Имаме ли право да се сърдим на половинката, че харесва други при положение, че ние сме грозни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имаме ли право да се сърдим на половинката, че харесва други при положение, че ние сме грозни?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1224 пъти
Здравейте, няма да разстягам локуми и да пиша примери от моят личен живот. Въпросът ми е в заглавието. Мислите ли, че когато един човек е грозноват и не особено привлекателен, има право да се сърди и да ревнува? Да речем, че вашият партньор изглежда доста добре и получава внимание от другите, понякога и той/тя отвръща. Редно ли е, ако ние не изпъкваме с нещо да се сърдим, че половинката харесва други хора. За себе си накратко ще кажа, че никога не съм се харесвала и съм си знаела, че не съм хубава. Имам доста неща, които не са така както трябва да бъдат. Носът ми е голям, устните тънки, зъбите не са ми от най хубавите, краката са ми доста големи за моят ръст. Не умея да се обличам стилно и вече и не се и старая да изпъква с нещо. Просто ми писна да ме заливат от всякъде с красиви жени, високи и слаби, с красиви лица и на всичкото отгоре и доста стилни. Просто се чувствам ужасно, особено напоследък всичко ескалира и само се самоуспокоявам, че трябва да се примиря и да не си излива комплексите на мъжа до мен. Той не е виновен, че навън е пълно с красиви жени, нито пък е виновен, че аз не ставам. Винаги когато сме излизали с други двойки аз съм била най-зле от всички жени. Той винаги е зяпаш другите с интерес, а съм се сърдела. Сравнявала съм се с другите жени и тайно съм им завиждала. Преди не съм се замислял от тази гледна точка, и сега си мисля, че нямаме право да се сърдим, щом реално не изглеждаме добре. Да, болезнено е, но нямаме избор изтеглили сме късата клечка и ще живеем с комплексите си, докато спре да ни пука за тях или просто изчезнем завинаги от този свят. Какво мислите вие по въпроса. Чувствате ли се грозни и нежеленаи, това озлибява ли ви към половинката? Ще се радвам да прочета вашите разбирания и мисли, благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: a25efbf982
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Не е до хубост/грознота,а до самочувствие и самооценка.
Ако ти самата не се чувстваш красива,но околните ти набиват в главата че си много красива,значи че проблемът е в твоята главица.

Моят проблем е в самочувствието и доверието,тЪ и си ревнувам от грозничките.
Всеки има недостатъци,колкото повече се гледаме в огледалото,толкова повече несиметрични черти в лице и тяло си намираме.

Кефя се на самочувствието и лудостта на "отхвърлените от обществото" ,бъди и ти такава,не позволявай на "красивите" да помрачават личността ти.





~darkgirl~

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ff43aa131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   А тази половинка за какво реално с теб? За целувки, секс? Да не е сам?Или защото те харесва? Отговори си на тези въпроси за себе си. Имаш страшно ниско самочувствие, което пък те прави удобна за играчи и всякакви манипулатори. Ти не се харесваш, обиждаш се, сигурно си и мълчиш като зяпа други и наглее. Защо мълчиш? Уста нямаш ли, мнение? Че той може пред теб някой път да награби някоя, ти пак ще се самообвиняваш и мълчиш.
Да зяпа други с възхита би ме обидило. Неуважително е. Няма значение външния вид, а липсата на уважение. И не бих си мълчала мъченически и да обвинявам себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f4548b5a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо жените сте толкова мързеливи?
Имате проблем и решнието ви е - или замаскиране с грим или правене на жертва.
А не ти ли е хрумвало примерно да се запишеш в някой фитнес, да хванеш някой здрав фитнес инструктор да те научи или да се образоваш сама от интернет, да си оправиш диетата и да направиш едно завидно тяло?
Ако носът и устните са ти чааааак толкова зле, и те подлежат на сравнително лесни корекции.
Процедури, маски за коса и за кожа, маникюрчета и т. н. Знаеш ги женските пинизи. Даже не е нужно да са скъпи. Майка ми си ги правеше сама и винаги е била поддържана жена.

Това не е ли по-добро решение, вместо да седиш и да се самосъжаляваш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b67747a61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Връзката с някого трябва да бъде заради нещо повече от красотата. Ако той или тя е избрал теб, значи те харесва такава каквато си, ти може да се виждаш грозна, но за неговите очи да си изключителна? Някога замисляла ли се се в това? Аз съм красива жена, поне така всички казват и съм с грозен партньор, според мненията на обществото. И? Дали се заглеждам по други, гледам но не виждам. Моят човек е този при когото се връщат мислите ми с усмивка. Даже и той се чуди как така съм с него, ами така. Избирам някого заради нещо повече от външността му, защото красотата е до време. Характера, отношението и възгледите към света и съществуването - виж това е нещо друго. Аз знам, че мога да се доверя на този човек и да разискваме сложни теми, а не само да се въргаляме в чаршафите без да общуваме дълбоко и прочувствено. Знам защо си написала тази тема. Обществото в което живеем е съдещо и плоско, за това и дълго, много дълго време нямах връзка, защото не си падам по елементарните хора, дори и да изглеждат като аполон и афродита. Ако попаднеш на мъж, който заглежда всяка втора красавица, то бий му шута. Винаги в този живот ще има някой по красив, по можещ по дорбър в секса от теб, а върху тези елементарни правила не се гради връзка. Или си с някого защото го цениш и уважаваш или просто сте си приятели за секс, или единият винаги бива използват, като бърсалка. Не позволявай такова отношение! По добре късно, но с правилният човек, отколкото бързо но с куп грешни и недооценяващи те, каращи да се чувстваш като парцал.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b6d3a9acc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Що за въпрос? Че като си грозен/а, той/тя какво прави с теб? ! Плюс това не е до красота/грозота, а до привличане, и щом даден човек е с теб, значи те намира за поне малко привлекателен. Ти може и да не си модел, но в неговите очи си най-хубавият. Ако не е така, просто няма никаква работа с теб въпросният. Що за начин на мислене - "като съм грозна, значи не заслужавам елементарно уважение и човешко отношение, то се полага само на красивите". Абсолютни глупости и комплексарски разсъждения! В които, признавам, в миналото като по-незряла и аз съм изпадала. Ако хората (се) обичахме малко повече, по-малко щяхме да мислим подобни тъпотии.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cc43f279ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами направи нещо да се пооправиш- има специалисти хирурзи, гримьори и пр. Ако и това не помага или не можеш да си го позволиш, хвани се с някой подобен на теб. Ще си спокойна, че никоя не го заглежда. На фона на красив партньор грозният изглежда още по-грозен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8bf42edcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като мисли, че не ставаш, да си хваща някоя от фенките му.
Постави се в обратната ситуация, ако се появи по-красив от партньора ти, който ти покаже интерес, би ли хукнала да флиртуваш и да се кефиш на вниманието?
Когато един мъж търси внимание от други жени, обикновено има ниска самооценка и има нужда да си гали егото. Почва да влиза в приятелски отношение с коя ли не, да им помага (за да е герой), а се опрадава пред партньора си и т.н.
Ако не иска да се осъзнае и да работи над себе си, това си е негов проблем. Не се чувствай зле, външия ти вид няма общо в този случай.
Има много грозни жени с хубави мъже, които не ги карат да се чуствват зле.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 296926ea2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам къде живееш, но аз от години не съм виждала хубави жени. За цяла година я мярна една-две хубави жени, я не.
Често големият нос е голям само в главата на собственика му. За носа е важно да бъде пропорционален спрямо лицето. Например Преслава нямаше никаква нужда от корекция на носа и повечето хора не одобряват прекалено късия й нос след това. Определени прически могат да направят един нос да изглежда по-добре, а други - да го накарат да изглежда по-зле. Ако носът е с наистина големи дефекти вече има решение - пластичен хирург. Решение за красиви и бели зъби също - фасети. Проблемите ти не са вечни, но за тях трябват пари.
Тънките устни често са следствие от дълбока захапка и се коригират с шини, чрез изтегляне на зъбите напред, затова ти трябва ортодонт. Очертаване на устните с молив с цвета на устните и поставяне на силиконов гланц ги прави да изглеждат по-плътни и по-широко.
За дрехите бих могла много да ти помогна, ако знаех как изглеждаш, ако имах снимка.
С подходящите дрехи и обувки се постигат чудесни резултати.
Спортуваш ли? Правиш ли нещо за фигурата си?
Проблемите ти са решими до голяма степен и не са за цял живот, а примирението не води до положителни промени, нужни са действия.
При всички случаи най-лошото нещо, което можеш да причиниш на околните е да им завиждаш и да злобееш. Съответно със завистта си можеш да отблъснеш много хора.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c7f3a916a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мани ги тия глупости за самочувствието. Направи си рибопластика. В устните много малко хиалурон. После ще смениш гаджеро, защоти според мен този е заради комплексите си с теб. А и ще почнат доста по хубави мъже да те свалят. Аз съм красива, но мъжете все се спират на още по хубави и пак съм сама. В днешно време всичко е суета. И аз смятам да си правя корекции.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c7f3a916a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мани ги тия глупости за самочувствието. Направи си рибопластика. В устните много малко хиалурон. После ще смениш гаджеро, защоти според мен този е заради комплексите си с теб. А и ще почнат доста по хубави мъже да те свалят. Аз съм красива, но мъжете все се спират на още по хубави и пак съм сама. В днешно време всичко е суета. И аз смятам да си правя корекции.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b1fe40eb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Зависи от харесването. Ако просто му допада една добре изглеждаща жена е едно. Всички харесваме хубавите хора и особено тези, които се грижат за себе си. Но да отвръща на вниманието на някакви к*рви (за мен жена, която се сваля с видимо обвързан мъж, дори и прикрито, е к*рва и б*клук) или очебийно да се заглежда по жени в твое присъствие, е много обидно. Не си длъжна да търпиш такова отношение, независимо как изглеждаш.
И, между другото, във всеки човек има нещо красиво и интересно, а и красотата често е субективно понятие. Чувала съм мъже да казват, че за тях красиви жени като Анджелина Джоли, Меган Фокс, Скарлет Йохансон, са грозни.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b771aa871d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, имаме! Като зяпа по красавици, да е с.... красавиците, а не с нас! Ако е с нас, той ни е избрал и ни дължи уважение! Нищо не е задължително на този свят, включително връзката с "грозница"! Но вече създадена връзка задължава поне на уважение!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 29bfbbc364
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Щом е избрал да е с теб, той трябва да е само с твб без значение колко си красива или грозна! Ако се заглежда по други, тогава защо е с теб?

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: c44f6b6569
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За мен самия е нормално. На 29 съм . Вече имам приятелка от 2 месеца, но тя е толкова ревнива,че ми е дотегнало до нея . Липсва ми ергенския живот Дано си го върна . Ще срещна и по- хубави момичета . Струва си .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker