Връзка с женен Водолей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с женен Водолей
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1237 пъти
Здравейте, искам да споделя и да потърся съвет от хора, които са попадали в подобна ситуация или от мъже зодия Водолей. От 5 години имам връзка с женен мъж Водолей ( аз също съм семейна). Може много да ме нападнат, но го желая този човек. Привличаме силно като магнит. Но не знам той как вижда цялата ситуация. На моменти е страшно мил и ме обсипва с цялото внимание на света, на моменти просто ме игнорира. В началото се виждахме, после виртуално чатове. Все се разбирахме за среща и все нещо ставаше и не можеше да излезе. Преди 2 години родих от годеника ми като бях бременна дори не ми пишеше, аз също не пишех колкото и да исках ( просто съм горделива и съм на мнение че ако някой има нужда от мен ще ме потърси). В последствие започнахме пак виртуално и пак започнахме да се уговаряме за срещи и пак нещо му излизаше. Тука скоро успя да се измъкне и се видяхме. От преди няколко месеца казва, че не може без мен и че ме обича, но дали го казва просто така или го изпитва не знам.
Женен е, занимава се с мен, а в същото време гледам последваните профили във facebook са само на жени, с фалшив профил е. Веднъж му казах, че ако иска да има нещо с дрги да приключим и да оставим нещата както са си. Той каза че се вкарвам в някви филми. Че държал на мен и ако не било така нямало да поддържа връзка с мен не мога да го разбера?
Ще се радвам, ако някой ми даде съвет или ако някой е попадал в подобна ситуация, или от мъже от тази зодия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 482d0e5f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ми кат се харесвате толкова, що не се събрахте, ами лъжете половинките си? Ти и дете си родила на годеника си, въпреки че имаш отношения с друг?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 33878bcfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   E тва е жената. Семейна и се занимава със семеен и в същото време мъ поставя ултиматуми.
В ролята си на каква му поставяш ултиматум, че и самата ти си обвързана
Желаела го била, ама докато не ти кажа разделям се с жена му искам и ти да се разделиш. Тогава веднага ще прибереш перките.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 90f0e3ce68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мъжете Водолей са много свободолюбиви и полигамни, ти си поредната бройка. Реално важно за теб е не какво ние мислим за тях, а твоят брак, дете и семейство. Помисли най-вече за детето си, седни си на з****ка и не се занимавай с глупости, не си струва рискът.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9e66ee4f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Много сте ми смешни с тези зодии, водолей бил. Сякаш ако е роден през декември няма да изневерява и да е женкар?! Проблемът не е в зодията му, а в ума му, че и в твоя. Пет години лъжеш бащата на детето си и си с този, а пък не знаеш как гледал на ситуацията? Дренки ли имаш в устата да го питаш? Нали сте много взаимно привлечени? Че вие за главното нещо не говорите- за бъдещето си. Защо ли? Не можел без теб и те обичал? Ами щом живее с жена си, яде, пие ,спи и се чука с нея, значи може без теб. Както и ти без него, защото правиш същото с твоя мъж. Толкова ви е любовта. И това, че и двамата сте лицемери и подлеци няма нищо общо с положението на звездите и планетите. Не искам да те обиждам, но трябва да си доста наивна, да не кажа друга дума, за да се връзваш на приказките на човек с фалшив профил, който не може да застане с лицето и името си. Да не мислиш, че само теб е закачил на въдицата си? Мисля, че не е толкова сложно за разбиране защо.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9d16fdd7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Коя зодия си ти?

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 386440796d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Е, защо роди от годеника си, след като не го обичаш, а обичаш жененият.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ec6e633707
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към 6. С годеника ми сме от много време заедно. А с този мъж знам, че нищо няма да се получи, защото още тогава ми беше казал, че няма да ги остави аз и не искам това от него. Просто искам вниманието му нищо друго.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 770319392f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не че тази история не може да е истинска при положение, че знаем каква " прекрасна" жена е съвременната българка, но според мен това е измислица. Ама знам ли.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 52a7126032
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Веднъж му казах, че ако иска да има нещо с дрги да приключим и да оставим нещата както са си"

Интересно ми е с какви очи го пишеш това...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9108858799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хаха, номер 2 е много прав/а.
Темата е цял сериал и не какъв да е, а страхотна комедия.
Ти вярваш на зодии, имаш мъж и дете, а той също има жена. Ти си горделива, но не ти пречи, че е женен, но пък си го търсиш, ама имаш и претенции. Той може да изневерява на жена си и ти на мъжа си, но той няма право да гледа други. Много го искаш и като ги гледа просто егото ти е засегнато, но иначе си настоятелна пък да се виждате. Абе... излез от тая сапунка. Нямаш право да му държиш сметка, човека очевидно не приписва за теб, а ти се натискаш. Сега вече решил, че те иска... Ужас изчакай още 5 години пък може и да размисли, а през това време на кой брой дете ще си майка? Всъщност слез на земята. Живей си живота и остави човека, създала си семейство, а ако не можеш: Седни и обясни на съпруга си, че се влюбена във Водолей, които все е много зает и следва други жени. Смешно е! Ти на 15 ли си? - Я се осъзнай. Правилно ти е казал, че си влюбва във филми. Ти си просто развлечение, а всъщност си просто досадна, защото с години човека не ти е обръщал внимание, а сега му държиш сметка все едно на съпруга си, само защото сте излезли. Смешно е. Осъзнай се малко.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c734799177
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Избери водолея. Страхотна зодия и чудесни мъже са. Страстни, силни, мъжкари. Ако успееш да му влезеш под кожата ще е мъж за цял живот. Заслужаваш най-доброто нали така? ! Може да знаеш, че с годеника ти е лесно и приятно, но знаеш също, че той е мъжа за теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker