Защо мъжете избират курви за майки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете избират курви за майки
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2794 пъти
От години съм сама в опити да срещна правилния мъж. Имам кратки връзки и забежки, но нищо с никой не се получава. Слаба и красива съм, образована, със страхотна кариера. Нямам невероятни изисквания за мъжете, даже са ми прекалено ниски. Искам сериозна връзка с мъж, който да ме привлича физически и да има химия между нас. Всички мъже, които харесвам ми обясняват как не искат нищо сериозно и търсят само секс, а ако не го кажат директно явно демонстрират несериозно поведение. В същото време си хващат жени, които са ми много под нивото - необразовани, не работят, типа държанка или кухавелка, без едно нещо да са постигнали в живота си, като правят семейства с тях, че и деца вече имат и изглеждат щастливи. Не виждам с какво толкова те ме превъзхождат освен, че имат хиалурон в устата и по-сексуално излъчване. Аз имам по-естествен вид, но явно това вече не се и котира даже. Ще дам пример с поредното ми разочарование. Преди година срещнах мъж, с който имаше взаимна тръпка. Харесвахме се много, всеки ден ми звънеше, приказвахме си по час, два. Почнахме и да се виждаме, два уикенда прекарахме заедно и край на приказката. Оказаза се, че е бил обвързан и даже е живеел с жена, когато почна с мен, а тя е разбрала и го е напуснала. Вместо да продължи с мен обаче той не спря да ме разиграва и да се прави на зает, като през това време се е събрал пак с нея. Нито съм знаела за тях, нито съм им развалила връзката. Накрая съм прецакана за всичко. Сега той даже й е направил бебе и се демонстрират като щастливо семейство. Най - абсурдното е, че тя е била напълно наясно с изневерите му и си е потъпкала цялото доостойнство, като си го е прибрала обратно. Прилича на лека жена, с хиалурон е и вечно изглежда като излязла от салона. Няма и един ден трудов стаж в живота си. Решила маникюристка да става, ама и от това се отказала. Той си я гледа, издържа, пълен пакет.
Как може мъжете да предпочитат такива жени за съпруги и майки. Полудяхте ли? Какво ви става???
За сметка на това такива като мен ги отхвърлят редовно. Пълно е с качествени и тотално самотни жени. Не знам вече какво повече да применя в себе си, че да покрия невероятните критерии на средностатистическия мъж. И накрая той пак ще отиде при кухавелката, че и дете ще й направи, а такива като мен понеже сме силни жени и искрени ще си бъдеме самотни майки или стари моми. Сбъркан свят.
И преди някой да е тръгнал да изтъква кооолко кофти ми е характера, че да съм сама, мога да кажа, че това със сигурност не е причината, защото даже не се стига до етап опознаване на характера, за да ги отблъсна. Губят интерес от самото начало и си тичат по жените кухавелки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 48e4f4b082
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Ако си прочетеш текста като страничен наблюдател, може би ще разбереш защо бягат от теб...или не.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d300dfebcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Българските мъже харесват кухи лейки, магистралки и т.н за жени. Кефи ги да са с натокана перверзница , която само се глези и се краси за тях. Мисъл не очаквай да вложат като си избират жена и майка на детето им.
Има и някакви митични нормални мъже, ама са или разграбени, или са на изчезване. Търси си чужденец.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c2681a3064
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Проблема не е в тези мъже, а във вас жените, че търсите такива мъже. Хайде да не генерализирате за всички мъже, защото голяма част от вас жените също не сте стока. Ето, аз съм на 27, високо образован, с добра работа, джентълменско поведение към дамите, правещ всичко за едно момиче, ежедневието не ми е в това да се наливам с алкохол, да дрифтя с БМВ-то на тати, да гледам с мутренски поглед и да надувам чалга. Не. Слушам джаз, класическа музика, ретро-рок, гледам филми от 60-те години, чета класическа литература, ходя на театър и опера. Винаги гледам да съм от помощ на родители, близки, приятели, ако имам възможност да помогна, не изоставям човек в беда. Нямам развратен ум и не мисля 24/7 само за едното е*ане. Уважавам достойнстовото на жените, обичам децата и бих искал един ден да си имам 1-2 деца и да ги възпитам на много високо ниво, в престижни университети. Какво получавам обаче от вас, жените, отговори от сорта на: "можем да бъдем само приятели", "скучно ми е с теб", "не искам сериозни връзки, млада съм и ми се живее" и други подобни клишета. Е, явно проблема не е в нашия компютър. Много сме мъжете с ценности, но вие ни подминавате като пътен знак, а някои от вас даже ни се присмивате. За сметка на това сте готови да си свалите гащичките пред всеки по-як батко с БМВ от студентски. Съжалявам, но категорично нямате право да се жалвате. Сами си го дробите....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 90cee70bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   " В същото време си хващат жени, които са ми много под нивото - необразовани, не работят, типа държанка или кухавелка, без едно нещо да са постигнали в живота си, като правят семейства с тях, че и деца вече имат и изглеждат щастливи. Не виждам с какво толкова те ме превъзхождат освен, че имат хиалурон в устата и по-сексуално излъчване. "
1. Когато мъжете биват привлечени от една жена, тях не ги интересува колко е успешна, колко работи и колко е постигнала.. напротив интересуват се как те ще подобрят домашния уют, дали може да готви, дали чисти. Естествено, има си хора които искат тяхната половинка да работи но да не е в главата и само работа, работа, работа.
2. Ако са естествено красиви и имат просто направени джуки, това не пречи, щом ги харесват такива момичетата са го осъзнали и са си "подобрили" външния вид, защото знаят че ще има по-голям интерес. Аз също съм естествено красива, но не ходя да го казвам наляво-надясно за да съм сигурна в това и да засрамя момичетата, които се борят с комплекс и са решили да направят промяна.

Очевидно щом нито един мъж не гледа на теб сериозно, проблемът нито е в мъжете, нито в жените които те си хващат, а в теб авторке. Може да си много красива и успешна, ама ако не можеш 2-3 приказки да направиш или говориш само за успехите си, тогава и аз ако бях мъж щях да те гледам като "краткосрочна цел". Това НЕ Е ХЕЙТ, надявам се да го приемеш като градивна критика, защото вероятно това е истината.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 095dd6f5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Задаваш отговори. Не е трудно да се забележи колко са комплексирани мъжете от успели жени с акъл. Та нали тук денонощно се излива тонове помия от комплексари-неможковци. Жена с достойнство и работещ мозък, не можеш да я правиш на изтривалка и трудно можеш да я превъзхождаш, това е ключа от бараката.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 27544d3182
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Женска завист и злоба, ей това показва цялото писания. Познавам доста млади жени, семейни с деца, учили са, работят, живеят съвсем нормално, грижат се за себе си, но една няма хиалурон. Ако мислиш, че това е причината да се омъжат, сложи си и ти, кой ти пречи? :)))))) Само че и тогава май пак ще си останеш сама.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 660697808b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Мъжете харесват да дават, жените да са секс бомби.
Има и много стиснат де, не знам как ги омагьосват и си ги издържат.
Сякаш не се ценят другият тип жени.
Мъжа обича, когато дава...
Успех, ще дойде и твоят, радвай се на самотния живот. То и с половинка не е рай. Моят мъж много ме изнервя.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 69ff7b50fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Аз съм в същото положение! Слаба, естествена красота, образована, кариера топ, езици знам и без мъж до себе си! Предполагам, че мъжете не искат успели жени до себе си, защото това ги притеснява! Мъжете искат да се чувстват като алфа, те да водят и да показват надмощие, за това избират слаби в кариерно отношение жени, такива които да си седят вкъщи и да им гледат децата, да не ги разпитват много, да не им се бъркат в отношенията с други, а те да си правят каквото си искат. Това е грозната истина! Малко са мъжете които харесват умни жени.. всичко е само на приказки, но иначе ходят при кухите лейки които могат да ги въртят на малкия си пръст и лесно да ги излъжат! При нас знаят, че такива номера няма да могат да минат и ние сме сложени в Графа “сложни” жени, такива които ще ги държат под напрежение постоянно и това не им харесва!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ca2690f83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Статистически има няколко варианта:

1. Изобщо не си толкова добре изглеждаща, за колкото се имаш.
2. Критериите ти са високи, нищо, че ти си мислиш, че не са. Това някой да те привлича и да имате химия са доста разтегливи понятия.
3. Падаш си по мъже доста над твоето ниво, съответно чукат и бягат.

Този за когото разказа, предвид че я издържа неговата, стигам до извода, че има доста пари. Бе.... не бачка за 1000-1500 лева, съм 100% сигурен.

Също, доста споменаваш кариерата си. Мъжете не се кефят на кариеристки, нито пък се дървим от това. Обикновено жените, които парадират с кариерата си, не блестят с особена красота.

Ако пък наистина си толкова страхотна, и ако си от Варна, бих ти дал шанс.
Ето, аз съм на 29 години, 175 см/70кг, симпатяга, атлетично тяло (държа на храненето и спорта), завършил съм топ университети в чужбина, живея сам и имам кола, и от 2-3 години съм сам. Е? Вземаш ли ме? :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f522b575f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри с опитите да го срещнеш, тоя мъж мечта. Ти си на принципа проба-грешка. Имала си няколко разочарования явно, но всеки път си подавала грешни сигнали. Правила си каквото правят и те. Не е до ботокса в устните както казваш. Аз не вярвам, че истинските мъже въобще харесват такива лейки. Сексуалното привличане и химията са първата година във връзката. После и с най-голямата манекенка или с най-големия красавец да си, ако няма друго какво да Ви държи, нищо няма да стане. Смени си средата, ако ти се струва, че тази в която си не е твоята. Човек не е женен за работата и обкръжението си. Ако ти си образована както каза "търси" някой, който има подобни стремежи. Някой съзтезателен "кон" (това не значи бройкаджия), който се амбицира от жената до него, а не се чувства зле, че тя има капацитет. И определено ако си жена за сериозна връзка, няма да е зле да опиташ да изградиш и приятелски отношения с човекът отсреща въпреки "Химията и Физиката".

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2916e7edd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Ами ето! В това ви е проблема, на повечето жени, че си мислите, че сте силни и равни на мъжете и можете и без нас. Мислиш си, че като си силна и с що годе добра кариера, утре няма да останеш без работа ли? Тогава какво ще правим? Правиш си акаунт в onlyfans и за месец вадиш 1000-2000 доларчета, за да си показваш гъза и циците. Това правят “независимите” жени. Независима, силна, успяла, бла-бла-бла! Всеки човек, мъж или жена има нужда от половинка до себе си и кой каквото ще да пише тук, невъзможно е да ме разубеди в обратното, защото рано или късно почва да ти писва да си сам и като се прибереш вкъщи да видиш жената/мъжа, който/която обичаш да те чака с нетърпение да се прибереш и да те прегърне. В това ви е проблема, че си мислите, че като имате някаква кариерка и вече сте силни, независими, имате избор, ама като гледам как описваш ситуацията в която се намираш, нямаш особен избор, дори никакъв. Така че спри да мислиш, че си силна и независима, защото не си. Айде, феминистките, дето са “равни” с мъжете да ме нападат. С кеф ще ви затапвам.

Гаро

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: cd6ad0f80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

12.   Ами аз мога да ти споделя собствените си наблюдения.
Имах приятел в компанията ни, който имаше супер сладката приятелка - интелигентна, много секси и красива, мила, възпитана, интересна като личност. Е, да, обаче в един момент явно му омръзна. Момичето беше много добро и правеше абсолютно всичко за него.
В един момент, понеже той си е не леко, а доста нарцистичен, прецени че тя вече не му помпа егото достатъчно и хоп, на една сбирка си го сложи зад гърба на приятелката си с една тотална курва, която обаче явно успя да му почеше егото с нещо и която и до днес му се мазни на него и на нас, всички от компанията, като не знам какво... И така, сега с курвата чакат дете, а готината мацка е сама и в момента доколкото знам е в супер депресията.
Т. е. отговорът се крие между редовете.
Мъжете не избират абсолютно никоя жена за майки. Никой мъж според мен не иска деца (та те са си едни непораснали такива в пораснало тяло), просто в даден момент се намира някоя да им замотае главата достатъчно, че да ги убеди да ѝ направят бебе.
Мъжете масово избират кукла на конци, която да им чеше самочувствието и да ги кара да се чувстват достатъчно мъже.
Масово мъжете у нас са комплексари и имат ОГРОМНА нужда от това почесване, те не са си самодостатъчни.
Т. е. ако ще и да си Мерилин Монро, да си супер красива, стойностна и т. н, ако мъжът не се чувства достатъчно мъж покрай теб... ами едва ли ще остане покрай теб. Поне средностатистическият мъж в България няма. :)
Тъпо е, но е факт. Мъжете ни са глупави, недоразвити и общо взето, не стават за нищо друго, освен за едното чукане, за общи приказки и за забавление на маса. Огромна рядкост са мъжете с истинска дълбочина, за които жената да е с качества е приоритет.

Не се тормози въобще. По-добре сама, отколкото в лоша компания.
Или ще се намериш с някой, или няма. Това е. Не го мисли.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 09952922ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Изключително нафукана и самонадеяна си, да не кажа нагла. Затова не те избират. Истински красивите не компенсират с вътрешно самоизтъкване за нечия сметка.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 652e203189
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   "Всички мъже, които харесвам... "

Ето ти отговора на въпроса ти! Всички мъже, които ТИ харесваш, не те искат. Ти уж искаш мъж, но всъщност искаш някой от ТЕЗИ мъже да ти е мъж. Ако искаше просто мъж, ето ме мен, ето ти и други необвързани тук! Но ти няма да ни погледнеш на живо, защото не сме ОНЕЗИ мъже.

Кратък отговор: смени си таргет групата и ще намериш мъж! Но пък винаги можеш да продължиш да се оплакваш, че ОНЕЗИ мъже не ти обръщали внимание и да разправяш, че МЪЖЕТЕ избирали курви. Мила, МЪЖЕТЕ сме и ние, а ние курви не избираме. Но не помня ЖЕНИТЕ, т. е. ти, да сте идвали насам и да сте ни проверявали "изборите". Отбий се, не хапем! Току-виж даже да си намериш някого, ако спреш да се въртиш като куче след опашката си в отчаяни опити да накараш някой от ОНЕЗИ господа да ти обърне внимание с цел сериозна връзка! Но това трябва да го осъзнаеш сама - дотогава темите за лошите МЪЖЕ ще се появяват всеки път, когато ОНЕЗИ мъже сгафят пред теб. Защото ние с братлетата в темата не сме ти виновни, ама и нас слагаш в кюпа!

Знаеш ли колко е досадно, отвратително, противно и т. н. да ти четат конско заради нещо, който друг е направил? И като допълним, че с приобщаването ти към някаква група те обявяват за незначителен или невидим предвид факта, че даже не са благоволили да те проверят що за стока си, но вече МЪЖЕТЕ са такива или онакива. Ако толкова държите на тези теми, наячете се да слагате "някои" пред мъже и да не членувате второто! Така вече никой и копче няма да ви каже, защото проблем са ви някои мъже, а не цялата група на мъжете!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c6b86c0a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Напротив! Това, че е знаела за изневерята му и е изиграла така ситуацията прави не нея с ниско достойнство, а тебе. Разбираш или не разбираш? Тази жена ти го е върнала тъпкано, защото те е поставила в позицията на ку*ва на която, като й разкрият аферите - мъжа веднага бяха през глава от нея. Схващаш ли? Излиза, че тя има стойност - мъжа гони нея, извинява се, по-нисък от тревата, а ти къде си сещаш ли се... Така, че не се прави на много умна, отракана и вървежна. Какво като има хиалурон?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a46364415d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Ако темата не е целенасочено съставена от мъж или някоя скучаеща бабичка/лелка/хлапачка и за момент приемем, че историята в нея е истинска, то ще кажа следното:

Не съществува такова нещо като "привлекателна жена, която все не може да случи на средностатистически мъж", какъвто беше споменат изрично като търсеният кандидат. Що се касае до предпочитанията за мъж, много жени не се усещат как всъщност се целят много по-нависоко, отколкото си мислят. И силно надценяват себе си и това, което могат да предложат в една сериозна връзка. Не в кревата, а във връзка! Ето това видео е на английски език, но добре обрисува обичайно случващото се при жените, които все са недоволни от това, че мъжете ги разочароват:

https://youtu.be/Y-hvjXZBDAU

Жените имат ОГРОМНОТО ПРЕДИМСТВО в това те да избират в 99% от случаите, а мъжете са тези, които заявяват своя интерес към жената и крайното решение кой от тях ще бъде с нея, се пада именно на жената. Затова и на жените им е несъизмеримо по-лесно в започването на едни отношения. Те очакват мъжът да прави първата крачка и (почти) всички останали крачки след това, както и да се доказва първоначално по всевъзможни начин: и като ухажване, и като подход, и като поемане на отговорности, и като средства, и като отделено време. Мъжете НЕ очакват жената просто да хубавее и само да чака. Напротив, мъжете желаят да общуват с ведри, умни, с приятно чувство за хумор и положително настроени жени. Но повечето жени САМИ се поставят в едни рамки и САМИ наблягат на това ДА ИЗПЪКВАТ преди всичко с външност, а не с отношение. Мнозина от тях всячески странят от това да бъдат открити към мъжа, да общуват с него на едно духовно равнище, да ги усеща той като личности с приятен букет от развити качества! Жени, само се замислете на кое от себе си отделяте най-голямо внимание и време, преди и по време на срещите ви с мъжете, и това ще ви даде ясна представа какво ВИЕ САМИТЕ считате като вашата основна стръв, чрез която да привлечете вниманието на мъжа! При повечето жени получава нещо като от ето тази картинка, онагледяваща по чудесен начин действителността:

https://i.imgur.com/TiCaoOv.jpeg

Ако пък искате да получавате от един мъж уважение, вярност, искреност, обич и съкровена грижовност, то се замислете дали мъжът, когото избирате измежду всички останали, действително притежава тези качества, които се изпитват в течение на опознаването във времето, или позволявате първосигнално и прибързано съзнанието ви да бъде замъглено от някакви моментни изблици на необясними трепети, напук на многото червени лампички, които крещят, че даден мъж е себичен играч, интересуващ се преди всичко от себе си и да получава това, което го устройва, но без да дава от себе си! Замислете се и кой точно тип мъже постоянно тичат подир кифли, както пише горе в темата на авторката (ако историята не е поредната измислица) и си отговорете на въпроса дали от такъв образ може да се очаква вярност и отдаденост! За да се оплаква една жена, че очите на мъжа до нея постоянно шарят подир чуждите жени, или че се отнася неуважително към нея, значи тя просто изначално е избрала такъв мъж. Верните и разбрани мъже не вършат подобни идиотщини. Историята на човечеството не знае случай жена някога да е била тормозена от миролюбив мъж, да ѝ е изневерявано от верен мъж, да е нагрубявана от добронамерен мъж, да страда от липсата на внимание и грижи от страна на внимателен и грижовен мъж и т.н. ... Жените си патят само и единствено от мъжете, които лично те си изберат. Жените са тези с големия избор и тяхно е решението кой мъж да е редом до тях и между краката им. Отговорността за този личен избор е изцяло на жената. 100 мъже могат да заявят интереса си към една жена, но не те, а тя има крайната дума кой ще е нейният избраник!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b7f6ef6a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Здравей авторке. Интересна тема. Според мен мъжете искат да се чувстват по- силни и значими а ти ако наистина си толкова успяла както пишеш, може би плашиш мъжете. Или може би държанието ти е от типа-, , аз нямам нужда от теб’’. Точно това мъжете не обичат. Разбира се, че има мъже които искат жената да е здраво стъпила на краката си и напълно независима- от такъв се пази. Търси си мъж който да е по- успял от теб и те превъзхожда по кариера и образувание мисля, че с такъв ще имаш по- голям успех.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5d551ffd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Търсиш алфа мъже затова е така. Изискванията, ако наистина са по-ниски, както споменаваш, вероятно се отнасят предимно за социалния статус на избраника. Предполагам избираш мъже с топ визия - те не е и нужно да имат много пари (ако ги имат е допълнителен бонус), защото така или иначе имат доста женско внимание. Спри да излизаш с мъже които генетично те превъзхождат, а дори бих казал, че ако искаш истински верен партньор за дълготрайна връзка, се ориентирай към по-ниско генетично стъпало. Не говоря за грозен, просто малко по невзрачен като лице/тяло ( не е синоним на мързелив, запуснат и неподдържан! )

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b8e0951f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Не те харесват като жена, защото ти не харесваш жените. Тоест ти не приемаш собствената си природа. Тва е все едно да си лепнеш стикер " В мен има нещо сбъркано". Не е нужно време за опознаване, това се усеща за секунди.
Жената, за която си била заменена прявява типична женска природа, тя има чувство за естетика (няма значение как ние мислим за хиалуроновата киселина, а как тя се чувства с нея-това прави харизмата/излъчването).
Тя има творческа нагласа - тя е по скоро креативна, отколкото далновидна. Животът, трябва да е хубав, лек и красив. Работата да е удоволствие, приятни срещи с други жени, творчески процес, пиршество на женската природа. Тя е "уж" над материалното, нейната природа е различна - тя иска красота, нежност, мир, тя не драпа към нищо, тя не е войн. Тя е в архетип Принцеса. Тя е малко, слако момиче, с розови фантазии за живота и ВСЕКИ иска да я спаси. Да я покровителства, да се погрижи за нея. Защо? Защото, който спаси принцесата е герой.
Тя позволява на мъжа да я спасява, тя приема неговата помощ, съвети, тя търси мнението, позволението, одобрението му. Защото тя е сладка, крехка, наивна и не може сама. А мъжът е герой и се чувства все по-голям, зрял, значим и силен. Това много му харесва. Той и целият мъжки род, откакто свят светува се борят и воюват за Принцесата. Защото, спасявайки нея сбъдват себе си. Това е древен акт на Инициация- момчето да стане мъж. Без значение дали е дивак, който трябва да убие животно ритуално, за да влезе в кръга на Мъжете и да получи жена и земя, или преодолява себе си, изтърпявайки болка, глад чрез изпитания и жертва. Или е рицар, минаващ сам 10 планини и гори, за да убие 3главия змей и да спаси Принцесата. Каквото и да е. Мъжът е устремен към подвиг, той е подсъзнателно програмиран да изпълни "дълга си" към праотците си. В "Раняване и лекуване на мъжката душа", Холис описва осемте тайни на мъжете, включително "Всеки мъж носи дълбок копнеж за баща си и са своите племенни старейшини. " и " Понеже мъжете трябва да напуснат Мама и да трансдендират майчиния комплекс, раняването е необходимо. "
В аналитичната психология Инициацията е акт на скъсване с майчиния комплекс. Тя винаги е ситуация, в която "и майка ти не може да ти помогне". Тя винаги изисква Момчето да се справи само с наличните си вътрешни ресурси. Казармата е пример за инициация. И не е чудно, защо мъжете, които са ходили всъщност с радост и гордост си спомнят трудните времена. Със същата гордост могат да говорят и за покоряването на някоя жена, защото както надявам се стана ясно, това е друг начин за инициация на мъжа.
Не на последно място предпочетената жена прощава. Тя е архетипно Кралица Майка (нали, щото ако беше ти Принцесата-войн, щеше да режеш глави). Тя е над себе си и Егото си и достойнство за нея е да опази благата и мира на Кралството (общото, което имат). Тя като майка прощава бели и грешки и обича въпреки тях, а като Кралица е толкова ресурсна (дарът на прошка е нейн), че той (мъжът) е готов на чудеса от храброст (да се моли, да се доказва, да обещава, да се върже на фльонга, ако трябва) за да получи дара на прошката й. За теб тя е без достойнство, за него тя е полубожество, светица, над всички, тя има най-ценното за него. Тя и утре ще избере Кралството и пак ще се жертва за общото благо, така че той може да е спокоен и да вложи в нея целия си ресурс за нея.
Какво можем да кажем за Принцесата войн. В митологията тя обикновено или няма мъж, или го изяжда, убива. Също няма майка, няма фея кръстница, орисници и др жени, които да я въведат в женското тайнство. Тя е най-често в конфликт с баща си, или му се доказва. Тя често се прави на момче и крие женствеността си. Тя знае, че животът е труден, а не розов. Тя не чака никой да я спасява, тя има оръжия и се оправя сама. Тя самата е героят в сюжета, тя самата не е минала през инициация все още. Тя има път към себе си да върви, свои демони и дракони, с които никой не може да й помогне и затова не се и опитва. На съвременен език, тя има daddy issues. Тя иска да се превърне в мъжа, от който се нуждае, за да е спокойна, че този мъж няма да я предаде или изчезне. Тя не е естет, тя е аскет. Тя не е творческа, а материална и рационална. Тя помощ не иска, нито приема, защото не цени нищо, което не е постигнала сама. Тя е тревожна и няма миг покой, защото се бори непрекъснато с всички и няма "свои" хора. Няма "ние жените", няма "ние мъжете", този архетип се изживява в изолация от социума.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e7abb2c2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Кога ще качите коментарите.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a46364415d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Всяка жена се колебае за следното: Или да избере мъж, който я обича и прави всичко за нея, или такъв, когото тя обича и той да си прави с нея каквото поиска...

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6be70feb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Такъв е пазара.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2842095861
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Ако сега трябваше да си търся съпруг в България, мисията щеше да бъде почти невъзможна.
Накъдето и да се обърна все мъжки лица, от които лъха тъпота, тауирани по краката и по ръцете, пушещи, пиещи алкохол.
И преди не беше лесно, но сега изборът е значително ограничен. Милиони по-интелигентни българи се изнесоха от държавата, а тези, които не успяха, сега пращат децата си да следват в чужбина.
По-интелигентните млади хора са с много по-ограничен избор.

Мисля, че е по-добре авторката да си търси мъж в чужбина или няколкото мъже от 27 до 35 г., които се оплакват от сходни проблеми, да намерят начин да се свържат с нея.
Напоследък си мисля защо. spodeli.net не организира среща на пишещите в някой клуб с платен вход за посетители, за да се съберат тези самотни млади хора. Никой няма да знае кой-какъв коментар е писал в сайта и току-виж някои се харесат взаимно.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c2d5eb6a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Може би, плашиш ги - когато един човек е успешен, за да може партньорът му да го гледа в очите - и той трябва да е успешен.. ,

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5123909075
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Познавах преди време една с твоето описание. Умна, преуспяла, доста управна. Но характера и беше овратителен. Завършен егоист. Завършена сметкаджийка. Уникален интроверт. Олиото с, което готвеше, след това го връщаше в един буркан и след това готвеше пак с него. Телефона и беше като на клошар, колата като на клошар. За една кафемашина се стискаше, купуваше си Нес кафе и го правеше с вряла вода от чешмата. Баща и същия. Имаха няколко имота в България и в Испания, а живееха като клошари. Какво дете да и направиш на такава какво семейство? Да живее и това дете като клошар? Да пия сутрин кафе от чешмата? Аре бегай от тука……








Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 660f190169
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Не знам защо коментарът ми е изтрит, при положение, че нямаше нищо обидно, а само се съгласих напълно с авторката. Забелязала съм абсолютно същото от моите познати, нищо, че съм едва на 22. После оревават форумите, че жените били курви, а просто те си избират такива. Имам цели три страхотни и красиви приятелки на 21-22, образовани и голям потенциал за развитие, и трите са девствени и не могат да си намерят нормален.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 02f4f21796
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Здравей, Авторке,

жена съм и имам сходни преживявания с твоите. Хващам се за думичката "химия", с която описваш отношенията ви. Ако химията е била само повърхностна, както предполагам, че е било, няма как такива отношения да се развият в нещо повече. Господинът е бил във връзка, когато е започнал отношения с теб. Само това е достатъчно, за да се направи следния извод за него - той надали търси нещо дълбоко, предпочита повърхностни връзки (забежки) за разнообразие. Представи си, че сега беше с теб и беше направил бебе на теб. Мислиш ли, че нямаше да ти изневерява? Щеше. Рано или късно щеше да забегне при друга. И то не защото тя е нещо повече от теб или защото ти не си достатъчно еди каква си в сравнение с нея. Не. А защото той е така устроен. Който изневерява с теб, ще изневерява и на теб. И от личен опит го знам (макар че в моя случай не става дума за физическа изневяра и физически отношения). Разбирам, че си наранена, чувстваш се изоставена и предадена и от това боли, много било. Но без този мъж ще ти и по-добре. Не губи повече време в напразни терзания защо той се е върнал при бившата. Животът е твърде кратък, за да го пропиляваш за човек, който не е нивото на твоето душевно развитие. Душите ви имат различен път в този живот. На мен ми трябваше доста време, за да го осъзная в моя случай. Героят от твоята история не търси емоционалната дълбочина в отношенията, която, предполагам, търсиш ти. Затова ти търси човек, с когото ще имате "душевна химия", ще бъдете на едно емоционално ниво. Това привидно щастие, което демонстрират той и майката на бебето, е само поредният реквизит в техния фалшив спектакъл. Ти надали имаш нужда от такива отношения. Ти търсиш нещо истинско, дълбоко, нещо за цял живот.

В моята история мъжът беше женен и аз го знаех от самото начало. Влюбих се истински, но не допуснах физическа близост и отношения, защото има граници, които не преминавам. Търсих емоционална близост и топлина. Сега, като се замисля, и аз не знам на какво съм се надявала, освен, че просто исках да бъда обичана, истински. А господинът не е търсил любов, само поредната любовница и авантюра. Оказа се класически женкар. Сега си има връзчица с едно момиче с момче до себе си и бебе, а той все още е така женен. Тайната на щастливия брак, според него, е двамата с жена му да не си гледат телефоните. Можеш да си представиш за какво щастие става дума. Изневери, предполагам, и от двете страни. Но за пред обществото са в "щастлив брак". Това не е моята представа за щастие. Аз съм безнадеждна романтичка, която търси емоционална дълбочина и отдаденост във всички отношения, които създава. Повърхностните и краткотрайни неща не ме вълнуват и удовлетворяват. Няма да го съдя, защото не съм била в брак и ефекта на битовата рутина върху брака не ми е познат. Но като него никога няма да стана...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a8dd8880cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Н 22, кифльо... еди къв' си, много я разбираш ти женската психология, пък после се обиждаш като ти се каже, че си повече жена (и то от свекървите от старото поколение) отколкото мъж за какъвто претендираш да си.
Ясно е защо ЖЕНИ не те искат, ама явно и жени, които ти визираш не те щат'!
Я, кажи сега, къде според теб куцат нещата, по-важно в КОГО? !

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 07a30f2d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   И аз все се чудя. Хем из форумите реват колко меркантилни и изкуствени били станали жените, как само за банкомат ги имали, как освен грим и шопинг друго не ги интересувало... и в следващия момент са готови да зарежат всичко заради поредната кифла.
Какво да ти кажа, знай си цената и си дръж на достойнството, пък рано или късно ще намериш правилния човек. А феновете на силикона и екстеншъните нека си тичат след кифлите. Ама после да не реват, че тя ги зарязала заради някой с по-лъскава кола и по-дебела сметка.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6fb8aaeed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Ебаси, за пръв път съм съгласна с думите на кифлопризвмителя.
Ами да, драги приятелю кифлопризвмителя, обикновено, тези, които харесваме, не харесват нас и обратното, тези, които ни харесват, няма шанс да бъдем интимни с тях.. Изклюпваам жените, които са с мъже поради финансов интерес.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d1a7eab696
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Изглежда имаш някои косури в поведението и подхода си.
Твоята топ кариера може да е всъщност изключително скучна и безинтересна за някои друг.
Ако желаеш нещо повече ще трябва и да се потрудиш повече.
В този живот нищо не идва на готово дори и за красива и интелигентна жена понякога. Ти като че ли очакваш задължително да ти се подреди всичко в личен план и то напълно по твой вкус.
Това показва че не страдаш от липса на самочувствие.
Със сигурност не те интересува с какви трудности се сблъскват много други дори по-красиви и интелигентни хора от теб и и стоят сами и не се жалват.
Сигурно и ти като доста други просто си стоиш и чакаш поредния топ сваляч хитрец и мошеник да ти завърти главата със сладки думи и кавалерски жестове. Особено като последния а си тръгнала да се жалваш от някакви силиконови кукли.
Те си разтварят краката редовно за тях нали. Тоест излиза че ти самата си превлечени от тези редовни и тъпкачи, на които приоритетна цел са жени с визия на порно актриси.!? Нали.
От това което си написала така излиза.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6aa87c8e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Към авторката: Не само с теб се случват подобни неща. Аз съм мъж на 35 години и все още съм ерген. Също като теб съм имал не много продължителни връзки. Общо взето зависи какво търсиш ти! Ако искаш сериозна връзка, до месец най-много 2 след запознанството си с даден мъж и при положение, че смяташ че е твоя избранник - задължително го караш да живеете заедно!!! Ако се изтърпите в следващите 2-3 месеца, може и да се получат нещата за сериозна връзка и семейство! Това да прекарвате 1 уикенд заедно и да е нещо велико - ами не е. Имал съм подобно запознанство с жена по малка от мен. Срещи, излизания, разговори по телефона. Пътувахме из страната няколко уикенда и накрая какво се оказа - женена с 2 деца! :D Да с мъжа си са в много лоши отношения, но все още са женени... Важното е да отсееш мъжете които търсят само секс. Как става ли? Ами като не им пуснеш лесно - ако не се откажат скоростренлно, може и да имат някакви чувства, освен желанието да спят с теб. По отношение на това "мъжете избират курви за майки" - говори много за самите мъже! Те също са "курви" и ще ти изневеряват при първа възможност - ти с такъв ли мъж искаш да имаш семейство и деца? !? ! Хубавото при Вас жените, че много мъже Ви обръщат внимание и ухажват - тоест Вие правите избора в по голяма част от случайте, ако не се влюбите преди това естествено, защото тогава се давате много лесно!

П. С. - Жалко, че не можем да си разменим контакти в сайта. :)

> М. 35г. <

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e2ef47945a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Като жена те разбирам, много хора ще си кажат ама то от завист ама то от нам си кво....истината е там,че хубавите неща стават случайно, не трябва да бързаш.... и как бих ти помогнала....ами имам свестни приятели мъже, които просто нямат възможности за запознанства в тези времена. Ако си заинтересована пиши.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 358ebcf7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Много странна тема. Аз съм жена, която изглежда нормално - не съм нито грозна, нито красива особено. Нямам корекции, не разбирам от мода и не се глася особенно. Самостоятелна, но без да съм особенно успешна в работата си (нямам кариера) и въпреки това никога не съм оставала без свестни кандидати за сериозна връзка.
Имам една приятелка като теб, много успяла и красива и все мрънка, че не може да си намери мъж.
После се оказа, че тя не иска нормално, добро момче, а се оглежда по успели и заможни мъже, а за такива конкуренцията е голяма.
Ориентирай се към нормални мъже, с нормална работа и нещата ще се наредят и без хилурон.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a46364415d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Номер 27, твоите приятелки, неспособни да си намерят нормални мъже, търсят ли сред нормалните мъже? Търсят ли съпоставими на тях мъже? Подминават ли като пътни знаци нормалните мъже около тях?

Познавам и съм познавал през годините десетки жени, които "цял живот не могат да намерят свестен мъж" и все се оплакваха от поредния играч, който ги е изчукал телесно, очукал душевно и ги е зарязал след това. Нито един от тях не е имал евтина кола, не е бил без татуировки и мускули, не е бил с доход под няколко хиляди месечно и не е бил по-нисък от 185-190 см. Повечето са били и мургави, със скубани вежди и с бради като на дървосекачи. Направи си сметката процентно колко мъже отговарят на тези особености на фона на всички останали мъже в България.
В устата им все бяха оплаквания как искали грижовен, верен и всеотдаен мъж. И постоянно се хващаха с несериозни, изневеряващи и гледащи само собствения си интерес мъже. Животът все бил несправедлив към тях. Деа-знам-как-стааа-таа-раута...

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a46364415d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Не зная номер 29 мъж ли е, свекърва ли е, или е бъдеща свекърва, но определено целенасочено се опитва да ме предизвика да пиша нещо, което се надява и предполага, че ще напиша. Аз действително ще напиша нещо, но то ще е съвсем различно от това, което очаква.
Да, може да се каже, че притежавам качества на личността, каквито са притежавали много от жените преди няколко десетилетия: искреност, преданост, грижовност, нежност, справедливост, непредубеденост, правилна представа за себе си, чувство за хумор, грамотност, работливост, сила на духа, стремеж към самоусъвършенстване, себераздаване за човека до мен. Зная, че някои от тях са големи недостатъци, но това е положението. :)
Номер 29, определено щеше да е добре за всички, ако можеше гореизброените качества да са присъщи на повечето съвременни млади жени, както ти се опитваш да намесиш мен с женския пол, но и ти самият/самата си наясно, че това далеч не е така. Отлично знаеш, че твърдението ти как съм се бил "обиждал" на някакви съществуващи само в съзнанието ти "сравнения", е изцяло твоя приумица. Пускаш търсачката, пишеш "Кифлоприземител" и след прочитането на всичките ми мнения в Сподели се самоопровергаваш категорично, тъй като това никога не се е случвало. Не съм от обидчивите хора, но все пак ти желая успех в търсенето на теле под вола! :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a46364415d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Не зная номер 29 мъж ли е, свекърва ли е, или е бъдеща свекърва, но определено целенасочено се опитва да ме предизвика да пиша нещо, което се надява и предполага, че ще напиша. Аз действително ще напиша нещо, но то ще е съвсем различно от това, което очаква.
Да, може да се каже, че притежавам качества на личността, каквито са притежавали много от жените преди няколко десетилетия: искреност, преданост, грижовност, нежност, справедливост, непредубеденост, правилна представа за себе си, чувство за хумор, грамотност, работливост, сила на духа, стремеж към самоусъвършенстване, себераздаване за човека до мен. Зная, че някои от тях са големи недостатъци, но това е положението. :)
Номер 29, определено щеше да е добре за всички, ако можеше гореизброените качества да са присъщи на повечето съвременни млади жени, както ти се опитваш да намесиш мен с женския пол, но и ти самият/самата си наясно, че това далеч не е така. Отлично знаеш, че твърдението ти как съм се бил "обиждал" на някакви съществуващи само в съзнанието ти "сравнения", е изцяло твоя приумица. Пускаш търсачката, пишеш "Кифлоприземител" и след прочитането на всичките ми мнения в Сподели се самоопровергаваш категорично, тъй като това никога не се е случвало. Не съм от обидчивите хора, но все пак ти желая успех в търсенето на теле под вола! :)

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker