Уважение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (110749)
 Любов и изневяра (26722)
 Секс и интимност (12995)
 Тинейджърски (21243)
 Семейство (5711)
 Здраве (8789)
 Спорт и красота (4501)
 На работното място (2692)
 Образование (6851)
 В чужбина (1468)
 Наркотици и алкохол (1023)
 Измислени истории (780)
 Проза, литература (1634)
 Други (16194)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Уважение
преди: 9 месеца, 13 дни, прочетена 960 пъти
Здравейте, имам следния казус:
Омъжена съм с деца. Наскоро едната от сестрите на съпруга ми дойде в нашият град, зада се устои тук. Моето семейство ще и помагаме финансово докато си стъпи на краката. От седна при другата му сестра (той има 3 сестри) С тази му сестра не се понасяме много пъти сме влизали в конфликти и аз Не желая да имам нищо общо с подобна особа. Новодошлата сестра се обажда на мъжа ми и го кани да отиде там и да се били видяли. Тя знае, че с друга те не се разбираме. Не знам защо не иска да дойде вкъщи да се видим нормално. Тя никога нее виждала децата ми. Не е ли редно да дойде да ги види. Според мен това е, защото те не ме харесват. Нямат уважение към мен и сякаш аз съм нищо и не съм съпруга на брат им. Глупаво е, но големият проблем тук е че съпругът ми не мисли като мен. Казва че няма нищо лошо да отиде там и да общува с тях нормално, сякаш аз не съм обидена от тяхните постъпки. Не разбирам, защо не и каза да дойде вкъщи и да се видим и да и каже, че не постъпва добре. Съвсем нормално и колтурно да покаже, че държи на мен. Много пъти те са се държали зле към мен а той ги защитава. Държали са ми сметка за личните ми финанси, обиди и подшушквания как съм се обличала и гримирала. Съпругата на сестра му дори си е позволявал да ми крещи а моят съпруг мълчи. Казвала съм му че не се чувствам добре в тяхната компания.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 0f0d15bae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   А, ти реално искаш ли тази особа в къщата си, след като тя има негативно отношение към теб? Насила да я накарат да ти уважава, няма да стане.Три сестри ми звучи като гнездото на осите. Стой по-далеч от проблемите им, защото ще ти ги тръснат на твойта глава. Единственото, което трябва да следиш, е да не настройват мъжа ти срещу теб. Тук трябва да бъдеш твърда, но да го покажеш по такъв начин, че мъжът ти да няма конфликт с теб.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 74f74c9a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Права си. Не е редно да ходи да се вижда сам с тях - все пак сте женени с деца. Трябва да постави някакви граници на сестрите си. Седнете и поговорете. Ако не те взима на сериозно, събери си багажа и се изнеси. Не знам защо раждате деца на такива путьовци, които оставят роднините си да ви тъпчат…

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: c041c9488e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Съпругата на сестра му дори си е позволявал...? Ти мислиш ли изобщо като пишеш? Ако и говоренето ти е като писането (а то няма как да е друго), мога да разбера защо не искат да общуват с теб и мъжът ти не ги кани.
Едно ще кажа по темата- уважението е взаимно. Не може само да изискваш, без да дадеш нещо от себе си. Не може да пишеш за някого, че не го понасяш и да се чудиш защо не идвал у вас и не те уважавал.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: fc7bba897f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Трябвало е да мислиш навреме и да не се хващаш с него според мене, но щом си съгласна да те третират като втора категория човек - ти си знаеш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 1202a41491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много си права, при мен е същото. Сестрата на съпруга ми не стъпва у нас да види детето ни, защото не ме харесвала, като забележи - ние с тази жена не сме говорили дори, тоест тя така си реши, че не ме харесва без дори да си направи труда един разговор да проведе с мен. В социалната мрежа ме е блокирала, обяснението на мъжа ми е "тя е голяма жена и си има глава на раменете" и "тебе само фейсбук ти е в главата", като аз не седя много във фейсбук, просто се учудих как с раждането на детето ни, без дори да сме били в приятели в тази мрежа тя специално ме търси в търсачката, за да ме блокира, така, без нито един разговор. От друга страна мъжът ми сестра си си защитава, ходи там да си я вижда нея и другите си роднини, а защо нито един от тях не идва да види детето ни - този въпрос той не го задава, сякаш те имат някаква основателна причина да се сърдят, а то не е така. Права си, че сестрата е редно да дойде да види детето, и аз се чудя на колко ще стане детето за да се накуми сестрата на мъжа ми да я види, но явно у нас няма да стъпи, било то дори за да не види племенничето си. Това за мен не е нормално. Не е адекватна постъпка даже.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: b066c103df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се чувстваш добре в тяхната компания, а искаш тя да ти идва вкъщи на гости?? Много добре е постъпила, няма смисъл да сте си в една и съща компания щом не сте си приятни и съпругът ти има право да се вижда и говори с нея.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 1202a41491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Тази сестра е и леля, да не го забравят коментиращите...

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: dfbebb2125
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   С тази му сестра аз не съм се карала. Въпросът тук е че другата говори против мен и я настройва.
До номер 3 Объркала съм се мъжа на сестра му си е позволявал да ми крещи, пред очите на моят съпруг.
НЕ се разбирам с тази сестра, която от дълги додини живее на 5 крачки от нас. Тази която от 2 седмици е тук не сме имали спорове нито пък и някакви взаймно отношения преди да дойде тук. Явно не съм обяснила добре, но сега се надявам да ме разберете.
Мъжа ми се държи така сякаш съм любовницата и не иска да се показва с мен и извън брачните ни деца. Сякаш сме някаква грешка и не си прави труда да им покаже, че държи на мен и децата. Имаме брак. Законно семейство сме.
Той ми каза че нямало никакъв проблем да отиде "кво съм му замрънкала за нищо". Обясних му как се чувствам а той "само се чудиш как душата да ми изкараш"
Моят съпруг е виновен. Аз на сила няма как да ги накарам да ме уважават, но той е длъжен да им каже нормално и тези идиотки да се съобразяват.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 9237d6c7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Е не се чувстваш добре в тяхната компания, но са дойде вкъщи. Денска градина. Остави го да отиде да се видят и си гледай ти вас си. В България хората не разбраха, че всеки си има собствено семейство и живот и насилствено топли отношения, не са нужни.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: f9a3e63dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом ти е толкова важно, покани я лично ти нс гости. Но и сз ме виждам защо се буташ толкова. Остави го да се види със сестрите си. Ти не ди женена за тях и няма нужда да се харесвате.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 74f74c9a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   9, собственото семейство е това, което си създал. Като не харесват жена му, няма да виждат и него. Какви са тези - женен с две деца, ходи при роднини като стар ерген самичък…

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 6b44e1ea65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Остави да се види с тях. Не ти е нужно те да общуват с децата ти, щом имат негативно отношение към теб. Изобщо не държа да се срещам с роднини и гледам да ги държа настрана. Стигат ми мъжът ми, детето и приятелите. Срещите с роднини винаги са свързани с много интриги и с опити да отмъкнат пари, инякоя материална придобивка.
Децата ти си имат майка и баща, които се грижат за тях.
Прекратих отношенията с моята сестра, защото ми отмъкна голяма сума пари. Минали са над 15 г. и знам, че нищо няма да върне, въпреки че работи за доста добра заплата в друга държава и скоро си купи жилище в там. Тези пари принадлежат на детето ми и всъщност все едно ги е взела от него. Ако една леля е такава, по-добре без нея.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: dfbebb2125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката
Реших да не се занимавам с тях. По-добре е че стоят на страна. Тези хора само интриги плетат и само искат да им се помага финансово.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 75b76b6073
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "Моят съпруг е виновен. Аз на сила няма как да ги накарам да ме уважават, но той е длъжен да им каже нормално и тези идиотки да се съобразяват. " - много си жалка женица, затова не искат да общуват с тебе. Обидите ръсиш ти, а го раздаваш обидена. Горкият ти съпруг, искаш и него да тормозиш. Аз не бих живял с такава жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker