Искам девствен приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам девствен приятел
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2599 пъти
Да, правилно прочетохте, отдавна си мечтая да се влюбя в девственик. Наясно съм, че мечтата ми е обречена по няколко причини:

1. Аз съм на 24 години. Търся мъже от 25-26 до 30 години. По-малки от мен - категорично не! Много по-големи - също! А девствени мъже в този диапазон няма особено много, или ако има са грозни. Не, че обобщавам де, просто обикновено на тези с лоша визия не им върви, но се надявам да има и красиви.

2. Дори да не се справя в началото, какво от това? По-добре неопитен девственик, отколкото курволяк с незнайно колко жени. Бляк, ще повърна. До болка ме е гнус от такива. Не се знае къде му е била устата и какво е правила допреди половин час и със същата уста да ме целува... Ръцете също... А дали поне се е къпал, отново е мистерия... Не, благодаря, по-добре да умра сама.

3. Даже да намеря какъвто искам, едва ли би си признал, че не е бил с жена. В днешно време много хора считат девствеността за недостатък.

Иначе аз също съм девствена, но не за това търся девственик. Просто съм от малко градче и тук буквално няма с кого на една разходка да се излезе, камо ли нещо повече. Единствената ми близост с мъж са няколко целувки, но това беше 2014 година - октомври. Точно преди 7 години. Е, има няколко симпатични момчета в града, но или са заети, или общи курви, или нещо друго не им е наред. Сега ще кажете, че аз съм грозна/дебела, ама не съм. Нося ХС/С размер, изглеждам доста добре отвсякъде, тренирала съм много години, поддържам се, не ми липсва внимание, но гледам КАЧЕСТВОТО на мъжете, не количеството. И не търся кой знае какво, а гледам да присъства поне един критичен минимум - приятна външност, благ характер, морал и адекватни възгледи за живота и хората. Няма сила на света, която да ме убеди, че е много. Нали все казвате, че жените имат доста критерии. Това са всичките ми "доста" критерии. Пари, коли, подаръци и тем подобно глупости не ме интересуват. Даже се чувствам като някоя просякиня, когато ми дават нещо.

Не се пазя за сватбата и не търся принца, но определено не бих легнала с кой да е, още повече за първия път. Това ще се помни цял живот. Смятам, че би било прекрасно да намеря човек, подобен на мен, с който да изградим едно хубаво бъдеще. А дори и да не се получи такова, поне да не е "Пешо общия".

И не хваля, нито оплаквам, просто исках да споделя едно различно мнение. Хубав/а ден/вечер на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 40052ded44
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Евала за написаното, макар че съм на 24 и не влизам в твоята категория, поради възрастта, но евала.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1266e5ba72
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Аз съм на 25 и не съм правил секс и какво? Длъжен ли съм да правя с жена, която не харесвам и не изпитвам чувства към нея, дори няма да ми е приятно.Хората имат много предразсъдъци, искат да се харесат на обществото, няма как да се случи, правете това което ви кара да се чувствате щастливи, сигурен съм, че ще си намериш такъв приятел, както каза едва ли ще ти го признае, в днешно време ще изглежда като загубеняк, това е пропагандата на обществото

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2a8e977e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Браво

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c271d5cafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Огромна част от мъжете до 30 години са девствени, така че лесно ще се намери такъв.
А дали да повярваме, че темата не е фалшименто? Отвсякъде лъха на такава.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 882a92f00e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Има, но са малко, наистина много малко в днешно време.
Аз имам един приятел, който е близо 30 и е девствен. Добро момче е иначе. Също ако мъжът е израснал в по-религиозно, истинско християнско семейство, би бил девствен, чакащ до сватбата. Ще е почти невъзможно да намериш, особено в малкия град. Аз също съм в малък град и знам как е. Освен ако не потърсиш в сайт за запознанства и не си напишеш критериите в профила, но това ми се струва загуба на време.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: acb289fef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   След като си изпатих от изпечени манипулатори, които да ме правят на луда калинка, от слушане за бивши и за миналите им сексуални преживявания и от сравнения със същите и набиване на комплекси, от мъжки курви били с един бог знае колко жени, обаче видиш ли, с претенции към морала и поведението на жената, защото си май и аз искам девствен. Както на мъжете не им е приятно жената да е имала много бройки и да бъдат сравнявани, и аз имам претенции към мъжа да не е имал съмнително минало и да се състезавам за куп жени. Аман от курви!
Ж25

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 44d26d8d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Търсиш девственик за да го употребиш да те отвори. След това ще му биеш шута с оправданията - "можем да бъдем само приятели", "имаме несходства в характерите", "прекалено си добър за мен". После ще тръгнеш да се "наживяваш" като пробваш различни по сорт, големина и опит мъжки инструменти.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4c1448dd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   А кой ти е внушил, че девственикът върви в комплект с перфектен морал, невероятен характер и идея да се ожени за първата, която го е отракала?
По-скоро трябва да търсиш мъж към 33-36 г, който вече се е наживял, има стабилна професия и иска да създаде семейство.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d7e533b43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   То всеки някога е бил девствен. И ако преди брака не се е чукал с никоя, няма гаранция, че няма да започне след това. Същото, даже в по-голяма степен е при жените. Освен това може да те излъже, щом ти самата нямаш опит.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 132f4fa09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Мъжете, които не са спали с други жени, а са над 25 години, са много верни на първите си приятелки и много ги ценят, защото дълго са жадували за близост и освен това трудно са избирали подходяща за тях и дълго са чакали да се появи правилното момиче. Освен това първата любов е най-чиста и истинска. Така че правилно си се ориентирала.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d90e0c11a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нещо координати това онова не си дала,? А и тук мисля че е забранено да се дават? Как тогава може да се запознаем?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a5f0a0d91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Абе викаш, че критериите ти не са високи, ама знаем ли какво имаш предвид под "да е с приятна външност/красив"??? Дай някакъв пример. Сложи някакъв линк, да видим каква ти е летвата за външен вид. Да не излезе, че искаш Брад Пит на 26, девствен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 10015edada
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   О, бъди сигурна, девойко, че има, и то поради същите хигиенно-етични норми, за които споменаваш. Знаем, че е напълно християнско и двамата да се пазят. Православието има и тайнство брак. Търси и ще намериш, ходи в голям град на Светата литургия, там има повече хора, по малките градчета рядко влизат за служба млади православни християни.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 10015edada
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   О, бъди сигурна, девойко, че има, и то поради същите хигиенно-етични норми, за които споменаваш. Знаем, че е напълно християнско и двамата да се пазят. Православието има и тайнство брак. Търси и ще намериш, ходи в голям град на Светата литургия, там има повече хора, по малките градчета рядко влизат за служба млади православни християни.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 871d2b4ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Срамувам се да призная но и аз също съм девствен
На 29 съм момче, бих искал да се опознаем но за съжаление живея в Италия.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e24f13239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Казваш, че нямаш високи критерии, но в първата си точка ясно заявяваш, че си търсиш красив мъж.

Да не говорим, че за вас жените само горните 10-20% от мъжете минават за красиви.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 462c410e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравей, мен няма да ме искаш, защото съм с 4 години над горната граница. Колкото до града - и аз бях от такъв преди да се преместя. Даже няма да се изненадам да сме били от същия, ама карай! Колкото до изискванията - хубаво си ги съкратила като брой, но са доста общи и е добре да ги конкретизираш максимално.

Например уточни с какво във външността би направила компромис и с какво - не. Т. е. кое е важно там - и без общи лафове, само конкретни критерии, които са лесни за проследяване! Кое в характерът ти е най-важно и кои неща не са. Да знаеш, че искаш това, това и това, а за останалите хич не ти пука. Какво разбираш под адекватни възгледи за живота и кои възгледи ще проверяваш - планове за работа, семеен живот, бъдеще или да речем дали смята да си дари органите след смъртта? Както и докъде се простира идеята ти за морал - просто човек, който не вреди на останалите и не прави неморални в общия смисъл неща или търсиш свръхморален компас, който не смята за нормално той да има някакви пари, докато има и един гладуващ човек и съответно дава всяко своя стотинка на нуждаещите се и кара в някакви зверски условия?

Защото както си ги написала, това не са точно неща, които се проверяват лесно и можеш да ги обобщиш с "да" или "не" - има ги или ги няма. Та съществува риск тези 4 изисквания да станат 104, ако задълбаем в отделните аспекти на същите - затова бъди по-прецизна с това кое ти е важно и кое не! Не заради мен - както казах съм дърт за желанията ти, а защото дори така съществува риск да не успееш да се справиш и да ти кажа: писна ми от теми за лошите мъже, написани след няколко години безплодни женски опити. Искам поне ти да не пускаш такава в бъдеще.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5fa913fff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Браво. Това трябва да бъде нормата. Е, аз съм в категорията ти, 30. Дори може да се каже, че изглеждам добре. Но уви, май е минало времето на този романтизъм. Няма девствени момичета, а аз лилно се привличам много силно от тях, от невинността на такъв човек. Но не го виждам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 871d2b4ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Срам ме е да си призная но и аз съм девствен, момче на 29 години. Имал съм много приятелки но до секс не се е стигало. Иска ми се да се запознаем но за съжаление живея в Италия.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 63be069e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Иска, иска, взе че ѝ се придриска. Щом си убедена, че няма да намериш такъв, вдигай белия флаг и спри хленча. Иска такъв, ама такивата такова, ама онея ей така, па тез там онуй то.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e4841fe7e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Здравей, момиче,
Допадат ми възгледите ти и желанието ти да създадеш стабилно семейство. Макар да не знам нищо за теб, ми се струва, че такъв като мен може да ти бъде от полза. Да, не мога да кажа, че съм девствен, но пък никога не бих се обвързал със случайни жени, не бих хойкал по оборотни "кифли", и определено разбиранията ми за отношенията и връзките са като твоите.

Но... Има едно сериозно "но". "Сподели" не е сайт за запознанства и колкото и да ми се иска да ти дам информация за контакт, не мога, защото това е против правилата на сайта.

Надявам се някой ден да срещна жена като теб. Поздрави

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 96e86d0f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   И аз. Къде да търсим?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 53861ecce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Една жена не търси девствен приятел. Темата на авторката е плод на женското желание за доминация, което при нея е избило под тази форма.

Тя като жена никога не се е чувствала сигурна до някого, защитена и закриляна и затова фантазията ѝ я е подтикнала да търси най-малкото "равностоен" партньор. Което ще рече такъв, който да ѝ хармонира по дадени критерии.

Авторката е неопитна във връзките и си представя нещата идеалистично в стила на патриархалното семейство от 19 век, но украсени в модерните дрехи на дигиталната епоха.

С две думи тя не умее да задвижи женските си качества, за да привлече и задържи стойностен мъж, а се е вторачила в девствеността, на която разчита да ѝ индикира за добродетелността на мъжа.

Такава взаимовръзка няма.

В природата е точно обратното:

Девствената жена е тази, която се възприема за добродетелна и морална. От жената се очаква да роди здраво и неопетнено поколение.
Мъжът е този с опита; този, който дирижира оркестъра с палката. Ако ще с 200 жени да е спал, това няма да се отрази негативно на поколението му. Мъжът е завоевател и владетел.

От жената се изисква да е непорочна и да зачене от първия си мъж! Децата от такъв съюз са здрави, талантливи и получават възможност за добро развитие.

С колкото мъже е спала жената преди зачеването на децата си, толкова различни генетични отпечатъка има наследени от тях. И колкото повече мъже СА Я МИНАЛИ, толкова по-лошо за нея и децата ѝ.

Пример: Жената е била изнасилена! В поне от едно от децата (примерно мъжко) ще се появи желание да насили някоя жена в живота си. А при дете от женски пол може да получи влечение към мъже насилници и да търпи насилие в живота си. И при двата случая децата ще наследят определена част от нрава на изнасилвача, а и физически характеристики, които са трудни за откриване, но не и невъзможни.

Горният пример е чисто научно обусловен. Такива изследвания са правени и всичките са еднозначни в наследяването на характеристики от бивши партньори на майката върху децата ѝ. Това е само една въможност от всички, но достатъчно красноречива сама по себе си.

Затова девствеността при жената е белег на чистота и неопетненост. Разбира се девствеността, когато е подплатена с нравственост, е и духовна такава.

Нека някой се опита да ме обори и да обясни наличието на девствена ципа при жените и липсата на какъвто и да е реципрочен „печат за девственост“ при мъжете?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 785502c629
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Чистотата и непорочността вървят заедно, докато не се докоснем до масовото, пошлото и скверното. Разбирам стремежа ти. Да е само мой, да го моделирам и дресирам по мои вкус и възприятия. Иска ми се да си наясно, че пиленцето ще порасне ,ще еволюира в петел и тогава много кокошчици ще станат лесна плячка благодарение и на твоята "образователна дейност"! Внимавай какво си пожелаваш за да не скубеш коси в отчаяние...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4ac7fb27ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторката търси по погрешен начин. Тя си въобразява, че девственият мъж непременно е с чисти помисли, че няма да изневерява, че ще е верен, че няма да зяпа по други жени и прочее. Както и някой по-горе писа, всеки мъж, който вече е бил с жена/жени, в даден момент е бил девствен. Най-големите отрепки и долнопробни бройкаджии също са били девствени някога.

Насочи се към мъж, който е отговорен, сериозен, верен и умен (да не се бърка с "богат", защото много от богатите са всъщност тъпи парчета, макар и знаещи как да вадят пари по честен или нечестен начин).

Но ти търсиш ТВОЕТО ЗАВИШЕНО РАЗБИРАНЕ за "красив мъж", което е доста изкривено понятие (основната причина много мъже да са девствени), имайки предвид какви са вкусовете на повечето българки; включително и много от тези, които са споделяли тук и в бегемамата какви са техните разбирания за мъжка красота и как смятат всеки нормален мъж и дори много от симпатичните мъже за "направо грозни". В същото време тези китосващи се жени, които всяка сутрин дотолкова не харесват какво виждат в отражението на огледалото си, че бързат да скрият и замаскират лицето си с грим, тръбят наляво и надясно, че "няма грозни жени, а само мъже, които не са способни да оценят жената" и други подобни идиотщини.

В точка 1 личи как не си запозната с действителността сред мъжете в страната ни:
"Търся мъже от 25-26 до 30 години. По-малки от мен - категорично не! Много по-големи - също! А девствени мъже в този диапазон няма особено много, или ако има са грозни."
В мнение номер 4 неслучайно написах следното:
"Огромна част от мъжете до 30 години са девствени, така че лесно ще се намери такъв."

В точка 2 показваш и как разсъждаваш, залитайки в двете срещуположни крайности:
"По-добре неопитен девственик, отколкото курволяк с незнайно колко жени."
А къде сложи повечето мъже, които изобщо не са бройкаджии и девствени?

Точка 3 не я мисли толкова, а по-скоро се замисли да си дадете достатъчно време за ИСТИНСКО опознаване помежду си, преди да пристъпиш към нещо по-така, за да не четем после поредната тема със заглавие "Влюбих се (тоест "хлътнах") от пръв поглед, но той ме употреби! В началото ми сваляше звезди и не беше такъв!".

п.п. Вместо сега да скачаш по мой адрес, чети с осмисляне и бъди благодарна, че имаш възможността да осъзнаеш на ранна възраст:
1. колко е важно да опознаеш мъжа, за да не се хващаш прибързано с такъв, който ще злоупотреби с теб.
2. колко е важно ти самата да помислиш какво можеш да предложиш на мъжа и какво изискваш в замяна. Ако не си готова да правиш за него неща, които обаче очакваш от него, значи изискваш твърде много и се надценяваш.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 94435545ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Тук е пълно с 30-годишни девственици. Всяка седмица някой се жалва. Темата от един такъв е на първа страница. Потърси я и измислеъе начин да се запознаете.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 94435545ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Да й имам проблема на авторката. Тези, които си пишете списъци с изисквания, ще си стоите все сами. Най-важна е тръпката, без нея нищо не става
Един полов акт, с който за половин час се разделял с девствеността си не може да определя същността ти, особено когато отдавна си се формирал като личност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker