Не е нормално, знам... но все пак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не е нормално, знам... но все пак
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3243 пъти
Преди половин година се разделих с приятеля си, защото той реши, че не е готов за т.нар. голяма стъпка, искал да живее, млад бил още, но ако бил готов би се оженил за мен. На 29 е. Ок, приех го, не ми беше леко, но го приех.

След месец той вече излизаше и търсеше Жената. Не онези за секс, а онази, единствената. Много ми беше болно от това, не можех да повярвам, че не е бил искрен. (Докато бяхме заедно приятелите му ми казваха, че не могат да повярват, че той толкова се е укротил и иска само една жена... и ме питаха какво му направи)

Междувременно нашите отношения останаха приятелски, после станаха нещо повече, секс правим много рядко, само гушкане, целувки, милувки, нежни думи - импотентна история.

Не съм красавица, но съм хубава, симпатична и секси, никога не съм имала проблем със секса, т.е. точно такъв - мъжът, който има желание да ме прегръща, целува и прекарва времето си с мен и непрекъснато повтаря, че ме обича да не иска да прави секс с мен. Това ми бие по самочувствието страхотно - направо ми насажда комплекс за малоценност.

Отново междувременно започнахме съвместен бизнес... страхотно се допълваме и имаме успех, проблемът е обаче, че много искам да прекъсна контакта си с него, защото тези отношения, които имаме определено ме правят повече нещастна, отколкото щастлива.

Всеки от нас има партньорите си за секс, поне моите наистина са само за да задоволя физическите си потребности, но не разбирам неговите.

Той казва, че ми се бил наситил, смятате ли, че е възможно такова нещо?!?

Тук някъде започна тихата ми лудост... прочетох в пощата му и се оказа, че си пише със някакви много под нивото му и буквално ги врънка за секс... прочетох доста в интернет... пишеше за импотентността на ментално ниво, т.е. ако уважаваш прекалено много една жена, то тоя ти респект не ти позволява да изразиш физическите ти потребности и да изявиш себе си сексуално, в крайна сметка не правиш секс с нея, не защото не искаш, не я обичаш, а защото уважението към нея не ти позволява... покъртително....

В крайна сметка наистина не разбирам какво трябва да направя. Не искам да се женя за него, искам да имаме нормални отношения, без проблеми в секса, ако не можем да ги имаме искам да приключим тоя театър, но пък служебните ни отношения ми пречат да съм категорична, без него се съмнявам, че нещата в професионален план ще са успешни /това е двупосочно, и той без мен няма да успее/

Моля ви помогнете ми да разбера къде точно е проблема и как да го реша!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: e692b27874
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „В крайна сметка наистина не разбирам какво трябва да направя. “

Защо просто не разбереш, че всичко е свършило м-у вас? Той не те желае като жена. Не излъчваш сексуалност за него и явно сексът не е бил супер, поне за него. Не всеки пасва с всеки в леглото. Чиста глупост е, че си го била респектрала и затова било бла-бла. Или има привличане, или не.
Какво все пак можеш да направиш - ами опитай се да бъдеш по-секси на работа и с него изобщо. Промени облеклото си, погрижи се за прическа, фигура. Сексът е в главата - разкажи му фантазиите си и се постави в ролята на фаталната прелъстителка. Роля, привидно лесна, но много-много трудна. Успех....

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3139da5770
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбирам те как се чувстваш. Трудно е съзнанието да приеме, че си нежелан. Голям удар за егото. Но това, че точно с този човек не се е получило не трябва да разбива самочувствието ти. Направи се една трезва равносметка на взаимоотношенията ви, "научи си урока" както се казва, защото всяка връзка ни учи на нещо и ни дава нещо и просто продължи напред. Престани да правиш секс с него. Казваш, че си имаш друг/и партньор за секс. Защо ти е тогава той? ! Може би си му била винаги "под ръка" и това го е накарало да изстине към теб. Колкото и клиширано да звучи си е самата истина- когато можеш да имаш нещо винаги, когато си го поискаш то спира да бъде чак толкова интересно.
Относно бизнеса- виж как може да го разделите. Просто прекъсни контакт с него. Ще срещнеш друг човек, с който ще си допадате напълно. Може би просто не сте били създадени един за друг с въпросния индивид.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cdba8c0fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че просто я няма любовта от него към теб. Това е. Не си задавай въпроса Защо? Любовта е непредвидима, непредсказуема, никой не е разгадал същността й, никой не е отговорил въз основа на какво някои двойки са безкрайно щастливи години наред, а други- на пръв поглед също толкова нормални, успешни и красиви, са нещастни, следват изневери, раздели и прочие. Това е Любовта. Няма ли я... просто не става. Не си му в душата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 200519405f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   #3 Благодаря за коментара и съветите, мисля, че твоето мнение се доближава най-много до действителността и си разбрал/а най-точно ситуацията. Още веднъж Благодаря!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: deb683ee9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз искам да ми дадете съвет за помощ. Омъжих се но по неволя незнам и аз как се съгласих на това. Но просто забременях и наште настояваха да се омъжа. А сега осъзнавам всичко и това че не искам да живея с този човек. Нито искам да имам дете. А преди си мислех че искам. Много ми е тежко за това и по цял ден плача. Изобщо не искам да водя този начин на живот. Но какъв е изхода незнам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker