При всички ли е така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

При всички ли е така?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1493 пъти
При всички ли с децата настъпва едно изнервя е във двойката, рядко прекарване на времето заедно.
Мрънкан е, липса на старание и интерес към другия?
Има ли двойки запазили любовните си взаимоотношения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: b3d7eac2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Отглеждането на деца неминуемо създава голям стрес и напрежение. Тогава истински си проличава дали хората са един за друг и любовта - достатъчно силна. Пак може да прекарвате време заедно, но ако няма кой да ви помага, не оставате често насаме. Ако хората са разумни и се обичат, няма да развалят взаимоотношенията си, но тук-таме е нормално да има по някой скандал. Аз не вярвам в идеалните семейства, особено ако има деца.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e46cf98614
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам дали има, но при двойки, в които бани и дядовци взимат детето или децата за малко и оставят двойката да има лично време за себе си, са много по-скрепени отношенията. Обикновено се случва така, че едните баби и дядовци помагат физически, другите отсъстват и се държат като малки деца, които трябва да бъдат обслужвани и гледани от 60-та си годишнина. И бащата на работа ли да ходи, децата си ли да види или да обслужва майка си и баща си? Как няма да е изнервен? И после същите казват на жената "ама той е много уморен", а тя гледа да го жали и вкъщи той само да почива и накрая всички са изнервени, защото са супер уморени.. Ключът към здравата връзка и брак е време за отдих, релакс, една нормална почивка дори... Приятелите ми с деца, които са щастливи в браковете си първо няма конфронтация в семейството мама и тате срещу снахата, второ има един предложен брак и дори малка сватба, ражда се детето след време кръщене, всички бани помагат, младите може да не е често, но поне на няколко месеца веднъж сами са за 3-4 дни на почивка, може да не е скъпа, а просто на планина. Хората, когато са уморени е нормално да са изнервени и да си го изкарват на тоя до тях. Вижте колко майки и бащи в 1-та година след раждането на детето са като вейки слаби, тичане напред, назад, настрани... Много от тях плащат и скъпи наеми.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 970bb86338
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз от името на всички не мога да правя обобщения. Мога да кажа само как беше в моето семейство. Имаме две деца с разлика година и няколко месеца, все едно отглеждахме близнаци. Не само, че не са ни разделили, напротив. Водили сме ги навсякъде с нас, в планината, на изложби, на симфонични концерти, на гости, заведения, по магазините, свикнаха да се държат възпитано, социализираха се. Естествено, че е имало трудности, болести и пр., но сме ги изживели заедно и това ни е сплотило, засилило е доверието между нас.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8b42887174
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   >Има ли двойки запазили любовните си взаимоотношения?

Не, няма. Тези дето казват, че да, лъжат и бъркат уважение с любов.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c150fc386f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не желая и аз да съм мрънкало, но е толкова зле написано, че го четох два пъти докато схвана какво е питането. По въпроса - колкото и да си мислиш, че познаваш един човек, реално не го познаваш, докато не изпаднете в трудна ситуация. Не е задължително да е раждането на дете. Но тогава си проличава какъв е човека. Така че, да, в много от случаите не завършва добре семейството. Разбира се има изключения, винаги има.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d0e76a0fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До всяко щастливо семейство стои една баба, която им гледа децата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8059c3d118
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Глупости, изнежени хора, свикнали да слугуват на егото си и на собствения си гъз, и едни деца вече са им препъни камъка във връзката. Децата са уникално изживяване за всяка истински влюбена двойка, но има една подробност - мъжът и жената не трябва да са егоисти. Все едно бабите ви и дядовците ви, че и родителите ви са ходили по почивки нон стоп сами и са ви захвърляли на когато им скимне, че да правят секс денонощно, понеже видиш ли, децата им пречат на любовните отношения. Като не ставате за семейство и за родители, не го правете. При една основаваща се на любов, уважение и подкрепа връзка, децата въобще не са разделителна линия. Напротив, точно обратното - децата внасят абсолютна пълнота и хармония в семейството, много радости и сладки тревоги, те са продължение на любовта ви, просто вие сте фалшиви и неспособни на истинска любов, още преди децата да се появят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker