Пристрастен към проститутки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пристрастен към проститутки
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1012 пъти
Смятам, че това нещо отдавна е проблем за мен и както се разбира от заглавието не мога да спра да посещавам проститутки. Не искам да споделя с мои близки за това нещо, първо защото ме е срам и второ имам сериозна връзка. Затова реших да споделя терзанията си в този сайт.

Аз съм на 24 години и имам приятелка с която сме заедно от 4 години насам. Преди нея когато бях на 17 имах връзка с едно момиче в продължение на година и нещо. Тя беше първото ми гадже, бях много влюбен в нея и смятах, че всичко между нас е перфектно. В един момент разбрах, че тя ми изневерява с гаджето на една от най-близките и приятелки, а още по-лошото е, че това не бе единственият случай. Много хора са знаели за това и ми се присмивали, а аз както обичайно разбрах последен. Болката от това и самата изневяра беше наистина ужасна за мен, защото ми дойде като гръм от ясно небе. Никога не съм очаквал подобно нещо от нея, явно съм бил прекалено наивен. Изпаднах в дълбока депресия, дълго време не можах да се съвзема и изобщо не исках нова връзка. С течение на времето обаче хормоните започнаха да бушуват, но тогава пък все не се получаваха нещата и имах проблеми във взаимоотношенията с момичетата. За съжаление реших да се възползвам от платените момичета и може би в продължение на една година 2-3 пъти в месеца посещавах най-различни проститутки. Никой не знаеше за това, правех го тайно и не споделях пред никого.

Започнах нова работа преди 4 години и там се запознахме със сегашната ми приятелка. В началото бяхме много добри приятели, но бързо се промениха нещата и взаимно си признахме, че имаме по-силни чувства един към друг и така нещата придобиха по-сериозен вид. Първите две години не съм и изневерявал, обаче след това един ден просто като бях сам у нас реших да проверя сайт за компаньонки и попаднах на обява на една стара познайница. Дълго време се чудех дали да и звънна, знаех че това е грешно, но за съжаление го направих и от тогава не мога да се спра. Нито имаме някакви проблеми, нито съм спрял да я обичам, сексът пък е може би най-доброто нещо във връзката ни и там нямаме проблеми. Как по толкова тъп начин го направих преди време и не мога да спра направо се чудя на акъла си. По едно време всеки път когато ми хрумне да се обадя на някаква компаньонка мастурбирах и това ме успокояваше може би и се отказвах. Но в последно време даже и това не помага. Отвращавам се от себе си, съжалявам за парите, които харча ей така напразно и искам да се отърва от този мой навик.

Някой ако има полезни съвети към мен ще бъда благодарен да ги чуя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2063a7647f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Нямате проблем, казваш? А това, че живееш в лъжа, не е ли проблем? Ако знае приятелката ти дали ще иска да е с теб? Ти ок ли ще си тя да се чука с други? Иначе ще ти казва, че много те обича.
Решението е твое- или си достоен и почтен човек и признаваш на приятелката си какво правиш зад гърба ѝ и не ѝ губиш повече времето или си мишкуваш, докато истината цъфне в един хубав ден. Не вярвам да намериш сила и воля и да се откажеш от проститутките.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: eb57d8f1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Спри! Това ти е слабо място и си по течението. Опомни се има по важни неща, от това, което правиш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: eb57d8f1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спри! Това ти е слабо място и си по течението.Опомни се има по важни неща,от това,което правиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e25d39cf90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако историята е истинска, ти си станал същата курва като бившата си. И да съжаляваш, че си се превърнал в такава, не прочетох. Жал ти е само за парите. Такива като теб не заслужават да имат приятелки. Дано твоята разбере по-скоро и да ти го върне и да ти бие шута. Гнусна мъжка долна курва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker