Ревност ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревност ли?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2685 пъти
Вижте сега, хора. Седя и размишлявам върху това, което ми се случи тия дни и се мъча да се самоанализирам. С няколко думи - на 24 съм момче, имам си гадже и тя на толкова. Падам си по по-сантименталните връзки, в смисъл държа на доверието, интимността, привързаността, близостта и т.н. сещате се.

Случката не знам дали е важна, но имаше там един пич дето се месеше и тя го отряза уж, ама много деликатно. Аз се подразних защото очаквах да реагира по-остро на неговата покана или поне да направи нещо с което да ми покаже, че държи на мен, че е ангажирана. А тя просто му отказа съвсееем лекичко, да не го засегне и толкова, повече дума не обели дори и насаме само с мен.

Показах и, че съм засегнат, а тя сега ме обвинява, че съм я ревнувал. А истината е че не я ревнувам, не се чувствам заплашен от този, сещате ли се. Не се притеснявам че ще ми изневери или нещо такова. или че ще ме зареже заради него. Изобщо не ме притеснява пича имам предвид.

Обаче супер се издразних че моята мадама така лаконично и неуверено му отказа. Обясневам и че просто искам да виждам у нея по принцип повече близост и ангажимент към мен, че това очаквам от една връзка, ама тя си знае нейното. Ревнивец съм бил.

Е де да знам вече кво да правя, супер много го мислих, ама не ще да е ревност. Мисля, че по-скоро се издразних защото не показва, че държи на мен или поне аз така го тълкувам, де да знам вече. Кво ще да е това, бе, дами и господа? Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 47a92d257a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам и проблемите. Една атрактивна жена получава по 100 пъти на ден разни предложения, ако тръгне да се кара с всеки, то денят ще мине в каране. Освен това жената не е искала да нарани и унижи този човек, един унижен мъж може да стане отмъстителен. Гледай си живота и не си намирай проблеми

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dd876b3da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако ше ревнуаш прави го мъжкарски ако не си мълчи и се прави на забрави кво е тва ама аз не е ревнувам ама нещо е ядоса абе дали не ревнувам кво е тва стегни се. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 38eb576108
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз имам твоят проблем. Знам, че приятелят ми не би ме оставил, не и на този етап от връката ни. Не бихме позволили да си омръзнем или нещо подобно..
Но пак го РЕВНУВАМ безумно. Не защото ме предизвиква с поведение, просто съм несигурна в себе си, в него. Никога никой не ме е обичал.. нито семейството ми, нито близки или приятели. Имам огромен дефицит в тов отношение и.. когато намерих човек, който да държи на мен - умирам от страх да не го загубя.

Надявам се да се пребориш със себе си, да намериш спокойствие. Ако имаш нужда от постоянно засвидетастване на любовта й, ще бъде трудно и за двама ви. Щом имате хармонични отношения, просто се наслаждавай!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 719182aa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е приятелката ти да е харесвана от други, но е много нормално тя съвсем ясно да даде да се разбере, че има сериозна връзка и не търси нови отношения. Съвсем не си ревнивец ами с право се чувстваш засегнат. Но няма нищо, не й се сърди много. Може би пред себе си да си е признала, че не е реагирала по най-правилния начин. Успех в отношенията ви!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: acb6c818ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ревност е.
Не ревнуваш от него, а от факта, че тя не заявява ясно, че е обвързана. Нали го е отрязала, не си трови нервите за глупости, запази ги за важните неща.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a1e4e70053
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че преувеличаваш и си създаваш излишни главоболия. По този начин можеш да отблъснеш гаджето си, която с нищо не е виновна. Гледай напред и забрави тая глупост.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5dfd6068eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами ревност си е, какво толкова. Всички ревнуваме, на твое място може би и аз така бих реагирал.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d2f4135980
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора: Номер 4, точно това искам да кажа и аз.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d2f4135980
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора: Чудя се какво ли може да е това? Аз съм уверен в себе си, харесвам се и знам, че съм окей. От друга страна обичам това момиче, но нейното поведение спрямо мен ме кара да се чувствам уязвим. На какво според вас се дължи това, какво е добре да се направи? Определено нямам проблем със самочувствието, просто тя ме обърква. Уж ме обича, а не го чувствам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7f06bf08e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятел, според мене гаджето ти просто е по-друг характер от твоя. Нека предположа - ти си по-забавен, по-разговорлив, по-общителен, а тя е леко срамежлива, по-тиха, по-затворена, но никога злонамерена. Познах, нали?
Обича те, просто не е свикнала да си показва чувствата чак до такава степен, не е свикнала да бъде груба и рязка с хората, не е свикнала да говори много, без да се замисля. В това няма нищо лошо, щом си с нея и казваш, че си я обичаш, значи трябва да си приел този факт.
На моя приятел му беше много трудно в началото да свикне с моя характер (защото принципно аз съм по-затворена), но след време спря да му пречи чак толкова. Със сигурност ми се дразни на моменти, но пък и той не е идеален, така че.. когато двама се обичат, такива дребни неща не бива да им пречат.
И няма нищо лошо в това да ревнуваш, само не прекалявай! Нещо повече - радвай се, че се заглеждат по твоето момиче, значи наистина си намерил хем красива, хем свястна!
Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f58e48cfc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Опитах се да говоря с нея няколко пъти. Явно не иска и/или не може да направи нищо, за да се почувствам по-добре. Нямам намерение да вдигам скандали и прочее. Знам, че аз съм отговорен за чувствата си. Мисля, че е време да се замисля дали искам да продължавам да бъда във отношения с човек, чийто постъпки ме карат да се чувствам самотен и маловажен. Не съм щастлив, а го заслужавам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker