Търся любов... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107870)
 Любов и изневяра (25913)
 Секс и интимност (12687)
 Тинейджърски (21066)
 Семейство (5514)
 Здраве (8587)
 Спорт и красота (4438)
 На работното място (2551)
 Образование (6688)
 В чужбина (1437)
 Наркотици и алкохол (1006)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1578)
 Други (15493)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся любов...
преди: 2 месеца, 9 дни, прочетена 1886 пъти
Здравейте, занимавам се с изкуство и дизайн... казвам се И.П (псевдоним). Искам да намеря любовта както и преди съм имал връзка но нещата приключиха, заради заминаване от нейна страна в друга държава. Искам човека до мен да ме разбира и да мога да продължа да творя, продавал съм картини по целият свят. Но сега нямам полвинка в живота и ми е мега трудно. Къде мога да намеря такъв човек пробвах по кафета по "дискотеки" и барове и немога да намеря своята сродна душа... Жената Любовта ми дава сила да продължа напред. Искам да намеря подходящия човек за себе си. Дори и да е в друг град държава. Боря се и не намирам все елементарни хора...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 66584d7395
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Пробвай през социалните мрежи, различни сайтове за запознанства. Трябваха ми само 2 месеца, за да намеря мъжа на живота ми през Интернет, а ако разчитах на барове и дискотеки сигурно вече щях да съм стара мома.
Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 58dfbb5af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Няма да намериш...поне не в България...тук е безнадеждно положението. Съжалявам, това е реалността.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 7ee8b66076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Рядко се срещат сродни души. Не е като да гъмжи от сродни души наоколо. Аз търся почти 20 години и нищо.
Пишеш, че рисуваш. Търси по изложби, галерии, музеи, някъде, където се очаква да се събират хора с твоите интереси и творчески занимания. Понякога, точно когато спреш да търсиш, човекът сам се появява. Пожелавам ти да я откриеш по-скоро!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 0254c0ea3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   В кафета и барове хората ходят да се забавляват, не да се женят. Отиди някъде - в курс, или организирай курс по рисуване. Вземи си куче и го разхождай в парка. Там ще си говориш с други собственици - и жени. Запиши се доброволец в нещо - там обикновено са свестни хора.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 5058c99fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спри да търсиш и се отдай на друго твое занимание, любовта сама ще е намери.... / май много станахме мечтателите/ :)
ф36

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 711a03b74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 1, не подвеждай автора, ако обичаш. Изобщо не е толкова розово положението онлайн и в сайтовете за запознанства, масово се търси забавление за вечер там. В 98% от случаите на въпроса "с каква идея си тук? ", отговорът е "фън", което не предполага сериозни отношения, друг е въпросът дали ти ще искаш да си забавлението на някого. Някои дори здравей не пишат, а направо си пращат голотиите с идеята и ти да пратиш. Та мисълта ми е, че в подобни сайтове обикновено се събира контингент от хора, търсещи просто забавление и обикновено това търсене е твърде перверзно и отблъскващо. За нещо по-сериозно и дума не може да става.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 5d81acb403
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Абсолютно съгласна с 2, ако не искате да сте сами завинаги се махайте от тук

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: b4ed55708f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм в същото положение. Добрите момичета не са по баровете и дискотеките, а в къщи на топло и се борят да постигнат в живота. Поне напиши на колко години си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 2fb68d5a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Учителките са доста надеждни като жени. Стига да намериш млада и необвързана такава. Обикновено преподават в частни училища. В държавните рядко има такива, защото заплатите са по-ниски. Учителките, зъболекарките и медицинските сестри са сред най-отговорните, внимателни и търпеливи жени, като работят такива длъжности именно поради тези си качества. Плюс обучението им, което е по-продължително и сложно спрямо това на другите предмети в университетите. Самата им работа изисква постоянство и да са на поста си години наред, за да се развиват. Често им се налага да работят и извънредно. Това ги прави удачни за мъже, които търсят така наречената "предвидима жена", тъй като не би сменяла безразборни работодатели през няколко месеца, а и обикновено започнат ли работа, се установяват там трайно и много рядко се решават да напуснат работното място. Те са и много страстни в леглото, тъй като самата им професия изисква да са сдържани и отговорни с всички останали в работно време и имат нуждата да се разтоварват с мъжа до себе си.

Нож с две остриета обаче са младите психоложки, които също трябва да са отговорни, но при тях разликата е, че общуват почти ежедневно с проблемни хора: откачалки, престъпници, непослушни деца-побойници, искащи да се самоубият отчаяни хора, болни, роднини на болни и прочее.
В допълнение на това, някои от тях са се самонавили, че винаги са прави, тъй като работата им е свързана с даване на съвети на объркани и проблемни хора. Но това невинаги ги прави знаещи и прави. Последното може да се отрази пагубно на връзката с подобна жена, свикнала да наставлява, но и да приема чуждо мнение. Те също обикновено се развихрят в леглото, но са трудни за изтърпяване в останалото време.

Всичко написано горе не е обобщение за 100% от всички работещи такива професии, но все пак обрисува основния дял от тях. Винаги има редки изключения от общото правило.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 1588d4ab61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   2, безнадеждно е за теб, защото толкова ти е цената, а сигурно и обсесията.
Иначе, авторът не знам какво да го посъветвам. Точно по барове и дискотеки трудно ще намериш свястна. По- скоро ще намериш лека и после ще цвърчиш като номер две.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 4a411202de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Не ми се вярва да се получи с приложение, почти не познавам някой с реализирана среща от tinder или където и да е. Друг е въпроса, че си прекалено сложен за иначе простичките болшинство българки. Няма какво да се лъжем, не са особено интелигентни. Трябва да си мъж без достойнства и да си тотал щета измекяр, тогава ще те харесат. Вярвай ми, че имам наблюдения и знам за какво става въпрос.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 128a0c065c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Абе много интересно как само за 2 месеца намирате мъжа на живота си в Интернет. Вие изобщо критерии имате ли някакви или като ви удари комплекса, че сте стари моми сте с първия срещнат. Особено в Баду и Тиндър като знам какви са изпаднали, само сте го намерили за 2 месеца. Продължавам да се убеждавам колко нещастни са жените и как се опитват да се самозаблуждават.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: f68fb6c74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 1, за жени тези сайтове са рай! Внимание до небесата, само да си избират! Но авторът е мъж - онези, които жените там ползват за вдигане на егото си, но рядко за нещо повече. Така че той няма да има успех не за два месеца, а дори за 2 милиона и 2 месеца!

Нека бъдем акуратни, все пак!

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 2fb68d5a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Напълно съгласен с номер 13. Почти никоя жена в приложенията и страниците за запознанства не е там с цел запознанство! Повечето са там само с цел някой да помпи липсващото им самочувствие и да ги измъква от скуката им. Някои са там и с цел да се самозаблуждават, че като "режат" маса непознати мъже по интернет, това ще ги поуспокои, задето редовно са изчуквани и отхвърляни от коренно противоположния тип мъже, подир които те търчат, но са неспособни да задържат след разтварянето на краката си. Не си дават сметка, че им липсват чисто човешки качества. Отделно, че подборът на много от съвременните жени е твърде първичен и се "влюбват от пръв поглед" прибързано в погрешните мъже, а после се чудят откъде им е дошло. Много от жените в тези приложения и страници за запознанства са там от дълги години и все "не могат да намерят правилния мъж". Такива са изтъркани и протрити душевно и няма спасение за тях, защото са свикнали да скачат от кофти мъж на още по-кофти мъж, като им липсва способността да градят и поддържат трайни отношения с един мъж.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker