Отказвам се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказвам се
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2284 пъти
Мъж на 31 години съм. Няколко пъти съм писал на различни теми във форума. Преди може би година бях писал, че никакъв ме няма с жените, получих съвети и реших лека полека да се стягам. Макар и с хубава професия, нормален външен вид и дори материално обезпечен, заради това, че съм притеснителен нямам почти никакъв опит с жените. Бях провокиран да напиша темата след като прочетох коментар в друга тема, където явно друг като мен обясняваше, че е безсмислено да се заговарят жени/момичета, ако не си доста напред с парите, ако не си красавец или ако не си с власт. За мен общо взето стягането е да стана по-спокоен и малко по комуникативен. Някой ще каже, да спортувам, че да придобия самочувствие. Ами аз спортувам още от началното училище и то сравнително активно. Бях решил, да опитам с някоя колежка, но не се получи нищо, а по-скоро станах за смях. Писах на една, пък тя взела, че показала какво съм и писал на един колега с когото май имат някакви интимни отношения. С малко по-активна комуникация с колегите си установих, че масово някоя колежка е била с някой си от работното място и реших повече никога да не си и помислям да се занимавам там. Във времето се опитвах да създам контакти с момичета. Записах се дори на латино танци, но абсолютно нищо не направих там. Поканих едно момиче, но тя ме отряза директно, като ми каза, че е дошла да танцува, а не да си търси партньор, въпреки че съм я виждал да флиртува с други. С колеги, ако излизам по заведения се опитвах да заговярам момичета от други компании, но като цяло нищо повече не се получаваше от 1-2 минути общ разговор. Излизах по улицата за да се социализирам малко. Просто когато имах свободно време ей така излизах и се разхождах сред хората. Но това вместо да ме отпусне ме напрягаше. Виждах двойки, групи момичета и се отчайвах. Чувствам се безличен и без никакъв шанс пред другите мъже. Където и да опитах да завържа контакт с момиче се оказваше, че е обвързана или пък тотално никакъв интерес нямаше към мен. Затова не виждам смисъл повече да се напрягам и да правя напразни опити, да си намеря приятелка. Отказвам се. Ще чакам случайно съдбата да ме срещне с някое момиче или просто както беше писал авторът на коментар в друга тема - ще се развивам професионално. След 10-15 години ще имам възможност за материално обезпечение не само за самият себе както съм сега, но и да обезпеча и жена и дете/деца. Дано тогава се появи някоя, ако ще и изцяло с цел да се възползва от мен, но поне да оставя някакво потомство. Някои може би ще ме оплюете, други ще ми се смеете, трети ще ме съжалявате. Но ще ме разберат само тези, които са на моето място. Само тези, които знаят какво е млад мъж да вижда как годините се изнизват и пред очите му минават хиляди жени, а той е толкова задръстен, че не може нито една от тях да впечатли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4b2b08a273
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Приятелю, забрави всички съвети. Колкото повече се напрягаш да си такъв, какъвто не си, толкова повече насилваш нещата и подсъзнателно излъчваш напрежение, което жените лесно долавят, а и издевателстваш над себе си. Мен също ме няма с жените. Така се случиха нещата, че просто се случи, когато и аз не очаквах. КОлко време се чувствах самотен, не е истина, колко пренебрегнат съм се чувствал... Нито съм имал професия тогава, бях още студент, нито съм спортувал, нито съм красив, нито висок, нито супер самоуверен, нито имам дар слово. И въпреки всичко нещата се случиха и жена ми е прекрасен човек и всеки ден благодаря на Бог, че ме е срещнал с нея. Когато се довериш на съдбата, тя си знае работата. Бъди спокоен, Бог няма да оплеска работата. Но ти с това напрежение ще я оплескаш със сигурност. Отпусни се и се довери. Ако е писано, ще стане, ако ще да си квазимодо. Напълно те разбирам колко те боли и колко самотен се чувстваш, но не насилвай нещата. Бог си знае работата. Колкото по-малко го мислиш, толкова по-малко гоблокираш и му пречиш да се случи. Когато дойде момента и се появи жената ти сам ще я усетиш и сам ще знаеш как да действаш. Тези неща не се учат, просто се усещат, когато дойде момента.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b67c651d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не си сам. Много сме така. Денонощно мисля за това.
Трудно заспивам мислейки как да стана по-успешен с жените.

И аз мисля да се откажа за някакъв период, но пък съм на 35 и часовника тиктака......

От началото на годината съм се запознал с 50 жени. Пробвам, старая се да бъда все по-добър, да се поглеждам отстрани. Но....не става, не се получава. Не мога да създам ш..ното привличане : (((((
Това ми изпилява мозъчето. Все едно ръждиво желязо ме раздира.
Аз съм този който трябва да е с хубавите мацки,аз съм този който го заслужава. Ще се изтормозя колкото трябва, за да стигна до истината.

Мисля за жените 25 часа дневно и се забатачвам все повече.
Може би съм обсебен от своите неуспехи ......

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6c0611aea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Но1 е много прав..
Твърде ляво мислещ/прагматичен си и праволинеен. Не само жените, а и хората като цяло сигурно те вземат за сухар.
Когато бях учител имаше едно момче в училище , на 10год. Веднъж то ме спря изненадано , направо ме стресна . Изтърси нещо като "учетлю може ли да се запознаем? , но не дочака отговор и избяга супер засрамено . Изглеждаше точно като че не го направи защото наистина иска да се запознаем , а по скоро да преодолее вътрешния си страх .
По същия начин и на теб най вероятно ти личи че не се интересуваш от човека . Има емоционална дистанция. И аз съм танцувал 2 години при Памбос и нямах никакви проблеми да излизам с момичетата , не само на кафе , но определено заформихме солидна компания и излизахме заедно. Ти като каниш на кафе ти е изписано на лицето "търся си месо за чукане "...сигурно , незнам. Просто така звучиш .

Но не се притеснявай , това е само първо ниво. Второ ниво е момента в който автоматично попадаш в приятелската зона. Там вече наистина трябва да си хубавец . Повярвай ми , не е до пари или власт . Хубавец. Ако си зализан и спретнат да е може и тебе да те канят.

Тренто ниво е да останеш с този човек и да си паснете. Ако първо ниво е невъзможно , а второ ниво се случва само в сънищата , то трето ниво - да създадеш НОРМАЛНА връзка дори в този преебан свят , особено в България (дори не казвам "солидна връзка") ....е как да кажа - утопия

Така че хубаво е, че си се отказал . Той Новия Световен Ред хубаво ни проми мозъчетата и е невъзможно да се бориш с неща като хипергамията или порното например , които са супер мощни и контролирани НЛП процеси.
Да знаеш че може да ти се прииска да станеш гей. Ако това се случи , да знаеш че някой те кара да го искаш , не се поддавай..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 40e377d0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Спри да се сравняваш с другите мъже и другите двойки, авторе.

Аз съм мъж на 20 и се чувствах по същия начин, като теб. Студент, загубих си работата заради ковид, приятелите ми си намериха приятелки, аз останах с по-малко близки... Но мисля, че наистина го мислиш твърде много.

Винаги съм правил всичко за другите, но те нямаха тази готовност за мен (и мъже, и жени). Въпреки това не се чувствах добре и започнах терапии.

Знаеш ли какво осъзнах? Време е цялата тази енергия която отделяш за връзки, жени, идеята да се социализираш и запознаваш, да я резервираш изцяло за себе си.

Обърни внимание на най-важния за теб човек - ТИ. Чети книги на глас, прави това, което те прави щастлив. Отивай на барове, защото ти е готино, а не с целта да се запознаваш с момичета.

Времето ни е ценно и ние, като мъже не се осъзнаваме колко много пропиляваме от него с идеята да намерим жена, вместо да работим над себе си и да ги оставяме те да ни търсят.

В момента все още съм необвързан. Но това е мой избор, защото успях след всичките си срещи да осъзная колко е ценно моето време за мен. Това, че спортуваш е чудесно! Никога в никакъв случай недей да го подценяваш.

Запознай се с мъже, връстници, които са общителни, отворени, сближи се с тях, виж как те общуват с жените, остави ги да ти бъдат модели за подражание. Това е нещо, което си е в нашата мъжка природа.

Горе главата, виж се в огледалото. Ти си красавец.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0431dddbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за отговорите, момчета! Наистина ще обърна внимание на себе си. Да, енергията, която отделям в напрежение, мога да я вложа в доста полезни и интересни за мен занимания. Пък Господ си знае работата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fcca7910b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Aз мисля, че хората първо трябва да установяват някакви приятелски отношения в компания, на работа, в парка, фитнеса и т. н, а не от вратата за краката. Когато опознаването става по този начин, добиваш представа за обекта, установява се някакъв интерес, доверие и тогава една покана идва като естествено продължение. Когато си смутен, 2 думи не можеш да обелиш, гледаш като отровен, изглеждаш отчаян, еми, не знам дали някой ще поиска среща.
Добрата новина е, че за всеки влак си има пътници. Така, както има затруднени мъже, има и такива жени.
Да не засегна някого, но теми от рода на " къде да срещна жени? " са ми, меко казано, странни.
Между другото, това, че си ходил на танци, може да ти е само от полза и забавление.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c248985b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Няма проблем, братле! Отказвай се! То се е видяло, че няма да стане.

Само преди това, да попитам, ти сигурен ли си, че пробва АБСОЛЮТНО ВСИЧКО по силите си?
Примерно:
Викаш, че спортуваш - какво спортуваш? Нацепен ли си като животно? Или само се разхождаш в градинката и караш колело? Нацепи се. То ти променя и майндсета, когато знаеш, че можеш да вдигнеш стотак на лежанката. Запознаваш се с други яки пичове дето тренират, научаваш се да си лафиш и с тях и самочувствието идва.
Абсолютно съм убеден, че си крайно НЕвпечатляващ като спортни постижения. Личи ти само от написаното.

Другият проблем ти си го знаеш. Задръстен си. Трябва да бъдеш по-нагъл. 100% си виждал как действат някои пичове, има и една камара клипове в youtube дето обясняват за alpha male mentality и тем подобни. Търсил ли си нещо по въпроса? 100% Съм сигурен, че не си.
Споко, можеш да бъдеш нахален и агресивен с жените, най-вероятно няма да си отнесеш боя толкова лесно, спокич. Пък и те държат много повече да им наглееш, отколкото предполагаш.

Накратко - нацепи се като животно и бъди по-нагъл. След това се върни и кажи резултатите. Ако пак са 0, след като си положил 3 години ЗДРАВИ усилия в тези две посоки, направо те каня на гости, и ще ти дам да наебеш моята приятелка.

Истината е, че съм крайно убеден, че ти не си положил необходимите усилия. Даже не си направил и 50% от това, което би трябвало. Търсиш само и единствено да се самосъжаляваш, след няколко плахи опита, и то в диапазон от години (най-вероятно). Аз само тази година съм се пробвал на... пффффф.... ддз... ДЕСЕТКИ, със сигурност между 50 и 100. Знаеш ли колко от тях ми пуснаха? 5-6 някъде. А ти ми звучиш, сякаш си направил 5-10 опита за цял живот, и се блъскаш в главата, защо не се получава.

В заключение - като искаш да се отказваш от жените, отказвай се, но не се отказвай от себе си и себеразвитието! Спортувай яко, изкарвай кинти и бъди социален и уверен/нахален.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4de7c9a457
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До номер 7. Стига с това нацепване. Имам постижения в спорта и дори медали като ученик. Плувец съм от 7 годишен, та до днес не съм се спрял. Тичам доста. По фитнес зали не ходя, но ако не съм в басейна съм на лостовете или тичам. Имам си режим. Спортувам минимум 3 пъти седмично. Като цяло го докарвам до 4 пъти задължително, понякога и 5. Е, как мислиш, че изглеждам? Плувец с близо 25 години активен стаж зад гърба, който може и да тича като кон и да направи 30 набирания на веднъж? Познавам безброй стабилни мъжаги. Общувам с хора. Не е това проблемът. Проблемът ми е, че не мога да общувам с жените на ро-интимно от другарското ниво.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 81f85e8d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От всички коментари до тук само 7 е по-читав. Не ти върви с жените понеже не знаеш как да комуникираш с тях, а това е най-големият фактор за успеха с тях. Това, което бих направил на твое място е да изтегля the system на Todd v dating и да работя и да се уча от нея. Почти всичко, което са ти писали горе те обрича на 99 % провал с жените. Другото много важно е да си отречен от очаквания.... без значение добри или лоши. Колкото по-силно си обвързан към някакво желение, толкова по- трудно се осъществява. И спри да мислиш толкова, че на всяка цена е нужно да оцелееш и да се размножиш. От там идват 90% от проблемите на хората. Няма как да си нормален мъж и да се усещаш добре вътрешно като хванеш няква дет са я е..ли поне 10 преди теб, а ти си стоял без нито един спечелен мач и само си мастурбирал. Това е абсолютно болестно състояние. Има неща много по-важни от оцеляването и ако ги загубиш не се връщат. Не пиша това с цел реклама за всички олигофрени, които ще ме обвинят. Просто съм бил на мястото на автора и знам за какво говори. Според мен моят съвет определено би сработил най-добре за теб. Както виждаш опитал си всичко друго и не се е получило. Определено нямаш много алтернативи. Мъчил си се 10 години без никакъв резултат, а сега имаш възможност да се подобриш ненормално мого за месеци в това отношение. Пък в крайна сметка това е просто едно умение и не те прави нито по-добър нито по-лош човек. И пак казвам, ако гледаш pick up гледай само Todd v. Другите са зле повечето и от там идва лошото мнение за тази сфера. Също не слушай ред пила където ти казват, че за успех с жените ти трябват пари и хубава професия. Ти сам виждаш колко работи това, когато нямаш комуникативни умения. Освен това ще е много добре, ако си направиш един хубав тиндър профил с професионални снимки и да си добре облечен. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 91ee55244c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Слабият художник рисува 10 слаби картини и нито една велика.

Великият художник рисува 1000 слаби картини и ЕДНА велика.

И със свалките е така. Една успешна свалка (поне при повечето мъже) иска много пъти да те отрежат. Не е страшно , даже е забавно , че и помага да разбереш колко са глупави като цяло жените.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ab8c603de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Предвид олигофрените, с които се сблъсква ежедневно, било то в компания или социалните мрежи, чак не вярвам, че има мъж, на който да му тежи това, че няма връзка. Даже според коментарите има и други като теб. Е добре, бе хора.... Хайде кажете ми къде да ви срещна?
А сега по същество. Прави са хората, които казаха, че когато най-много искаш нещо, то най не се получава. Като човек от другата страна обаче, ще те попитам дали искаш връзка с конкретна жена, искаш просто връзка с някоя или само интимност? Последното е най-лесно(най-малкото има платени момичета). Защо те питам това ли? Защото когато един мъж ме закача си личи, когато иска конкретно мен или когато просто иска жена (все тая за какво). Аз като всяка една жена, ще се радвам да съм нещо специално в живота на човека до мен, а не просто поредната бройка, връзка, свалка или флирт. Точно заради това идва и моя проблем. Повечето мъже са несериозни, не желаят да се обвързват, не желаят да са ангажирани, че даже и ти го казват директно. (което е по-добре, отколкото да ти губят времето). Мислят за колите си и колко пъти ще ги из форсират днес, чатят си със сто колежки и то демонстративно. Един вид парадират какви големи свалячи са, а всъщност никакви ги няма в действията. Е как да бъда с такъв? Това го пиша не с цел да те сравня с тях, а за да ти покажа и другата страна на монетата. Има я и другата крайност - самоподценяването. Например "аз мислех, че няма да ми обърнеш внимание и за това не пробвах"... Това си говихме с един съсед, на който призна, че съм го харесвала преди години, а той нищо не направи. Последното, което искам да ти кажа. Моля те, не мисли, че парите и професията са определящи. Те няма да те направят отговорен, верен, любящ, щедър. Дворецът и домът са две различни неща. Едното можвш да го купиш с пари, другото го градиш взаимно с партньор. Много мои приятели се подценяват именно заради работата и финансите. Не. Те няма да ти помогнат. Биха ти помогнали за определен тип жени, а ти предполагам не искаш такива.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 081704d524
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еми правилно. И аз така. То живота не е само страдание.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 78a555b07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Танците са подходящи за забавление, за хора с емоционална нагласа към танците, но не и за лов на гаджета. С лов на гаджета на танци може да успее само заклет женкар. Такъв няма да има никакви проблеми да си хване някоя лековерна и неопитна или някоя загоряла или леконравна, но когато един мъж дълго време не е бил с жена и отиде на танци, си личи отвсякъде.
Пробвай с езиков курс, / преобладават жените/ с курс по фотография, с курс по компютърна анимация или друг компютърен курс, пробвай с клуб по рисуване на чаша вино - на последното място винаги има много жени и много малко мъже. В София съм виждала няколко такива, а до единия минавам често. Пробвай, ако те влече и с курс по готварство или нещо друго, което ти е интересно, но там би имало жени и възможност за разговори между хора с някакъв общ, макар и временен интерес. Между разговорите за курса винаги тръгват и други, хората се опознават по-лесно и по-непринудени.
Първото и най-важно условие да умееш да общуваш успешно е, да умееш да слушаш и да наблюдаваш събеседника.
Стига с тези напомпани мускули, батки, татуирани, зализани, обръснати, калъпирани
Не понасям напомпани анаболни и татуирани типове, отвращават ме.
Външността е важна, тя е като луксозната опаковка, която веднага приковава вниманието, но когато отвориш опаковката, не е без значение какво ще откриеш вътре.
Ако искате връзка, а не само краткосрочна забивка, не залагайте единствено на външността, търсете допирни точки с ума и ценностите на жената отсреща.
Приятелите си по външност ли ги избирате или ви допадат техните интереси и начин на мислене?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b88911b8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей, жена съм -36г. омъжена и с дете. Виждам, че не си кой знае колко по-малък от мен. Не знам защо има такова общо впечатление от страна на мъжете, че жените търсят богат или влиятелен мъж. Имам много необвързани приятелки, които също търсят сериозна връзка. Интелигентни жени, с образование и хубава работа. Това, което знам от тях е, че рядко могат да намерят мъж, на който да се доверят и на който да могат да разчитат. Оплакват се че повечето мъже, дори прехвърлили 30 г. все още се държат незряло. С поведението си не вдъхват доверие, или не си търсят нещо сериозно. Явно някъде се къса връзката между мъже и жени, не знам защо се получава така. Имам и много приятели мъже, които споделят за проблеми като твоя…
Аз мога да ти дам следния съвет - подхождай към жените уверено, смело и по начин по който я впечатлиш. Не трябвя да изглеждаш така, сякаш търсиш жена на всяка цена без значение коя. Харесай си някоя жена и й покажи добро отношение, бъди кавалер, но без да прекаляваш. Покажи й, че ти е приятна нейната компания, но не избързвай, остави я да се почуди точно какво се случва. Важното при комуникацията с жените е Да не си отворена книга и да я накраш да мисли за теб.
Прави ми впечатление, че повечето мъже в днешно време се държат малко дървено.
При първи контакт с жена, често най-сигурния начин да и станеш симпатичен е да покажеш чувство за хумор.
Бъди естествен и горе главата! Сигурна съм, че ще намериш твоето момиче :)

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0a407325dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз напъъълно те разбирам, само, че съм жена!!! Което е даже по лошо от твоето, защото съм на 31, а няма изгледи скоро да стана майка, сещаш ли се, при нас жените часовника тик така безмилостно, но... както казваш и ти, така и аз спрях да мисля и се пуснах по течението, какво да с еправи, не всички имат хубава работа, добър партньор и каквото се сетиш друго, има хора като нас, но пак сме хора нали :) горе главата!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker