Защо мъжете не искат толкова сериозно обвързване в 20-те години от живота си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете не искат толкова сериозно обвързване в 20-те години от живота си?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1389 пъти
Здравейте,

Като за начало ще дам малко повече разяснение за моята ситуация. С приятеля ми сме заедно от около три-четири години и имаме стабилна и добра връзка. Страдам от това,че последните 3-4 месеца се виждаме в седмицата по веднъж за няколко часа. Това е така, защото заради ковид съкратиха персонала с 50%, а той остана да работи и има страшно много работа. Не могат да намерят нов персонал, за да почива повече и след като вече идва есента и зимата, предполагам няма и да търсят повече хора, защото се опасяват, че ще ни затворят.

Разбирам това, че той има нужда да си почива в почивните дни като аз да не съм му на главата, разбирам. че иска да се вижда с приятелите си и т.н. Не съм правила цирк никога за тези неща, но просто вече ми е много трудно. За тези три години, в които сме заедно, му предложих да живеем съвместно на първата, за да може да сме повече време сами, а той ми отказа, било му рано. В момента чакаме да се изнесем(родителите ми ми предложиха тяхно жилище, но се ремонтира). Бих издържала още малко, но не мога да кажа, че се чувствам обвързана. Рядко ме търси и ми звъни, разговорите ни се състоят в това да си пращаме тик тоци и да реагираме на тях, а когато се видим имаме време да правим секс и той си тръгва. Няколко пъти се ядосах и си го изкарах на него, а той ми каза, че всяка една свободна секунда я прекарва с мен. Наистина е така, но това не е връзката, която искам да имам. От скоро му говоря, че бих искала да имам семейство с него и му намеквам за пръстен, но той постоянно повтаря, че ни е рано.

Знам, че сме 21в. и всичко е забързано и хората нямат време един за друг, но ми се иска партньорът ми да живее с мен и да гледаме напред заедно. Не знам дали съм се изразила правилно, но искам да попитам вие какво мислите? Защо мъжете не искат толкова сериозно обвързване в 20-те години от живота си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 777d4e05fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Реалността е съвсем различна и е напълно нормално мъжете да се пазим. Преди време моята голяма любов ми сложи рогата, а точно в този момент търсех подходящия пръстен. Не съм станал женомразец, но много трудно бих се решил на подобна стъпка. Отделно повечето ми приятели, които са в 20-те си години, не искат да се обвързат сериозно. Едната част от тях са добри и наранени момчета, а другата са вечните тийнеджъри. В опасни времена живеем и е трудно да имаш доверие в хората. Представи си мъж си на около 30, имаш семейство с 2 деца, 1 ипотечен кредит, живота ти върви нормално и от нищото се появява 3-ти човек защото видиш ли си станал скучен или пък нямало тръпка. Знаеш ли какво следва? Развод, децата ти растат при друг мъж, плащаш издръжка, изгонен си от апартамента. Как мислиш се взема този риск? На базата на любов и чувства ли? Да ако обича за първи път и е наивен може би, но иначе много трудно. Може много жени да ме нападнат тук , да ме нарекат мекотело, но това е истината през моите очи, а и може би на много мъже в началото на 20-те си.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2351c927b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Не му е рано да спи с тебе, да идва като при проститутка и да си ходи, ама му е рано за живеене. Време намира, за да си задоволи нагона и за тик-ток, но не и за реална комуникация. Работата не е оправдание, ти не си приоритет, търси се като го присърби.
Вашите ще осигурят жилище, но принцесата пак ще се инати. От това мъж не става за живеене. Това не е любов, губи ти времето само. Нямате комуникация.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c64e1485a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   2, а жените нямате ли нагон? Само мъжете, а :)...

А относно въпросът, отговорът е прост - бракът е жертва и от двете страни. Навремето са я правили, днес хората просто не са склонни... Мислят си, че креватното щастие, ще се пренесе директно и в семейният живот, което не е вярно. Като се сблъскат с реалността, започват караници, никой не прави компромиси, и се разделят. И това се отразява негативно и на двата пола. По-изгодно за мъжът е да гради образование/кариера до към 35. А не да работи каквото дойде, и да е посредствен, само за да си гледа семейството. Особено ако жената реши да го зареже, да си прибере детето, и да го захвърли...

Принципно жените днес искат всичко, и някакси мъжът хем да им обръща внимание, хем да изкарва пари, хем и да е млад... Няма как да се получи. Винаги нещо трябва да се жертва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 781a1df965
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Аз съм в 20те си и съм страдсл изключително много и продължавам да страдам. Добър съм, зрял съм, успешен съм, умен съм и изглеждам прилично. Обаче ввяко момиче ме е отрвзало в живота ми. Вече не ми остана душа. Искам да умра или да се случи нещо и да изчезне тази болка от тези отхвърляния. Намразих живота, намрязих и майка ми, понеже и тя е била такава сигурно. Не ми пука за нищо вече. От ден на ден пия повече. Няма нищо по лошо от тази болка в сърцето ми. В гнева си съм казвал на майка ми, че не съм искал да ме ражда, че мразя живота, че искам да умра. Не искам вече приятелка дори. Отрязаха ме толкова много пъти, че станах безчувствен. Наистина не виждам защо не ме искат. Питах кой ли не - психолози, стари хора, връстници, приятели, никой не ми даде валидна причина защо съм обречен на живот в самота. Единственото нещо, което има някаква логика бе, че ми казаха, че съм нисък и съм свестен. Искам само да изчезне тази болка, пък да бъда обречен на самота!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6c1d4db994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тик-ток... Млади сте... :)
Началото на 20те вероятно, щом тик-тока е толкова пряко свързан с ежедневието ви. Нормално да му е рано, мъжете съзряват по-късно и не знам твоя мъж дали щи съзрее или сте се обвързали твърде рано. Нещата ви изглеждат крайно по детски, а това не го виждам като началото на едно стабилно семейство. Все пак хората са различни, дай си време и виж как ще се развият нещата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1778f01af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нормално, защо пък трябва да искат? На 20 години човек има други приоритети, да учи, да се изгради професионално, да пътува, да си намери добра работа и оправи материалното положение, а не да се вързва с една жена и (евентуално) дете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fd11a0d5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До номер 4.Важно е и към какви момичета се оглеждаш. Точно когато решиш че си се отказъл човекът идва.Не обвинявай майка си,защото тя има партньор в лицето на мъжа,който е твой баща.А това че нямаш емоция( по скоро имаш,но криеш) означава,че ще виждаш ситуацията с жената която търсиш обективно,те и положителните страни и недостатъците.Горе главата,жена съм,свестно и готино момче си,ако бях на твойте години щях да търся някой като теб.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: dec43f2c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Обаче, като им кажеш, че се държат незряло, ще те изядат. И плюят по жените, че не искат да стнанат майка на такава възраст, защото до 25 било най-добре. Е, как да родиш в такава ситуация? Че после вместо 1 да гледаш 2 деца (бебето и мъжа ти, който още си е с детски акъл).
А и какво значи " иманужда да почива, аз да не съм му на главата"?
Извинявай, но когато обичаш някой искаш да си с него всяка минута без значение колко си уморен. Неговото е по-скоро поведение на отегчен семеен мъж, който се чуди как да се оттърве от жена си за уикенда, че му е омръзнала до смърт, а не на млад мъж, който е безумно влюбен. Той ако сега не иска да е с теб, кога? След 30 години, ли?
Съжалявам ако съм те засегнала, но както го описваш, не изгле НЕ Неразгледан (Аб. 1)
жда като връзка с бъдеще.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 133bde5081
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Всички мъже на около 20 години ли опита? !

Имала съм сериозни връзки с мъже около 20-те си, даже в момента съм с един от тях.
Живеем заедно, ако трябва да бъда честна сме си като семейство, без деца и брак.
Никога не съм била с мъж на около 20, който да не иска да живеем заедно, който да не иска деца и сериозно взаимоотношения.

В сайта достатъчно го повтарям - Не генелизирайте!


На базата на твоето приятелче определяш всички, но пък и ти за 3, 4 години не си го разбрала що за стока е.
Като страничен човек ще ти кажа, че си му омързнала, явно не намира смелост да ти каже директно, а му се налага индиректно да го прави.

Като не те устройва - чао.
Първо поговорете, вместо да обясняваш на странични непознати, можеше до сега да сте си изяснили кой какво иска от една връзка.


Цитирам: "Рядко ме търси и ми звъни, разговорите ни се състоят в това да си пращаме тик тоци и да реагираме на тях, а когато се видим имаме време да правим секс и той си тръгва"

- Всичко във връзката ви се е изчерпало и той го знае, само ти още не си наясно.

Ако заживеете заедно съвсем ще се забатачи положението, защото ще сте си само като съквартиранчета с привилегии, докато някой от двамата не изневери.







~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 83867ec9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Заглавието на тази тема трябва да е "Защо мъжете, които аз избирам, не искат толкова сериозно обвързване в 20-те години от живота си?".

Има много млади мъже, които си търсят сериозна връзка, но често биват подминавани в полза на льольовци като този в поста на авторката, тъй като в 20-те си жените са тези, които подбират.

До номер 4, не се измъчвай, проблемът не е теб. Повечето жени са повърхностни и не умеят да преценяват мъжа насреща си, иначе нямаше да си губят времето с елементи като гореупоменатия.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 83867ec9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Заглавието на тази тема трябва да е "Защо мъжете, които аз избирам, не искат толкова сериозно обвързване в 20-те години от живота си? ".

Има много млади мъже, които си търсят сериозна връзка, но често биват подминавани в полза на льольовци като този в поста на авторката, тъй като в 20-те си жените са тези, които подбират.

До номер 4, не се измъчвай, проблемът не е теб. Повечето жени са повърхностни и не умеят да преценяват мъжа насреща си, иначе нямаше да си губят времето с елементи като гореупоменатия.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 83867ec9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Заглавието на тази тема трябва да е "Защо мъжете, които аз избирам, не искат толкова сериозно обвързване в 20-те години от живота си? ".

Има много млади мъже, които си търсят сериозна връзка, но често биват подминавани в полза на льольовци като този в поста на авторката, тъй като в 20-те си жените са тези, които подбират.

До номер 4, не се измъчвай, проблемът не е теб. Повечето жени са повърхностни и не умеят да преценяват мъжа насреща си, иначе нямаше да си губят времето с елементи като гореупоменатия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6b6f9e7f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз искам сериозна връзка, но не съм готов за това, нито финансово, нито ментално. За да се обвържеш сериозно с някого, тези две неща са важни, аз такава връзка я разбирам все едно е брак.
Мисля, че като стана на 26, ще бъда по-подготвен за този етап от живота си. Сега съм на 22.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4633ae4167
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Вярно е, че днес хората сме по-малко склонни на жертви и компромиси, а добър пример затова е Англия и проблема ѝ с огромния недостиг на шофьори.
"Принципно жените днес искат всичко, и някакси мъжът хем да им обръща внимание, хем да изкарва пари, хем и да е млад... Няма как да се получи. Винаги нещо трябва да се жертва" - хахаха, ми те и мъжете това искат от жените - хем да е млада и поддържана, хем да печели пари, ама и да има време да им обръща внимание, а малко или много очакват и да домакинства, и с дете да се занимава.
За жената също е по-изгодно да си гледа образованието/кариерата, а не да работи каквото дойде, само за да е майка и домакиня. Особено ако в един момент той започне да ѝ изневерява, да я захвърли заради някоя сочна п*тка.
Това реших, че трябва да се допълни към изказването на 3, за да може картината да е по-пълна и обективна.
Нелека е днешната действителност. Днес въпросът е кой кого ще изиграе/изманипулира да прави компромиси и жертви.
Но лично според мен винаги е било така, освен при случаи на true love.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 857831441a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Обобщаваме ли? Екстра.

Защото ако разполагаш с вулгарки, трябва да се пазиш. Една, две, колко изневери трябва да изтърпи човек? Затова не ви искат.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3bb0f8385f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Моите наблюдения са, че жените не искат да се обвързват. Масово жените до 30-те искат да са сами. Вече като станат на 35 и почват да търсят баламурници.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker