За повърхностното мислене на мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За повърхностното мислене на мъжете
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1340 пъти
Мега зле сте всичките. Позьорщина и комплекси. Празноглави сте мъжете в днешно време. Онея, които се бият в гърдите, че не са такива, са или грозни, или с малки пишки, или тотално засеъствни. Днес си писах с вдин адвокат на 35. И двамата сме завършили право. Би трябвало мъж на това ниво поне малко от малко да оценява интелекта, но не. И той търчи по курвите. Преди работех в едно министерство. Той ме пита какво работиш сега и го излъгах, че съм му модел, за да му видя реакцията. Е пълен потрес. Каза " В даа, моде е доста по-добре от работа в министерство, определено". Прави впечатление, че освен празноглави кукли, друго не оценявате явче. Явно ставам за модел, щом той не се усъмни, но продължавам да се отвръщавам от повърхностното мислене на мъжете.
Ж 33

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: a0165f95b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Хахахахаха милата съчувствам ти, на жалкия опит за провикация. Явно никой не те бръсне за нищо щом пишеш, ако не е фейк естествено. Ама иначе ставала за модел...Боже слез

От един комплексиран мъж

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6dc1a36851
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "Юристка" с "интелект": "Онея", "засеъствни", "малко от малко ", "съм му модел", "явче", "отвръщавам"!!???

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2669bd9a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   С тая злоба, ако ще и от подиума на Викотрията да слечеш, малко ще те "оценят", за повече от един път.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2a1030ac41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Абсолютно си права. Такива са мъжете. А колко лесно би било да са уважителни, щедри, надарени, но без да са перверзни и да знаят, че една жена е ценна само защото ги е избрала.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 76c26bc328
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Незнам дали ставаш за модел, но си права че адвоката си пада по такива щом е почнал да те сваля тебе дано загрееш

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 76fa7b67f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много си неграмотна авторке. Спокойно, не си единствена, пълно е с жени като теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 58f6aaed74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Повярвал е, защото е видял колко ти е акъла - като на модел, не красотата. Между другото се пише отврАщавам. идва от
отвращение, другите грешки ще ги отмина, юристке.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0ec703aee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Прозира голямата ти омраза към мъжете, но... те разбирам. Далеч съм от мисълта, че всичките са такива, но достатъчно съм била наранявана и отхвърляна от мъже/ момчета, и не говоря за любовни, а за ежедневи отношения, че ги виждам като едни и*зроди и врагове. Честно, не знам какво толкова им направих, че се държаха така с мен. Както ти казваш - боготворят к*рвите, а с обикновените и по- свити момичета се държат много кучешки, защото не показват плът и не флиртуват. Стигнала съм до там, че ако мъж се държи с мен добре, ми става подозрително. Трябва да опозная мъж, че да го допусна.
Вероятно има и мъже в това положение, не го изключвам.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: dc593e435b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И аз мисля, че темата е измислена, тъй като не подхожда на една образована жена да изпъква с такава грамотност... Поне 20 грешки има. Писането от телефон не е оправдание. И аз пиша от телефон сега. Думата "засеъствни" какво би трябвало да значи? "Задръстени"?

Между другото, това, че някой е завършил някаква специалност и има диплома по нея, не значи, че притежава личностни качества. Означава единствено, че има познания само по следвания предмет. А понякога дори и това не е гаранция. Адвокат не значи верен, умен, учтив, грижовен, човечен, с чувство за хумор, щедър, себераздаващ се, нежен, страстен, добър любовник, разбран, добронамерен, вникващ в нуждите ти, състрадателен, способен на обич и още цял куп безценни качества.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 88cdfbc67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето нагледно защо "мъжете търчат по курви а не по невероятно умните, културни, ерудирани зряли жени" :) А да, забравих, на всичкото отгоре са и красиви, без никакъв проблем могат да работят и като модел, очевидно :) Да се чуди човек къде всъщност им е проблема на тези :)

Сладурче, голата истина е, че такива като теб няма какво да предложат на всеки един малко по "неповърхностен" мъж. И най тъпата малка курвичка заслужава повече внимание.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 733ed56e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да си на 33, да си завършила "право" и да си с толкова покъртителна писмена грамотност... Все пак пробвай като модел, аз даже не бих си и писал с тебе.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e1ed04ec15
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Притчи Соломонови : "... Каквото е златна бръмка на зурлата на свиня, такова е красива жена - но неразумна... "

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5d36bc46d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тук един от "засеъствни"-те /ако се направим, че знам какво си опитала да напишеш/:

1. Познавам още един юрист с компютърни умения като твоите - пише като с краката си. Ако си няма жена, с удоволствие бих ви запознал. Но не гарантирам, че ще го оцениш. Нито, че той е интелектуален стожер.

2. Цялата тази ода за мъжете е заради адвоката от примера ли или той е просто пример?

3. Скъпа адвокатке, оценявам интелекта у жените и ако срещна интелигентна жена, го демонстрирам нагледно. За справка на първа среща съм си говорил с жени за всякакви теми: от колонизацията на Марс през мотивите за определено личностно поведение та чак до биографични факти за известни учени.

Та ако можеш да си на такова ниво, все ще си намериш някой като мен, ама по-наблизо, защото ние тук не ти вършим работа. И още един съвет: опитай се да овладееш тоя бяс по адрес на мъжете и да не става хроничен, защото се усеща, ако си бесен на даден пол - не е нужно да го казваш, поведението ти те издава. А това често води до бързо бягство на останалите мераклии и си с адвокатчето от примера и други като него.

Повърхностното мислене си е само на адвокатчето и двама-трима такива! Повтаряй си го, иначе не се учудвай, ако никой не ти допадне - хем ти ще ги плашиш подсъзнателно, хем ще си пристрастна и всеки ще ти изглежда отвратително, защото както самата ти си казала "Мега зле сте всичките. " А ако подсъзнателно ги смяташ за мега зле, никой няма да ти изглежда мега добре. Подсъзнанието ще свърши своето и ще те убеди, че и следващия/по-следващия/т. н. е мега зле. И не, не казвам, че адвокатчето е велик, а, че за да оцениш някого, първо трябва да си безпристрастен - а ти в момента не си, съответно оценките все ще са двойки по шестобалната.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ac6bd5754e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Защо ли това ми е толкова познато?

Жени от 26-30 години и нагоре с толкова мразеща реч към нас. Такива си ги избираш. Пича е супер рационален, решил е че иска секс и не му се занимава да минава през цялата драма през която ще го прекараш за едното.

Много от нас вече даже не искаме връзка, защото няма смисъл. Защото се наглеждаме на подобни коментари и теми за това "колко са повърхностни и противни мъжете. " Времето е ценна валута. По-добре да го харча за себе си отколкото да го използвам преследвайки жени.

Нека малко да те образовам, както беше казал един мой доцент: "мъжете се влюбват в това което ВИЖДАТ, жените се влюбват в това, което ЧУВАТ. " Номер 1 правилно ти казва. Слизай на земята. С тази хейтърска реч не си нищо повече от "повърхностните мъже. "

Щом толкова си разочарована от нас и ти е писнало от това да сме директни и ясни с намеренията ни за просто секс и нищо повече, ходи по жени вместо толкова отчаяно да се занимаваш с адвокати. :D

М 20

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9380d4a443
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Щом се отврЪщаваш по-добре стани модел! Ама май първо са модели и като станат на 33 учат право, а не обратното. Модата е нещо вълнуващо, а министерството е скука, затова този адвокат така ти е казал. И не забравяй, че мъжете не обичат по-умни от тях жени (или такива, които се мислят за по-умни). Жена на 32:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker