Той се държа като гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се държа като гей
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1922 пъти
Много сте злв мъжете. Като ви пуска бързо някоя, много е лесна. Като не ви пуска, много е зле, не е за мене. Ами последно какво точно искате?
Наскоро ходих с гееманец. Страшна любов. Цели три пъти се видяхме. Първия път ме заведе на ресторант, после ме покани у тях, пихме вино и си приказвахме. Целувахме се и честно казано, не може да се целува. Доста вяли целувки, никаква страст. Казах му, че няма да спя при нвго, а в другата спалня и той изтърси: Може да спиш при мен, нищо няма да правим". Доста гейско изказване, предвид че съм много секси.
Втория път излязохме на разходка и после пак у тях. Бях си разляла кафе върху роклята. Съблякой я, за да я изпера. Сложих си негова тениска, цял час обикалях по тениска. По едно време си сложих и краката върху него на дивана и приятелски продължихме да си приказваме. Пак доста гейско.
На третата среща ходихме на разходка и ресторант. После той спря да пише и отговаря без абсолютно никаква причина. Единственото, което мога да кажа е, че е красив умен, но изглежда консервативен и лишен от всякаква страст.
Е, последно какво да правя с тези мъже. И да им пускаш, и да не им пускаш, нищо не се получава. Аз обичам мъжът да е активен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 234d820404
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не знам той гей ли е, ама ти щом на първото виждане на живо оставаш да спиш у тях, пък и се обиждаш, че не иска да те офъка, си доста лесна.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: cd1477643e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   При въпросният явно ще трябва ти да си активна, ако искаш нещо

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e09aba6d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Точно като бившия ми - много зле се целуваше, никаква страст, все едно насила го правеше, никаква химия и активност от негова страна и веднъж не ме награби, нещо да ме плесне по задника, сам да ме поиска - неща, които другите мъже са правели. Не знам дали е гей, но беше супер голям женомразец и комплексар. Просто са такива някои мъже. Ако е и над 30, нормално да е по-пасивен, оня беше на 35. Дай му само да яде и да гледа в екрана. Но не е до години дори, защото и с бившата си е бил същия, а аз съм била с 42-годишен, който постоянно ме желаеше.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 814141d172
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Е, ти си му казала, че не искаш да спиш с него, после той бил гей. Може и да е гей, няма как да знам, ама не е ок да пускаш смесени сигнали и после да се оплакваш, че е гей. Най-вероятно е спрял да пише, защото е намерил някоя друга. Ти като се съгласиш да отидеш при някой мъж, ъова означава, че си ок да спиш с него и когато това не се случи, естествено, че ще е подразнен. Трябвало е да изчакаш с ходенето нагости. Не е ок да гоустваш някой, незряло е, след като сте излизали вече. Но има и такива хора. Подбирай малко. И си поправи грешките. Този може и да е идиот, не казвам, че не е. Но поведението ще отблъсне доста мъже, защото даваш смесени сигнали. Не е от националността със сигурност, не схващам защо трябваше да се уточнява това.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b411a08f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   В интернет разни хора споделят мнение, че германски мъже били импотенти. Колко е истина - нямам идея. Аме е факт, че те са застаряваща нация.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fd1ce7bbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Това че един мъж уважава себе си и човека до него изобщо не го прави гей. За съжаление винаги се почва с такива асоциации, когато някой не отдаде "нужното" на една жена. Аз съм си лягал с много момичета без да правя нищо. И това винаги ги е побърквало. Красиви, желани и да останат на сухо с подмокрени гащички... Някой жени са такива, желаят те докато не проявиш интерес, после се дърпат. Обаче ако им устоиш, това им действа като шамар за егото. И с жена ми така постъпих, тя ме покани в леглото си, а аз си тръгнах. Току що се бяхме запознали и бяхме пили доста. После ме покани втори път, след няколко дни отново пияни, аз пак отказах. Третия път не чаках да ме кани, легнахме заедно и повече не сме се разделяли.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 697decdc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Може човека да го отблъсква нещо в теб. Ти може и да си напомпено самочуствие като Моника Белучи, но да ти е мирешела устата на умряла скомрия. Или да си някоя несаразмерна с шкембе като тираджия. От друг вероятно и вяли целувки нямаше да получиш, а ми щеше чиляка да запали с двеста.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 505bd78321
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз мога да кажа за себе си, случвало ми се е няколко пъти. Излизам с жена, допадаме си и си искам секса. Отблъсква ме, прави се на недостъпна. Няма нищо друго, което така да ме дразни и така да ме отблъсква вътрешно от една жена. Само, че аз съм си страшно чепат характер и правим 2-ра, 3та среща ако потрябва. После идва у нас, качва си краката по мен - няма. Лежим в едно легло, ама само си лежим. И после ми харесва да й гледам питащия объркан поглед. И после не й звъня и това е. Аз получавам всичко веднага и когато поискам. Щом не е по моите правила - тогава няма да го бъде. Никоя жена няма да ми се прави на недостъпна, защото и аз го мога това. Правил съм го 4 пъти този номер. Страхотно удоволствие ми доставя. Може и германеца да е такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b943bc4139
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Де такива жени, питам аз! И аз съм красив и умен и ги качвам на луната с голямата ракета, ама рядко. Що? Щото нямам парииии :) Целувайте се с меките шваби тоГъз ;P

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4ec1f27890
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ми свикнала си с дивите ганьовци. А човека е тактичен и уважителен, освен това може също така тактично да се опитва да се отърве от теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9a72ff7b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Притеснил се е и сега съжалява, че не е предприел нещо или по-скоро го е срам, че не е предприел нещо! Ако няма нещо друго, най-вероятно затова е спрял да ти пише.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8f8d0948b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Провокация, доста тъпа при това, не се хабете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 493b42643f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами добре че си го написала да видят и другите гъски как са чужденците дето са гледали по списания.
Да вие обичате да си слагате краката върху чужденци все пак е важно да си уредиш животчето.
И като не стане после ори някой мигрантски аборигени да ти центрова чатала щото си секси.
От крайност в крайност.
Аз искам.... И аз искам ама нищо не идва даром нали драга... нали вие женичките обичате да го казвате хаха
Е сега ще трябва да се потрудиш и ти ако искаш готин мъж, който да те ебе редовно и да те уважава. Нищо че си секси, както се описваш.
Ще се научите да цените истинските мъже ама ще пострадате първо.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f9cc670891
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Защо като беше по тениска не седна върху него? Сигурно няма много опит, това не го прави непременно гей. Горкото момче! Как го обиждаш само! На мен ми си случи нещо подобно преди години. Харесвах един германец, но той беше син на доведения ми баща и затова не исках да има нищо между нас. Една вечер ме разведе да ми покаже града и останах да спя у тях. Даде ми негова тениска и усетих, че прехвърчаха искри между нас. Но и той не посмя да предприеме нещо. Мисля, че е било за добро, сега родителите ни не са вече заедно и нямаме контакт.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9a27680b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Абе, То си личи дали е страстен и става ли, а как разпознавате кой е тегав характер? Но никога неразпознавате бастуните. Съмнявам се и ти да си много окей в тия неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker