Обичам я безкрайно,какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я безкрайно,какво да правя
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1739 пъти
Здравейте! Моята история, както и много други е за раздяла.
Момче на 23 години съм и с момичето до себе си сме заедно вече година и седем месеца а от два месеца сме и сгодени.
До преди да я срещна винаги съм бил нараняван и бях на път да се откажа от любовтта като цяло но се появи тя.
Всико запона в социалните мрежи, където аз писах пръв и така излезнахме, за да не протовам много историята ще кажа, че още от първите няколко месеца разбрах, е искам да тя бъде моята жена. Просто няма как да опиша какво означава тя за мен. Та правил съм много жестове, които просто са идвали натурално защото просто така усещам нещата, обичам да я виждам щастлива и за мен ням анищо по-важно.
През годините обаче, както казах съм бил нараняван много пъти и ми беше станало буквално все тая, какво правя.
Преди около седмица бяхме в тяхната къща двамата и си прекарахме стахотно, както винаги. На сутринта и поднсох закуска, както правя винаги когато сме заедно. Много пъти съм й казвал, че тя ще бъде моя съпруга а тя ми е отвръщала, че също иска живот с мен. Не знам къде, кога и какво се е объркало но един ден тя ми каза, че съм харесвал някакви снимки на други момичета и публикации на жени, за които аз доти не съм обърнал внимание а и честно да ви кажа, това е било преди година(без да ми е оправдание). Каза ми, че я отвръщава да ме вижда, че съм харесал всичко на всякакви момичета и жени а аз дори не помня такова нещо и не съм обърнал внимание.
От 4 дни ми казва, как едва ли не се отвръщава от мен, разговорите не вървят гладко защото само аз полагам усилия да говорим реално как стоят нещата, чуства се много обидена. Утре ще се видим, но на нея изглежда не й пука много, няма да спра да се боря да бъда с нея, тя е любовтта на живота ми, но не мисля, че тя е толокова влюбена в мен. Какво да правя ако пожелае всичко да приклчи, наистина ви казвам отчаян съм, не мога да живея без нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: d33f5cc93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Игнорирай я. Бъди нейно огледало. Ако те обича наистина ще става, каквото ще става.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6d5f138029
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   "Момче на 23 години"

Спор няма, определено не описваш мъжко, а момчешко поведение... Голям фантазьор си и лесно се захласваш по жени. Не ме учудва, че обичаш да бройкаш профили. И твоето поведение е детинско, и нейното. И това което виждаш е резултата... По-добре, защото и двамата имате нереалистични очаквания за брака. Стигне ли се до там, ще ти се наложи да порастнеш много бързо, което надали ще ти се получи... Имаш ли баща между другото? Звучиш ми на расъл без мъжки пример...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ae8e43f72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Някакъв нейн сръдлив момент е. А ти наистина много я обичаш, личи си. Когато има намесени емоции става доста трудно, поговори с нея отново, ако продължи сръднята, остави я насаме, хубаво да си помисли какви ги върши. Един ден ще е в същата ситуация, може да хареса неволно нещо от друг мъж и какво, и ти ли да и се сърдиш? Или е нараняване и ревнува или капризничи излишно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d390cd5156
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Сготвен си, намерила е причина да развали годежа... сори

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ecf8e0bbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Вместо да споделяш тук колко много я обичаш, купи й един хубав букет цветя и й кажи това, което написа в последните редове.
Аз също харесвам постове на мъже в социалните мрежи. В профилът ми пише, че съм омъжена, пише и за кого съм омъжена. Отначало мъжът ми ревнуваше, но му обясних, че го правя от солидарност, защото разчитам на посещаемост на страницата, която съм направила и той разбра. Приятелката ти не би трябвало да ревнува, ако тя е включена в списъка ти с приятели. В социалните мрежи понякога включваме приятели, с цел взаимно последваме. В САЩ на определени длъжности дори изискват да имаш много последователи във Facebook.
Възможно е някоя завистлива приятелка или псевдоприятел- кандидат гадже да й мътят главата и да й говорят срещу теб.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5d12f1c516
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма лошо, мил човек си, хванал си се като риба на кука за нея, защото вътрешно те е страх, че няма да намериш любовта. Привързаността ти към нея е по- скоро свързана с предишни травми и преживявания. В момента си влюбен може би не чак толкова в нея, колкото в идеята за онова, което може би ти се е случило преди и не искаш да стане отново.

И моят приятел е вършил такива неща преди да се запознаем, но защото го обичам, аз му се доверих, че сега сме заедно и това няма да стане, а и много ми е помагал. Тя те усеща, че си падаш много по нея и страдаш, и малко се ВЪЗПОЛЗВА от това. Допускам, че e възможно да има и други мъже замесени, но ако е така, няма да ти го каже, не си прави труда!

Трябва да знаеш, че много жени се МОЛЯТ да имат добър и грижовен човек като теб! ТИ СТРУВАШ МНОГО И ИМАШ МНОГО ГОЛЯМА СТОЙНОСТ, ако вече не си го разбрал!

Но вие мъжете все тичате след жени, които не им дреме много за вас, но ви говорят сладки приказки! ( За Огромно Съжаление)
Ако тя наистина те обича ЩЕ ТИ ПРОСТИ- Една жена лесно ПРОЩАВА на мъж, който обича! Говоря ти от личен опит, аз съм жена!

Ако прави много фасони и те гони без да си изневерил, ТЯ НЕ ТЕ ОБИЧА! И не се вкопчвай в идеята за нея като все едно е въздухът, който дишаш!!!
ТИ ЗАСЛУЖАВАШ ДА СИ СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ, мили брако, казва ти го момиче! Заслужаваш жена, която те обича и желае, колкото и ти нея!
Спри да я преследваш и остави нещата в ръцете на Вселената! Бас държа, че тогава ще се обиди и ще започне да те търси! Нуждаеш се от терапия и рамо, което истински те обича и се грижи за теб с разбиране! Грижи се за себе си и бъди жив и здрав!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a9acf6ac49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ако харесваш снимки на разголени жени, порно актриси и подобни кифли, нормално да се почувства зле. Все пак тя е твоето момиче. Тя е винаги до теб, а не разголените кучки в нета и не мислиш ли, че е нечестно спрямо нея така?
Но ако са твои познати/приятелки, просто ѝ кажи, че няма повод за притеснение и я увери, въпреки че вече трябва да е сигурна щом сте даже сгодени. Но за жалост живеем в такива времена, че хората винаги се притесняват да не ги предаде половинката.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1922269852
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Май си търси оправдание да не е с теб. На никоя жена няма да и приятно да харесваш снимки на някакви, дали преди година, две или три.
Харесвал ли си неини неща?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 234b4df54d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сядаш и обясняваш, че реално това е било в миналото, че не искаш да се чувства гадно. Казваш и да ги махне, и направо да блокира въпросните момичета ако не ги познаваш и нямаш реално някакви намерения. "Хубав шоколад", малко уговорки и нещата са се оправили.. Изненадай я приятно с нещо, защото и да знае, че искаш нея, то жените обичаме да виждаме и чуваме това постоянно! Е, трябва да полагате усилия. Разкарай въпросните, обяснявай по 100 пъти, че искаш само нея, закачай се, накарай я да ти каже какво да направиш, за да разбере, че искаш само нея и да не мисли за други, разни безинтересни за теб жени. Все тая... това е жена. Малко се постарай ;)
Признаваш си грешката и я поправяш! Момичето още излиза с теб, което означава, че очаква да поправиш нещата!!!
Е, другото са глезотии, но коя жена не обича такива, а ти все пак си виновен дали от днес или 1 година назад.. - не е готино. ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 85d62fa52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако тя вече не желае да е с теб, нищо не можеш да направиш. Казано е - насила хубост не става. Това, че била любовта на живота ти, че искаш да ти е жена пр. няма да я трогне, ако е решила, че не те иска. Възможно е това с лайковете даже да не е причината, а просто повод за раздяла. Както и е възможно по начало да не те е обичала много силно, а само да ѝ е приятно с теб. Има една мисъл, че в една двойка единият обича, а другият се оставя да бъде обичан.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 14af30df1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не вярвайте на женски сълзи, много са лицемерни. Щом ти е казала, че се отвращава от тебе, какво още очакваш, да й станеш домашен слуга ли?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 19b995210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7, това и 100 пъти да го обясниш на мъж, няма да те разбере.

По темата: момче на 23, сгодено? Звучи ми като измислица, освен ако не си от някоя християнска секта. И това за любовта на живота... това мъжете не го мислят наистина. За тези неща мислим жените, мъжете се чудят с коя да си легнат, особено когато са на 23 и бракове и семейства не ги вълнуват. Но да речем, че е истина: и аз си мисля, че просто й е сръдлив период. Жените сме емоционални и понякога отвратителни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8b91d76206
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   На пръв поглед изглежда, че си търси повод да се разделите т. е има друг на хоризонта, но не признава. Просто иска да се скарате за нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker