Към всички любовници и изневеряващи съпруги/съпрузи: от една дъщеря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към всички любовници и изневеряващи съпруги/съпрузи: от една дъщеря
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2272 пъти
Искам да се обърна към всички, които изневеряват на половинките си и са в семейни отношения, както и тези които са "любовници" и не им пука че разбиват семейства. Рано или късно всичко се разбира. Майка ми е изневерявала в продължение на 7 години на баща ми с някакъв дето даже не мога да го нарека мъж. Защо не мога? Та той дори не гледа своите деца. Вдовец е и има дете от него брак, като сега има бебе от някаква жена и тя като е разбрала за него и майка ми си е взела детето и си е отишла! Сигурно, ако приюти майка ми и види каква е отрова ще и хвърли веднага на улицата. Сега осъзнавам майка ми колко е неблагодарна, защото баща ми и е дал дом, а сега като се разведе с нея дори не знам тя къде ще отиде. Заслужава го и сама си е виновна, но се страхувам за нея. Аз я бях хванала точно преди 7 години, обаче си мислех че е спряла от тогава и направих грешката да не кажа на баща си, а бях достатъчно голяма! Сега съм на 22 и дори не знам какво ще стане с майка ми, нито има дом, нито има къде да отиде, нито заслужава да я взема в моята квартира, след всичко което е направила на баща ми и как винаги го обвиняваше за всичко. И какво мили драги читатели, които изневеряват, заслужава ли си децата да ви гледат отгоре и да се срамуват от вашите действия? Да нямат повече уважение? Защото един ден, рано или късно ВСИЧКО се разбира! Да, в края на деня това са отношения между тях, но ние които сме техните деца сме част от това семейство и ние СЪЩО сме с разбити сърца!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 64aef35678
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Като е така, я остави да си носи последствията. Не й помагай с нищо и не я мисли къде ще живее. Да в мислила преди да изневерява.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9dbb585048
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

2.   Я се спри малко, развадаща правосъдие и най-праведната.
Спри се, защото:
1. Носиш отговорност само за ТВОЯ живот.
2. Не знаеш какво се е случвало между майка ти и баща ти и защо е решила да изневери.
3. На 22 трабва да се концентрираш само върху себе си и ТВОЯ живот.
4. Само Господ може да съди.
5. Никой не е праведен, не съди, защото утре така може да се завърти живота ти, че ти да си в ролята на майка си.
6. Уважавай родителите си, не ги поучавай и не си позволявай да ги съдиш, за неща, които пряко не те касаят.
7. Не прокобвай родната си вайка с думите, Заслужава си го.
Не надвишавай правата си и не се прави на Господ - Бог.

Във вселенските и родови закони има йерархия на семейството и рода, и ти в момента я нарушаваш. Прекрачваш границата, избиваш комплекси, съдиш и се самоотравяш с неща, които не са твоя работа. Осъзнай, че живота е лична отговорност, спри да оправяш света и да въвеждаш справедливост. Да, трудно е да го разбереш, но това е така, ако почетеш и се образоваш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 64aef35678
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   2, хайде да не защитаваме изневеряващите. Като й е било толкова зле с бащата, да се е развела. Срамота детето ти да ти хваща изневерите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d82eb03c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   3 Всеки носи оттоворност за живота си и може да прави каквото реши с него, а пълнолетна 22 годишна няма право да "превъзпитава" и съди майка си. В живота се случват какви ли не неща, но в нашето съзнание всичко е праволинейно. Колко семейства са в перфектни отношения и всички са праведни. Един изневерава, друг играе комар, трети изглежда отличен съпруг/а а всъщност това не е така,
Имам потресаващи примери около себе си. В България всеки съди другия, раздава морал, хули и се прави от проведен по проведен, което не е редно, а още по нередно е детето ти, да те командва какво да правиш, как да живееш и да се меси в отношенията между родителите си, също както се месят всички на всеки, за всичко. Само, че в България това трудно се осъзнава. Ти трябва да правиш това и това, защото аз така съм съм решил/а. Личната граница, както от страна на родителите към деца, внуци, така и обратно деца към родители се прекрачва брутално. Когато нещо не върви раздели се и тръгни по чист, нов път търси нов партньор, но пак под "натиска" на общество, порядки, децата семействата не променят нищо и си стоят в същата ситуация, затова хората са толкова озлобени, нещастни, токсични.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 28e4c92c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Проблем е не изневярата като такава,а издънката.Като не умеете да се криете просто не го правете.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 105bd41770
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мило момиче,съчувствам ти за това,което си преживяла.Знай едно-такива хора,които изневеряват са завършени егоисти-те не мислят за никого,освен за себе си,не им пука кого ще наранят-дори това да са най-близките им хора.Сгрешила си,че не си казала на баща си още като си научила-той е имал право да разбере с каква жена живее.Не слушай глупостите на №2-който не може да живее с човека,който сам си е избрал просто се разделя с него и продължава напред-това е честното и достойно поведение.Не да се криеш като плъх и да изневеряваш.Повече от сигурна съм,че тоя №2 защитава собствената си кауза и кръшка,като най безсрамно заявява,че не си Бог,да съдиш.Явно не е чувал за 10-те Божи заповеди,една от най-важните е НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5d9e18abf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Вижте това видео за отношенията с родителите, трудно е да осъзнаем много неща.
https://youtu.be/7GpVEk_NmQc

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 294b7f1f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Виж, мила, на 22 си, не си на 10, че да си толкова крайна в изказването си. На тази възраст, трябва вече да знаеш, че освен черно и бяло има и много сиво. Няма как майка ти да е най-лошата, а баща ти, горкичкият, да е напълно невинен. За да се стигне до там майка ти да си има дългогодишен любовник, от написаното излиза, че с години е била с един и същ мъж, явно и баща ти има вина в цяла история. Дори ти не си съвсем наясно какво точно се случва между родителите ти, но никоя жена не си намира любовник без причина. Кажи ми коя обичана и щастлива жена ще го направи?
Така, че остави родителите си да се оправят и не се меси. 3 човека са намесени в тази история, майка ти, баща ти и любоникът, няма нужда и ти да се месиш, нито пък да четеш морал на майка си. Тя си е взела съответните решения, тя ще си носи отговорност за тях.
Ти може да се концентрираш върху своя живот.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5a3698486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абсолютно, децата винаги са потърпевши, както и аз съм един от тях. Нашите се разведоха когато бях на 3, а сега съм на 21. Бяха големи скандали за издръжка и така нататък. Дори и да нямаше такива, през годините изпитвах нужда от баща, но го нямаше. В момента последното ми желание е да градя връзка или да създавам семейство, изобщо не искам да попадам в тези драми, а още по-малко да имам дете, което да мине през същото. Когато имаш семейство, имаш отговорности, а да разрушиш всичко за едно удоволствие е крайно егоистично. Но това е природата на човека, за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 11c518f06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо се омъжи, после - съди. Не всички имат железен контрол, за да издържат 10 години с 2-3 пъти секс годишно и дори тогава не свършваш. Животът си минава и човек осъзнава, че от цялата тази сляпа лоялност страда единствено той самият, а изневеряващите си живеят живота, хем вълкът сит, хем агнето в кошарата.
Вместо да съдиш майка си, иди и разбери какво я е подтикнало към това.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 674758eaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Майка ти да се благодари, че е останала жива след като баща ти е разбрал, че се е ебала с друг мъж, защото има мъже, които не могат да превъзмогнат тия неща и предпочитат затвора. Относно това къде майка ти ще живее, да не ти дреме! Да е мислила с главата си, а не с путката.

Гаро

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 05aa187ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А какво ще кажеш за случай, в който жената дава дом, ражда здраво дете, а мъжът й все "няма пари", но на хоризонта изплува платена жена, с 5 години по-възрастна от жената до мъжа, който е с 10 години по-възрастни от жена си. Изневерява по цели дни съботни-неделни го няма, с жената и бебето на една нормална почивка не са били, жената е мразена от семейството на мъжа си (явно щото не ходи по жиголота) и лъже най-нагло след разкрита изневяра, че това било грешка (по погрешка писала проститутката), но много смешно, че той веднага си сменя телефонния номер. Мъже, докато гледате чуждите жени, някой е влюбен във вашата! Само това ще кажа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 45e11fd5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Само да не вземе да и прости баща ти, че това ще му е най-голямата грешка

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 45e11fd5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Само да не вземе да и прости баща ти, че това ще му е най-голямата грешка.
До номер2: А ти коя си, че да съдиш момичето? Всяко дете би се чувствало
така, ако разбере, , че единия родител изневерява. Нормално е да застане на страната на баща си. Не е нормално 7 години да мамиш човека до себе си и да живееш в един лъжовен и двуличен свят.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3eed0ad533
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Никой няма право да съди авторката. Тя има право на мнение и да заеме страна. Не е нужно курвите да обвиняват бащата на авторката за изневярата на майка и. Ако животът с баща и е бил толкова лош, да се е развела с него, а не да върлува 7 години с любовник.
Пиши го, защото съм в същото положение, като авторката. Майка ми в момента е на 55 г., няма дом, няма работа и е изгонена от любовника си, който я замени за друга, доста по-млада. Дойде да живее при мен, а аз имам бебе на седем месеца и съпруг, който се налага да се грижи и за нея. Тя се разведе преди 10 години с баща ми, заради любовника си, който вече и би шута. През тези години татко ни отгледа, мен и брат ми. При развода татко и взе заем и и изплати няколко хиляди евро, половината дял от апартамента, как е връщал парите той си знае. Брат ми отдавна живее в чужбина и в въобще не поддържа връзка с нея. Не ми се пише повече.
И да ви кажа, че ако съпругът ми не беше толкова добър човек, за да прояви разбиране, трябваше да стои на улицата. И нашите нерви не са от мъжете.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b77aa0fcf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Напълно подкрепям думите ти.
Аз израстнах в разбито семейство заради такива неща

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 294b7f1f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Никой не твърди, че авторката няма право на мнение или да вземе страна, само я съветваме да помисли разумно вместо да се оставя на емоциите, защото животът е шарен и не винаги нещата са такива, каквито си ги представяме първоначално.
Пример: Колежка изневеряваше на мъжа си. На пръв поглед тя е лошата, той добрия.
На втори: Тоя е пребиваше редовно, но отказваше да се разведе с нея и тя си хвана любовник не заради секса, а за да има поне малко любов и разбиране, а и не на последно място да има кой да я защити.
Накрая, не знам подробности, все пак успя да се разведе, събра се с любовника си, омъжи се за него, роди му дете и сега е съпруга и майка за пример. Обича си семейство, грижи се за тях и е щастлива.
Та кой казвате е лошия в случая?
Не казвам, че при родителите на авторката е така, само я съветвам да не е толкова крайна в изказванията по адрес на майка си, защото не знае, коя е причината нещата да стигнат до там.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cbcd25aa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   На мен пък баща ми е изневерил на майка ми и е искал развод, защото много е "обичал" другата. А пък те са се разделили след 3 години. Аз казвам, че заради него са се развели, но не му се сърдя. И любовницата не е виновна. Та тя не го е изнасилила. Могъл е да си стои вкъщи и да не ходи по жени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker