Сродната ми душа... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сродната ми душа...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3624 пъти
Здравейте! Имам нужда да споделя нещо, защото страшно ми тежи.. очите си изплаках, сънят ми се изгуби, щастието и радостта от всичко изчезнаха.. Наскоро в живота ми влезе специален човек-идеалният за мен- точно такъв, какъвто винаги съм искала. Ние сме от един град, но той учи в друг и случайно се срещнахме това лято.

Излезнахме няколко пъти, пишехме си постоянно.. от неговата страна усетих, че не е безразличен-показваше голям интерес, но изведнъж нещата се промениха - отдалечи се, спря да ми пише, когато е на компютъра, смс оредяха и в последствие спряха, не излизаме вече.. ако аз не го потърся -той рядко се сеща.

Усещам, че сякаш го прави по задължение (това да ми пише) и бърза да приключи разговора и да излезе навън. Сякаш му преча и досаждам.. Постоянно е накъде и се забавлява. Аз по цял ден и вечер стоя и го чакам.. направих голямата грешка да му споделя чувствата си, защото не исках да крия- мислех, че и той изпитва същото (така го усетих.. от думите, от жестовете, от начина, по който ме гледаше..), но ми сподели, че не иска връзка и това няма да го бъде.. сега не бил момента, но аз не знам дали изобщо си струва да чакам да дойде момента..

Но той е човекът за мен- паснахме си идеално. Наранявали са го преди и може би затова сега страни от чувства... а и връзка от разстояние трудно се получава, но дали в това е проблемът? Или просто не иска връзка с мен?
Измъчвам се много.. станах като болна- не ям, не спя, почти денонощно стоя пред екрана и чакам.. дори филм да си пусна не ми отвлича вниманието.. ако за секунда спра да мисля е голямо нещо!
Гледам в една точка и усещам, че сърцето ми се къса на хиляди парчета.. душата ми кърви..

Постоянно мисля за него.. питам се дали изобщо се сеща за мен..дали просто не се е забавлявал за известно време или...:(( .. но знам едно- не искам да го загубя! Не и когато съм го срещнала- толкова е трудно в днешно време да намериш половинката си.. моля ви, кажете ми какво да правя?

Сега нещата между нас са обтегнати до крайност (откакто му признах).. малко го насилих за връзка и това съвсем го вбеси.. сега не знае сигурно как да се държи с мен и ме избягва осезаемо, крие се.. не искам да приема, че това е краят.. не е безразличен или поне не беше... не мога да го забравя-обикнах го.. а той ме нарани.. толкова много ме боли.. какво да правя сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: fa75d8be1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо - несподелена любов явно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c19c76f1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Демонстрирай пред него, че не ти пука, прави се че се забавляваш. Ако има чувства към теб, вниманието ти ще му либсва и сам ще те потърси.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aeec3d4783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма лекарство за несподелената любов, освен воля и време. Ти си много влюбена, но той явно е безразличен. Още по-зле стават нещата, след като си му признала за чувствата си и сега го преследваш постоянно. Мъжете по природа са ловци, търсят това, което им бяга. Ако искаш да провериш дали има смисъл, престани да го търсиш, известно време не се вписвай в интернет, а после влез и покажи чрез снимка или състояние някакво безгрижие. Ако успееш да възбудиш любопитството му и да те попита къде се губиш, вероятно не е безразличен, но ако не те забележи, по-добре насочи вниманието си на друго място. Освен това за времето през което няма да "го чакаш" пред екрана, вероятно и при теб нещата няма да бъдат вече толкова болезнени. Повярвай ми, прояви воля и не влизай да го търсиш, нищо няма да промениш с молби и плач, по-скоро го отблъскваш повече.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6eaf132dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Авторката: Дали е несподелена не знам.. не може да съм се объркала- той проявяваше някакви чувства, които далеч не бяха само като към позната или приятелка. Предполагам, че му е неловко, защото се страхува, че всяко нещо по-така, което ми каже ще го приема по друг начин. Не искам да ме съжалява или да му се жалвам да е с мен, но.. не мога да го оставя просто да изчезне от живота ми. Полагам страшни усилия да не мисля всяка секунда къде и какво прави, защо не ме търси.. а началото не спираше да досажда буквално- такова внимание никога не бях получава досега. А сега само ми повтаря, че иска да сме приятели и нищо повече. Отчаяна съм! Благодаря за мненията - оценявам го.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3f58b788f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   @Но той е човекът за мен- паснахме си идеално. @

Авторке, той може да е човекът за теб, но ти явно не си за него. Според теб сте си паснали идеално, явно той не е на това мнение.

Слушай ме, не се занимавай с него, човекът си е намерил просто реална приятелка, сега се чуди как да се отърве от вниманието ти и натякванията ти. Няма какво да се отчайваш, огледай се около теб - има 100% чудесни момчета, които не трябва да преследваш. Мъжете същност трябва да те преследват, не обратното! Мъжът е ловец. С поведението си ти го отблъскваш. Но честно - ти и без това нямаш шанс, той 100% си е намерил приятелка в реалния живот!

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6eaf132dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката: Трудно ми е да го приема, защото наистина чувствата ми са много силни.. знам че го отблъснах не само с това, че признах, но и с това, че постоянно го притеснявах да говорим и т. н. Ние последния месец само говорим, говорим и то на тези сериозни теми (без неговото желание естествено) и то за това, че се дърпа, а аз настоявам. Едва ли не го убеждавах да е с мен- каква глупачка съм. Унизих се и сигурно вече се чуди как да оттърве от мен. Не е много груб- но усещам, че не ме иска. Не мога да бъда просто приятелка с него( както той иска). Но и не искам да го изтрия от живота си. Дали има някакъв шанс да си възвърна предишното му внимание? Или толкова съм му жалка и смешна вече, че.. :( всичко оплесках.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3f58b788f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма шанс, мила. Той си е намерил приятелка и не му е до чатчета сега, може и да е влюбен, но не иска да те нарани. И да - отблъснала си го с настоятелността си. Аз имах един мъж в скайпа, с когото контактувах, когато се бях скарала с приятеля си. Той има приятелка, с която не бил щастлив и си споделяхме. Ето, сега се оправих с приятеля ми и съм истински щастлива. Почнах да избягвам чат-френда и той накрая разбра. Сега сме на „здравей-здрасти“. По едно време дори искахме да зарежем половинките си и да почнем на чисто в София заедно, а сега почти не комуницираме. Такъв е животът - обстоятелствата се променят...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6eaf132dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не, няма друга убедена съм. Човека е решил, че за него най-важно е образованието. А това, че и аз му пасвам го знам- страшно много си приличаме и имаме еднакви вкусове за всичко. Разбирахме се толкова добре преди. Нещо се промени, но не знам какво.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9804f9af3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Можеби всичко стана мн бързо. Аз съм мъж и бях в подобно положение на твоя приятел. Просто приятелката ми, вече бивша, ме задушаваше. Постояно искаше да говорим ама на мн сериозни теми и просто ме накара, да и кажа че я обичам. Аз не го чуствах това. Вски ден по 20 смс-и, обаждана кво ли не беше. Просто много ми дойде. Аз не мисля, че гаджета трябва да си говорят 24 ч дневно(не казвам лично за теб). На края казах и да ме остави за една седмица. Така и не почуствах желание да и се обадя повече.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8f1d6e64a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, не си изключение! Аз съм жена, но бих полудяла, ако знаех, че цялото щастие и ежедневие на друг човек зависи от мен, ако някой ми натрапва така чувствата си, желанията си и нуждите си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: de8e62fccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, не живей в заблуди! Истината е само една и тя е - ако едно момче (мъж) иска да бъде с теб, харесва те, смята те за своя родна душа, влюбено е в теб и каквото още ти дойде на ум... то просто ще ти го каже и, разбира се, покаже.

Тези глупости от рода на "трябва ми време", "сега имам други приоритети", "не искам връзка точно сега" и аз съм ги използвала, за да покажа на тези, които не ми допадат, че нямат шанс с мен.

Ако наистина си падам по някого, със сигурност не бих прибягвала до тях. Предполагам, че и в твоя случай е така (и ако съм права - съжалявам).

Моят съвет е - постарай се да го изхвърлиш от мислите и, ако е възможно, от живота си. Огледай се за друго момче... Сигурна съм, че ще намериш истинската си сродна душа :) Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6eaf132dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ви! Значи нямам никакъв шанс повече? Наясно съм, че вече няма да се държи както преди с мен- да ми казва, че съм красива, да ме докосва, да ме целува, да ме прегръща. Показах съм му най-ужасното си и задушаващо поведение- така е. Но това, че изведнъж спря да ме търси ме накара да го искам още повече. Да, пишех му постоянно и то все аз първа- досадила съм му до крайност, нали? Ако е искал- сам щеше да го направи. Но преди го правеше- той тичаше след мен. Нима когато видя, че се предадох и вече не съм му интересна? N:11, и на мен ми стана ясно, че май просто не иска връзка с мен, а не попринцип. Глупави оправдания. А имах такива планове ако бяхме заедно- тази година завършвам и щях да се запиша да уча висше там, където е и той и нямаше да е връзка от разстояние. Да се разкарам ли от очите му? Много ми е трудно. Моля за още мнения..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aeec3d4783
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   №3 съм. Повярвай ми, за да ти пиша така значи съм го преживяла вече. Нищо добро не те чака, ако продължаваш да се вторачваш в това дали те иска или не, защо не те търси и т. н. Причинявш си сама страдания. Повечето мъже са егоисти, като получат това, което им трябва и се спасяват. Аз имах подобна връзка и трябва да ти кажа, че и мен ме болеше много когато ми каза - нека си останем само приятели. Усетих че е безмислено да се хвърлям на врата му като удавник за сламка и се отдръпнах. Ако искаш вярвай, но не съм пускала скайп вече 2 месеца почти. Не мога да кажа, че не мисля за него, напротив, но пък няма да ставам затворник у дома и да ми изтичат очите пред монитора дали ще се появи или не, дали ще ми пише или не. Усмихни се и се радвай, че си изживяла подобно нещо, не съжалявай че вече е свършило. Казах ти, прояви воля, направи и ти нещо, тогава и времето ще ти помогне да забравиш. Искрено ти желая да се справиш и да го преживееш по-безболезнено.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 47dad61ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Еми направо се зачудих дали ти не си аз, а той - бившия ми. Същата работа - връзка от разстояние 6 месеца, мъка, сълзи и само 2 срещи. След което той изчезна но не постепенно като твоя, а изведнъж. Писахме идиния ден, нито каране нито нищо и от следващия - край. Все едно не е съществувал. Извод: С*ирката, която ме напи за да му направя е била единствената му цел, след като не успя да спи с мен. За теб - не е сродната ти душа изобщо а поредният КРЕТЕН,! Забрави го - колкото и трудно да е, не го търси и запази себеуважение!
Момиче на 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 89769d5e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката: Хора, случи се нещо прекрасно!! Обади ми се-видяхме се и си поговорихме.. и сега сме заедно! Много съм щастлива! Ето че се случи това, което мислех за невъзможно..
Благодаря на всички, които ми отделиха време!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 15f67cce8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако четеш все още коментари, то правиш поредната глупост. Доброто му отношение с теб е само и единствено, ако са го отсвирили от там за където се е бил запътил, пренебрегвайки теб. Сигурно ядосва някоя друга с това че излизате заедно.

Момиче не си губи времето. Или пък губи го-то си е твое и животът си е твой. Когато нямаш обяснение за делата и поведението на половинката си/приятеля си/, то бъди сигурна че сърцето и мислите са му на друго място. Пиши де, какво стана? Още ли излизате заедно. Или ти си пияна от щастие и не виждаш, че те използват. Малко вероятно, но ако всичко е на ред-браво. Бъди щастлива.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aad4495945
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И аз ще се радвам да нашишеш какво е развитието на нещата :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker