Любовта струва скъпо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта струва скъпо...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3126 пъти
Добър вечер. Часът е 00.13, поредната самотна вечер в живота ми. Не се оплаквам от друго освен от липсата на истински приятели и най-вече любов. Аз съм младо момиче, имала съм само 2 "връзки". Слагам ги в кавички, защото за мен връзка е когато някой те приема изцяло какъвто си и всичко се прощава.

Да, обичахме се за кратко, или поне аз го обичах. Всичко свърши за около 6-7 месеца. Вторият се появи сравнително бързо след това. И също така бързо изчезна. Аз останах само с желанието и спомените от мизерните ни 2-3 срещи.

Сега съм отново сама - както съм била цял живот (без истински приятели и без любовта на някой мъж). Не е болка за умиране на пръв поглед, но всъщност е разяждащо. Не зная как се чувствам. Търсих, оглеждах се докато още имаше надежда.

Напоследък усещам как се предавам. Когато видя някой хубавец в рейса или където и да е, свеждам поглед и си мисля: "ако ме погледне ще е защото съм прекалено дебела". Свеждам поглед, защото си казвам "Стига си гледала момчето, не би те забелязал и без тва". Не, не съм грозна. Да, дебела съм. Хубава и дебела, или поне сравнително хубава.. не знам а и едва ли има значение.

Да, била съм и слаба преди години но явно допуснах отново да стана "ОНОВА", от което винаги съм се мъчила да избягам. А и защо изобщо да си давам зор? Когато бях слаба бях сама, когато бях дебела имах няколко жалки опита с мъжете също без успех.

Може пък да не ми е писано някой да ме обича завинаги. Или поне за дълго време. Отчаяна ли съм? - може би, а може би просто се опитвам да приема действителността. Дали мога и сама? - мога, но не съм щастлива. Имам "познати", някои ми се водят приятели, други дори не се опитват. "приятели", които сваляха гаджето ми и отричаха.

"Приятели" с които не съм писала по 5-6 месеца защото са ми се сърдили за пълни простотии и глупости.. ( пример: аз съм болна и си тръгвам час по рано от дадено събитие, и този час по рано се превръща в "трагедията на века" и т.н).

На 20 години съм, дали ще срещна идеалният за мен съвсем неочаквано, защото "съм още млада" и имам "целия живот пред себе си" - не вярвам вече. Любовта ми е носила само болка досега, а малкото сладостни моменти които съм имала - платих твърде висока цена за тях, жертвах здравето и нервите си по хора, които изобщо не го оцениха, не го помнят и никога не им е пукало истински за мен.

Но хората са лицемери, нямаше как да разбера наистина дали ги е било грижа преди да ме оставят по ужасни и отвратителни начини (с псувни - първия, просто изчезна без обяснение и причина - втория).

Е, това е накратко моята депресантска история. Надявам се поне вие да имате повече късмет от мен.....Въпреки, че не съм сигурна какъв съвет можете да ми дадете, бих се радвала повече хора да вземат участие по темата. Лека вечер...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6e67cdd557
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз съм на 25 г, авторката на темата Моята самота. Напълно те разбирам. И не мисля, че причината е във външния вид. Аз съм висока над 175, слаба, стегнато тяло и гърди, пищна коса и т.н., образована, забавна, но нямам нито приятели нито гадже. Незнам каква е рецептата. Ако знаех, щях да я приложа върху себе си. Ежедневно се срещам с много хора, но така и не се получава сближаване. Прегръдка и успех! Умаме поне себе си и вътрешния си свят - какъвто и да е той :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c82e2c9e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1 - Абе айде стига си правете реклами по сайтовете. Като сте толкова красиви, интелигентни, забавни и не знам си още кви защо сте сами? ! Като вземете да се изкарвате като някаква рядка порода, чак лошо ми става. Като срещате толкова много хора и сте толкова интелигентни и образовани, защо не можете да завържете едно елементарно приятелство. Дори и да не си толкова стегната в тялото, нямаш ли обаяние и чар, ако ще и 200 висши образования да изкараш пак няма да намериш никого.

До авторката - Момичеее стегни се бе. На 20 години си. И аз на твоите години си мислех точно като теб, а сега съм се обзавела не само със съпруг, но и с дете. Доволно си поживях докато бях студентка, имах възможност да завържа и кратки и дълги връзки. За това гледай по-оптимистично на нещата и не се предавай, чули? ! (прочете ли? ! )... не се предавай. Знам, че на думи звучи супер лесно, а на теб ти е криво, но на 20 години песимизмът не бива да те обзема. За всеки влак си имало пътници...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 502c69f7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Я стига сте се оплаквали, никакво съчувствие не заслужавате!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 82cef7f48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „защото за мен връзка е когато някой те приема изцяло какъвто си и всичко се прощава. “

Мисля, че тук се крие част от проблема ти. Никой не е ДЛЪЖЕН да ти прощава и да те приема. Във връзката всеки прави компромиси - ДА, но всички си има граници. И единият, и другият се напасват към начин на живот, вкусове и желания на партньора, но всеки се променя малко или много. И не - няма задължение да прощаваш грешките на другите.

На авторката и номер 1 ще кажа, че е време да се осъзнаят, да се самоанализират - къде е проблемът Ви. И той не е в другите, а във Вас самите, щом се случва същото с различни хора. Не може за вас да няма приятели и гаджета, а за другите да има. Какво Ви прави неприятни за околните, какво кара партньорите да бягат от Вас? Вие си знаете.

На авторката бих казала също и да отлабне. На 20 години си, тепърва ще имаш и здравословни проблеми. Аз самата в момента работя над една по-добра фигура, но никога не съм била истински дебела. Стегни се. Направи го ЗА СЕБЕ СИ, не за другите. Стига сте се фиксирали в другите, гледайте себе си. Може би тогава и другите ще ви харесват, но първо - харесвайте самите себе си, обичайте се и се грижете за тялото и душата си. Никой няма да го направи за Вас, дори да имахте приятели и партньори!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 38ae7752e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На 20 години съм, дали ще срещна идеалният за мен съвсем неочаквано, защото "съм още млада" и имам "целия живот пред себе си" - не вярвам вече
-------------------------
Ти си решаваш дали да вярваш или не. Ако си отчаяна и така се чувстваш- така и изглеждаш. Наистина имаш два варианта- да продължиш да се самосъжаляваш и да вислиш, че за тебе любов няма, или да се вземеш в ръце и да се попромениш за няколко месеца. Щом толкова те притеснява че си пълна- спортувай, ще си върнеш формата и ще си вдигнеш самочувствието. И когато любовта се стовари върху теб няма и да се сещаш че си писала тук. Повярвай го и ще стане.

Ale

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ddc939ddae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5 ....а притеб как е.....любопитството ми е провокирано от един коментар в статията елмаз запознанства от преди два-три дни,където се споменава твоя ник тук,та затова те питам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1e3c43718a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво е любовта, без сълзите. Какво е мъжът, без жената.

Бог създаде всичко, създаде и човека (мъжа). Но видя, че на Адам му е скучно, та го приспи, взе едно от реброто му и така създаде жената. (Змиата, вещицата)...

Любовта е нещо свято. Няма да философствам много.
То е нещо, което кара човек да лети, да не мисли за нищо, проблемите и т. н. Понякога игнорира всичко и всички. Любовта е да се слееш с един човек, и ако тя плаче, да плачеш с нея. Да споделяте всичко. (ТО) << не тя. Любовта колкото може да бъде прекрасна, толкова може да бъде и горчива. Някои хора забелязват само едната страна на любовта, а понякога и другата за кратно. Или скърбят повече, или са щастливи... Ако питаш мен няма втора и трета. Любовта е една, единствена... Това е то, риск е да обичаш, но без любов и най-лесното е трудно. Ако всичко имаш, а само любов си нямаш - нямаш нищо! Защо си като кимвал, що дрънка. Защото най-святото нещо е любовта....

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6a39509d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Примести се в друг град и започни животът си от начано с малко повече самочувствие и уверетост, по думите ти съдя че не си чак толкова грозна а да знаеш аз какви грозотий познавам ама иначе се мислят за нещо кой знае какво така че не си най зле има много много по зле от тебе и ако искаш да те забележат работите не се крият само във външния вид трябва да бъдеш образована умна културна да се движиш пакрай възпитани и интелигентви хора трябва също но простаците да не им обръщаш внимание и да живееш за себе си, и ако искаш да си желана нетрябва да си лесна защото съм сигурна сега че от самота се предлагаш на всеки така да ке каже но мъжете не обичат това, когато една жена се дърпа тя бева по желана независимо дебела или пък слаба желая ти успех и не забравяй едно отчаянието няма да ти помогне, точно обратното то те тласка към дъното така че се вземай в ръце главата горе и само напред!

/Мариела/

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5ced99265f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами сори, ама верно си само на 20 и имаш доста време да срещнеш половинката си. Защо ти е идея фикс, 21 век сме, на 20 години съвсем не си стара мома. Все някога ще го срещнеш. Имай повечко самочуствие, повярвай ми на мъжете изобщо не им дреме за нещата, за които на нас във външния вид. Даже повечето си търсят някоя по-грозничка, защото от много красивите пък се комплексират. Айде на 20 да не искаш да си омъжена с деца вече? Давай смело и квото стане. Да не живееш 100 живота, че да се измъчваш нон-стоп за някакви хора, дето не си струват.. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e2af55985d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно съм съгласен с номер 4. Все едно аз съм го писал. Стегни се, поработи сърху себе си. Имаш илюзии и погрешни високи очаквания. Трябва да се стараеш, а не да очакваш да правиш каквото и да е и после по подразбиране някой да ти прощава до безкрай. И това което си писала "Може пък да не ми е писано някой да ме обича завинаги." - Няма такова нещо завинаги. Няма нищо вечно и ние не сме вечни. Спокойно ти си млада, те първа ще имаш връзки.

К.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 947fcde019
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №3 нямаш ли сърце? В какъв свят живеем? ! Само парите и външната красота имат значение! Мен например мъжете ме харесват, искат секс лесно завързвам връзки, но те и много лесно се разпадат.

Искам да обичам да се отдам изцяло тялом и духом но когато го направя разбирам че съм използвана за други цели. Не се отчайвам ходя на фитнес и имам гъвкаво тяло... след дъжд идва слънце. Опитай да спортуваш. Ще ти даде самочувствие!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker