Защо е толкова трудно в днешно време това?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо е толкова трудно в днешно време това?!
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 3642 пъти
Добър вечер. Напоследък се питам все по често, защо е толкова трудно да си намериш жена/мъж в днешно време. Мъж съм, на 25 и нямам особен “късмет” със жените, а и да имам някоя до себе си, все ще си намери оправдание да се разделим. Дори да не си виновен, пак излизаш ти виновния и ти “изяждаш помията”, което според мен е доста глупаво, защото нали в една връзка трябва да има уважение и разбирателство?! Не съм най-големият красавец, нито имам такава харизма, каквато жените всъщност търсят. Всъщност, аз съм обратното на това - Не пия, но съм пушач, не съм от типа момчета (моите набори), които ходят по дискотеките и гледат да се наджокат като мастии и после не знаят къде се намират. За много неща се отнасям сериозно и не ми е забавно за други. Например, ако покрай мен има компания и говорят само за коли, мен това грам не ме вълнува и дори ме дразни, защото сещате се, от вчера е с книжка и вече знае всичко за автомобилите. Мразя прекаленото самочувствие във хората и това, че когато преди пробвах да заговарям дадена жена, лично мен не ме хваща това какви цици има или къв й е гъза, аз наблягам 100% на лоялността и морала, защото в днешно време от 10 жени 3 са със такива ценностни неща. Приемам и разделите прекалено тежко, защото когато съм във връзка, въпреки че не го показвам толкова често, мен ме боли за половинката ми и изпитвам смесени страхове към нея. Също така лесно избухвам, но след 2 минути ми минава и ако съм казал нещо във гнева си, преглъщам егото си и се извинявам, защото знам, че съм сгрешил. Относно доверието, доверявам се 50/50, но излъжат ли ме, доверието ми не се връща повече, а и да се върне, няма да е както преди. Живея в чужбина, Англия и тук българите са меко казано със надуто до космоса самочувствие, което мен ме дразни, защото са забравили откъде са дошли всъщност. И все пак гледам да се държа прилично, но не допускам да ми се*ат на главата. Извинявам се, че стана толкова дълго, но бих искал да прочета и вашите мнения относно това, което написах и как вие виждате нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: a90eda7d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Времената станаха такива. Преди всяка жена се е хващала с един мъж и за всеки мъж е оставала една жена. Сега няма такова ограничение и жените не се задоволяват със средностатически мъже, ами искат най-вървежните и те си опъват на ред за сметка на 80% от мъжете. Още повече че сега масово се омъжват на 30-40 и си курвеят до тогава и не им се занимава със сериозни мъже. Предпочитат позьори с изкуствено самочувствие. Много от тях достатъчно са видели като малки, че родителите им не се разбират и не им се занимава със сериозни връзки. Разбира се, и за мъжете важи. Масово ходят с курви, сериозните жени са им скучни. Така ни повлияха всичките филми, порно, медии, реклами - трябва да се живее на макс, ти заслужаваш всичко, без да дадеш, винаги трябва да е лесно, ако нещо не работи, просто го сменяш и консумираш, не решаваш проблема от вътре, пък дори и да няма проблем, трябва от време да се разнообразяваме и да сменяме и без причина. Така ни учат рекламите - да консумираме, сменяме постоянно, да демонстрираме статус, без реално да го имаме, да сме капризни, позьори и курви общо взето. Кой ще ти се занимава със скучни сериозни мъже, па връзка да градиш, па проблеми да решаваш, пък отношения и жертвоготовност да имаш. За́брави.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c6e79775f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Алчността е причината да е трудно да си намериш жена/мъж в днешно време. Ако няма лоялност, значи просто това не е твоята сродна душа, елементарна логика. За съжаление повечето българки и българи са с насадени комплекси и неизчерпаема нужда да ги избиват. Много са заминали в чужбина именно заради това, така че там е още по-зле. А как са англичанките? Ако искаш българка, по-добре я търси в България. Ако не - чужденките не са така...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bd304685fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Ти, конкретно, излъчваш доста негативизъм към хората и жените, в частност. А, това си личи и в реала.
Също, според твоите признания, избухваш, а после се извиняваш. Имаш сериозен проблем с гнева и контрола и не се знае, този гнява в някакъв момент, колко тежък и с какви последици може да бъде. Да се извиниш не е достатъчно, защото думите и действията остават и не можеш да ги изтриеш с извинение. Ще го правиш известно време, докато другите загреят, че са застрашени от теб и че, твоята дума нищо не значи. Помисли и се коригирай навреме.
Трудно е за емигрант да си намери половинка. Местните ще те подминават, а другите ще търсят нещо по-добро от познатото им. Съветът ми е да не спираш да се срещаш с хора, както и да преосмислиш вече съществуващи познанства с жени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1d0d4c2481
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

4.   Аз съм жена и отчитам еманципацията за плюс. Това, че не съм омъжена на 30 или 40 г не ме превръща в " курва", нито в жена която си " курвее до тогава".
Аз съм работещ човек, самостоятелен, човек с хобита, приятели и личен живот. Естествено, че трудно ще "прибера" някой "глезен мамин синко" в нас за да му слугувам. Това няма общо с комерса, а с липсата на качествени мъже, които могат да се грижат за себе си адекватно. По- добре сам,от колкото лошо придружен.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 61b8d0b5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Е че като не ти дреме за външността, харесай си там някоя лоялна и морална невзрачна дебеланка и си бъдете заедно. Не е толкова трудно.

Също така, поработи над тези аутистки избухвания, които казваш, че имаш. Абсолютно съм убеден, че си доста неадекватен в общуването си и това отблъсква жените.

Викаш, че не си красавец и не си харизматичен. Ами поработи над тези неща, а не просто да ги приемаш като константи. Има сума ти материали в интернет как да си подобриш външния вид (спорт хранене) и стила. Както и да поработиш над харизмата си. Е даже се сещам за един youtube канал - Charisma on Command. Има стотици клипове с анализи и обяснения как да си по-харизматичен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0a5a07bcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всички тръбят, че материализмът е виновен, че няма двойки днес, отчасти е така, но ако се вгледате в себе си, ще установите, че не е само това, даже това е на втори план. За мен причината е най-вече в тоталната морална деградация, развитото его и факта, че сексът и сексуалните стимули са изключително лесно достъпни, и реално човек няма стимули да си търси постоянен партньор в реалността (порно, подобни материали и снимки в социални мрежи, партньори за една нощ, лесни контакти с леки хора в социалните мрежи и т. н. ). В миналото материалният фактор си е съществувал - например, някои не са успявали са създадат семейство, защото са нямали дотатъчно зестра - ниви, чеизи и т. н. Но все пак е имало така да се каже някаква граница на материалността, защото всичко е било пречупено малко или много през християнските ценности за семейство, толерантност и състрадателност към всяко човешко същество, отделно ако искаш да водиш полов живот и да имаш деца, трябва да се ожениш/ омъжиш. През комунистическия режим отчасти е бил премахнат до някъде този фактор първоначално, вече не е било неообходимо да имаш 5 дка нива (образно казано), че да създадеш семейство. Но само първоначално, като махнеш духовността (знаете, че не са се толерирали християнските ценности), остава един гол материализъм и хората за 40 години са се превърнали в материални атеисти, гледащи преди всичко себе си. Следователно поколенията отгледани в привитивизъм няма как да предадат някакви различни от чалга ценностите на децата си. Отделно, с навлизането на нета, се е появило друго зло - защо ти е да се жениш, ако само на няколко клика разстояние си отваряш картинка или видео и си задоволяваш нагона на първо време. И така лека полека, в тийн възрастта се сдобиваш с грешни представи относно правилно полово и сексуално поведение и егоистично гледаш на теб да ти е добре, без да осъзнаваш, че губейки уважението към другия пол и чувството за интимното тайнство между двама души (вече си гледал стотици клипчета на съешаване) си изгубил всичко. Социалните мрежи те зомбират и променят поведението и мисленето ти, порното ти промива мозъка и снижава някои хормони, които движат интереса ти към другия пол. В крайна сметка не можеш да се фокосираш върху един човек за голям период, и дори и да влезеш във връзка или флирт (потенциална връзка), ти не спираш да разглеждаш, да сравняваш себе си/ партньора си с другите профили, да търсиш, да се предлагаш, все едно си в състезание. Малко хора успяват да си поставят граници. Ставаш с времето претенциозен, изискващ, дори агресивен, поставяш егото си в центъра на съществуването си, а това е сигурен начин да си отрежеш пътя към щастливи и хармонични отношения. Самият ти тръгваш с идеята, че няма да ти е за последно този опит. В миналото са имали право на един опит, после разводите са зачестили и са имали право на 2-3 опита. Сега опитите са доста.... За мен не материалността, а това е по-голямото зло, не знаем как да използваме социалните мрежи правилно и градивно, развиваме пристрастеност към сайтове с еротично и сексуално съдържание (пак живи стимули на материализъм - там няма дух и чувства, гледаш тела), осигуряваме си живот във вечно търсене на по-добро в материален и физичен план, в резултат на което нищо стойностно не изживяваме. Или предаваме човекът до нас, демонстрираме интерес към други и нямаме особени угризения. Ползваме ги за да изложим телата си и живота си на показ, душите и ръцете ни остават празни. Не виждам изход.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 12f3c6501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Очевидно ти имаш проблем в общуването с хората. Не само със жените, а изобщо. Като не ти е приятна компанията на говорещите за коли, пиещите и т.н. намери си друга, според твоите интереси. Но трябва и ти с нещо да привличаш хората и да си им интересен. Докато търсиш причината само в другите, а не се вгледаш и в себе си, ще си останеш сам. Все пак никой/я не е длъжен/а да те харесва и като се запознае да остане с теб завинаги. Особено пък като имаш проблем и със самоконтрола. Това, че на теб ти минавало след 2 минути, не значи, че и на тези, които си обидил с държанието си ще им мине също толкова бързо, ще ти простят и ще забравят. Хората не можеш да промениш, но себе си можеш, помисли и работи над това, както те съветват и по-горе.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b3de260014
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 5, харизмата и красотата или ги имаш, или ги нямаш! За какво да работя над тях? Да си направя пластична операция на лицето или да се преструвам на такъв, какъвто не съм ли? И под “не съм най-големия красавец” имах впредвид, че не съм изключително красив, но не съм е никакъв случай грозен.

До номер 4 - Звучиш ми като жената, с която се запознах точно в Англия и после реши да си вдигне чукалата, защото “сме се били карали много”. Бих ти казал, че не съм мамино синче и мога да се грижа изключително добре за себе си. И ако ти наричаш човек, който има собствен апартамент и кола за 20 бона, значи си сбъркала за значението на думата “мъж”. Мъж може да ти е и този, който няма тия неща, обаче видиш ли, ще обърне държави и градове, за да те намери и да ти каже, че те обича, въпреки че е бил излъган, пренебрегнат и унижен от човека, който е обичал и обича до ден днешен!

Автора

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5fe6aeadaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защото сме консуматори и като е трудно и губим интерес, не се стараем за половинката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f12a665da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aвторе, липсва ти самочувствие и това отблъсква женните, може би. Не си престарял животът е пред теб, но трябва да поработиш на това. Когато човек е негативно настроен, това се усеща и отблъсква околните. Масово вече смейството, започва да се разпадам като ценност и ако се създава, се създава на по - късен етап в живота. Вероятно просто не се е появила жената за теб, така че не се отчайвай, толкова много. Успех!

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0de8eb95d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "Триумфът на кучките" имаше една книга... Женските винаги се стремят към мъжете с пари и власт. После реват от тях, и пак ги търсят. Такава ги е направила природата. Навремето насила са ги връзвали в моногамна връзка със средно статистически мъж. Всяка жена искам да ти кажа, презира точно средно статистическия мъж. Представя си, че заслужава повече, дори тя самата да е под средното ниво. Но пак казвам, такава ги е направила природата, от времето когато "лидера", т. н. "алфа" ги е минавал всичките подред... Той това прави и днес, тъй като жените са "свободни".

Гледай си живота, и не се занимавай с глупости, това ми е съвета. И аз съм като теб - не пия, не пуша, не се дрогирам. Гледам си работата, и външно не блестя с нищо. Така че и на мен не ми "върви". Няма как да очакваш жена да ти оцени другите качества. Което види първата минута в теб - това и остава в съзнанието докато умре... Жените са изключително първосигнални, хитри са, но не мислят аналитично. На тия години, научи се как да забиеш в бара някоя за една нощ, и те това е. Повече и няма да получиш от днешната жена.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8bfb987764
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Братле, първо ще ти кажа, че все още си заблуден и това не е лошо от една страна, ако си на 25... имаш време. Проблем е, когато не си честен със самия себе си... както номер 5 в коментара си вече ти е намекнал за това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8bfb987764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 4, мисля че си в голяма грешка и искрено се надявам да не си на 40 :)
Разбира се, че това не значи, че задължително ще " курвееш до тогава"... ама какво значи реално?
Ще се пазиш до 40 ли?
Защо мислиш, че на 'истинският' мъж, на успелият мъж го боли хобота, че си самостоятелна, работеща, с хобита.... wtfaaak? Да бе хубаво, не казвам, че е лошо да си самостоятелна.. ама заради това ли някой мъж ще излиза с теб?
С това 'промито еманципирано' мислене ще попадаш основно на
"глезен мамин синко", просто защото на успелите мъже не им пука какви пари изкарваш и колко висшета имаш и всякакви такива булшит неща. Обикновенно тези мъже са дали голяма част от живота си, за да постигнат тези неща сами... и не ги търсят, защото си ги имат вече :)

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f65213a8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Като жена ти казвам, че жените станаха много подли змии и ако имаш семейство да го съхраниш е ужасно трудно, защото как да обясниш на жена без морал, че ти проваля семейство с дете, на жена, с която той изневерява, като не й дреме? Да, основно мъжът е виновен, но утре ще е същата, която няма да се отдръпне, възпитават жените като разпоретини. Аз съм спала с 3-ма до момента, а съм на 30 и имам дете, днешните на по 20 са спали с 15 и за една водка ще спят и с мъжа ми, който е на 41.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8115fa2c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Здравей. Момичетата сме странни. Искаме момче, което едновременно е добро и секси. Разбирам, че имаш ценности и това е страхотно, адмирирам те. Но обърни внимание повече на стилът си на обличане, мъжкарско държание, тренирай. Не отричам, че правиш тези неща, просто ти казвам това, което жените търсим. Да си добър, но да не си мек. И да имаш хубав, мъжкарски стил. Като нямам в предвид чалга-батка. Просто малко по-твърд. Успех! :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7c3dc98068
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   4, никой не е казал, че ако на 40 не си омъжена, значи "курвееш". Това се казва за жена, а и за мъж също, които си сменят "партньорите" постоянно. Тук годините не са от значение, нито пък дали си женен/омъжена.
Колкото до "мамините синчета", не знам откъде и как толкова ги намирате. Не, че и аз не познавам такива, но на жените около тях това никога не им е пречело. Просто мама и татко са добре финансово подплатени и гевезят детенцето максимално. Досега не съм видял някоя да си тръгне, защото "маминият" няма един ден стаж или пък образование и т.н. Докато има почивчици, заведения и прочие, всичко е супер. Единственият път, в който видях жена да си тръгне от подобна връзка беше, защото "тати" спря кранчето и накара момата да работи в семейния бизнес.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 26d8b42cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Свестно момче, е емоционален( всички малко или много изпитваме емоции), възпитан. Не е нужно да си като масата и браво за това, че държиш на ценностната система, това остава след като младостта започва да си отива. Ще си намериш приятелка, горе главата! Има момичета точно като теб с и мисъл и отношение за стойностните неща. Не се огурчавай, ако бяхме на едни години щях да направя опит да поговоря с теб. Ще я намериш!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c979e5067d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Въпреки сложността на времената - много хора имат своите партньори, защото за всеки влак си има пътници. Според мен не успяваш да намериш своята среда, своите хора и да се впишеш адекватно в някой определен социален кръг. По това, което описваш, те виждам като аутсайдер в периферията на кръга. Да, не е нужно да си изваян под матрица, но ако не намираш общ език с хората, няма как да очакваш да те искат. Ако проблемът е в конкретна компания - намери твоята. Според мен работи в тази насока върху себе си. Успех!
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d8a35b7c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Още през миналият век група ABBA са ти отговорили /цитирам част от песента, макар че и по-нататък си е писано като отговор към нас с теб, човече/

"I work all night, I work all day, to pay the bills I have to pay
Ain't it sad
And still there never seems to be a single penny left for me
That's too bad
In my dreams I have a plan
If I got me a wealthy man
I wouldn't have to work at all, I'd fool around and have a ball...
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
It's a rich man's world"

Та и масовката "have a plan". Sorry, my friend!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b3de260014
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 3 от Автора - За местните е точно противоположното. Те дори ме заговарят повече от българите, които живеят в града в който съм аз. Дори не ме питат откъде съм, защото съм живял и живея в Англия повече от 2 години и съм придобил акцента им на говорене (не се хваля, просто го виждам когато говоря с англичани). Докато при българите, всеки тук се мисли за нещо, което не е. Изключително рядко ще намериш българско същество, което да не е надуто и да не се смята за нещо над теб и когато срещна такива хора, които да се пробват да се пъчат, директно им казвам, че не са интересни и че предпочитам контактите с британците, отколкото с тях.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a27d7a6150
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 14
Аз не бих спала с женен мъж, обаче...
... ако аз се хвана с мъжа ти (или с друг женен мъж), то той на мен ще ми е гадже (аз нямам мъж, не изневерявам на никого). Ако мъжа ти се хване с мен то аз ще съм му любовница (той има жена, той изневерява). Кой е в по-голяма грешка в случая? ! Аз нищо не съм ви обещавала на вас пред олтара ;))
Не смятам, че Вие като жена трябва да обиждате и вините за всичко собствения си пол. В грешка е винаги тоя, който е неверен, без значение жена или мъж е. Изневеряващия Ви мъж в случая е "мъж със съмнителен морал", жената, тя може и да не знае дори, че мъжа с който излиза е женен. А и дори да знае... тя не изневерявя
на никого, ако не е семейна.
Апропо, вашия мъж на 41 г едва ли ще е чак такъв магнит за жените, че да не могат да му устоят. Едва ли е Брат Пит ;)))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 047b4ccc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Лесното ти избухване за теб може да не е проблем, но за жените определено е сериозен такъв. То и за всеки човек е. Никой не е длъжен да търпи калпавия ни характер!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3eff5f349e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Някои жени обичат да си оправдават девиантните състояния с обвинения към другите. Приказките за неоправни, негативни и злобни мъже са от точно такива. Ти какво си виновен, че има толкова много комплексирани жени, които говорят как искали хубавци и умници, а всички ги виждаме с разни смотльовци. Жените не разбират от чувство за хумор и се смеят само на ситуации, не обичат да коментират сериозни теми и не се чувстват добре до привлекателни мъже. Като видят някой мъж с хубаво тяло и физиономия, глас и комуникативни умения, бързо почват да се правят на объркани и отстъпват. Това си е абсолютната действителност. Знаеш ли колко приятели и познати имам, които от нищото бяха направени на 2 стотинки, аз нищо не са го заслужили. На почти всички жени дай по един льохман, ще си бъдат много добре с него. Виждаме какво се случва.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5f9c48fce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Трудно е за емигрант да намери жена там. местните жени не се интересуват от емигранти. Освен да се обърнеш към други жени, дошли от други държави. Азиатките също се интересуват от бели мъже. Така че имаш шансове. Но преди това трябва да поработиш върху избухванията си. Това означава, че не можеш да се контролираш, а жените се страхуват от това. Отиди на психолог или започни да практикуваш йога и да медитираш. Другият вариант е да тренираш бокс, примерно. Не е лесно човек да живее в чужда държава, но може да се справиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 315ec27e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Трудно е да си намериш мъж, който да се интересува повече от личностните качества, отколкото от ц*ци и г*з. Не е ли облечена като магистралка или поне да се ли държи като такава, не е жена за повечето български мъже. Затова и българските мъже попадат на к*рви и после им четем смешните сълзливи писания тук колко са "добри и свестни" и как, видиш ли, заслужавали добра жена.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 56d33f1450
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Не знам. И аз това се питам цял живот. Жена съм на 32 години. Гадже мога да си хвана винаги. Но срещна ли някой по любов, не се получава. Все не иска нещо сериозно, все му е задушаващо, все не му стига пространство. Мъжете търчат само по хубавелки, гледат да въртят по 5-10, мялко да им погалиш егото и край. Взимат се насериозно и те нараняват. Иначе се водя от топ мацките, ма ква полза от това. Цял живот нещастна в любовта. Сериозни връзки имам, но любов взаимна не намирам.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f8d21a4a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Да си знаеш, че повечето връзки в днешно време са на база вземане и даване - много е красив, сладък, богат, надут / много е красива, синеока и останалото няма значение. Малко е като избиране на някаква играчка, изобщо никой не обръща внимание на характера, моралните ценности и точно това е причината да си сам. Бяха ми изневерили на мен с точно такъв тип дето си падат в днешно време - самочувствие до небесата, женкар, такъв дето гледа само себе си. Точно както описа номер 15, ако искаш връзка, трябва да бъдеш точно ей такъв както го описа тя. Това, че си лоялен с морални ценности е нещо във втори план, та тя самата си го призна. Но ако реално имаш морални ценности и си лоялен, изобщо няма да ти е кеф да бъдеш във връзка с жена от 21-век. Казвам го като мъж на 22, който е имал връзка с 2 жени дотук. Иска ми се да вярвам, че има изключения, но вярата умира с всеки изминал ден.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: eb27535fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Не само момичетата са такива. Мен ме подиграваха години наред във връзка. И цялата работа беше заради външния ми вид (най-вече) Много от хората повечето все външността гледат. Не човека. Ако искаш истинска връзка има много момичета, които не гледат само парите и не търсят лоши момчета и мъже, както ти го пишеш. Опознай първо добре някое момиче, дори и да е не толкова атрактивна и и покажи ти какво искаш в едни отношения без да преиграваш. Глупавите мъже искат все красива мацка до себе си. Щом такива компании не ти допадат -смени средата. Да и жени има такива и мъже има такива. И аз не харесвам хора със голямо самочувствие, защото съм се убеждавала сама как това самочувствие си го изграждат повечето за нечия сметка. И на мен се случи това да ям помията заради хора, които изобщо не си заслужаваше. Търси си момиче с близки до твоите интереси. Не гледай външността чак толкова. Иначе е вярно, че и времената са такива и много рядко е вече да се намерят свестни и честни хора за сериозни отношения. Не се отчайвай. Грижи се за себе си и помисли какво ти можеш да предложиш в една връзка -тя любовта сама ще си дойде, ако трябва. На сила нищо хубаво не се получава. И хубаво си отваряй очите.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: bab74d451c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Не в днешно време. Винаги е имало връзките които се получават и тези които не се. Даже в днешно време всичко е преувеличено. Не тя ми изневери и скъсахме. И тя обеснява как тя го е наранила. Едно време хората са нямали скруполи и са били жените си. Просто между 15 и 30 години живота е да се живее и не мисля че усещаш любовта така както ще имаш от нужда в остатъка от своя живот. Защото нормакни са такива неща докато и жените и мъжете не осъзнаят че искат да се остановят на едно място! Това е живота не е от време. Ако си мислиш че не е имало изневери едно време жестоко се лъжеш. Просто е нямало тези медии да се разпространява и да мислиш за другите. Колко жени са изневерява ли докато мъжете им са в Армията. Винаги си имало тези неща просто сега хората ги разбират по от рано защото света е социален

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b3de260014
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   23, “калпавият ми характер”, е напълно нормален. Лесно избухвам, когато се опитат да ме излъжат или наранят, било то психически или физически, правя или казвам неща, които после обмислям и разбирам, че не е било редно да кажа или правя. Ако си мислиш, че всички хора са като по филмите, дето като бъдат наранени просто си тръгват или решават да поговорят с тоя, който ги е наранил, лъжеш се бацка! Примерно си женен и видиш жена си да се ебе с друг мъж във вашата къща/апартамент и на вашето легло, какво ше правиш? Ше си тръгнеш без да кажеш дума, като по филмите ли? Айде тия на някой друг! Различни хора, различни характери и идеали. Няма да тръгна да се променям заради хората, само за да им се харесам. Темата ми не беше в това какъв съм точно аз, а дали е нормално да се отнасяш човешки към другите, а те въпреки това да ти се*ат на главата. Чети внимателно и мисли над темите другият път!

Автора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker