Защо се връща след толкова време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се връща след толкова време?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1260 пъти
Това е история отпреди 6 години. Запознахме се онлайн. Живеехме в различни градове и връзката ни беше от разстояние. Продължи 7 месеца, изпълнени с пътувания, среднощни видео разговори и.... любов. Не знам дали отношенията ни стигнаха точно до момента на любов за краткото време, в което бяхме заедно, но със сигурност чувствата и на двама ни бяха много силни.
Заведе ме при родителите си, приятелите си, видях и децата му онлайн. Има синове близнаци от предишна връзка, които живеят с майка си в Амстердам. Аз бях жената до него и всички знаеха, че имаме планове за бъдещето.

Родителите му не ме харесаха или просто не харесваха идеята той да е с жена, различна от майката на детето му. Дори подозирам, че извикаха бившата му жена да дойде с децата на почивка, което тя по принцип не прави. Но само предполагам.

Него много го тормозеше разстоянието помежду ни, но не беше готов да се премести. Не можеше да се разкъса между семейния бизнес на едно място, мен на друго и децата си в Амстердам. Аз от своя страна също не бях готова да се преместя. Във всеки случай не и след едва няколко месеца връзка.

Докато един ден го посетих за няколко дни (по негова покана) и в последния ми ден там излязохме с неговия приятели. И изведнъж той ни в клин, ни в ръкав, заяви на масата, че аз повече няма да ходя и няма да ме видят повече. Аз не вдигнах скандал на място пред хората, за да не ги тормозим с грозни сцени. След това си тръгнах и повече не го видях. В продължение на 6 месеца упорито ми пишеше, звънеше, извиняваше, но не успяхме да се видим. В един момент аз реших, че го е направил заради друга жена и просто блокирах контактите си с него. Имах добра причина да го вярвам. Може да съм била права, може и да не съм била. Сигурна съм, че е имал връзка с въпросната жена, но не съм сигурна дали прекрати връзката ни заради нея. Независимо от причината, има по-подходящи начини да прекратиш отношенията си с един човек.

Минаха 6, близо 7 години. И един хубав слънчев ден той ми звънна. Случайно. Дори не знаех, че той ми звъни, защото отдавна изтрих номера му. Продължи да пише през седмица или две. И така няколко месеца. И сега иска да се видим. Ще се видим. Не знам обаче какво да очаквам. Минаха много години, разделихме се грозно след страхотната връзка, която имахме. Не знам дали още има чувства към мен, дали не му е провървяло с друга жена/жени и търси варианти от миналото си или има трета причина, за която не мога да се сетя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2796734ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Първо, това, което е направил е недопустимо поведение. Особено за човек с деца, който се очаква малко или.много да е по-осъзнат.

Второ, трябва да разбереш какво точно е станало тогава. Ако е защото много го е тормозело разстоянието, то няма смисъл. Това е било разрешим в времето проблем. Хората на различни континенти живеят и преодоляват обстоятелството. Ако пък е заради родителите му, то това е още по-зле. Дори сега да бъдете заедно въпреки тях, ти винаги ще си нежелана.

Щом се връща назад, той тези неща, трябва много добре да ги е обмислил и осъзнал. А защо се връща, той трябва да ти каже. Много вероятно е наистина да те е обичал и чувствата все още да са там или поне остатъци от тях. На колко години е той? Ти на колко си? Имам познати с 9 години разлика и той на 41 години реши, че иска още едно дете, тя е подходяща, умна, образована, с добра кариера, по-млада и има време да му роди дори повече от едно. И почна да искан да се събират 3-4 години след раздялата. Те обаче не се бяха разделили така грозно и нямаха обструкции от други хора, както в твоя случай

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b94fe13447
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   А ти защо се връщаш? Според мен не е важно защо той е предприел тази стъпка, а струва ли си да си причиняваш всичко наново?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 751d0b36cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как позволяваш да ти се подиграва? ! Сериозно? !
За какво ще се гледате? ! Сто процента е останал на сухо, никоя не го отразява и сега е извадил тефтера и търси ли, търси стари улови. Колко ще да е отчаян някой, че да си търси бивши от 6-7 години, колко ли ниско може да падне някой?
Блокирай и толкова. Стари навлеци, идващи да пият сили.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2796734ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз пък от страната на мъж да кажа моя опит. С жена си се запознах на 32, тя беше на 27. Излизахме половин година и бях чного влюбен, но се разделих с нея. Защото се чувствах несигурен. Тя беше пасивна и дистанцирана. Днес вече знам, че тя просто си е такава.
Даже се ожених за друга, но се разведохме след година ш половина. Истината е, че всяка друга сравнявах с нея. Преди 2 години случайно я видях на един полет до Лондон. Не й се обадих, но малко по малко осъзнах, че чувствата ми никога не са си отивали. Няколко месеца по-късно й изпратих покана за приятелство във фейсбук и възобновихме контакт. Сега съм на 41 и сме женени от 6 месеца. Предложих й по-малко от година след като се свързахме. Така че не се знае какво е станало тогава в неговата глава и дали не те обича още. А щом има опит в онлайн запознанствата, значи лесно може друга да потърси, а не до теб да опира. Или да се върне при майката на децата си. Възможно е тя да те го иска, ама не е много вероятно мисля. Жените са склонни да се съберат т бившия заради децата. Ако не е имало някакви побоища и тормоз.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e0f39ff8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз такива дето се присещат за мен след време и пак ме търсят изобщо не ги отразявам. Или са останали на сухо или не са намерили нещо по-добро. Аз съм на мнение, че е трябвало да ме оценят когато трябва, а и не обичам да се връщам към минали неща. Затова ти се чудя ти какво ще правиш пак с този човек? На какво се надяваш изобщо, че ще се виждаш с него? Била си обидена, блокирала си го, уж си приключила с него и той те търси след 6 години и ти хоп веднага на среща. Вярвай ми ако тогава не те е уважавал, сега още повече ще спре. Не мога да разбера как не разбирате как сами се прецаквате с такова поведение. А и съм далеч от мисълта, че този е нещо сууупер невероятно, че да му скачаш веднага щом ти звънне.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2796734ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Можел е да не те среща със семейството и приятелите си. Били сте на различни места и спокойно е можел да не го прави. Ама го е направил и това говори много. После какво е станало или ще ти каже, или ще излъже. Ама чувства е имал. Мисля, че това е безспорно

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0aa950e7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   И аз мисля като №3, останал е на сухо. Много по-лесно е да хванеш някоя, с която вече си бил, отколкото нова жена. Аз категорично съм против реанимиране на стари връзки. Каквото било, било, бившите трябва да си останат в миналото.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2796734ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Повечето хора искат да си върнат там, където са били щастливи. Той се опитва да го направи. Не вярвам да те търси, защото му е скучно и не може да намери друга. Всеки може да намери някой, ама повечето не искаме просто някой, а искаме някой конкретен.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 751d0b36cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   8,явно живееш в някакъв романтичен филм. Признак на лудост е да търсиш някого след 6-7 години, доста отчаяно и нагло е. С какви очи? Просто въпросният търси нещо старо да му върже, защото е бая мързелив да сваля . Жените са романтични и вярват в някакви приказки и как някой ги мисли 6-7 години, как се терзае, сън не спи и т.н. А реално просто този някой ви пробва колко сте още глупави.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8beedb3045
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен не е успял да намери никоя по-добра от теб, а някога мисля, че са го убеждавали да се събере отново с бившата си жена и децата и затова е казал, че ти повече няма да идваш.
Каквато и да е причината постъпката му е крайно унизителна за теб и показва липса на уважение, липса на емпатия спрямо теб. Опитите да се хареса на някой друг, не могат да минат през показването на твоето достойнство, защото той буквално те е изгонил.
За какво ти е разведен мъж с две деца и характер на плюнка?
Можеш да си намериш много по-добър.
Вероятно на твое място щях да се срещна с него от чисто любопитство.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2796734ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе аз мисля, че има хляб в тая работа. Разбирам скептичните мнения горе, ама тоя за чий ще те дири в друг град, като може са намери друга. Ако толкова няма нищо към теб, изобщо няма да се сети да те търси баш тебе. Нещо повече, няма да ти пази телефона. От друга страна, ако е някой който по принцип не го бива с жени или е някояй лентяй алкохолик, може и да преслуша старите гаджета дали някоя няма да го прибере. Ама то пък какви убитаци като знам че почти не остават без гаджета малък ми се види шанса да е това. Ако пък верно бута някакъв семеен бизнес и ходи често в чужбина, едва ли е някой дет по цял ден лежи и пие. Поне аз си правя изводи че пътува често за холандия, защото ако е един два пъти в годината няма да е чак за се разкъсва на няколко места както си го написала

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2796734ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Точно днес видях една мисъл във фейсбук. "Ще те потърсят, само чакай да се провалят в заместването ти. ". Опитал се е да те замести и не е успял. Това не значи, че те търси защото си резерва и е останал на сухо, както са писари по-горе. Според мен означава, че резервите са се провалили да те заместят. А е направил каквото е направил преди години защото мама и татко са го притиснали и са му създали високо напрежение. Особено ако наистина те са довели бившата снаха на почивка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 184450b982
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абсолютно ненадежден. Не си струва. Да се разделиш с някого и да размислиш е възможно, но след подобна изцепка като неговата този не си струва да го "пробваш" отново.
Ж33

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker