Не вземайте тези, които ви обичат за даденост! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не вземайте тези, които ви обичат за даденост!
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1542 пъти
Много бих искала да посветя този пост на всички хора, които са във връзка.

Моля ви, братя и сестри, от дъното на душата си ЦЕНЕТЕ онези, които ви обичат! Ценете онези, които много се стараят за вас, защото когато ви доскучее от тях, може да срещнете хора, които да вгорчат живота ви и да ви накарат много да съжалявате!

Сега чрез интернет, хората имат ИЛЮЗИЯТА, че партньор лесно се намира и секс забежките са под път и над път. Да, лесно е да се завържат запознанства, но защо е вече толкова трудно да се създадат пълноценни и дълготрайни връзки?

Защо мъжете и жените не могат да решат кой е виновен за страданията на другия? И ДВАМАТА СА ВИНОВНИ! ВСИЧКИ ЗАЕДНО СМЕ ВИНОВНИ, не са нито само мъжете, нито само жените! ВСИЧКИ СТРАДАМЕ ЕДНАКВО ЗАЕДНО!

Колкото мъжете са използвани във връзки, точно толкова са използвани и жените! Това е реалността, тези, които обвиняват само единия пол са си затворили очите тотално и вече не виждат нищо освен себе си!

ВСИЧКИ СТРАДАМЕ! В С И Ч К И !

На хората ТОЛКОВА БЪРЗО им омръзва техният партньор, с тези социални медии все нещо не им стига, все се намира някоя по- красива и вълнуваща жена, някой по- мускулест и богат мъж, все нещо на хората не им достига!
Все имат илюзията, че може и по добре и по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре по- добре, и по- добре , и ВСЕ ХОРАТА СА НЕЩАСТНИ!

Моля ви, изключете понятието ПО- ДОБРЕ от умовете си и ОЦЕНЕТЕ онова, което животът ви е дал!

*Защото има хора, които се молят денем и нощем дори някой да ги погледне! Онова, което отхвърляте с лека ръка, милиони в тази секунда се МОЛЯТ ЗА НЕГО!

Всеки път, когато почувствате удоволствие да вземете партньора си за даденост и да го нараните, вие наранявате себе си! Рискувате после да останете завинаги сами! Животът винаги има начин ДА ВИ ОТНЕМЕ онова, което не цените!

Не се стремете към ПРЕВЪЗХОДСТВО И ОТМЪЩЕНИЕ, стремете се към ДОБРИНА! По- лошо е да нараниш някого, отколкото да бъдеш наранен!
Всеки един човек, който ви обича, НЕ Е ПОРЕДНИЯТ ПРОФИЛ В ИНТЕРНЕТ, а е една ИСТИНСКА ДУША!
НОСИ ЖИВОТ, КОЙТО СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ДИАМАНТИ НА ВСЕЛЕНАТА! ВСЕКИ ЛЮБЯЩ ЧОВЕК Е ЕДИН ДАР И ЕДНА ВСЕЛЕНА, КОИТО ПРАВИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ, АКО НАРАНИТЕ И СЪСИПЕТЕ!

Колко тъжно е да виждам хора, които са толкова благословени и обичани, а вземат любовта на другия за скучна даденост и слабост, а един ден съжаляват, че човекът вече ги е забравил!
ВИЕ ГУБИТЕ, когато наранявате тези които ви обичат, А НЕ ТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА ВАШИЯТ НАЙ- ГОЛЯМ ДАР!


НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕДНИ ДРУГИ, УМОЛЯВАМ ВИ, НЯМА ДОСТОЙНСТВО В ТОВА ДА СТЕ НАРАНИЛИ НЯКОГО! НЯМА НИКАКВА ЧЕСТ В ТОВА!

Не съсипвайте хубавите връзки и си създавайте свои! Светът достатъчно страда и без вашата злокобна намеса! Давайте ЛЮБОВ около себе си и благодарете ВСЕКИ ДЕН ЗА ВСИЧКО, което имате!
С появата на интернет, все повече бързи и краткотрайни връзки, и все по- малко щастливи и уверени хора, които остават заедно!


Уловите ли се красивият ви партньор с обичта и желанието си да ви доскучава, ударете си един много силен шамар, та дори да ви боли после глава, по- малко ще ви боли, отколкото да осъзнаете грешките си един ден и да е твърде късно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: ede5d97986
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Така е, толкова си прав/а!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3bb24b9b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Наистина някои мислят, че като крият изневери, хитринки и "прецакай доброто другарче"са "надхитрили" и "изиграли" глупака/глупачката който, ято прави изненади, не забравя годишнини, тръгнал е във връзката с отворена душа и изцяло чисти намерения, но никой не е надхитрил съдбата си и хората обикновено възрастни тръгват или по добрия или лошия път на това какви човеци ще са, средно положение няма. Толкова ли е трудно да не флиртувате, лъжете, изневерявате, дори даже най-вече в семейства, все да не сте "забравих да ти звънна" забравих да те изненадам, всичко забравилия, но не й да изневери, или бъдете добри хора, или си се събирайте да се надцаквате един друг.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4456a593ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да... точно такива които се правят на много състрадателни и изкарват истината наяве по-късно тайно правят така и подтикват нещата така да се случват. И после се смеят колко са жалки някои други.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1b2a4cc7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не мисля, че има кой да те чуе в дългосрочен план.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 45bbf240b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма по- ценно от това да те обичат, но колко го осъзнават това? Накрая вси„ко си проличава, няма перфектни хора, всеки има недостатъци.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3d8389bb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Думите ти трябва да вникнат дълбоко в съзнанието на всеки, който се е запътил към пътеката на "безразличието" и отвръщането от човека, който ги обича. Харесва ми написаното и ми се иска повече хора да го видят и оценят.
Знаеш ли кое е глупавото, обаче? В днешно време всеки много говори, но малко прави.
Случи ми се преди няколко месеца да се разделя с човек, за когото обърнах света си само, за да е щастлив, за да го бъде между нас :) От различни градове сме (казвам, защото може би се оказа фатален фактор) и в даден момент явно просто му омръзнах.
И в замяна на цялата ми любов.... ами изневери ми с пикла на 18, няколко дни преди една от срещите ни и вместо едно "извинявай, просто така го усетих", примерно, получих лошо отношение и обиди, коментари всякакви по свой адрес и поведение тип "не ми дреме, оправяй се". Ами, оправих се, но не беше това правилният начин да се случат нещата, според мен.
И да... в крайна сметка аз излязох виновната и черната за това, че той не знае какво иска и не може да се отдаде на връзката ни. Толкова грозно постъпи след случилото се, че дори и да не го мразя и никога да не съм искала да му навредя по какъвто и да е начин, просто ме отврати от себе си и от месеци не го искам в живота си по какъвто и да е начин.
Смешното е, че на всички разправя колко бил влюбен в мен, колко аз не съм била сериозна, как съм го използвала, как съм го била приела за даденост и т. н.
Всичко, което той ми причини бе изкарано от устата му сякаш е мое действие. :)
От моята уста нищо не излезе. Събрах се, преодолях го и продължих напред.
Та, затова... по-малко приказки и повече действия.
Надявам се написаното да влезе дълбоко и да промени нечия история.
Не е готино да си непукист, а да те е грижа за другия.
Важно е да влезе в промитите мозъци на голяма част от населението.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 71ef2a1c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Тези умоления... много детински подхождаш... Всеки си отговаря сам за себе си. Проблемът знаеш ли какъв е? Че човек се ражда тъпо животно, и в повечето случаи си умира такова. Много трудно да му налееш акъл, за да може това същество поне собственият си интерес да си преследва, до някаква взаимна изгода да стине.

Тези приказки за "даденост" са типични за хора които са спали в часовете по биология. Хората не се приемат за "даденост", омръзват си, кранчето с хормони прекъсва... И това е биологичен факт. Природата ни събира, за да се създаде новото поколение, и след няколко месеца, най-много година-две, хората се гледат като непознати. Това е БИОЛОГИЧНАТА реалност. И аз да ви замоля, четете ги тези учбници...

След хормоните, поне навремето хората са оставали заедно заради децата. Това си е жертва, и затова хората трябва много ясно да се разберат - готови ли си за такава или не. Имат ли връзка на някакво друго ниво (приятелство, сходни виждания за живота) или е било просто хормони. Хората са нещастни, защото са глупави и не се познават. Често се надценяват, и наистина не им пука особено за последствията - особено за останалите. Но ако поне ако ти си достатчно образован, то можеш да направиш правилният избро за себе си, независимо другият как се държи. Примерно аз като мъж, никога няма да се обвържа с българка, защото IQ-то и е изключително ниско, и както един български социолог (днес политик) каза - в сексуален план, българката търси липсващото звено между хомо сапиенс и австралопитека... Добре че повечето са толкова тъпи, че не знаят за какво говори.

Това да се филмираш след някоя забежда, че е бъдещ твой партньор и да очакваш да те подкрепя... Проблемът си е лично твой. И да, типично поведение за българските жени, които си намират някой да им шепне хубави приказки на ухото, докато не си изпълни "мислията" и се врътне... После що ви бил лъгал, що не бил сериозен, що ви изневерявал... Ами щото сте нямали нищо друго помежду си освен много хормони и много (взаимни) лъжи. Привличането не означава любов, но повечето българки вярват в това, защото не познават истинска любов. Не свата с "оценяване" само, това е на интелектуално ниво. Трябва да стигне до емоциите, и дали ще стане или не е до характер. Нещо което повечето ги интересува само пост фактум, ако изобщо.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 45bbf240b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Всеки копнее за обвързване и това да ти омръзне човека така бързо е защото хората не оценяват каквото имат. Да така е.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 30d169fa26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, от мен имаш петичка заради хубавото мнение и поучителната история в него, която се случва твърде често из нашите ширини. Ще си позволя да попитам нещо:
Този мъж много харесван от другите жени ли е? Със силен чар ли те грабна в началото, или със сладки приказки, или с божествено отношение към теб? Кое от трите надделя дотолкова, че да преобърнеш света си за него? Това го правят преди всичко жените, които са хлътнали по външно привлекателен мъж, особено ако е добре обигран в разказването на гръмки приказки, но после доказващ се като слаб на действия.
Само по себе си пълното раздаване за другия е страхотно качество и щом го притежаваш, това говори добри неща за теб. Но раздаването задължително трябва да се случва двупосочно, а не само единият да прави отстъпки за другия при липсваща взаимност.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 45bbf240b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Така е, много съжалявам за онова, което си преживяла номер 6. Била съм в такава ситуация, в която аз също дадох всичко за един мъж и не можех да живея без него, а той ме изоставяше заради видео игри и приятели. Накрая когато си тръгнах, той започна много да съжалява и да ми дава цялото внимание, от което с години имах нужда, но беше твърде късно. Опита всичко, за да си ме върне, но аз вече бях при по- добри хора и с по- добър живот.
Много ми беше трудно да продължа напред, а неговите приятели също обвиняваха мен.
Всичко това е, защото живеем в заблудата, че нещата, които имаме са наша собственост и ние не се налага да правим никакви усилия, за да ги задържим. Аз те уверявам, че един ден този човек, който е постъпил така с теб ще осъзнае какво е направил. Но такива хора по- скоро ги съжалявай, защото те наистина не знаят какво правят!
Бъди жива и здрава, всичко ще бъде наред и ти изпращам любов!

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3d8389bb29
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 10, от 6:

"Но раздаването задължително трябва да се случва двупосочно, а не само единият да прави отстъпки за другия при липсваща взаимност. " - абсолютно си прав. Да кажем, че си научих урока. :)

Колкото до въпроса ти... Ами не, изобщо не е от т. нар. "красавци", дори обратното, нито ми е свалял звезди. Просто имахме общи интереси, хобита. Влезе ми под кожата най-вече чрез дълбоките разговори, които водехме и като цяло, с това колко си приличаме по отношение на разбирания за живота, като философия. Свърза се с ума ми. Стана ми чаровен, започнах да го чувствам близък. Имаше го онова "клик", което просто се случва понякога.
Не бих се учудила всичко просто да му е било част от репертоара, докато ми замае главата, кой знае и с още колко други е водил подобни разговори... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker