Кой възпитава днес българката... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой възпитава днес българката...
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 3047 пъти
Повечето българки днес не могат да схванат, че когато свестните мъже ги критикуват, те критикуват най-вече начинът им на мислене и поведение които са прихванали от телвизора и модерната ни "култура". Ето пример за тази "култура:

"Секс на първа среща?! Задължително е и тази мацка има брутална история, с която го доказва"

https://www.vbox7.com/article:7096fb099f

Тази статия е промитирана от abv.bg, онези същите които ви учат как трябва задължително всеки да се ваксинира, и кой футболист какво горещо гадже има... Изобщо страшен български портал...

Интересното в статията (публикувана в раздел "Скандално") е каква е точно историята. Може би си мислите, че мъжът не го е вдигнал? Или му е бил малък? Не познахте... Т.н. "мацка" Ийв... естествено всичко (освен българска политика) го копираме отвън, попаднала на мъж който след 10-15 срещи най-накрая стигнал до леглото, и взел да говори "мръсни" приказки как щял да и направи бебе... Тя си падала по мръсни приказки, но не от този род. Да, сериозно... Искам да кажа две прости неща:

1. Шокиращо, но факт - функцията на секса е да прави бебета...

2. Точно подобен вид мъжки манталитет си проличава далеч преди леглото. Жени, вие лично как ги разбирате тези черти на характера: а) общувате с мъжа, б) правите секс, че по-бързо и то ще си покаже... Дето се вика - по-лесно да си отвориш краката, отколкото устата...

Така и не ви стана ясно на повечето, когато ви говорим как "феминизмът" е деформирана ПОЛИТИЧЕСКА система, която работи срещу вас. Това не е нещо ново, същото беше комунизма. Проучете значението на думата комуна, социална политика, работническа класа. Това всичкото пак бяха хубави думички. Пак се борихме с неравенство и онеправдани класи. А отзат бяха хитретци които се правеха на спасители, само да се докопат до власт и използват останалите. Искам да ви кажа нещо - човекът винаги си е бил и си остава все същото животно, днес не е по-различно от вчера. Историята се повтаря... особено от тези които не я учат. Комунизмът използва и захвърли работническата класа която уж щеше да спасява. Феминизмът ще направи същото. Тези отгоре ще направят същото с вас... И си го заслужавате, защото се хванахте на въдицата. Разделяй и владей, още римляните са го казали. Всяко движение което стои привидно зад определена група хора, е реално там да създава разкол. И тези които се ловят като шарани, им липсва човечност. Точно както т.н. "работническа класа" реши че тези които създават работните им места са "лошите", жените решиха че мъжете дето ги хранеха и им осигуряваха подслон хилядолетия наред са лошите. Но и този цирк ще приключи. Просто го казвам на по-съвестните от вас. Защото мизерията иде... Тези от вас, особено с дете, ако нямат мъж на който да разчитат... ще има голяма чистка на биологично ниво. Човешката култура се сменя постоянно, през няколко деситилиетия все ставаме "модерни", но биологията си остава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 21e285790c
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

1.   Смело е да смяташ, че вулгарката има възпитание. Виж само отчаяните кожени чанти в този форум, прочети техните неграмотни изцепки и виж на какво ниво е Ганьовка. На по-високо от останалите балкански отрепки, да, толко. Последното не е висока летва.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 36ae56b794
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

2.   А ти защо си мислиш, че ти е дадена трибуна от която и да е жена да критикуваш? ! Кой си ти? !
Конструктивна критика дамо ако ти я поискат! Като не те питат- траеш, точка по въпроса!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: cd21c3bfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

3.   Хаха, ти вярваш, че повечето българки с дете мъжете им помагат? Къде са тия мъже, захапали цигара и кафенце бродят по цели съботи и недели като ергени, приказват с продавачките от магазините с часове, къде им е времето за семейството? Крият се по хостели с долнопробни курви, а една къща за децата си не могат да осигурят? Техните родители ги карат дялове на тяхно име да си останат при родителите им, случайно тия мъже да не припишат нещо на децата си, не на жените им, тях кучета ги яли, на децата си? Въпросните статии, където цитираш никой не ги чете, животът обърна българката срещу българина - семейни крият, че са семейни, попикават се от страх пред майките си, а са деспоти с жените си. Нека свестните мъже критикуват, свестните мъже са заети да осигуряват децата си, нямат време за критики. Вие мъжете ни обърнахте срещу вас и това не е никаква еманципация или феминизъм, а негодувание защо трябва да носим 15 дини под мишница срещу едно н и щ о!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 598b7e72d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

4.   Горкичкият автор, не отворих линковете и няма да си губя времето с тях, но си личи между редовете колко го е яд, че всяка поискала да е независима и самостоятелна, е успяла и той, милият, понеже няма качества, никоя не му връзва и са си прави. За какво им е гюле на шията, като сами успват да се грижат за себе си дори по-добре, отколкото мъж би. Аз лично съм едва на 22, имам хубава кола, която сама си купих, работя спокойна работа, изкарвам хубави пари, живея в хубаво обзаведено жилище пак благодарение на мен самата. Въпросът е - ти за какъв чеп си ми?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 652beb7a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

8.   Абе ти кой си да възпитаваш хората хахааах?? Всеки българин или българка си има родители и самовъзпитание и всеки решава сам за себе си, лол някакви дърти "възпитатели" ще държат сметка кой как да се държи бегай бате с тристаа! М съм на 18 и темата ти е пълен шит, възпитай 1 во себе си, после глей другите ок?

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3ffa50b34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

9.   Миличък, разбрахме, че гроздето е кисело, но преди да правиш цялостен разбор на българската жена, защо не се погледнеш в огледалото? Защото е много лесно да обясняваш как другите това, как другите онова, но и през ум няма да ти мине самият ти какъв си и защо свестните жени те избягват.
С писане на подобни темички по сайтовете определено няма да си намериш приятелка, ако не друго защото това говори за ниско самочувствие и невъзможност да видиш реално нещата и честно да си признаеш, че и самия ти не си толкова перфектен.
Нали се сещаш, че за да има кифли трябва да има и кой да им се възхищава. Така, че българката това или онова, а българинът... а той е съвършен, така поне му каза мама. :) А след като мама каза така, разбира се, че й вярваме.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0aba06633a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво! Имаш право! Аз съм жена и искам да остана жена! Не на феминизма!!!! Жалко, че са малко будните хора като теб! За съжаление в Западна Европа е още по-зле. Като ти се роди бебе една немска дрогерия, , подарява'' козметика срещу малко твои лични данни. Тогава трябва да избереш между три пола на бебето!!! Момче, момиче или диверс! Това ако не е политика, какво е? Искам децата ми да растат в по-добър свят!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 97f1b7a559
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

12.   Днес българката е възпитавана предимно от интернета, и от майка и, която е първа генарация к&рва, от както дойде така наречената ,,демокрация,, и бяха погазени всички ценности градени десетилетия наред.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 11ede075e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

13.   До коментар 4
" Аз лично съм едва на 22, имам хубава кола, която сама си купих, работя спокойна работа, изкарвам хубави пари, живея в хубаво обзаведено жилище пак благодарение на мен самата. Въпросът е - ти за какъв чеп си ми? "

От това което чета единственото което смяташ за достатъчно в този живот и което те прави щастлива, това са материалните играчки с които си се заобиколила. Типичния представител на съвременното консуматорско общество си ти. Не всичко в този свят е материално, понеже материалното е преходно - нито ще си занесеш в гроба колата, нито апартамента, нито парите. Има някои неща обаче които са вечни и които продължават и извън този материален живот който живеем, отвън черупката в която се намираме. Едно от тези неща е Любовта, от която пък е част - Жертвоготовността за другия. В момента си мислиш, че си щастлиза, заобиколена с всички тези материални преходни боклуци, но всъщност дълбоко в теб, най-вероятно още неосъзната, душата ти плаче, плаче, защото не може да принесе жертва за друг човек от Любов. Това са много високи идеали и усещания, за които ти ставаш все по ампутирана, тъй като живееш в един измислен консуматорски свят, който обаче е като една илюзия за истинското щастие. Жал ми е, че много млади хора са като теб и ти не си единствената. Консуматорско общество, с посредствени идеали и ценности, с тотална липса на усещане за духовното, заобиколено от преходни неща, без осъзнатост за вечността. И всичкото това общество е продукт на последните 50-ина години. Чудесно си свършиха работата онези кукловоди на световния ред, които умишлено натрапиха тези фалшиви идеали върху последните 2-3 поколения....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 64d21826ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

14.   По принцип, автора е прав за всичко. Аз обаче, съм решил да дам още един, последен шанс на българките, като се опитам да се запозная с някоя. В реалния живот, с никоя жена не съм се държал лошо.
За неангажираща връзка, не би трябвало да ги интересува колко пари има мъжът.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d0658807c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

15.   Хахахаха, ще ми дава акъл някой, който не знае да брои до "десИт"!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2bc72281ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

16.   Номер 13, голям анализ от 3 изречения.
С трите си изречения не целя нищо да кажа, освен че не бих взела несериозен, безотгорен, неамбициозен, мързелив и без интереси мъж. Каквито сте 80% от българите.
Точно такива неможковци като теб дрънкат глупости за любов, белким не забележим колко са некадърни. Няма как аз да съм постигнала всичко със здраво бачкане и акъл, а да си взема неамбициозен мъж.
П.С. Имам си приятел
Ж22

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 16ecf115ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Мъж съм и много често чета тук за този прословут феминизъм.
Това истински ме забавлява, но още повече определения, като космополитна и еманципирана жена хахаха.
Парадоксално тези жени, които се хващат на тази кукичка са най-неавтономни от лъскаво-информациониян култ към тази утопия.
Същите тези най-послушно изпълняват всякакви рекламни дейности и предписания от интернет сайтове със съмнително съдържание и силно подвеждаща и лъжливо-манипулирана информация.
Но хайде те са жени простено им е да проявят тази типична женска глупост и овчедушие, но мъже... Мъже които се стараят са се нагаждат несъзнателно или съзнателно само и само да се докопат до някоя заблудена овчица ей това не го разбирам.
Един добър съвет към автора и всички пишещи за тези измислени течения.
Просто спрете да ги споменавате.
Така става, че се предава излишна важност на някакви и смехотворни течения без ясен постамент, на които така или иначе неизбежно ще им отмине модата.
Кой възпитава българската жена!?. Смартфона разбита се с безкрайните снимчици и чатове, плюс целия рекламноинформационен поток. Едва ли вече има човек да не знае отговора на този вупрос! Като това не е валидно само за жените. Не ги ли виждате навсякъде по заведенията - те от бебета не могат да се хранаят без телефончето или таблета на масата пред тях.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 66801dad7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ехее, само за денонощие, че и по-малко вероятно, вотът в тази темичка е нараснал като за световно. Някой пак си е пуснал през впн или програмка някаква да му се сменя колкото си иска айпито, че да насвятка голям вот по звездичките... Каква жалка работа.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 23ade2944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   12, това ви е проблема на мъжете в България, вашите майки ви възпитават, че всички жени освен тях са курви? Интересно. Ако българката е възпитавана от Интернет, това важи в пълна сила и за мъжа у нас, еднакво е зомбирането от нета за всички.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 14b8e038b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   20 Че всички жени са курви, до това заключение е стигнал първо Наполеон миличка. А до преди него е стигнал първия мъж на земята Адам. Но ти тия неща няма как да ги знаеш, защото не си прочела и два реда в живота си.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 23ade2944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   21, как стигна до извода, че два реда не съм чела? Няма смисъл да се подписваш, сайта е анонимен.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 990ffaed8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Кой възпитава българката ли? Същият, които възпитава българина.
Така, че не знам какво е това плюене по единия или другия пол, като реално сме си лика-прилика.
А и щом българката била такава, била онакава, явно българинът си я харесва така. Нали знаеш авторе, няма да има предлагане без търсене. Щом има кифли, значи си имат достатъчно почитатели.
За това проблемът не е в българката или в българина, а в цялото общество, което позволи цяло поколение, даже две, да израстнат с такива цености.
Нали се сещаш, че няма как всички жени да са такива, а всички мъже да са онакива. И изобщо с това генерализиране на нещата, няма как да се получи, защото хората са различни, с различни качества, интереси и цели. И това, че познаваш определен брой жени с качества, които не харесваш, не означава, че всички останали имат същите качества.
По тая логика, аз познавам хора, които бият жените си, ами дай сега да заявя, че българинът е тиранин и насилник. Нали веднага ще ми скочите, че нямам право да говоря така, че не е вярно и т. н.
Е, тогава защо си мислиш, че имаш право да говориш за ВСИЧКИ жени в определена възраст?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 47209447f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Номер 23, грешиш! Всеки човек се самовъзпитава. Ценностната система се изгражда най-вече в годините около 15-тата и нагоре, когато всеки започва да осъзнава, че все повече житейски решения зависят от него, а не от родителите (с изключение на това какво ядене ще има на масата и дали тати/мама ще купят дреха или телефон, например), така че не можеш да се оправдаваш, че жените и мъжете са възпитавани от едни и същи хора!

Всяка жена САМА решава:
1. Дали и на кого ще подражава, какво ще чете и гледа;
2. Какви знания ще попива;
3. В какви ценности да вярва;
4. Дали да изневерява или да е вярна;
5. Дали да лъже или да е винаги откровена;
6. Кой от всичките кандидати да избере и кои да пренебрегне, в зависимост от разбиранията си;
7. На колко на брой мъже ще избере да я изчукват през годините;
8. Какъв стил облекло да носи;
9. Каква музика да слуша;
10. Дали и къде да изтипосва снимките си, колко често ще го прави и с каква основна цел;
11. Дали да развие домакински умения или да се изживява като мързелана;
12. Дали да работи нещо или да е готованка, чакаща друг да заплаща нейните разходи;
13. Дали да си затваря очите за явни грозни поведенчески черти у някой мъж, когото да търпи заради лошия му поглед и разни други неща, които я подмокрят;
14. Дали да набляга да изпъква с ум или с разголване и простоватост;
15. Дали лековерно да бърза да обобщава за всички или ще предпочете да разсъждава трезво.


За кифлите и техните почитатели също грешиш. Ръждата е в чудовищно по-големи количества, отколкото са преобразувателите на ръжда! 99% от кифлите (без лесбийките) са почитателки на 3-5% от мъжете. Жените се кипрят заради себе си, заради ниското си самочувствие, заради надеждата да уловят с тази си стръв някой от желаните от тях рядко срещащи се мъже много над тяхното ниво (които не са непременно стойностни, но поне за разбиранията на кифлите са такива, защото имат много пари, външност или и двете заедно) и с цел да се конкурират една с друга, за да изпъкнат пред останалите като тях.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 58b658ddee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Обществото е прекалено либерално и културно унищожено от глобализъм. Западането вече се усеща сериозно.

"Точно такива неможковци като теб дрънкат глупости за любов, белким не забележим колко са некадърни "

И даже някои се хвърлят от високо и се тровят, само и само да излъжат великата (която и да е) ,че я обичат. Симуланти! Добре е, че повечето момичета не им се връзват, че представяш ли си да създадат семейство с такива? Друго си е да вярваш на разни глупендери и преструвковци. Как можем да повярваме, че жените са интелигентни и разумни с такъв болен подбор. Помисли и си намери мъж, защото аз съм бил с една дето си имаше приятел. Голяма е разликата между приятел и мъж,разлика, която при по-зрелите жени вече е осъзната.
Изборът на повечето е нещо като " от трън та на глог"

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 23ade2944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   24, И като една жена щете стойностна литература, не я издържат, гледа си семейството, ражда дете, не е кифла се намира МЪЖЪТ, който се оказва, че я е смятал за глупачка през цялата им връзка, изневерил на платено и неплатено, настроил дотолкова семейството си против нея, че без да са водили и един разговор с нея те не желаят да комуникират и пр. и пр. Така че, жени, които ви наричат кифли, курви и каквото се сетите още, че сте преспали със света - питайте патило, питайте мен! Не съм изневерявала, четях много, грижих се и за външност, и за това да готвя, да родя, да имам обща култура, мироглед, да съм добра с мъжа и роднините му - безполезно е, момичета! Каквото и да направите, все ще сте лошите, повярвайте и накрая курва ще ви нарекат при всички положения, че и даже и боклук, така че не се хабете, живейте си живота. И аз не гледах да ме издържа мъжа, а даже да съм съпричастна с това, че няма пари, да му купувам дрехи, да му плащам зъболекар и знаете ли какво се оказа? Човекът си е имал пари, само че за платени, не и за детето ни. Така че млади жени, все ще сме криви, радвайте се на младостта си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 00c1173f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Какви са тези глупости? Чистка на биологично ниво? Че те жените, хубаво, че не могат да раждат като кучетата, че щеше да лъсне истината.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker