Каза ми, че се привързвам доста бързо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каза ми, че се привързвам доста бързо
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1095 пъти
От 2 седмици ходя с един мъж. Държи се все едно сме гаджета, а не само за секса. Навсякъде се афишира с мене, целува ме на публични места, държи ме за ръка, ако може на целия свят ще покаже, че е с мен. Комуникацията ни по чата обаче намаля, а вчера ми каза, че се привързвам доста бързо и не иска да бързаме. Какво значи това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2b780fb3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Значи, че си резерва! Може да си първа резерва, втора и т.нат. Обикновенно е обратното момичтата казват това към силния пол. Но понеже казвате 2 седмици ходите и вече и в секса сте се опознали то не е очевидно, то е очевадно че ще те ползва само за секс!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 180c7007cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ти какво направи, че да ти каже това? Много зависи. След такива изказвания, ако няма реална причина за тях, не бих могла да приема този мъж насеризоно вече, така че ще се срещам с други, докато намеря някой, който няма да се прави на интересен и да не знае какво иска. Много може да са причините - не те харесва достатъчно, не те приема на сериозно, гей е и си търси жена за параван, иска да излиза и с други и да не се обвързва сериозно или пък на втората седмица си му заговорила за брак и деца или си му казала, че го обичаш, без да го познаваш достатъчно. Само в този случай бих могла да разбера, иначе не е ок. Просто не е сериозен и се надява да си остави отворени опции. Това, че те показва, може да е, за да си повдига егото пред познати, че е с красива жена, не означава, че утре няма да се покаже с друга примерно. Срещай се и с други, добре е да го информираш, че докто не си във връзка ще излизаш по срещи, докато намериш някой, с който имате еднакви разбирания за живота. Като цяло бих те посъветвала да го питаш първо какво е имал предвид и дали иска връзка. И ако каже нещо, което не ти хареса, просто излизай с други, вероятно няма да го бъде това. Отношенията не са за да ни карат да се чувстваме зле. Ако искате различни неща - търсиш друг. Отговорността, че те разиграва е само твоя, за това че го позволяваш. Говори, изкажи си ясно вижданията и след това, продължаваш нататък, той ако се сети в последствие, ти вероятно врче няма да инаш интерес. Това е.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e736271a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно се е поуплашил, че нещата стават сериозни и иска да намали малко темпото. То понякога положението е "хем боли, хем сърби" и не знаят какво искат (както е при нас, жените). Не бих се притеснила от такова изявление и бих му дала време, но всеки е различен. Какво му отговори ти?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker