз не съм ти длъжен с нищо. Сега сме само на здравей здрасти, гледам, че от време на време идват някакви, вирят и кълките като на див заек ушите и после изчезват от хоризонта. Иначе е доста симпатична, проблема е, че е завършен егоист, а и с багажа, едва ли някой копнее да храни чужди деца, където утре ще кажат, , Ти не си ми баща, ,









Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6c7b3494c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   21, " Много велики хора не са се женили и са живели добре."
1. Откъде знаеш?
2. Ти велик ли си?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 85a5dfa0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   "Това не мога да го разбера"

На 28 трябва да си разбрал, да гледаш какво човек прави, не какви ги приказва... Надявам се въпросът ти да е реторичен.

Иначе да, след някаква възраст, особено след развод, много мъже предпочитат да си останат сами. Това какво ти говори? ... Просто - няма далавера. За какво да се занимават с неблагодарна принцеса която само трябва да носят, но тя самта не им помага? Връзки търсят днес най-вече некачествени мъже, които са още по-егоистични и дебилни. Доста днешни мъже са женчовци, и също обичат да скачат от връзка на връзка, без капка умисъл.

Това че имаш заплата и жилище, дори да са скромни, според мен са пак повече отколкото постиженията на предните партньори на тези жени... Жените винаги търсят изгодата за себе си, тъй че сигурно виждат все нещо в теб. Дали ти виждаш нещо в тях си е твоя работа... Аз не разбирам за какви семейства си се замислим. Тези жени си имат семейства. Деца и бивши. Дори да са разтрогнали взаимоотношенията си, тези хора не изчезват от живота им. Напротив, това е ситуация за нещо несериозно, и на тези жени, това им е проблемът.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1c24db36ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Три ти се натискат! А ти от кои си?Какъв тип си?Има хора и с трите ще ходят за спорта, но с открити карти и безобвързване.
Ако си от хората, които знаят думата "Любов", дали е семейна, разведена с деца и т.н не е от значение.Тя любовта те пленява и не си правиш сметка за парите та нали това е човека, който обичаш.Познавам хора, които ходят с няколко жени и си мислят, че ги чукат. Жената е сила!Повечето мъже са по чужбината и жените си търсят любовници.Едно нещо съм забелязал тяхното избиране. Жените се хвърлят на този, който може да им пусне.Т.е на ебачите.Има такива дето не подбират нерези им викам, а при мен жената трябва с нещо да ме привлече.Толкова жени ме желаеха, а аз тръгвах с тази, която обиквах.И принцип има ли жена до мене друга не поглеждам.Всеки знае дали може да обича истински!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c051113e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Не се обвързвай сериозно със жени с деца. Те просто нямат какво да предложат.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fa5cab4e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Човек има нужда от любов, без значение дали е на 20 или на 70, дали е разведен или никога не е бил сериозно обвързан, дали има деца или не. Така, че съвсем нормално е и самотните майки да търсят някой с който да споделят живота си. Колкото до това, че търсят втори баща за децата, ами едва ли. Поне не и в началото и не и преди да е сигурна, че и мъжът и децата са съгласни. Братовчедка ми е разведена с дете и веднъж ми каза, че вече много внимава кого допуска до дъщеря си.
Единственият проблем за теб в една евентуална връзки с такава жена е, че винаги ще си номер 2. На първо място е детето.
Ако си ок с това, няма от какво да се притесняваш. Никой не те гласи за втори баща. Детето си има баща, макар и да не живеят заедно.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c556d45057
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Темата е абсолютно вярна.
Мъж на 36 съм и опита ми се препокрива изцяло с написаното.
Жени разведени около моята възраст и по големи с деца гледат да основно неженени мъже даже, избягват такива с деца. На мен са ми налитали много такива, че дори и омъжени(на тях съм им отбивал мераците деликатно)
Имам приятели разведени мъже, но с по 15-20г по възрастни от мен никой от тях не ще и да чуе за повторна женитба или съжителство с жени.
Имам и 2ма познати щастливо женени с големи деца, които ходят редовно по проститутки и чукат тайно курветини, когато им се отдаде възможност.
Казвам го за да стане картинката пълна и ясна.
Жените станаха много надути, но когато надуят корема и родят от грешния човек или въпросният им избранник се трансформира с времето, разбират в каква черна дупка са попаднали.
Забелязвам че съвременната жена става много по смирена и любезна, когато бъде смачкана психически и претърпи няколко пълни провала от своите избранници!
Вързват се масива на мошеници и тарикати и после си посипват сол по главата, което е много тъжно.
Към автора: Не се захващай с тях. Не ги лъжи. Чукай ги ако те искат, но пи-ъзможност не се занимавай с тях за да не им създаваш погрешни илюзии. Нека сами си теглят каруцата с това, което са натоварили сами вътре в нея. И ще ти чиста главата. Каквото стане.
Предполагам не всички но болшинството са така за съжаление и картинката не е никак красива.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a6c0adddfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Все повече се убеждавам, че аз явно живея в някаква паралелна вселена. Всичките ми приятелки, както и аз, се оправяме отлично сами. Изкарваме пари, купуваме си парцалките сами, екскурзиите също. Аз имам и чистачка, която минава да изчисти, защото не ми се занимава. Не съм видяла една от тези жени да си търси провайдър, както някой каза по-долу, или да не може да се оправя сама, както смятат Чингиза и Кифлоприземителя.

Мъже, не знам в какви кръгове се движите и с какви жени се запознавате, ама погледнете малко извън вашето балонче и ще откриете, че светът е по-цветен, отколкото смятате.

А колкото до въпроса на автора: всеки търси любов, пари се изкарват, другото е малко по-трудно.

Айде, аз ще ходя на тренировка, че ме чакат.

До скоро и дайте малко по-ведро.

Лола

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 277806a169
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Кифлоприземителя, не успях да те дочета, ще ме извиняваш. Ама казваш жените искали децата да останат при тях. Що ли? А дали не е защото мъжът масово в ролята на "баща" се е доказал, че не става за родител? Отделно и голям процент не държат да са такива. Като стане дума за "отговорност" да не казвам къде ви бъркат. Аз пък не си търся нов мъж. Сама съм с детето ми. Ами към днешна дата съм отвратена от мъжете, повечето са въздухари, пълни с комплекси, не стават! Някой ден ако срещна качествен мъж може би ще размисля.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 91da4d84c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Номер 39, това, което аз мисля, съм го изразявал в редица мнения с ясна и точна обосновка. А това, което ти си мислиш, че аз си мисля, няма нищо общо с мен. Просто прибързано се изказваш, вместо да четеш внимателно какво съм писал. Никога не съм писал, че "жените не могат да се оправят сами". Това са твои измислици. Не го пиша с лоши чувства към теб; просто те поправям.
Много жени могат да работят и да изкарват пари. Но не искат, защото са с мисленето, че могат да изтъргуват разтварянето на краката си срещу това някой мъж да ги издържа. Именно затова и жените толкова много държат да привличат внимание не с ума си, а с външността си. И в името на тази цел повечето прибягват до гримове и всякакви други женски хитрини за зрителна измама, за да изглеждат привидно много по-добре, отколкото са в действителност. Махни разтварянето на краката от всички връзки и ще видиш как повечето от тях ще се разпаднат до седмица-две. Това е основното, с което много жени държат мъжа до себе си. Не с благо отношение, не с домакинстване, а с креватните изпълнения. И самите жени го осъзнават съвсем ясно, но това явно ги устройва. И там е грешката им, защото тези от мъжете, които държат да има какво да си кажат с жената до себе си, не виждат смисъл да са редом до такава, която не може да отвърне на очакванията им извън леглото. Да, разтварянето на краката може да събуди интереса на един мъж, може да го задържи до една жена, ако креватните изпълнения са добри, но само дотам. Ако тя не е Човек, ако не е приятен събеседник, ако не е уравновесена, ако не е умна, ако не е грамотна, ако не е грижовна, просто няма с какво да бъде притегателна за мъжа в ежедневието. Защото "клатенето" е само една малка част от нормалните отношения между мъжа и жената.


Номер 40, жените изцяло по собствен вкус решават кой точно измежду всичките им кандидати да бъде техен мъж и баща на детето/децата им. И тези жени после са зарязвани точно от същите мъже, които сами са си избрали преди това. Прицелвате се в мъже, които са няколко нива над вашето собствено; които са свободолюбиви и харесвани от повечето жени; които са по-напред материално и това им дава усещането за независимост; непукисти са и знаят, че тези им признаци и качества лесно могат да им осигурят други жени. Често тези са и по-нахални, но това вие го приемате по погрешен начин и го бъркате със "сила на духа" и "способност да се грижат за вас". Напротив, нахалството е обратно на силата на духа и грижовността. Е, и какво се получава накрая!? Вие отлично знаете, че си играете с огъня с подобни типове, но вместо да си изберете истински грижовен, верен, уважителен и раздаващ се мъж (разбирай: раздаващ се като отношение, време и поведение, не раздаващ се като пари и позьорщина), бързате да сваляте гащите пред този, който по време на бременността ви или след раждането на детето ви ще ви зареже или ще започне да ви изневерява и после или ще го търпите такъв, или ще се разделите с него по ваше желание. Ако някой нормален мъж е вежлив и учтив, за много жени той е "задръстен". Ако е открит, сериозен, с ясно поставени цели и с изградена добра ценностна система, за много жени той е "скучен и предвидим". Те искат тръпка, драма, загадъчност и всякакви други буламачи.

Няма нищо лошо да харесвате мъже, от които ви се подкосяват краката, но вместо да обвинявате целия мъжки пол заради малцина безотговорници, които не ги е грижа дори за собствените им деца, си правете труда първо добре да опознавате мъжа и да се уверите, че действително притежава качества да е отговорен и грижовен баща и съпруг, преди да решите да пристъпвате към създавате поколение. Една четвърт от децата в България са отглеждани от самотни майки. Това, според теб, говори ли много добре за "безпогрешното шесто чувство" на жените, с които мнозина от тях се хвалят? Говори ли ти за правилна преценка, за правилен подбор на свестни мъже?

И преди съм споменавал, че съм имал връзки с две жени с дете от други мъже. Отлично зная каква е разликата спрямо това да бъда с нераждала жена. Има си и плюсове, но и минуси. Не съм против това такива жени с деца да си търсят сам мъж, макар че най-честно би било да се насочат към самотни татковци с дете от друга жена, за да са изравнени като отговорности и житейски опит. Не изключвам дори вероятността да съм с такава жена отново, макар че е малко вероятно, защото трябва да е наистина специална за мен, че да я предпочета пред нераждала жена. Трябва да е невероятно умна, начетена, смирена, опитна, извлякла своите поуки от живота. Ако е просто красива нимфоманка без съдържание, не може да ме спечели. Още повече, че много от самотните майки (а и много от нераждалите момичета и жени) се опитват първоначално да впечатлят мъжа с креватни умения и после след брака и/или след появата на детето започва чудовищна суша в леглото и мъжът се чуди какво изобщо прави редом до такава жена, която е пълна противоположност на тази, с която се е събрал в началото. И точно този момент убягва на много от самотните майки! Повечето от тях хем непременно искат мъж без дете, хем не си дават сметка, че за да бъдат харесани от мъжа, следва да предложат качества и отношение, които са по-добри от тези на нераждалите жени. Но вместо това, мнозина от тези самотни майки дори имат още по-високи изисквания към мъжа, не си дават сметка той от колко неща трябва да се лиши, за да бъде с тях и детето им (особено, ако ще има и срещи с бащата на детето), и в края на краищата или си остават завинаги сами без сериозен мъж до себе си, или се събират с поредица от посредствени мъже, които ги изчукват и после си плюят на петите, защото не искат да поемат отговорност за чужди деца.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 06ff07a650
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Скъпи Кифлоприземител,
много ти благодаря за поправката и уточнението, много се радвам, че съм сбъркала и че смяташ, че ние жените може да се справим и сами.

Да, много жени поемат по лесния път и се справят така в живота, но мислиш ли,че щяха да го правят, ако нямаше търсене на точно такъв тип жени? И да го погледнем от другата страна: какви са тези мъже, които остават при жена само защото си е отворила краката. Смяташ ли, че те са на по-високо ниво от тази жена? И да не забравяме и другата подробност: една интелигентна жена, с която може да се обсъждат проблеми и да се говори изисква такова ниво и от мъжа до нея,а това означава повече услия и за мъжа. Занеш ли колко често съм чувала от мъже: искам независима и силна жена със свое мнение, а като я получат, чувам въпроса: ама тя защо не е съгласна с всяко мое решение, защо има собствено мнение?

Скъпи Кифлоприземител, далеч съм от мнението, че всички мъже са така. Все пак нека да си признаем, че и от едната и от другата страна има некачествени хора, но някак си фокуса често се измества към жените.

Поздрави,
Лола

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 277806a169
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Кифлоприземител, номер 40 съм. Това са баналности. Не бил виновен мъжа, че не ставал, ами жената, че си избрала кофти мъж. Топката все в жената. Ами ще те разочаровам, не съм го гледала да има пари и имоти. И към днешна дата го отчитам като грешка. Щото ако не друго, финансово можеше да му осигури нещо на това дете, а той и това не може. Ако ти си от тези с добре изградена ценностна система, огледай се около себе си. Бъди честен и си отговори, много ли е богат избора на свестни мъже? Или преобладават другите? Казах, че масово са зле, но не всички. Предполагам има изключения, но за жалост са малък процент.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 91da4d84c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Номер 44, в почти всички случаи жената е тази, която решава дали и с кого ще си легне или не. Тя ако не иска, нищо не се получава. Затова и твърдо заставам зад думите си, че жените имат огромно предимство по отношение на първоначалния избор. Мъжете имат по-голямо влияние над това дали ще се обвържат трайно с жената, която преди това ги е избрала. Много жени лесно могат да вкарат мъж в леглото си, но трудно биха могли да ги накарат да се обвържат сериозно и да са заедно в разбирателство поне 10 години напред във времето. Половината женени се развеждат до десетата си годишнина, но 80% от разводите са до 1 година след раждане на детето, което е показателно, че явно нещо много сериозно куца в живота им тогава (нервни изблици от страна на жената или на мъжа, рязко намаляване или пълно спиране на половия живот, все по-големи изисквания от страна на жената към мъжа и т. н. ). Щастливите заедно хора не се развеждат. Неслучайно горе написах тази част:

"Махни разтварянето на краката от всички връзки и ще видиш как повечето от тях ще се разпаднат до седмица-две. Това е основното, с което много жени държат мъжа до себе си. Не с благо отношение, не с домакинстване, а с креватните изпълнения. И самите жени го осъзнават съвсем ясно, но това явно ги устройва. И там е грешката им, защото тези от мъжете, които държат да има какво да си кажат с жената до себе си, не виждат смисъл да са редом до такава, която не може да отвърне на очакванията им извън леглото. "

Не е непременно мъжът да е богат, че да имат жените интерес към него. Напротив, външният вид е причина номер едно за повечето жени да си харесат някой мъж и да искат да са именно с него пред останалите кандидати. Парите привличат златотърсачките, но не всички жени са такива. Важно е и човек (независимо от пола) към какви среди се стреми и какви хора допуска в обкръжението си. Честно ти отговарям, че познавам и съм познавал десетки стойностни мъже, които са оставали неоценени, просто защото не блестят или с външност, или с пари, или и с двете. Като под "блестят" нямам предвид да са грозни, а съвсем нормални. Но това явно ги прави нежелани.

Обаче всичките гъзарчета в тайфата ни, когато бяхме на по 20-25 години, които караха татините скъпи коли, се радваха на женско внимание дори и от страна на уж свестните и скромни момичета. Които след време се оказваха скрити лимонки и по-курвеещи от най-известните квартални курви.

Одеве бях на софийското летище и ми направи впечатление как много от жените на 20-30 години зяпаха като пощурели един мутряга с черни кожени дрехи, скъпи кожени обувки, татуировка на врата и гелосана коса (по чудо не беше бръснат). Естествено, излезе от най-скъпата кола наоколо. Смешно е как някакви пикли се подмокриха при вида на този с лошия поглед и си шушукаха, докато го зяпаха прекалено явно. Различни жени през годините са ми споделяли, че мъже с опасно излъчване и опасни "занимания" (не строители или работници с химически цехове със смъртоносни условия на труд, а престъпници) ги възбуждат до степен, че още като ги погледнат и са вече подмокрени. И са се изразявали с пресилени думи тип: "Имам чувството, че ако един такъв властен и опасен ме награби, че ме изкърти от.... ". Но съм слушал обаче и оплаквания как такива били с меки пишки или си вземали набързо своето и зарязвали жената веднага след това. Язък за неосъществените усещания и изкъртвания, които са оставали само във фантазиите им.

Изборът на свестни мъже, за който питаш, е доста богат, но просто повечето жени са с бедни разбирания за това какво е стойностен мъж. Търсят стойност в мъже не там, където е тя трайно и истински, зависеща единствено от отношение, доблест, вярност, искреност и прочее, а където изпъква по един по-първичен начин.

Ако в съчетание със своя снимка напиша 185 см ръст в профила си в Тиндър, например, имам по няколко съвпадения на ден (правил съм си този експеримент преди). Ако обаче напиша истинския си ръст 171 см, имам по едно съвпадение на месец. Или едно на два месеца.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 91da4d84c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Номер 28, Чингис Хан, за надценяваща се жена от този тип ли става дума в твоята история?
https://youtu.be/dVBdooVUP30

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7cd30badac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Никой човек не иска да е сам, независимо дали е мъж или жена. Имам доста приятели с разведени родители на които бащите им вече имат 2-ри брак и 2-ро дете. Майките им също де. Ти дори не си имал брак и дете и пак искаш да си сам. Всеки човек е различен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: de45d2a981
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Пост- Минута за реклама!
Тези жени са глупави, ако тичат след тебе, а ти така ги редиш, но не те знаят!
Напротив! Повечето мъже са все още добри и любящи, малко са шайките, които търчат по форумите да плюят другите! Мъже като вас са само неконтролируем нагон за С*КС и нищо друго! Използвате жените и се събирате да ги обиждате, съсипвате ги заради външния им вид, дискриминация пълна! Просто обида за Вселената, когато обиждате и принизявате другите заради глупави причини, иначе крехкото ви его се тресе от комплекси! По- добре не се жени, никоя жена не заслужава такива насилници! Глупави са да ти се връзват, да се рекламираш по форумите! Като картини си ги лепите тези, които са сглупили да ви се вържат! И аз много такива като теб съм отрязала и ми е кеф, защото не искам да ставам миндил за емоционални насилници!

Стой си сам, харчи си парите и се квасете тука с другите като тебе! Чешете си п*шките заедно, но стойте и за с*кс далеч от нас! Имайте малко контрол върху себе си! Плюйте си иначе заедно, за да спите По- добре! Но Слава богу, повечето мъже са все още добри хора. Ама хич не ме интересува какво мислите! Хич не ми е тая как абюзъри анализират такива коментари! Вие щото много се хвалите за бройки, нека и жените вече се похвалят- Много мъже съм отрязала, гордо! Такива, които ги усещам, че искат само секс и лъжат! И те ми целуват краката, ама к*рец, аз съм възпитана да се отвращавам от прости същества! Аз имам някой, който ми е важен какво мисли!
За такива постове- отврат!

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ed3630a1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Авторе с такова мислене ще си останеш сам. Като не са ти приятни тези жени, не им обръщай внимание, нищо сложно и си търси женица за твоите изисквания. Един ден когато направиш семейство и видиш колко е хубаво и цветно всичко, недей би шута на жена си и детето си, съвет просто.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker