Ходя с мъж 34 години по-голям... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ходя с мъж 34 години по-голям...
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 3649 пъти
Темата не е провокация изобщо, нито съм златотърсачка и НЕ съм с него за пари. Това е ерудиран мъж, преподавател в университет, няма да издавам повече, джентълмен и красавец. Никога по-рано не съм харесвала по-големи мъже, но той много ме привлече. И тук идва дилемата. Аз съм 99-ти набор, той - 65-ти.
Не е женен, а разведен с 2 деца. И свободен. Много е красив, поддържан, не застаряващ чичак, така че да не ме нападнете. Обаче заради огромната разлика нито можем да се покажем пред нашите, нито да излизаме свободно без да го мислят за мой баща/спонсор или нещо подобно. Той иначе е сериозен към мен, аз съм притеснена да се покажем открито. А той дори не се тревожи, че и на работата ще му се окаже зле. Не съм от неговия университет да подчертая и аз първа го свалях, не ме е притискал той. Даже ме отблъскваше, но в последствие се поддаде. Познаваме се от друго място. Такава любов не съм изпитвала досега, беше ми втори и няма база за сравнение с първия, който беше година по-малък, мой бивш приятел. Обаче нашите ще писнат ако разберат? Той е набор на мама и по-голям от баща ми 2 години. Големият му син е по-голям от мен с цели 6! Не знам какво да правя. И не, нямам daddy issues или там каквото, с моя баща се разбираме идеално, но ако разбере, че ходя с по-голям ще избухне. За сега се крием пред хората все едно сме само приятели, гостуваме си и така. Той иска и да заживеем заедно и да прекара живота си с мен. А аз деца и без това не искам, тоест не са ми приоритет, той вече си има. Затова защо да не прекараме и бъдещето си заедно? Това е, че разликата наистина е въз голяма, например аз като съм на 40, той ще е доста възрастен и обичта си е обич, но как ще преодолея твърде ранната му загуба, да чукнем на дърво? Няма как да не мисля тези работи. За любовта, стига да е законно, няма граници, но дали обществото не е право? И родителите ще ми обърнат гръб. Те биха предпочели всичко, но не и толкова голям мъж. Какво да правя? Трябва ли изобщо да разбират един ден?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 735c31da3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Пичове, не преследвайте момичетата в даскалото и университета. Както виждате или се чукат с чичковци или въртят по 20 човека едновременно.
Не си заслужава, никакви влюбвания и връзки. Те се чукат с кой ли не, като станат на 30 вече искат някой, който да ги издържа и да гледат децата и. И авторката, набор 99 си мисли, пе цял живот шв е с него. Тоя нейния е на 56 години и след още 40 ще е пенсионер, а тя ше е в разцвета на младостта си.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 378a09d5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Daddy issues имаш. Няма да хванеш сина ,ами чичото. Той скоро няма да го вдига вече , ти си седнала да мислиш фантастики.
Естествено, че ще иска да живее с тебе. 21-22 годишна , свежа, явно и без много сексуален опит. Кой мъж на 50-60 ще те върне?
Страшен егоист да зароби младо момиче със себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0facd6e717
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Да, разликата във възрастта ви е драстична, но не е нещо нечувано и невиждано. Между Джо Лин и третата му съпруга е горе-долу същата разлика. Той е бил близо на 60, а тя в средата на 20-те си години, когато са се залюбили. Женени са щастливо от 10 години. Той казва, че са сродни души, че я е виждал в сънищата си много години преди да я срещне, даже смята, че е написал Street of dreams именно за нея, когато нейната душа се е свързала с неговата. Така че, ако се обичате, обичайте се. Животът е твърде кратък и щастието в този свят е твърде малко, за да бъдат пропилявани в съмнения и робуване на мнението на хората.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b95359d520
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Авторката: Ясно поясних, че по-рано не съм си падала по големи и нямам daddy issues, това е специфичен проблем, а аз баща не си търся, просто ВЪПРЕКИ възрастта се влюбих. И не се чукаме само, а сме сериозни отношения. Просто не плаши разликата и как нашите ще го приемат. Вие как бихте реагирали, ако дъщеря ви се обвърже с доста по-голям?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1f24a76f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Определено имаш daddy issues. Та ти ходиш с почти пенсионер, а си само на 20 години! Като човек, гледал болни старци, мога да ти кажа, че изобщо няма да си щастлива от избора си, когато ти се наложи да сменяш памперси на 30-40 години вместо например да пътуваш. Относно децата, много си млада на 20 години да прецениш дали искаш или не, но с дядката няма да ти се получат, ако поискаш след време. Не можеш да споделиш с родителите си, защото знаеш, че не е нормално и не е редно. Те рано или късно ще разберат колкото и да се криете и ти гарантирам, че ще бъдат много разочаровани от теб.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1ed8680f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Когато си на 40 той ще е старец над 70 години, един секс няма да направите даже като хората, няма да го вдига, ще бъде сбръчкан, побелял, мърморещ дядка, да не мислиш, че те развежда по заведения, вместо да дреме пред телевизора? Страхотна перспектива!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 763be16b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Направо спрях да чета след половината прочетено.. Та това да 35 години мила, след половин година ще ти умре в леглото щото му е гръмнало сърцето.. Бягай надалеч

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e09cda2297
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сигурно ти е липсвала бащина обич в детството и сега търсиш компансация, дори и да не го осъзнаваш и признаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 07ecda05cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Авторке, не ги слушай тия. Повечето от тях най вероятно са чекиджии. Като улегнат и станат на неговата възраст ще им дойде акъла в главата как да се държат с жените. Дано тогава на тях самите да им става. Че то с това хронично порно придобиха масово еректилна дисфункция даже на по 25-30. Най много врещят онези за които гроздето е кисело.

Няма правила в живота. Щял да умре по рано? ... казват хората и въпреки това си вземат куче, което теоритично ще умре много преди тях..
Не си искала деца? По късно ще ти се прииска и тогава ако човека който те обича ти ги направи ще е много по добрия вариант отколкото да си разведена - самотна майка, с копеленца от някой нехранимайко.. Което също е масово днес..

Щял да остарее и погрознее? ... го казват хората, които никога не са опознавали душата на човек. Двойките седят по кафетата и всеки си е забил в телефона. Запознават се във фейса, никога не са се срещали, но се наричат " гаджета"
Пълен абсурд е да слушаш хората, особено тия на които нищо не им е наред. А точно тези които живеят по правилата са тия на които всичко им куца. Живеят чужди или имагинерни животи.... страх ги е да излязат от комфортната си зона, даже до магазина.

Ако чувстваш, че това което имаш с този човек е истинско, другото няма значение. Живей сега, той живота е за това.

М41

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 378a09d5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4, авторке , какво точно значат сериозни отношения в твоя случай?
Добре, да приемем, че изглежда добре за възрастта си.Има много известни актъори, певци над 50, които изглеждат добре. Дори и този да е от тези, пак няма как тялото му вътрешно да не е остаряло. Няма как да не му се появят проблеми в секса. Няма как да не иска да си стои повече вкъщи.
Та какви точно са тези сериозни отношения? Познаваш ли децата му? Ама да те запознае като жената, която харесва? А не като някаква случайна позната? Познаваш ли роднините му? Поканена ли си на рождени дни, празници или просто гостита? Ама като неговата приятелка? Ходите ли на някакви места само двамата- по почивки , екскурзии, походи? Познаваш ли приятелите му? Събирате ли се с компанията му?
Или само те вика у тях, да се позабавляте, някакво хапване вкъщи или навън и това е? Някое подаръче и така. Все едно си му мръсната тайна, а той е като шугър деди. Много е лесно да залъжеш младо момиче без опит във връзките и секса. Много е лесно да приказваш как ще се грижиш за нея ,колко си сериозен и други такива работи.
Не се притеснява за работата си , защото не си от неговия ВУЗ. Иначе клюките се разчуват и като нищо щеше да е без работа. Не че това ще е нещо нечувано, но все пак.
Сега дрънкаш, че не искаш деца, но си нямаш и на представа как би се обрекла. Той си е отгледал децата, а ти ще си бездетна цял живот. Няма да имаш деца, внуци и правнуци. Той ще се радва на внуци, правнуци, ти ще кукуваш. Идея си нямаш колко ще ти тежи това , тази самота. Но така може да мисли само момиче на 20 години.
Жена съм, още нямам деца, но ако моята бъдеща дъщеря ми доведе един 50-55 годишен зет , а тя е на 20-21- ще си помисля, че съм провал като родител. Бих я ошамарила, колкото и да е голяма. Не бих се стърпяла да нападна и чичото, нищо че е мъж. Бащата би го пребил на място и хич няма да го остави да каже нещо. Не очаквай твоите родители да реагират по друг начин. Не очаквай , че ще искат такова нещо за теб като живот- в тайна, да си бездетна и да нямаш нормални неща.
Сега живееш в някакви романтични илюзии и все едно сте Ромео и Жулиета. Като срещнеш нормално, младо момче ще се чудиш къде ти е бил акъла. Не си похабявай младостта заради глупости. Не си влошавай отношенията с родители, приятели заради глупости. А пък и този хубавец ще те ревнува като луд и не се знае накъде ще го избие. Обричаш се на страшни мъки. Бягай докато е време.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 966684170f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Авторката: Ама колко пъти да повтарям, че нямам Daddy Issues и не ми е липсвала бащина любов. Ама всички се правите на психолози и анализатори. Просто не съдя по възраст и не съм повърхностна. Пари си имам, работя с няколко чужди езика, уча още, нашите са заможни. Просто в негово лице срещнах истински мъж - внимава с мен, галантен, не е простак, той ми готви и елементарни домакински грижи извършва. Плюс това самият той никога не би позволил да му сменям памперсите, би наел човек, а аз самата не бих се възпротивила. Това е, когато обичаш някого. Каква е гаранцията, че младият ви партньор няма да се инвалидизира да чукнем на дърво? Детето не е приоритет, ако е писано - ще имаме. Все повече и повече май почвам да го искам. А и още нещо, не живее с мама. Затова и аз няма да се влияя. Ако искат да приемат. А сексът няма база за сравнение с първия. Прави любов и е виртуоз, не някакво вманиачено в порното животно. Затова се влюбих. Ако тръгна да описвам, роман ще напиша. Тренира, чете, изобщо не прилича на 55, а по-скоро на 35-годишен. Много мои набори вече оплешивяват и пускат шкембе, а той е с идеална тъмна коса, катинарче, вежди. Бълва свежест и живот.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0b840c84d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле......!Не знам кой от двама ви е за бой повече,ти или чичо ти(чичото е по-виновен за мен).Това е ненормално за мен.Напоследък го наблюдавам като тенденция-двама познати 69ти набор се разведоха и сега са с пикли като теб 22-23 годишни,че и деца имат вече.Хубава млада колежка на 23 вече живее с пергиш на 55 или 60:-).Общото в случайте-познатите се жалят,че въпреки децата си хващали жените да ги чукат някави си техни връстници да кажем,колежката я пердаши един млад семеен колега-и така трябва!!!Чичовци с чичовци....ще унищожават младостта на още неориентирани с детски акъл.Ако е с някакъв комерсиален пъклен замисъл който да се реализира за не повече от 5г. и да разори чичката съм за(въпреки ,че съм мъж).Не съм моралист ни най-малко,напротив-обичам да си угаждам,но помисли като утре поумнееш авторке,заискаш деца а младостта ти е съсипана или имаш дете от дядото как ще се чувства то?Това са псевдовръзки-замисли се добре над това.
М37 семеен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3ec774dcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Любовта няма възраст. Ицках Финци има малко дете, а е над 80. Така, че слушай си сърцето.

Чичак малко под 70 години.
За коментарите - не харесвам жени под 50 г. Като доживеете моята възраст ще ме разберете.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ecb8835459
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Скоро хората ще могат да живеят спокойно по 120-150 години, стига да искат.
Та такива разлики няма да имат никакво значение!
Не ги слушай идиотите отгоре - прочети за достиженията на проф. Шиня Яманака, за тези на д-р Дейвид Синклеър и ще ти стане ясно колко са назад в мисленето си чалгопитеците като номер 6...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f29dc230f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Е го и номер 9 дава абсолютно тъпите си съвети авторката да не слуша хора, които ясно и логично й казват да не се занимава със хора, смърдящи на пръст! Нищо чудно, сигурно и ти, номер 9 лъжеш 17-18 годишните пикли със 50-100 лв. от джоба демек си някой си паралия и им купуваш дрехи от 30-40 лв, после ги ебеш и бягаш. Авторке, тоя спаружец мое да ти е дядо, а ти му даваш п*тка. Утре други ден като видиш някой по-млад и заебеш тоя, ще вземе да получи удар щото си го заебала. Седни си на гъза и го махни тоя старчок.

Гаро

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4cd57857a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Да се смея ли, да плача ли? ще ти кажа че съм близо до твоите години.
И не си само ти, в това положение имам приятелка такава. Защо ти е толкова възрастен, нима не можа да си намериш някой близък до възрастта си? Някой 5-6 години по-голям? 34 години по-голям? Това си е чиста педофилия. Ако беше свестен той никога няма да те приеме, никога. И също така имай предвид, че не можеш да го криеш винаги, хайде година да успееш, но после ще ви стане много трудно. Спи с него няколко пъти и го остави. Тази разлика е просто нечовешка ...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: be5e232aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Какво значение има мнението на другите, важно е само какво мислите вие (и най-близките ви хора). Какво ще си кажат хората от улицата, кафето, колегите и съседите ви е ама толкова маловажно, че няма накъде. Виж за родителите ти си права. Те искат само най-доброто за теб и да си щастлива. Естествено, че като им кажеш за него ще бъдат против в началото, защото ще си мислят, че той те използва само за секс и да си запълва времето. Но, ако им докажете, че всъщност само с него се чувстваш истински щастлива и той има сериозни намерения към теб и се държи добре, то има някакъв шанс да приемат връзката ви (макар и не много голям). В крайна сметка, всеки (нормален) родител иска най-доброто за децата си и те да са щастливи. Така, че може да им кажеш, какво прави той за теб и да го сравниш с какво е по-добър от предишния.
А това, че ще напусне този свят след само десетина или двайсетина години, да така е, но и вие може да сте се разделили много по-скоро. Както казва и номер 9, животът е само един и е много кратък, така че живей сега, а не мисли за някакво хипотетично бъдеще след 20 или 30 години. По-добре една година истинска и всепроникваща любов, отколкото просто да си прекарваш времето с някого, просто защото сте си удобни. Има една съседна тема, за омъжена жена която не обича съпруга си и пита дали има начин да го заобича. Прочети я и сама реши какво искаш, но никога не вземай предвид случайни мнения от форуми, кафенета или от кварталните клюкарки.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0b840c84d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   До 17-12съм.Какви всепроникващи любови бре?!Авторката още не е излязла от пубертета,ти сигурно си същият пубер.Наивно момиче попаднало в ръцете на дърт перверзник-даскал от института.Там половината са такива от край време.Не съм против секса,там възраст и мерило няма!Ама да лъжеш едно дете,да се месиш в душата му ,да го съсипваш само защото си скъперник и не ти се дават пари за проститутки ...е това не го разбирам честно.Питаш авторке как би реагирал баща ти?Това не мога да ти кажа,но като баща ще ти кажа как бих реагирал аз(по принцип се имам за дипломатичен и спокоен човек).Чичката ще изпита сладостите на еднополовата любов с двама примерно римляни и така,какъвто и да е професор ли доцент ли...После пак нека се занимава с деца!
М37г.семеен

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0677cd1eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ако го обичаш, ако те кара да се чувстваш добре, ако си щастлива с него, недей да питаш, просто изживей момента. Пък, каквото стане по-натам, не го мисли, в живота нещата се подреждат сами. И за родителите си не се притеснявай, няма родител, който да не иска детето му да е щастливо!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a8019923bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторката: С тесния кръг от неговото семейство се познаваме и ме приемат. Големият му син живее в чужбина, женен е за украинка (дори бях на сватбата им), в началото му беше странно, но самият той е с много разчупено мислене. Широкоскроен млад мъж. Малкият му син е още непълнолетен, живее с майка си, той ме харесва макар че много не общуваме. Майката също е с по-млад мъж, уважава се с бившия си съпруг и приема неговите решения. Майката на мъжа до мен е починала, а баща му е възрастен и е излишно да го натоварваме, те не живеят заедно, затова аз отказах на тоя етап да ме представя пред него. Да, показваме се открито на ресторанти, заведения и не ми плаща той, а делим всичко (макар че настояваше да плаща, как да ви обясня, че не съм просякиня и имам пари). Той остава в моя собствен апартамент и аз в неговия дом също. Той буквално ми е повдигал темата за брак, аз просто за момента не искам да избързвам. Социални мрежи нямам и не съм вманиачена да качвам там. Това е за комплексирани хора. Единствените, от които крия са моето семейство и повечето роднини/приятели. И най-вече от реакцията на семейството ми ме е страх.
Само не разбирам като какви ще му посягат? Баща ми евентуално към мен да избухне и да не иска да го вижда, но нито е мутра човекът, нито нищо. Защо да му посяга като това е моят избор, не съм изнасилена? И съм ПЪЛНОЛЕТНА. Майка ми вероятно ще се разсърди. Не искам да ги изгубя, но ако ми поставят ултиматум и не го променят, няма да се двоумя дълго.
И да, изглежда млад и поддържан, защото е. Защо веднага трябва да мисля за деца? Той е моето щастие. И това, че изневеряват масово хората- аз никога не бих, сексът не ми е приоритет, а е бонус и то с него. В момента НЕ той, а аз го крия донякъде. Приятелките ми не реагираха много добре, най-близките. Той пред хората ме нарича "приятелката ми" или "жена ми", така че дали съм мръсната му тайна. И да, скоро ще станат 2 години откакто сме заедно. И двамата сме умерено ревниви и не прекрачваме границите. Както подчертах - той чисти и моя дом, обича да стане да ми направи кафе и закуска, обича като цяло да ми готви. Не е простак, който да очаква от жената да върши всичко, а пък аз съм самостоятелна като цяло и не искам да ме издържа. Чете романи, поезия, дори пише. Всеки ден тича в Южния парк, ходи на фитнес. И престанете с това, че ми липсва бащина обич. С баща ми винаги съм била по-близка отколкото с майка си. Именно затова не искам да го разочаровам. Нещата не са бели и черни само. И да вметна, че малко момчета, поне тези дето знам са толкова атрактивни, а той спокойно може да им е баща. Така че какво да направя? Не искам това да свършва. Знам само че ако го надживея, а малко или много човек мисли за бъдещето много ще ми липсва.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c6a5ff8032
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не е нужно да го запознаваш с вашите. Времето ще покаже, как ще се развие връзката ви. По-добре с по-възрастен мъж, който знае какво иска, отколкото с някой младок, който се дърви след всяка фуста. Повечето мъже до 35 г. възраст кръшкат. Изключенията са голяма рядкост.
Имам две колежки от университета с подобни връзки. Омъжиха се и имат по едно дете . Едната двойка има разлика 32г., а другата 28 г. В едната връзка мъжът също е университетски преподавател, но не е имал брак преди това.
Примери сред кинозвездите с млади жени има много , например Чарли Чаплин и Уна -36г. разлика.
Ако се чувстваш добре в една връзка, не мисли какво ще кажат хората.Постъпките и личният живот на другите се обсъждат от онези, чийто ежедневие е сиво, скучно и има празноти за запълване.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 056bc3614e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Що слушаш хората, ма? Слушай сърцето си и си носи кръста, както му е реда. Ако се обичате - не позволявайте някви възмутени лелки и анонимни чекиджии да еи разделят. Ако не сте един за друг, до година след като заживеете заедно, ще го разберете.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2a0910e3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Верно е голям пич чичото. Преподавател, тренира, младолик, готви, чисти, виритуоз в секса, шиба си 22 годишни. Дано някой ден стана и аз като него - виритуоз

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9ce7a47c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Мацка, аз съм 99-ти набор също, а баща ми е 60-ти. :Д
Нямаш бъдеще с баща си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fb70f312ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз не съм съгласна, че е педофилия, когато и двамата са пълнолетни. За мъжа е дори добре. Как го приема обществото може да е проблем, ако въпросния мъж не е Брат Пит, например. Родители и приятели свикват с факта в един момент. Да кажа нещо за себе си, жена съм на 32, мъжът ми е 6 години по-възрастен от мен. Познавам двойка, при която жената е около 20 години по-млада и пак е втори брак за мъжа. Там всичко е наред. Нямат деца. Ако има любов и уважение, мисля, че по- възрастен мъж може да даде много на една жена(не в материален аспект), но не и повече от мъж, няколко години по- възрастен. Нека има повече любов. Относно бъдещи деца, почакай до 2 години и реши, но не чакай твърде дълго, за да се радва повече години на децата си твоят любим.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6b446b868c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Няма нищо лошо в която и да е човешка възраст. Това не е болест или дефект а просто етап от развитието на всеки. Има периоди в които хората почти не се променят - от 25 до 40, 50, 60... При всеки различно. Ти си в началото на този период, той е в края. Все едно да отидеш на море в края на септември. Ще има хубави дни, ще има и дъждовни. Ще е по спокойно и конкуренцията ще е по малка, но истинското хубаво време от юни, юли и август никога няма да се върне. Все пак помисли и за това какъв е човека, който на тази възраст не се е обвързал. Явно не е човек, който може успешно да поддържа отношения. Възможно е сега вече да е решил да си осигури дългосрочна връзка, имено защото вижда че скоро няма да може да се урежда с краткосрочни. Нещо като зимнина :). По отношение на въпроса ти за родителите - моя случай беше подобен, само малко по малка разлика. Той ме лъга за годините си три години. Дори си беше подправил паспорта. Като разбрах, поисках да се разделим. Не заради годините а заради лъжата. Майка ми тогава ме разубеди. Не съм сигурна дали ми направи услуга. Той много умело беше омаял всички и мен включително. Дори след като се оженихме продължи да играе театър. Просто перфектен във всяко отношение. Чак след като родих детето ни се почувства сигурен и рязко се промени. Тогава беше и първия и единствен период в който съм била материално зависима от него. Не искам да разправям повече. Прочети за нарцисистите в някой не български сайт, за да си сигурна че не си попаднала на такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 32f09599ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Аз съм човек, който не съди любовта. Без значение пол, раса, етност, години нека да има любов, но твоят случей... Вашата разлика вече е притеснително голяма. Тъ ти си само на 22?? Как има една дума до вчера си била ученичка, а той не баща ами и дядо може да ти е. Човека със сигурност има някакви педофилски наколности да ти кажа, дори и това че си пълнолетна не пречи :) Млада си много, за да се забъркваш в такива афери с толкова възраствен човек, че и преподавател... Живей си живота сега, учи, развивай се и ако искаш сериозна връзка окей, намери такава. Разбирам ти да си на 22 а той на 35 бих го разбрал, но....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 378a09d5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   20, авторке, ти реално си имала само една връзка зад гърба си, и то кофти. Та кой е нямал такива? Страшно лесно е да се подлъже момиче след кофти връзка да скача в друга такава. Като нямаш друга база за сравнение освен една-единствена връзка, всичко друго изглежда като рай.
Грижил се бил за тебе, правел кафенца и закуски? Чистил? Ами ти са годините на децата му, все едно си му дъщеря, задвижват се бащински инстинкти освен похот.
Чудиш се и маеш защо баща ти би му посегнал? Ами защото му е набор и няма да му е гот дъщеря му да спи с негов набор. Затова ли реално те е отгледал и създал? На баща ти ще му е пределно ясно какво прави с тебе чичото и защо. Ако беше нормален, прав, здрав мъж с акъл, тоя даскал нямаше да залъгва 20-годишни. Най-вече, защото щеше да му е под нивото и да го е гнус. Щеше отдавна да има връзка с жена на неговата възраст без такива кризи на средната възраст. Това е истината- улегналите мъже на 50 не се занимават с 20 годишни. Реално чичото е в такава криза, ти пък след кофти връзка се хвърляш на първият мъж, който се държи добре с тебе.
Майка ти никога не би приела такъв зет, никоя майка не би. Върхът на глупостта е да си развалиш отношенията с родители заради някакъв си. Да, пълнолетна си, но каква файда? Винаги ще си останеш дете за родителите си. Винаги ще си им скъпа. Няма да се седят безучастни, когато правиш глупости.
Тоя ще те ревнува бая. Може би сега не. Ама ще му се привиждат мъже навсякъде, и то млади. Ще се сдухва, че те свалят, че те зяпат, че още ти се живее. Сега тичка из парка, ама след 2-3 години ще го мързи. Като стане пенсионер, а ти си на 30, пак живей в романтични илюзии. Това е реалността, не сапунен сериал.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c0c460bfc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Номер 12/17, връзката между 22 годишен/а и друг пълнолетен човек не е престепъпление (дори ако се срещат само за секс). Но това да биеш или да плащаш на други да бият някого и да я/го изнасилват си е престъпление, при това много тежко и спокойно може да стигнеш до затвора за това. Приеми, че когато хората минат една определена възраст (в България - 18 год. ) не можеш да се месиш в живота им, дори и на децата си. Най-доброто което можеш да направиш е да ги възпиташ, така че да вземат по-малко грешни решения в живота си и това е, дотам.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d21f3ebc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Здравей, аз съм в доста подобна на твоята ситуация и би ми се искало да мога да поговоря с някого, който напълно ще ме разбере, затова, ако имаш нуждата да поговрош с човек в твоята ситуация, можеш да ми отговориш и да разменим някакви координати. Бих се радвала :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d21f3ebc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Здравей, момичето от 32 коментар, знам, че сигурно си се начела на упрекващи отговори и не искаш да чуваш повече, но се надявам да видиш коментара ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker