Не мога да спра да мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да мисля за него
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2126 пъти
Здравейте, на всички. Имам нужда да споделя на някого това, което ме тормозин от известно време.
Мисля доста често за един човек с когото имах връзка. Бях лудо влюбена в него и така и не можах да го забравя.
Имах няколко връзки след него и дори и сега имам мъж до себе си от доста дълго, но някакси в спомените ми нахлува онзи мъж. Искам да не мисля за него, но понякога дори го сънувам. Сънувам, че сме заедно и се обичаме, така както някога исках да бъдем. Не знам... Защо е така, не искам да мисля за него. Всякаш има нещо недоизживяно или и аз не знам какво е. Нормално ли е това, мислите да са насочени към друг човек. Не съм го виждала повече от 6 години и все пак мисля за него.
Моля дайде вашите съвети как да се справя с това. Не искам да мисля за този човек, не искам да се появява в сънищата ми. Не искам, но се случва...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: ddf7793b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Просто трябва да продължиш напред и да приемеш, че каквото и да сте имали - свършило е. На думи е лесно, знам, но това са 6 години все пак, крайно време е. Имам подозрения, че може би се чувстваш неудовлетворена във връзката/живота си и това те кара да се връщаш назад към този човек. Помисли върху това.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e268a6458b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Имах такъв човек. Даже все още работим заедно. Но в продължение на пет години аз бях влюбена в него - къде по-силно, къде по-лежерно. Но все си мислех как може би нещата ще станат, дори и когато вече беше минало доста време, в което не са се случили.
Междувременно съм излизала с други мъже, но някак с всеки един от тях знаех, че бих прекъснала отношения, ако възлюбения ми ме покани просто на кафе - даже не иде реч да ми се обясни в любов. Просто да поиска да имаме по-личен контакт и аз щях да се постарая да бъда свободна.
Но както се влюбих, така и го разлюбих. Спонтанно. Всъщност, даже си спомням ясно какво се случи. Сънувах, че оставаме насаме и нямахме какво да си кажем. В действителност колкото и пъти да сме оставали насаме, е имало какво да си говорим. Но в съня ми беше някак неудобно, някак нежелано. Не знам как да го обясня. И като се събудих вече не бях влюбена. Виждаме се редовно, понякога часове наред работим рамо до рамо, но нямам никакво влечение към него. Все още си го харесвам като човек за приказка, намирам го за красив и т.н. Но нямам желание да сме заедно.
Та... според мен се остави на течението, така както аз се бях оставила. Все в даден момент ще спреш да го приемаш по този начин. Между нас нищо не се бе случило по-различно. Просто му дойде времето явно да го разлюбя.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ad468461c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хаха... свършена си, след като го и сънуваш... обичаш го. Ще се пържиш в ада освен ако не измислиш нещо... извинявай, че така ти го казвам но и самият аз се опитвам с всички сили да се възстановя от връзка вече 1 година... почти никакъв резултат, често мисля за нея и понякога я сънувам. Направи всичко възможно да не мислиш за него, занимавай се от сутрин до вечер с неща ангажиращи съзнанието ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 229a7b934d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   До някъде разбирам как се чувстваш. Аз също понякога си мисля за един човек от миналото ми, с който просто не се плучи понеже бяхме още много зелени и млади. Той беше истински влюбен в мен и след него никой не можа да ме обича както той ме обичаше. На мен ми липсва начина, по който ме караше да се чувствам, така сякаш няма друга жена на света. Така ме гледаше и прегръщаше, всеки път все едно е за последно. Грижовен беше и му пукаше за мен. Съжалявах дълго, че не можах да осъзная, че той ме обича, не мислех че ме и го карах да страда. Никога няма да се върне, той вече е друг аз съм друга. Ще го пазя в едно ъгълче там някъде и когато ми е криво с мъжът ми ще намирам утеха в спомените. Казвам си че някога някой ме обичаше истински и ми олеква някак си.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4fa81d0896
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много е вероятно и той да мисли за теб. Останало е нещо неизживяно между вас. По всяка вероятност досега не си срещнала мъж, с който да си подхождате толкова много в сексуално-емоционално отношение.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3304b404b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ще го помниш докато си жива, трябваше сега да си с него, и щеше да си спестиш доживотни терзания. Харесвате някой, а взимате за мъж богатия грозник, с който после цял живот търсите половинката си. Защото грозника не е отредената ви половинка, а отредения ви от мама и тати ебач. Да точно така, тоя ви тъпче като риба, имате дете, брак но не сте щастливи. Защо ли? Защото всички жени сте умни, но и най - умния си е малко тъп и прост. Не ти завиждам, сети се защо

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d69f474bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ами хайде, остави сегашния и върви при онзи, мечтания и сънувания. Той те чака с отворени обятия сигурно и тези години си нон стоп в сънищата му, само че не смее да ти го признае. :))))) Сложи си главата под студената вода, изтрезней и излез от сериала, в който си се вкарала.
Една подобна се яви да търси мъжа ми след години, отряза я с две думи.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5622ae151c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Заряза ли те? Биеше ли те? Имахте ли токсична връзка? Изневеряваше ли ти?
Жените все такива бленувате. Ясно ми е, без даже нищо да си казала.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 53942e77af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   "Споменът за неизживяното ни преследва цял живот" Само това мога да кажа...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0b0e43c59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък постоянно мисля за едно момиче, с което имахме връзка, тя ме обичаше много, а аз тогава не я оцених. Също не сме се виждали от около 6 години и също има мъж вмомента. Вероятността това да си ти е много малка, но все пак ако можех някак си да стигна до съзнанието и, и ако нещата наистина бяха толкова прости, бих и казал да се върне

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0b0e43c59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз пък постоянно мисля за едно момиче, с което имахме връзка, тя ме обичаше много, а аз тогава не я оцених. Също не сме се виждали от около 6 години и също има мъж вмомента. Вероятността това да си ти е много малка, но все пак ако можех някак си да стигна до съзнанието и, и ако нещата наистина бяха толкова прости, бих и казал да се върне

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: eb4d1ea766
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подозирам че нямаш очи и за едно елементарно. : Здравей. Какво очакваш да те посъветваме? Най добре е просто да му се обадиш едно кафе, разговор и очакванията ти, както и душевните терзания ще спаднат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d02e1f8151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До номер 11. Вероятността е малка, но когато прочетеш подобен коментар не можеш да не се замислиш. Ами ако е той/тя. Подскажи ни малко за момичето.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9258bf3540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 11 ти е казал най добре. Действай, няма какво да губиш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e6c254f6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Потърси го. Трябва да го потърсиш.
Направи го

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e6c254f6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Виж това, не е нормално. Разбираш ли.
Аз, постоянно мисля за нея. Но тя не иска да ме чуе.
На човек щом не му излиза от ума знчи има нещо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker