Женен мъж…… - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женен мъж……
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1745 пъти
Здравейте.
Аз съм на 22 години в момента съм студентка.
За мен винаги е било табу да имам нещо с женен мъж и винаги съм казвала никога няма да имам нещо с женен.
Но има една поговорка никога не казвай никога и за жалост се озовах в тази ситуация. Стана случайно започна да ми пише преди една година аз се дърпах и не му отговарях мина време, но обстоятелствата са така, че често се засичаме. Той е на 33 години преди този брак е имал още един и от миналия едно дете и сега от сегашния още едно дете. Често се засичам с жена му и децата, става ми гадно, като ги видя. От тази година януари месец започнахме да се виждаме имаше седмици всеки ден си писахме и се чувахме по телефона и сред това виждане и всеки път обичайното си казваме. Не сме прави не е хубяво това да се виждаме, секс не сме правили, но всичко преди секс да. И на двамата ни е било хубава и затова често се виждахме. В последните няколко седмици малко се отдръпнахме и по-рядко си пишем. Аз имам чувства към този човек, знам няма как да стане ясно ми е и толкова съжалявам за изгубеното време с него. Искам да не го виждам да спра да мисля за него….
Днес много гадно ми стана като с жена му минаха покрай мен и той е държеше за ръката. А аз знам че между тях нещата не вървят дори преди седмици се бяха скарали и въобще не си говореха подминаваха се. Да, те се се сдобрили изглеждаха щастливи. Но ще мине една две седмици и той пак ще ми пише той е такъв никога не му е достатъчна една. Почувствах се зле като го видях, защото малко или много една година поддържаме отношения и особено като никога не съм ги виждала двамата за ръка. Той надежди не ми е давал и ми е казал, че между нас няма как да стане, че аз заслужавам много, което той не може да ми даде. Но той ме накара да се влюбя в него. Искам да си махна да не се засичаме. Той когато ме види винаги ме гледа много……
Няма ден в който да не се засечем дори няколко пъти понякога. Съжалявям зя тази една пропиляна година, че съм в тази ситуация. Чувствам се ужасно…
Няма смисъл за такъв човек да си пропилявам живато. Той винаги ще пише на други и никога няма да му е достатъчна една. Дори и един ден дя съм с него, въпреки знам че няма да стане, той пак ще изневерява с друга. Човек какъвто е такъв ще остане и с която и да е той цял живот ще изневерява. И на мен няма да ми е приятно дя стана на 30 и нещо и мъжът ми да мен да ми изневерява с по-млади от мен. Чувствам се ужасно!!!
Защо по дяволите се влюбих в този човек и аз дя страдам сега…
Бих се радвала да чуя мнения.
Има ли някой бил в тази ситуация?
Грешка ми е знам.
И да ме набеждавате късно е знам си грешката.
Искам да го забравя…. Аз с този човек нямам бъдеще и никога няма как да бъда щастлива…..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0f2f061d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Момиче, сама ако не се уважаваш, няма кой да те уважава. В случая ти си в ролята на нуждаеща се и отстрани изглежда все едно стоиш до телефона и го чакаш да звънне. Този е сериен женкар. Жена си явно не я уважава, щом поддържа отношения с теб. И теб не те уважава. Ти си на 22 и нямаш нужда от тези драми. А този господинчо е проблем, ходещ на два крака. Банална история като от латиноамерикански сериал. Не бъди част от банални истории. Аз съм на 33 и повечето ми мъже приятели още не са се женили нито веднъж и нямат деца. Жените пък, които се ожениха и родиха около твоята възраст, отдавна са разведени и сами се оправят.

Този въпросният щом ги прави тези неща, явно може да си го позволи. Обичайно това са красиви мъже, които много рано са осъзнали как влияят на жените само с външния си вид. И са свикнали да се възползват от това максимално. Имам един такъв 30-годишен в съседния блок. Върти ги четири и преди две седмици едната се криеше под балкона му да подслушва дали той не е у тях с друга (момчето живее на първи етаж).

Видиш ли такъв мъж на тротоара, пресечи на отсрещния. Или се запаси с валидол и носни кърпички. А този твоя два пъти женилия се е пълен комплексар, който се самоопределя от това колко жени му обръщат внимание. Шут в г**а и даже не стой сеира да му гледаш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d8159b2407
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Замотала си се в една псевдовръзка по свое собствено желание. Връзки, които съществуват само по телефона, не са връзки. Два пъти женен мъж с две деца само неприятности може да ти създаде, защото децата му винаги ще съществуват и ще ти бъдат източник на проблеми-издръжки, нужди, срещи, ваканции при него. Животът и без това е доста тегав, за да си добавяш допълнителни източници на напрежение. Ангажираните мъже, които изневеряват, винаги имат един и същ репертоар- ние не правим секс, стоя само заради децата или заради родителите му, жена ми е луда и ще се самоубие и подобни глупости.
Разбира се, че заслужаваш една нормална връзка, в която мъжът да е само твой, отдаден на вас и вашите деца, а не да си търсиш пернишки трагедии.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 708c61f368
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се занимавай, ще мине. Този иска няколко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 04796bf0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   На 33, два пъти развеждан, с две деца, сега и с любовница… Този мъж не е материал за сериозно обвързване. И да остави жена си заради теб, 100% ще ти изневерява и на теб, а и ще ти направи дете, което ще си гледаш сама. Влюбена или не, трябва да покажеш малко воля и да прекъснеш всякакъв контакт с него. Ако наистина искаш да го избягваш, ще успееш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 76c5a82517
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Разкарай го тоя играч! Младо момиче си, животът е пред теб, много добре е станало, че си имала отношения с такъв човек - това ще те предпази за в бъдеще от мноооого големи грешки! Пълно е с такива като тоя мишкар. Друг път не бъди наивна и се пази.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ddb97e4efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Прекратявай от раз тези отношения и си дай време да го преживееш. Губиш си времето и енергията, но от друга страна си натрупала житейски безценен опит. Ще го преживееш, занимавай се с други неща. Нищо лошо не си направила. Не се упреквай толкова. Почти няма жена, която в даден момент да не е е залитала по женен мъж. Но, приключвай. Не гради лоша карма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 148cba23e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като си знаеш грешката, хайде, зарежи го! Действай, блокирай го отвсякъде, смени си номера, ако трябва, града, кажи му, че историята е приключила за теб и не искаш да го видиш. Воля и характер е нужно, не само намерения. Вързала си се на приказките на един обикновен коцкар, да не кажа по-грозна дума, ясно ти е, че нямаш бъдеще с него (той не ти и предлага такова, дори само на думи), но като го го срещнеш го гледаш и преживяваш, че държал жена си за ръката? Ами държи я и секс прави с нея, да не мислиш, че само се карат в къщи? Той те бил гледал, как го видя накъде гледа, ако не си го гледала и ти?
Отделен въпрос е, че човек като смята, че има принципи и ценности, трябва да ги спазва и да си налага някаква самодисциплина.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9c23adf995
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Той е на 33 години преди този брак е имал още един и от миналия едно дете и сега от сегашния още едно дете. "

И все още има хора които твърдят, че жените са достоверна оценка за това колко е стойностен един мъж... И като искат да обидят някой казват: "коя ще го вземе"...

Тия приказки са от едно време, когато бащите са женели дъщерите си, и са гледали момците от какво семейство идват, колко са работливи, как ще се държат с дъщеря им... Днес когато жените са "свободни" да си изберат който искат... се оказва че налитат като мухи на лайно... Трудно да избягаш от природата си.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a04de39e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Абе не става, няма бъдеще. Обаче работата е уредена - наебете се. Ще искаш и още веднъж и после "за последен път". После още. Кажи му направо на ухото, че искаш да те чука здраво. Защо си губиш времето двойно. Отлагаш началото на края, което е чукането.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 930b23c80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Клин клин избива. Намери си друг мъж и ще го забравиш този Дон Жуан.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8edb0903ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защо наричате човека коцкар. Коцкар е когаро само ги бройка за една вечер или седмица две. Човека има две деца от две различни жени, Но това означава, че нещата са били сериозни и е имало нешо Истинско между тях. В такъв свят живеем, че когато заживеем заедно не е сигурно дали няма да се караме и ще се напаснем. Та човек се кара дори със собствените си родители, камо ли с нов човек с който трябва да дели всичко!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c79ee827c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Първо е много глупаво, че нараняване една жена! Тук и двамата сте "един дол дренки". Той е женкар и няма да се промени. Теб те консумира, ти реално не си нищо повече за него от развлечение със сексуален наклон. Той не те търси за друго, нито теб, нито поредната ще му трябва за нещо по различно. Няма как да е в добри отношения със съпругата си докато той хвърля време и усилия за чуждите жени, а тук имаш вина имаш и ти. Кучето търси, но го огрява, когато женското куче си дигне опашката. ;)
В случая ти я вдигаш. В случая той не става, но ти с това влюцване, ни използваш капацитета в главата си и падаш на неговото ниво. Ти си жена, не ти ли е съвестно като я виждаш? Не се ли поставяш на нейно място? А представяш ли си, че ти можи да си на нейното място реално, защото с такъв човек друго няма как да стане. Ти си дете. Реално не, но той е далеч по голям и може да те омайва. Разбирам защо ти не си в състояние да приключиш. Разбирам защо бягаш след него, но вкарваш себе си в един грозен филм. Представи си, че това е твоя мъж, твоя баща дори.... Ти си жена! Грозно е. Няма да чета морал, но помисли си, а дори за себе си, защото той просто те използва. Ти си просто поредната. Не ти ли е гадно от това, че си просто играчка? Че си просто момичето, което ще го огрее без да и плаща за това? .... Стига младо момиче си, не бъди глупачка! Той си прави кефа като наранява и теб, и жена си, а ти му играеш по свирката докато той си живее живота, ако въобще дори вмомента си единствената му любовница. Не бъди играчка! Бъди жена на място, защото вече не си едно хлапе. За него си, но не и на години, нека не бъдеш и на акъл.
- сложи край и то категорично. Не съсипвай живота си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: aee596dc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторката.
От днес вече започнах университет и в друг град съм и мисля че това е за добро, положително ще ми повлияе, че няма да го виждам и следователно ежедневието ми е запълнено с други неща, а не да мисля зя него. Ще напрявя всичко възможно да не мисля за този човек. Ще ми е трудно, но сега не го ли забравя ще стане по-трудно.
Благодаря на всички за коментарите.
Благодарение на вас съм с повече кураж.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 10d3541ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Този се е женил два пъти,кой знае колко любовници е имал и ти си поредната.
Абсолютен бройкаджия

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 01c37c4d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Поздравявам те за това , че си осъзнала грешката си .
Сега внимавай някой състудент да не ти замае главата .Съсредоточи се върху ученето.
Ако се запознаеш с хубаво момче на твоите години,но усетиш че не е сериозен към теб, не се колебай първа да прекъснеш отношения .
Жена 42 г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker