Демонстрация на любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Демонстрация на любов
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 2249 пъти
Демонстрация на голяма любов във социалните мрежи, дали много се обичат или просто за пред хората.
Аз не бих демонстрирала такава там, дали не се обичаме вече с половинката?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: e4b67ab26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ау, това е отвратително. В социалните мрежи хората като цяло демонстрират много неща - не само любов - и в повечето случаи те са фалшиви. Не си представям че ще имам истински чувства към някого, повтарям, истински, и ще му пиша под снимките във ФБ: "Обичам те!!!" със сърчица. Това е толкова пошло... Фалшът ни залива отвсякъде. Не по-малко е гнусно изразяването на траур, честитенето на рождени дни и прочие. Чувствата трябва да са съкровени, а това е парад на фалша и пошлостта. Слава Богу има и някои останали здравомислещи, които не споделят "от първата ч*кия до последния си дъх" както се казваше в Трейнспотинг и все още изживяват нормално емоциите и ежедневието си, аз съм една от тях.
Ж25

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0923d8f66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ква любов, кви пет лева. Те повечето хора не знаят къде се намират на картата, камо ли да изпитват някакви такива възвишени чувства. Малко хора на тоя свят могат да обичат истински . Малко хора изобщо могат да осъзнаят, кое е възвишено и кое е долно..

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 74f24d7245
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За мен това са повърхностни хора, които отчаяно искат да докажат нещо на околните. Един вид комплексарщина. А някои погрешно се изживяват и своего рода инфлуинсъри. Но те са по-скоро самостоятелни бойни единици на полето на социалните мрежи. Други мега дразнители са постоянно споделящите политическа пропаганда. Иска им се да са лидери на мнение, но не са. Просто не са достатъчно широко познати в обществото, а на половината от тристата им приятели постовете им даже не излизат. В обобщение, всички тия, които изброих по-горе са ми торп дразнителите онлайн

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ca9cfa0b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Има 1-2 жени, които постоянно демонстрират и описват "голямата любов" с обяснения в любов, снимки и т.н. За мен това е пресилено и неестествено и по-скоро демонстрациятс е желание да се прикрият липси във връзката. Мисля, че в такива връзки единият кръшка.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 71ea3f79d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Последната ми връзка беше такава. Сексът беше много зле... Надявах се до последно нещата да тръгнат по някакъв начин, но не се получи. Исках да имам семейство с нея, а тя не беше готова за това.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 85b1f56954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Единствената соц. мрежа която имах (затворих минала година когато цензурата стана абсолютен контрол) беше фейкбука. Мъжът ми също.
Никога не съм споделяла наши общи снимки, нито пък той. За двама ни личният ни живот е именно личен. Пращали сме снимки на роднини и приятели. Качвала съм някои снимки на мене си само, но свързани с личните ми хобита- неща като на палци върху дънера на високо дърво, лотос на ръба на скала над море, нощна "разходка" в морето с бинокъл наблюдаваща звездите и някои от фантазиите ми проектирани в материалният свят (изработени от мен) ... Ей такива, а и бях в групи свързани с тези занимания.
Може да се каже предполагам, че съм демонстрирала любов към липните си занимания/хобита, но връзката ни винаги е била лична, наша си и споделяне само с някои много близки хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 05c00b886b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   От опита ми разбрах, че точно тия хора, които демонстрират нещо, най-често реално го нямат.

Познавам от близо такива, демонстриращи любов и знам, че отношенията им не са цветущи. Същото е и с парите. Тези, които демонстрират пари, коли, маркови дрехи и т.н., много често живеят над стандарта си, на кредит и т.н. Даже познавам човек на средна заплата, който си ипотекира апартамента, за да си купи кола за 80 к. А има 2 деца и сега честно казано не знам как се оправя с тази вноска всеки месец. А тези, които имат пари, често не можеш да ги разбереш на пръв поглед, че имат.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 26a3b2f8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Празни занимания за празноглави хора, ей това са за мен т.н. социални мрежи. И поле за действие на всякакъв род манипулатори.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f1e8eb31ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   За мен е демонстрация на ниска култура, понякога и/или интелект, освен ако не си публична личност и не се налага да присъстваш в нет пространството с цел реклама. Но точно такива хора /хора на изкуството, политици, общественици/ са обрани даже. Някои правят пари от случващото в живота им. Всички останали, които са фенове на подобни излаяния са с ниска култура на поведение и/или психични/ ментални порблеми. Останалите просто нямат нужда да го правят и не виждат смисъл.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: beb61c2048
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега ще ви разкажа какво ми се случи.
Имам един бивш колега, който си има приятелка и във Фейсбук постоянно се обясняват в любов един на друг, постоянно прегърнати на по снимки. Цветя, сърдита, челувчици и каквото се сетиш.
И веднъж ми писа във един сайт за запознанства, където се описваше, като наранен, като търсещ голяма любов и други такива. Ясно, че не търси нищо друг освен секс, но ако наистина обичаше толкова много приятелката си, както демонстрира във Фейсбук едва ли ще тръгне да търси секс по сайтовете, пишейки, че търси истинска любов? Та мисълта ми е, че точно тези, които парадират, в действителност са най-нещастни .

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 60e72404c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 7
"А тези,които имат пари,често не можеш да ги разбереш на пръв поглед, че имат".
Прав си, аз съм един от тях. Обличам се с тениски и анцузи и винаги с маратонки. Готино е, никой не ме безпокои да ми иска.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4881f74a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 5, как секса бил много зле, а в същото време си искал семейство с тази жена? Моля обясни, защото ми е малко противоречиво това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f52835ad7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами по-възвишено ли е да постваш във facebook, какво си ял за закуска, обяд или вечеря, какво си срал в тоалетната чиния, каква марка вибратор си си купил, какъв цвят пуловер си взел на кучето си, и др. ежедневни глупости? ! Айде съгласен съм, че и това е адски лигаво и инфантилно, но пък от друга страна, какво има лошо в това двама човека, които наистина се обичат, просто да покажат любовта си един към друг във фейсбук, когато примерно нямат възможност да са един до друг? Нали знаете израза "Искам да изкрещя на целия свят, че те обичам"? Е, това за тях е някакъв начин да го направят буквално, като го оповестят на целия свят, чрез фейса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker