Флиртува с друга пред мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Флиртува с друга пред мен
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2370 пъти
Проблемът е следния: Мъжът показваше повече от година ясни знаци, че ме харесва, направи какво ли не, за да ми привлече вниманието. Разбира се, аз също го харесвам, но се държах по-резервирано към него - мило, приятелски, но не флиртуващо. Наскоро се появи ново момиче в компанията, което го хареса и започна да му се натиска. Той упорито я избягваше в началото и предпочиташе да е около мен, но от скоро започна и той да поддава на закачките й, да се смее с нея и да се бута в нея. Особено след като приятели намекнаха пред нас двамата, че тя го харесва, а аз отговорих, че той е свободен и няма никаква пречка за това. Не знам дали той си помисли, че го отрязвам и няма как да е с мен, затова иска да се пробва с другата. Дали вече не ме харесва или се е отказал от мен? Или нарочно флиртува с нея пред мен, за да ме дразни и да повдигне самочувствието си, че и него го харесват? Не мога да разбера, твърди, че още ме чувства близка и уж нищо не се е променило, но държанието му говори друго. Вече не идва толкова често при мен, но все още ме следи тайно с поглед. С нея му е забавно, смее се, а когато е с мен се притеснява, бърка думите, нервен е, уж иска да говорим, но бързо се изнервя и се опитва да не остава насаме с мен вече. Казва, че съм само приятел за него, че явно нещо грешно съм го разбрала, но защо толкова време преди това ме ухажваше (е, аз се правех, че не забелязвам и че го приемам само като приятел, той също се опитваше да прикрива чувствата си и Понякога се държеше противоречиво, но е имало и съвсем ясни знаци, че е влюбен в мен)? Възможно ли е за един месец чувствата му към мен да се изпарят или просто иска да ме нарани, защото се чувства отхвърлен? Не мога да разбера!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 69c1dde36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ти си го държала една година на стартова позиция и сега не можеш да разбереш, че човекът не иска повече така?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 34c47caf85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   От цялата история не разбрах едно - ако той те харесва и ти също го харесваш, защо по дяволите толкова време се държиш резервирано към него и измъчваш и двама ви?
Да, вероятно иска да те дразни и да те предизвика да си разкриеш чувствата, защото до момента е получавал смесени сигнали от теб и му е писнало да се чуди и да те чака.
От теб зависи как ще постъпиш оттук нататък, ще продължиш ли да се криеш и тайно да негодуваш, че той флиртува с друга, или ще му признаеш, че го харесваш. Побързай, може пък да се вземат наистина, докато ти се наканиш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c4d500fbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Човекът не може да те чака вечно... Ако го искаш - грабвай го, докато не е късно. Ако не - както си казала, той свободен и няма пречки да бъде с други жени. Или те провокира, или е продължил напред, а може и двете. При това абсолютно нормално. Повече от 1 година - това е абсурдно!
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d4f22d4b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторката:
Имаше сериозни пречки, заради които нямаше как да му бъда повече от приятел, но те са на път да се разрешат съвсем скоро и той го знае. И въпреки това, той се закача сега с другото момиче (а и тя е хубавка). Той също никога не ми е казал в прав текст, че ме харесва, само с действия и поведение (макар и противоречиво понякога). Дали го е било страх от отхвърляне, или просто няма толкова сериозни чувства към мен?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ffc509d061
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Любимото ми поведение на жените. 1 година ти се прави на недостъпна, една дума не казва за това какво мисли и накрая ти държи сметка, че се закачал с друга. Много ясно, че ще избере другата. Продължавай да си решаваш пречките.
Такива като тебе с лопата да ги ринеш. Вечно има пречки, вечно не е сигурна, не показва нищо. Аман от жени, които седят като ттофей и една дума не ти казват, за да покажат интерес.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6fb647d30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Дали го е било страх от отхвърляне, или просто няма толкова сериозни чувства към мен?"

Отговорът на този въпрос можеш да получиш само от него. Да, за това се изисква известна доза смелост, защото винаги има риск да бъдеш отхвърлена, дори и да те харесва, но както казват германците "По-добре край със страх, отколкото страх без край" (Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende). Не мога да ти казвам какво да направиш, защото не съм на твое място. Ако бях, щях да действам към него. Особено след като и аз на няколко пъти съм се вайкала като тебе, чакала съм другата страна и съм пропуснала възможности... От това, което споделяш, според мен има чувства към теб и пак според мен се страхува от отхвърляне, защото досега не си му дала ясни знаци, че го искаш. Не е редно страхът да спира хората да бъдат щастливи. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8a7f5337ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Проблемът е, че ти не знаеш какво искаш. Сама му казваш, че е свободен да прави каквото си поиска, а после ох и олеле... Непреодолимата пречка да бъдете заедно да не би да е, че ти все още си имаш друг приятел?
Човекът си търси приятелка. Показвал ти е, че те харесва, но не може да те чака вечно. Не може и да е сигурен, че между вас наистина ще се получи.
Защо да продължава да гони дивото, като питомното му е в кърпа вързано.
Не мисля, че флиртува с нея, за да те дразни. Появила се е добра алтернатива за връзка, а с теб е правил прекалено дълги опити без резултат. Или най-после решаваш, че ще започнеш връзка с него или трябва да се примириш, че скоро твоят ухажор ще си има приятелка и няма повече да се върти около теб.

Жена Водолей

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5101e92764
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Че защо да не флиртува? Ти каква си му? Не си му съпруга, нито годеница, любовница, не ти е обещавал нищо. Харесвал те, ти си се правила на интересна, приятелства, глупости... Мислила си, че ще го държиш на резервната скамейка, докогато ти решиш и ти е в кърпа вързан, ама човекът си е намерил друга. Няма нищо сложно за разбиране.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 568c7dfebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И аз да бях на негово място щях да избера другата.

От една страна има момиче което ясно му показва че го харесва и прави усилия да го спечели, от друга страна има теб, която не си му дала никакви сигнали дори. На всичкото отгоре си му казала че е свободен, т. е. един вид си му дала сигнал че интереса му към теб е нежелан. Човека просто продължава напред, вместо да си губи времето повече. И то не за да те дразни или наранява - личи от това че първоначално е избягвал другото момиче.

Направи услуга и на двама ви и спри да се чудиш. Остави го да продължи напред и приеми че отношенията ви неизбежно ще се променят, това не е непременно лошо, освен ако не държиш на всяка цена да се събереш с него. В този случай според мен не само си изпуснала влака, но и по принцип нямаше да ви се получат нещата. Щом 1 година не можете ясно да комуникирате кой, какво, пречки, алибали. Връзка без добра комуникация няма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ed8b9fc8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно е флиртувал с нея, за да ме дразни /провокира. Напоследък не се бяхме виждали (нарочно му оставих пространство, за да може да си флиртува с другото момиче), но като се видяхме, ми каза, че съм му липсвала. Разпитва ме какво се случва с мен, какво мисля да правя. Личи си и по поведението му, че наистина се е разтъжил за мен. Последният път, като се видяхме, не сваляше очите си от мен и само се навърташе около мен. Другите продължават да намекват, че ме харесва, но защо той не прави нищо по-решително, като покана за разходка поне? Да, наистина пречката между нас още не е отстранена съвсем, но скоро и това ще стане. Но се чудя дали той изобщо има сериозни намерения към мен, или просто си пробва късмета с всяка жена, която се държи мило с него.? !? !
Той е по-малък от мен, възможно ли е това да го спира по някакъв начин да ми признае, че има някакви чувства? Или просто няма такива?

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 568c7dfebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке няма ли да я прекъснеш тая агония най-накрая. То че няма да ви се получи в крайна сметка понеже и двамата сте лигльовци е ясно. Но нищо не ти пречи да пробваш. Кажи му че имаш симпатии, но ти трябва време за твоите алибали, които на всичкото отгоре му нямаш достатъчно доверие за да споделиш. Каква връзка ще градиш тогава?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5101e92764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Този наистина е някакъв льольо, щом една година се върти като муха около някаква жена, която го разиграва и се прави на умряла лисица. Игрички на дребно за пубертети е вашата работа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0fd61f214b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нормален хетеро мъж. Пази го!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker