Как да забравиш човек, който никога не е бил твой? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да забравиш човек, който никога не е бил твой?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1196 пъти
Здравейте, мили хора.

Това е поредната история за това как един човек не може да забрави друг. Аз съм Ж на 21.

С въпросното момче се запознахме съвсем случайно в началото на февруари 2020 година и станахме приятели. Оказа се, че е от друг град, но доста често прекарвахме време онлайн. Още през първите седмици нещо вътре в мен разцъфтя.

Когато се запознахме аз бях в края на една дълга,  токсична връзка, която исках да прекратя. За съжаление човекът срещу мен и много други обстоятелства пречеха това да се осъществи. (В крайна сметка скъсахме)

През този период потисках чувствата си към новото момче, не само защото бях във връзка, но и защото  си знаех, че няма да се получи. Имаше периоди, през които общувахме всеки ден, а понякога - не се чувахме със седмици. От една страна любовта ми растеше, а от друга страна продължавах да я потискам, въпреки че повече не бях във връзка с друг.

В началото на август 2020 г. настъпи период, през който отново бяхме спрели да се чуваме(и реших, че така ще е по-добре. Да ама не.)

Първата седмица си казвах "Определено така е много добре. Никак ни ми липсва." И не след дълго време започнах да го сънувам  всяка нощ, да мисля за него всеки ден. И си казах "Ще му пиша. Ще му призная всичко, за да ми олекне - не за друго."

Писах му към края на 2020 г. Не знаеше как да ми отговори. Държеше се добре и каза, че иска да ме опознае по-добре.

Нямах никаква надежда и тези негови думи ме изпълниха с таква. Тази надежда ме уби. След няколко дена спря да ми пише. Писах му - не получих отговор. И на него му беше станало ясно - не съм за него.

За първи път истински ме заболя  от любов. Прекарах 2-3 месеца с много рев и отчаяние. После се стегнах, болеше ме, но трябваше все някак си да продължа. Бях решила, че ми е минало. Лятото се запознах с прекрасни момчета. Симпатични, умни, забавни... нооо искрите вътре в мен много бързо изчезваха. Да не кажа, че в някои случаи ми се повдигаше. И се чудя "дали един ден ще успея отново да заобичам и да обикна друг и той мен?"

Минаха 10 месеца откакто му признах. Не сме били заедно, никога не е бил мой. А защо толкова много ме боли? Единия ден си мисля, че вече минало, а на следващия се чувствам ужасно.

Имам си хоби, уча. За да се разсейвам допълнително започнах да спортувам, грижа се за наще. Накратко - нямам капка свободно време, а все някак си ми остава време да мисля за него.

Общо взето направих и правя всичко възможно. Нито времето, нито опитите за разсейване, нито запознанствата с нови хора ми помагат. Не знам дали е нормално. Чудя се дали имам нужда от психолог или нещо друго. Не знам вече. Помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 86140d5250
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   На мен пък ми е чудно как така се "влюбвате онлайн". Без да се прегръщате, целувате, галите...без да се гледате очи в очи на живо, да правите лудории/глупости, да правите бурен секс, да давате някаква саможертва за другия.... Има много такива статии за онлайн "любов" тук в сайта. Но някак си имам чувството, че се самозалъгвате. Чрез новия човек, се опитвате да потушите болката от стари връзки или пък самотата, която изпитвате в момента, но това е една лъжлива любов, неистинска, измамна, защото просто ---> не съществува. Така разсъждавам аз, но пък може аз нещо да не разбирам какво представлява любовта... Ще се радвам ако някой ми разясни, това любов ли е или не е, аз ли съм в грешка някаква или пък правилно се усъмнявам, четейки подобни истории....

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 33ee640d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Човекът не е бил твой, защото няма достатъчно интерес и желание да е и няма и да бъде. Срещу това не можеш да направиш нищо. Със сигурност си има друга.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 12f9d54720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Минах през същото нещо, когато бях точно на твоите години. Единствената разлика може би беше, че и тя ме харесваше, но не й стискаше. Беше от заможно семейство и имаше още по-заможен приятел, който беше и доста по-голям от нея. Аз от своя страна бях един беден студент току-що завършил трети курс. И аз перфектно знаех, че не бива изобщо да се занимавам с нея, но чувствата ми бяха по-силни и няколко месеца (работехме заедно през лятото) се разкъсвах между разума и сърцето си. След това си казах, че повече не бива нито да я виждам, нито да я чувам, за да ми мине. Не стана така обаче, тя се бе обадила на наш общ колега и той ни покани у тях. После се виждахме още няколко пъти. Много ми беше хубаво с нея, но и много ме болеше едновременно. Не си казахме нищо - нито аз на нея, нито тя на мен, но и двамата знаехме за какво става въпрос. Отне ми около 3 години да я забравя, след като спряхме да се виждаме. През цялото това време не спирах да мисля за нея. Каквото и да правех, където и да отидех, винаги си представях, че тя е някъде до мен и ме гледа. Един ден обаче, просто се събудих и някакси ми беше много по-леко. Съвсем скоро ми мина и напълно. После, като се замислих вече с бистър ум, осъзнах че така е най-добре. Ние просто бяхме от различни светове и нямаше да сме щастливи дълго заедно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0f69736e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ама ти съвсем си го загазила. Този мъж ти дава самочувствие и ти го е отнел рязко. Ти си зависима от него. Това е нещо като любов, но по скоро си отчаяна. Явно е най готиният, който си срещала. Проблемът идва от самочувствието ти, нямаш такова. Той е плейбой и си живее живота. Искал да те опознае друг път. Попрекалил е. Мисля че... Малко по малко трябва да излезеш от филма. Налага се

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker