Бихте ли останали с партньора си, ако тя/той загуби външната си красота? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли останали с партньора си, ако тя/той загуби външната си красота?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 3560 пъти
Всички сме чували и гледали за такива случаи - на хора, които претърпяват някакъв инцидент и са напълно обезобразени, или остават инвалиди, и партньорите им остават с тях и ги гледат все така влюбено, женят се и имат деца после. Въпросът ми е колко от Вас мислят, че са готови да останат с техния настоящ партньор ако не дай си Боже нещо подобно им се случи, и то не от съжаление, а от истинска любов? И смятате ли, че непременно ако отговорът е "Не", не е истинска любов? Темата ми не е с цел провокация, въпреки че на фона на такива случаи, терзания и теми от сорта "Мъжа/жена ми е качила 5 кила, май ще го/я сменям" - се сещате как изглеждат... :)) Надявам се на Вашите искрени отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: b2cd045be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Да, бих. Съвсем искрено - БИХ. Винаги осъществявам на първо място емоционална връзка с партньора си. Външният вид никога не е имал значение за мен. Гледам душата. Ако тя е там, значи и човекът, който обичам е там и няма да го оставя за нищо на света. Винаги ще си го виждам красив. Според мен така е и при другите подобни на мен. Просто сродните души не могат така да се захвърлят "за 5 кила отгоре" и някакви телесни несгоди. Любов просто. Истинска. Тези, които се зарязват за щяло и нещяло, особено за външен вид... просто не знаят значението на думата.

Ж. 30

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 704f4ef877
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Отношенията с един партньор са Приятелство на всички нива и страст. Ако го няма едното, остава само другото. Когато остане само едното, не е на добре, но се случват такива неща. При всички случаи ще остана с нея, защото съм лоялен, и ще я подкрепям до края. Но може би от време на време ще и изневерявам, защото, няма да искам да ми се схваща дясната ръка.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5a997c4984
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

3.   В момента съм неотлъчно до него, макар да претърпя операция, която ще го обездвижи половин година.
Да, това е любов, не разните му псевдо и социални любови.

Ако не можете да си помогнете в трудни моменти не е любов.
Лесно е ахо-иху, важното е кой остава в лошите моменти, на кого можеш да се довериш, на кого му пука за теб.

Наскоро чух от майка ми трогателна история за жена инвалид и мъж, с когото чакаха 3-тото си дете, макар и видимо изтормозен и побелял я е носил на ръце, и не се отказва от нея.
Правете си сметка вашето "обичам те" и демонстрацията в социалните мрежи имат ли валидация.






~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b296772d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Аз съм момиче на 24г. и моето мнение е следното:Ами много е просто: ако си с него заради външната му красота, когато тя си отиде вече няма за какво да бъдеш с този човек, но ако си се влюбил в неговата същност и душевност, отношението, хумора и малките неща, които прави то тогава външността е просто една обвивка. Помисли си ако обичаш много един шоколад заради вкуса му, но сменят опаковката му с по-грозна ще пподължаваш ли да го харесваш?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9d35321654
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Бих останала с мъжа ми, защото сме семейство и имаме две деца. За обикновено гадже не мога да дам гаранция, признавам си честно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 76528361b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Да!
ж 33

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 13b64c6221
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   При инцидент - оставам. При надебеляване - не, защото е въпрос на личен избор.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4847a92032
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Да! Външния вид привлича в началото, после ако не мога да си кажа една дума с този човек или не мога да разчитам на него, каква полза от красивия му външен вид?
По-скоро бих се замислила, дали да остана, ако поради нараняването не може да създаде потомство. Но това е друга тема.

Лола

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 135927a779
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С риск да ме нахулят яко ще кажа не, не бих, но бих продължил да помагам на този човек, ако има нужда и приема помощта ми.
Няма какво да се лъжем. Външното привличане е винаги водещп и всеки, който го отрича за мен е абсолютен лъжец.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f4ec9f5eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Как може дори да има питане? Разбира се, че да

Външният вид е много временно и променливо нещо, а човекът, който изоставя любимите си заради такива неща, е безкрайно глупав, че чак уникално прост!
Толкова е ценно и прекрасно да намериш добър и любящ човек, а да намериш секси мъж или жена, е най- лесното на света! Сега Инстаграмм модели- колкото искаш! Моят приятел е хилав и тъмен, но винаги ще го избера пред всичките "готини" мъже, които ми пишат! Хич няма да ме впечатли техният портфейл или мускули! Като хора ме отвращават! Да си бройкат жени и нищо друго!

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a5a62ca46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не бих искал да обобщавам, макар да ми се струва , че основният отговор ще бъде ''бих останал завинаги''. Та от 1-о лице ед. ч. : Приятелката ми пострада от тежка болест, която я прикова в болница над 2-а месеца , може би един месец беше на интензивно лечение. През периода премина множество болезнени манипулации, засегнати бяха различни органи включително и интелектуално, загуби половината от теглото си ... Последва домашно лечение , също тежко , при което внезапно почина. Явно и сърцето беше отслабнало в тази борба. През този период ,за миг не престана да бъде себе си, за миг не съм се двуомил тя ли е не ли тя , да изпитам съжеление , да съм гузен, отвратен или нещо подобно... Любовта се разгаря още повече, съмненията ги няма и всичко идва от сърцето...Ежедневното общуване , целувки, секс са с вкуса на първата среща . Любовта винаги я показва такава каквато е за мен, въпреки отслабване, рани, превръзки. Бих живял и се грижил завинаги за нея, независимо от състоянието и вида й. Както казах, съмнения няма, чувствата са първични, любимия човек го виждаш в истинска светлина със сърцето си и може би получаваш допълнителен заряд и сили да се грижиш за него ,ако има такава нужда. Има хора , които се грижат много много години за половинките си станали жертва на стечение на обстоятелства или злощастна съдба. Силата идва от любовта , а не от съжелението...След като любимата ми премина отвъд , сърцето ми остана празно, обхваща ме много гняв, по-малко болка и вина. Но ако имаше избор, бих бил до нея докато съм жив независимо от състоянието и вида и, без тя да се измъчва разбира се , защото няма по-пълноценно чувство да обичаш и да си обичан. За съжеление, това остро усещане да виждаш през декора на действителността , се изостря при извънредни ситуации и напълно те завладява , когато партньорът те напусне. Бих пожелал на всички да се обичат сякаш е последен ден с половинката , всеки ден да е повод на радост и празник, систематично да се загърбват егото и съмненията и да прощават...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a5a62ca46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Не бих искал да обобщавам, макар да ми се струва , че основният отговор ще бъде ''бих останал завинаги''. Та от 1-о лице ед. ч. : Приятелката ми пострада от тежка болест, която я прикова в болница над 2-а месеца , може би един месец беше на интензивно лечение. През периода премина множество болезнени манипулации, засегнати бяха различни органи включително и интелектуално, загуби половината от теглото си ... Последва домашно лечение , също тежко , при което внезапно почина. Явно и сърцето беше отслабнало в тази борба. През този период ,за миг не престана да бъде себе си, за миг не съм се двуомил тя ли е не ли тя , да изпитам съжеление , да съм гузен, отвратен или нещо подобно... Любовта се разгаря още повече, съмненията ги няма и всичко идва от сърцето...Ежедневното общуване , целувки, секс са с вкуса на първата среща . Любовта винаги я показва такава каквато е за мен, въпреки отслабване, рани, превръзки. Бих живял и се грижил завинаги за нея, независимо от състоянието и вида й. Както казах, съмнения няма, чувствата са първични, любимия човек го виждаш в истинска светлина със сърцето си и може би получаваш допълнителен заряд и сили да се грижиш за него ,ако има такава нужда. Има хора , които се грижат много много години за половинките си станали жертва на стечение на обстоятелства или злощастна съдба. Силата идва от любовта , а не от съжелението...След като любимата ми премина отвъд , сърцето ми остана празно, обхваща ме много гняв, по-малко болка и вина. Но ако имаше избор, бих бил до нея докато съм жив независимо от състоянието и вида и, без тя да се измъчва разбира се , защото няма по-пълноценно чувство да обичаш и да си обичан. За съжеление, това остро усещане да виждаш през декора на действителността , се изостря при извънредни ситуации и напълно те завладява , когато партньорът те напусне. Бих пожелал на всички да се обичат сякаш е последен ден с половинката , всеки ден да е повод на радост и празник, систематично да се загърбват егото и съмненията и да прощават...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 93442f1c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Че аз го взех въпреки липсата му на външна красота..

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 077bf3f9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

15.   Имам щастието да съм с жена, която остарява като вино. С годините става все по-хубава и младолика. Или може би аз я обичам и я преимам така, не знам. И не, не е някаква кифла с корекции и не излизаща от салоните. Като тийнейдъжрка не беше кой знае какво, но започна видимо да се разхубавява с годините.

Ако обаче беше започнала да погрознява, че бих останал с нея, бих. Ама със секса ще е проблем, ако не ме привлича. Макар че не е гаранция, че и грозна няма да ме привлича, аз я обичам. Но ако не ме привлича, не знам как бих решил проблема със секса, защото съм от хората, които категорично не изневеряват и честно казано не знам как бих се задоволявал в подобна ситуация. С чекии не е същото.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 276dcc6959
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Огледай се наоколо и виж колко от семейните са затлъстели, може би жените след раждане водят парада пред мъжете, но повечето двойки остават заедно до старини, все пак разведените са значително по-малко. А колко дебели жени се женят за слаби мъже или красиви жени се омъжват за грозновати мъже.
Привличането не е само на ниво външност, защото ако беше, всички качили по 10 и повече килограма щяха да останат сами.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: de7c1d2fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   14, правиш ли разлика между това да си с партньор, който не е красавец и това да си с човек, който е бил обезобразен?!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f114b4091a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f342e71eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Да бих. Мъжът ми е обезобразен от карцином на лицето, сега какво, като му го изрязаха и обезобразиха да се разведем ли. За мен си е все същия грижовен и любящ човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8d9ef5acaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Да разбира се, все пак живеем заедно. То със старостта, няма красота..
Лошо е, ако гледаш болен на легло.
Иначе, ако няма възможност да прави секс, бих помислил и за любовник, вече.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 990512c728
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Накратко - повечето хора, ОСОБЕНО мъжете не! И не ги виня за това нещо, хората сме визуални същества, а те много ценят женската красота. Аз също смятам, че жените са уникални.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 879d846a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Естествено че да,казвам го без да се замисля!Когато има любов тогава красотата не е най важното,защото има много по лошо от това а то е когато човек си замине и неможеш да изживеш мечтите си с него!Така че невиждам смисъл лично за мен да се замислям

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e3c73c0c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Аз лично не бих. Приятелят ми качи през последната година, но си го обичам, даже го харесвам така. Ако ще да стане дебел или да бъде обезобразен от нещо, не бих го изоставила. Преди няколко месеца бях почти 70 (сега съм под 60) кила на няма и 1. 65. Той не би ме изоставил на тогавашните ми форми, защото (уж) харесва такива, но изобщо не вярвам, че ще бъде до мен, ако стана 80, 90 и т. н. кила. На мъжете никога не можеш да вярваш за тези неща. Те са ръководени от нагона си и красотата е най- важното нещо за тях. Колкото и да си добра, вярна и грижовна, не си ли "хубава", не значиш нищо за мъжете. Факт. Малка част от тях биха останали с теб, ако станеш 100 кила или бъдеш обезобразена и то ако умееш да готвиш добре и да правиш хубави с****и. Още по- малко биха останали от развито чувство за дълг. Станеш ли "грозна", мъжете вече не те искат за нищо. Те искат хубава жена да се фукат с нея и да им угажда. Мъжът не разглежда жените като човешки създания, а като трофеи, прислуги и дупки. Ако се замислиш, мъжете дори и не искат неатрактивни жени в компаниите си и затова се държат отвратително с тях. Това е самата истина и колкото и да се пънат мъже и жени да ми обясняват, че не е така, всъщност, е така. Осъзнала съм го и съм го виждала многократно много преди да срещна приятелят си. Това го казвам, за да не цъфне някой хвалипръцко, както винаги става, и да почне да ми обяснява, че ако приятелят ми бил такъв, видиш ли, той не бил.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 93442f1c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   17 от 14 - чувството на отсрещния е еднакво. Когато външно един човек ти е грозен, но го обичаш въпреки това дали се е родил така или са го обезобразили е без значение. Даже при грозния ти нямаш спомена в главата си за красиво лице и гена, който една жена търси за красавец, обаче толкова го обичаш, че си с него и му раждаш дете.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b3c211d047
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Категорично не. Изобщо няма нужда да се лъжем и да се правим на светци. Има клишета като - не си същия човек, променил си се и т.н. които жените ползват, когато ни предават. Така, че аз лоялност от години не давам на никоя, още по-малко когато не би била вървежна и като не може да ме лъже и предава - защото не биха я взели вече, да излиза с това насреща от типа любов до гроб и ала бала. Оставям я със сигурност, но ще й пращам пари всеки месец, ще се грижа за финансовите й нужди но толкова.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 188433e87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Единственият мъж, когото обичах истински ме отхвърли заради това, че погрознях още повече с годините, а дори и един път не си призна като човек пред мен, когато го виждах с отношението му. Също и на хората около него, приятелите му, семейството му... едно грозно подигравателно отношение. Намразих се-тялото си също. Спеше с мен години наред... Един път не ме погали, а все демонстрации големи и пред другите, колко много ме обичал уж и приказки за сватби и създаване на семейство. След няколко години в един момент се започнаха ругатни от сексуален характер след секс... А аз правех всичко каквото той пожелае от мен в леглото от самото начало. Имало е моменти, в които се мъчех с часове.... Защото му вярвах, че има истински чувства и нямах просто себеуважение. Исках да ме обича истински. Такава каквато съм... Гледаше все други-шареха му очите. Дойде и момент, когато исках да се разделим отново и отново и ме нарече Курва.... А аз вече съм в отбора на така наречените Стари моми. Знам, че всичко за съжаление опира особено при мъжете до външността -колкото и да не си признават повечето. Не сравнявате хората един с друг, не съдете и не определяте един човек по външност та. Тя не е всичко. И ако даден човек не ви харесва след време заради нещо, което се е случило- Просто не го лъжете и не го наранявате -така и душата страда.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f97fb7b8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Нали осъзнаваш, че ранно или късно ще стане, било то на 50 или 60, бабичките по улицата, които ги виждаш не са изглеждали така като са били на 20-30. Отговора ми е категорично - не! Това са просто нещата от живота.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7eb5ccc286
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Много филми гледаш. Реалността е друга. Гледах по ТЛС един американец военен и претърпят инцидент с много последствия. Много се обичаха, той беше много борбен, оправяше се с каквото може сам, но се разделиха заради нейнотощастие и живот. Колкото и да го обичаше, просто живота беше много труден в това негово състояние.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7eb5ccc286
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Ето и продължение на моя коментар, тази жена е герой, просто нямам думи да нея. Глидайте този клип:
https://youtu.be/t2VyARmVfbc

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ddc7e5af2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

32.   Ако имам приятелка и тя нещо пострада и се осакати за цял живот не бих, а ще я напусна. Дори и да я обичам ще я напусна. Защото след ако остана с нея животът с такъв човек ще е доста по-труден. Особено в България където за тях няма условия. Как ще имаме деца, как ще ги отгледаме? Ами ако умре? А физическото състояние рано или късно се влошава и тогава е жива мъка. Още повече когато си се привързал към този човек. Затова имам ли приятелка, обичаме ли се, правим ли си планове, ако стане нея с нея ще я оставя без дори да ми мигне окото. Както се казва морето е пълно с риба.

Ако аз пък пострадам напълно ще я разбера да ме напусне.

Така обаче не бих направил ако ми е жена. Тогава ще съм длъжен да остана с нея. Но не просто да сме на семейни начала, но и да имаме собтвено жилище и деца.

Познавам такива хора, които тръгнали с болнав и последствията са смущаващи. Един баща остана сам преди време. Жена му почина от рак. Той сам отгледа 2 деца, но това го разболя. Имаше тумор в мозъка и едва не умря. Познавам една жена, на която мъжът ѝ е с един крак. Гангренясал и го отрязали целия. Кръвта му се отровила от гангрената. 14 години се лекувал. Сега намира работа много трудно. Жената работи като магаре да издържа него и малкия им син. Херния ѝ излезе.

Така че аз с човек, който е болнав или се разболее, осакати докато ми е гадже работа нямам! Оставям я. Тя страда, но няма да страдам и аз. Защото покрай нейните страдания и аз ще се разболея. Може и да се преодолее голямата буря, но за това се иска много силна воля, която аз нямам. Други имат, но не и аз.

А ако стана баща на дете с увреждания, недай си Боже, разписвам документите и го оставям или напускам него и майката. Сега ще кажете, че това е жестоко и сте прави. Но аз нямам волята да гледам такъв човек. Това е бреме. Покрай тези деца и родителите им се инвалидизират. Те не са полезни за обществото, а в нашата родина няма условия за тях. Тогава какво ще го правя? Ами ако умра преди него какво ще прави то?

Наречете ме жесток, но има истина в това. В нашата родина просто няма условия за тези хора и цялата им тежест пада върху няй-близките им, които с тях също се разболяват. Ако имам приятелка, с която се обичаме и тя пострада, а аз в този труден момент я изоставя това въс сигурност ще е още по-голям удар, но е правилно. Ако пък аз пострадам нека тя ме напусне.

Не ме мислете за някакъв изрод. Мой близък приятел е болен и не то оставям. Но аз не живея с него и не се грижа за него. А когато е в семейството е съвсем различно.

Трололо

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2736b019b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   По това дали ще остане той или тя ще се разбере дали е била истинска любовта им.

В живота няма гаранции и никой не знае какво може да му се случи.

Истинските хора ще останат и в радост, и в мъка, и в болест, и в здраве, и в бедност, и в богатство. Но колко ли са те? !

Ме

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8be10275f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

34.   Ако се влюбя в някоя с къса коса и пусне дълга ще я разлюбя. Или пък ако е била с дълга и я отреже. Или ако е правокоса и се накъдри. Или се влюбя в момиче с бретон и реши да го махне. Просто съм се влюбил в русата/брюнетката и като си смени цвета или дължината все едно гледаш друг човек.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 38c93ef186
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Никой не знае какво ще му сервира живота, днес си здрав като бик... Утре може даже да те няма, така че, бъдете добри хора!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b7eced68f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   До Трололо. Знаеш ли, познавам един мъж с подобно мислене. Зъболекар е. Навремето, когато почти завършвал следването си, имал приятелка, с която претърпяват катастрофа. Той е карал колата. За него трайни физически последствия няма, но тя остава без ръка, заради което той я изоставя. След няколко години се жени, но му се ражда син с недъгава ръка... Развежда се и с тази жена.
Сега синът му завършва образованието си в чужбина и той го плаща, защото е доста заможен, но няма други деца.
Може би с течение на времето е станал по-жалостив, защото от години ходи с жена значително по-млада от него, която вижда само с едното око. Проблемът е забележим само отблизо, но го има.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 879db3189d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

37.   Според мен лицемерието е гадно нещо, а любовта както е в приказките не съществува. Хората живеят заедно поради някакви общи интереси - финансови, секс, кариера, каквото и е да е там, но го наричат любов, за да придадат малко по-хубава опаковка на реалното съдържание - интереса. Факт е, че хубави жени не ходят да се задяват с просяци по улиците нали? Нито пък съм ги виждал да бутат инвалидни колички. Също не съм видял милионери, добре изглеждащи с нещо по-различно до себе си от натокани мацки, силиконки и т. н. Тоест, всяка жаба да си знае гьола. Гадно, грозно - но такъв е животът. Аз знам, че ако нещо се случи с мен оставам напълно сам и така и ще си умра. И след като го знам - не, не бих дал и ден от моя живот в същата ситуация. Много от биещите се в гърдите как щели да остават.... айде моля ви се. Вие подлога сменяли ли сте? На уж любимия човек (и то като е стар дядо на 90 г. )....? Знаете ли какво е подлога? Ами измивали ли сте опикана и осрана инвалидна количка, ама всеки ден? Стига лицемерие. Животът е суров, това е положението.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0ca76054a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

38.   Темата е за загубата на външната красота след време, но какво правим, ако изначално не е имало външна красота? Така или иначе, повечето жени изглеждат съвсем различно без грим и те сами си го знаят, защото в противен случай нямаше всеки ден да отделят време за гримиране преди всяко показване на носа си извън дома. Затова е желателно и всеки мъж да бъде предварително подготвен, че жената, с която се среща, съвсем не изглежда така, както привидно тя желае да се представи пред него. Но това си има и своята хубава страна, тъй като по този начин мъжът следва още повече да наблегне над изискванията си към личностните качества на жената, знаейки, че нейната външност не може да замести липсата им. Няма по-хубаво от това да си редом до стойностен човек и между вас да е изградена истинска взаимност.

https://apetiten.info/20-momicheta-koito-byaha-apraeobrazeni-ot-profesionalist-che-sobstvenata-im-majka-ne-mozha-da-gi-razpoznae/

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 048568eef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Няма да го оставя. Иначе какви партньори сме, ако го оставя в труден момент/период? Корина да не би да е оставила Михаел Шумахер? Достойна, смела и силна жена. И как само го пази от лешоядите журналисти, дебнещи за някоя пошла сензация без никакъв срам. Бих го пазила точно както прави тя със съпруга си. Или обичаш един човек, или не. Средно положение няма. В добро и в зло, в здраве и в болест, в богатство и в бедност...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0ca76054a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Номер 14, какво значи "аз го взех", пишейки за мъжа до теб? Той някакво изделие от пазара ли беше? Някак снизходително звучи, сякаш едва ли не е било "от теб да мине". Уважаващите човека до себе си биха се изразили с нещо като "реших да бъда с него/нея". Но всеки човек е различен и нещата опират до лични възгледи.


Номер 24, тъй като ти твърдиш как мъжете гледали на жените като на едни дупки и красива външност, тогава би ли написала: колко е висок приятелят ти, с колко по-висок е месечният му доход от твоя такъв, дали има кола и/или жилище, кой от вас плаща повечето сметки, какво е равнището му на телесни мазнини спрямо твоето такова и т. н.? На това може да отговорят и други жени и лесно ще покаже женският пол какво вижда в мъжкия пол и дали има справедливо търсене от тяхна страна на себеподобни мъже...


Обществена тайна е, че огромна част от жените гледат на мъжете като на ходещи банкомати, но наред с това искат мъжът да е хубав, снажен, да е значително по-постигнал от тях в материално отношение, да е по-уравновесеният и отговорният във връзката, да е доста по-висок от тях и още много други "по-". Грубо едни 80% от мъжете биват подминавани от горе-долу същия процент жени не защото са грозни или сакати, а защото са... средностатистически обикновени мъже. Дори повечето средностатистически обикновени жени, също и самотни майки с дете/деца, се целят много по-нависоко, вместо да се насочат към мъже от своята черга по отношение на външност, материални придобивки и доходи, ръст, отговорности, обществено положение и прочее. Повечето самотни майки дори категорично не искат мъж с дете като тях самите. Ти да видиш равенство... Много жени искат мъжът да го играе традиционен мъж като от 80-те години, само че те самите не желаят да са традиционни жени като от 80-те години.
А колко на брой "патоци" са поглъщали тези жени през младите си години, само те си знаят. То вече е цяло чудо да срещнеш жена на 30 години, която да е скачала в креватите на по-малко от 20 мъже! Която и жена да питаш, независимо дали е на 20, 30 или 40 години, все разправя, че е била само с 2-4 мъже през живота си. Някак удобно "забравя" да спомене за всичките квартални батки и шматки, с които е въртяла безразборни креватни гимнастики.

Изхождайки от това какви изкривени представи имат много от съвременните жени за себе си, барабар с грандоманските им изисквания към мъжете, сещате се, че що се касае до това някоя млада жена да остане вярна и редом до мъжа си след осакатяване или дори някакво си напълняване или загуба на пари, клони към по-малко от 1%. Някои мъже също не са стока, но както и няколко човека по-горе вече споменаха в темата, те не биха били с жената до себе си, ако тя рязко загуби външната си красота, защото са наясно как тя моментално би ги зарязала и не считат за справедливо в такъв случай те да отвръщат с нещо различно. Много мъже са били зарязвани от жената до тях дори и като са в отлично здравословно състояние, просто защото са загубили работата си или поради някоя друга причина, която не е свързана със загуба на привлекателната им външност. Имах съратник в една мебелна фирма преди години, чиято приятелка го заряза, след като при работа на банциг загуби половината си безименен пръст. Тя "не можела да бъде с инвалид".
Много мъже, предимно женените такива, биват "наказвани" да остават на сухо в леглото, само защото жена им е решила да употребява половия си орган като начин да притиска мъжа да върши или закупи нещо, което ѝ е прещракало на ума. Това се случва дори без загуба на здраве или на работа. Такива жени са склонни лесно да развалят брак и отношения, градени в продължение на години, само защото някой не им е угодил за нещо несъществено; или пък им е угодил, но не в степента, в която им се е искало.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker