Помощ за изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ за изневяра
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1553 пъти
Историята разказваме с моя приятел. Помогнахме на съседско момиче и прекарвахме преди. Тя е на 19 вече, но се случи когато беше на 18. Тя идваше на гости на кафе да споделя женски работи и да я прикриваме с моят приятел от майка й като се вижда с гаджета, споделяхме и давах съвети . Всичко открито беше на таз тема дори и мъжът ми понякога е чувал някой работи, говорехме много открито и свободно. Майка и тогава и сега си имаше любовник тя казваше споделяше и нямаше как и аз да не кажа че зная за това, тя не го прие зле но не и добре.но случката след кату ги засякла и видяла по време на акт в тях те и не разбрали , импулсивно ядосана излязла пила с приятелки но накрая колега на майка и я прибрал, защото тя била много пияна . Всичко без проблеми, тя обаче сподели от малките спомени ,че го е свалила тогава, срамуваш се много но каза че е влюбена и го иска а.много говорене от моя страна в последствие и от приятеля ми, но без резултат тя влюбена детински ядосана на майка си и неопитна искаше да преспи с колегата на майка и който управител но и доста по възрастен.след срещи с него нямаше вече как да я разубедим или попречим единствено можехме да я прикрием . Срещаха се тайно в апартамента ни , тя на кафе при мен оправданието. Но това беше по добрия вариант защото и иначе щяха но без съвети и подкрепа щяха глупост да извършат. Той омъжен по възрастен с дете и срамлив ,но се случи тя искаше той също .съвети от мен тя получи и приехме че ще го направи с него но неочакваното беше когато тя войска да присъствам на първия и път, нямаше как моят да не ревнува не приемаше и за това И той да присъства да не ревнува. Нейният възрастен любовник беше притеснен но моят приятел него го окоражаваше. Когато се случи дори видях майка и и казах че пием кафе в нас . А дъщеря и го правеше не кафе а ... Аз давах съвети приятелят ми излезна за малко отначало защото тя се притесняваше и тои да се съблека но после като дойде той даваше съвети на него и малко на нея, забелязах че на няколко пъти докато я гледа го вдигаше и ми беше ревностно. Всичко беше добре все пак съвети а и той по възрастен и опитен. Отвори я чука я малко сълзи. После започнаха по няколко пъти в седмицата във вкъщи да я преоткриваме с моят мъж. Случваха се малко проблеми от моя страна по някога ревнуват защото виждах че той го вдига и ходи при тях да слуша говори гледа и виждах че я Иска и малко ревнувах, но в границите на нормалното. Все пак тя млада тясна и всичко притежаваше аз единствено бях по добра заради опит и голямото ми дупе. Имаше караница веднъж. Но така си остана и са заедно веч.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 142e7d2649
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво подяволите прочетох току що ?

С всичката си "подкрепа" сте изиграли лоша шега на това момиче. Понякога трябва да се поставят ясни граници. Сега тя хем с дъртия, с който се е събрала за да си го върне на майка си, хем ти ревнуваш твоя приятел е почнал да върти опашката.

За него конкретно бих казал че ако единствения признак е че получава ерекция - не го мисли. Но ако проявява прекален интерес или си намира поводи да е около момичето - работата е ясна. Ако е започнал да кръшка мислено, то връзката ви така или иначе не е от най-стабилните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker