Защо трябва да става така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо трябва да става така?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1290 пъти
Здравейте! Пиша в този сайт, защото ми е тъжно на сърцето и не разбирам защо много мъже така правят.

С приятеля ми много се обичахме, докато не дойде моментът, в който започна да ме взема за даденост.

Първо започна да се опитва да ме контролира- как се обличам, дали си слагам грим, а после предпочиташе компанията на приятелите си пред мен. Тогава за малко си тръгнах от него, но той ми обеща повече това да не се повтори.
След известно време започна да ме изоставя заради видео игри. Чувствах се сама, чаках го и със сълзи му се обаждах, за да му обясня, че ми липсва и нямам против да играе, но имам нужда от вниманието му. И аз играя игри, но за него бях твърде слаба и нескопосана.

След месеци свикнах да го няма и все да играе. Не го закачах повече, той се сещаше за мен само за малко- вечер. Все още ми беше много тъжно, но разбрах, че това е нещото, което иска.
Не позволявах неговото поведение да ме накара да мисля, че всички мъже са еднакви. Има чудесни мъже, които са благословия, че съществуват!

Но с поведението си и той ме накара да не съм напълно честна с него. Таях надежда, че ще се оправи, но постепенно изгубих чувствата си. Бях готова да продължа напред и това се случи! Срещнах хора, които ми показаха, че има надежда.

Разделих се тихомълком с него и спрях да отговарям на обажданията му. Той се ядоса и изведнъж започна много да ме търси и да не ме оставя намира. Ядосваше се всеки път, когато ме няма и ми даваше цялото внимание, което така копнеех за две години!
После видя, че ме е изгубил и започна да ме обвинява, че не оценявам нищо. Исках само да играя с него и да ми обръща внимание! Обожавах го като човек и той имаше добри качества, но трябваше да продължа напред. И сега до ден днешен- приятелите му ме обвиняват.

( Искам да благодаря на хората, които хабят енергия да удобряват хилядите постове! )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5d816fe624
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Бе кви са тия мъже, дето не пипват гаджето заради игри? ! Джендъри и келеши.
Игнорирай този, не е стока. Хем те контролирал, хем пък цъкал игрички като тийн, пък после като си си тръгнала се е сетил, че ще увисне сам и търси ли, търси.
Живей си живота, спасила си се.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a1ffb98ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И на мен ми е много тъжно за жени, които цял живот се мислят за жертви, и че нещата "просто им се случват"...

"как се обличам, дали си слагам грим" - преведено значи, че иска сериозни отношения, и не иска да ходиш като к... Малко или много в едни взаимоотношения едният контролира другият. Ти примерно не го ли контролираш дали заглежда/среща/спи с други жени? Е същото го виждаш от неговата гледна точка. Знам че имате двоен стандард и протестирате, че само този който заглежда е активният, а че се обличате предизвикателно "заради себе си"... Не стоят реално нещата, обърни се към учебникът по биология ако не го разбираш.

"предпочиташе компанията на приятелите си пред мен" - преведено значи че като повечето жени си безинтересна, нищо не четеш, от нищо не се интересуваш и само чакаш той да те забавлява и развежда. Или пък просто се държиш гадно. Еми, естествено иска да се събере с приятелите си и да си почине и разпусне... Пак помисли колко са прости нещата - ако твоята компания му беше приятна, щеше да те търси по-често. Не става само с физическо привличане и фактът че си жена, а той мъж. В дългосрочен план, трябва да си му интересна и като човек, просто няма как... Вярно, че има много мъже, които наистина не се интересуват от жената като човек. Но дори да се интересува, повечето не се замисляте - а аз каква съм наистина като човек... Защо ме търсят само за секс. Да не би само това да предлагам?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 508f15d8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми човека си е избрал игрите, сега ще бара меча, докато играе игри. Няма какво да съжаляваш

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ac60b038a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   За да играете и двамата видео игри, значи сте на 12 - 13 години. Нима с това се занимава съвременната младеж? Жал ми е за вас и цялото ви поколение! Та вие сте на години, когато трябва да градите нещо. Та било то връзката си, жилище, деца, обзавеждане и какво ли още не. Вие се държите като инфантили и сте такива. И ние ще се надяваме някой да изкарва пари за пенсия като му дойде времето? Боже опази!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker