Девствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствена
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2686 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 23 години. Все още съм девствена, а не е заради външния ми вид, привлекателна съм. Досега винаги съм срещала само момчета, които не си струват, които гледат само бройката. За жалост още не съм срещнала свястно момче. А с времето все повече се страхувам, че така ще си остана, защото дори не съм имала първа целувка. Много се срамувам, но за жалост така стоят нещата. Някой може ли да ми даде съвет как да си реша проблема?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: bf95b8b147
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Съвет как да си решиш "проблема" - една среща в Тиндър и ще се избавиш от това ти бреме, но не е в това въпроса. Според мен, годините изобщо не са от значение. Аз съм в същата ситуация като теб, от 16-годишна ми се натяква, че ми е време. Вече съм на 22 и повярвай ми, не ми пука особено. Радвай се, че си останала от малкото свестни, които не си лягат със всеки от раз и нямат зад гърба си двадесетина бройки. Истината е, че в днешно време е трудно да намериш някой, който не му е само до секса. Като цяло девствеността е доста надценена, - it's not a big deal actually. Ако срещнеш някой, който те кефи, пасва ти на вайба, добър е и взаимно се привличате - не му мисли толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: be62726768
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Мисля, че проблемът ти е, че обръщаш внимание само на топ мъжете, които имат много опции и са бройкаджии, а по-скромните мъже не се регистрират на радара ти.

За да задържиш мъж с много опции, трябва и ти самата да си специална и да се открояваш от другите жени, които бленуват по него.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 53ef38ac4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Към номер 1: всъщност вече съм пробвала в тиндър и нямах никакъв успех. Там са само повърхностни глупаци, които гледат само бройката, а и повечето мъже не могат едно изречение да завържат. А и аз се усещам, че наистина имам желание освен за секс, но и да намеря правилният човек за мен. Но не искам просто да си направя сефтето. За жалост свестните мъже са вече обвързани. Но си много права, че в днешно време е трудно, и то най-вече заради технологиите. Даже на мъжете не им се налага да полагат кой знае какви усилия, а и са много улеснени поради наличието на смартфоните, имат голям избор от жени и не се налага да си задържат вниманието само върху една. Но все пак ти благодаря за съвета!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 53ef38ac4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Към номер 2: да, наясно съм, че не съм специална, а и не съм тръгнала са си търся специален мъж. А и единственото ми изискване по отношение на външният вид на мъжа е, той да е по-висок от мен. Иначе разбира се, че най-вече за мен е важно той да е мил, добър, лоялен, да ме уважава, да е кавалер. Но май такива мъже са вече на изчезване. Плюс това за мен е важно да мога да се доверя на този човек, защото ще искам един ден да създадем семейство заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 62dc154cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не се притеснява, аз съм на 21 и съм в подобна ситуация и честно казано се гордея с избора си, това е по-трудното, но по-полезно решение. Всичко ще си дойде с времето, ще намериш и някое добро момче със сигурност.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a6d949158e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Единственото и желание било той да е по-висок. Странно, щото на 99. 9 % на жените това им е същото желание. И в същото време после изрежда още 100 неща, които искала. Е чакай малко сега. Ти си девствена ( не, че е проблем някакъв) едва ли си специална, както казваш и в същото време си вдигнала мерника само на мъже, които съществуват в главата ти най-вероятно.
Типично и нагледно как мислят жените. Така че пичове четете и не се чудетет после, ако имате проблеми с тях. Тя търси нещо и тя не знае какво, ама иначе не предлага нищо по-различно. Е няма как да стане.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5a65c19753
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   до авторката

Не смятам, че номер 1 дава правилен съвет.

Ако желаеш остави начин за връзка с теб.

Поздрави!

A,

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 732cb1242c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Високи мъже много, стига ти да не си над 2 метра :))). Мили, добри, грижовни, кавалери и пр. са над 90%, особено докато не те вкарат в кревата. Кой какъв е в действителност си проличава по-късно, когато започнете да ходите в една тоалетна.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 702cdbe032
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Към номер 3 (авторката, предполагам),

"Даже на мъжете не им се налага да полагат кой знае какви усилия, а и са много улеснени поради наличието на смартфоните, имат голям избор от жени и не се налага да си задържат вниманието само върху една. "

Ето тук се издаде. Както някой вече предположи, просто гледаш топ мъжете, които съответно имат и адски много избор. Затова и оставаш с това впечатление. Ако беше обърнала внимание на мъжете дето са под 8/10, щеше да знаеш, че за тях хич не е "без усилия" и "много лесно", и "не им се налага да си задържат вниманието върху една".

Реалността за повечето мъже, които не са в топ 20% е точно обратното. Трябва да се стараят много и да смъкнат критериите си доста, при това имат спорадични успехи, и то с големи периоди на суша.

За съжаление, повечето жени мислите точно така. Гледате 20% мъже и си мислите "е, щом те така правят, значи сигурно за всички мъже е така". Даже не правите връзката, че както вие не обръщате внимание на останалите 80% от мъжете, същото правят и другите жени. А крайният резултат е, че повечето жени минавате през креватите на едни и същи (малко на брой) мъже. Реално, просто си ги менкате, всяка с надеждата, че видиш ли, точно на нея ще се спре пичът, понеже тя си мисли, че е по-специална от другите. Когато това не се материализира, следват разочарования и "ех тези мъже, какви са лоши! ".

Наистина ли ви е толкова трудно да го вденете???

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 38c3095389
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към авторката. Номер 2 ти е казал много точно как стоят нещата. Това е най-ширещата се причина повечето жени "да не могат" да срещнат свестен мъж - те просто подминават свестните мъж и търчат подир най-харесваните мъже, за които чакат на опашка и много други жени. Като под "най-харесвани" не се има предвид "свестни", защото често точно от такива мъже търчащите подир тях жени, пренебрегващи разсъдъка си и подбиращи прибързано, си патят най-сериозно (също както и по-лековерните сред мъжете си патят от разни привидно харесвани, ни гнили отвътре кифли).

Колкото до изказването ти в мнение 4 относно единственото ти изискване към мъжа, на всички е ясно, че то хем не е точно такова, каквото твърдиш, хем не е единственото, а имаш още редица други изисквания. Иначе досега почти всички мъже около теб щяха да отговарят на изискванията ти, но явно има и неща, които ти не изричаш открито.

Цитирам те:
"А и единственото ми изискване по отношение на външният вид на мъжа е, той да е по-висок от мен"

Тази реплика я заявяват много жени, но те влагат скрит смисъл в нея и в повечето случаи буквално лъжат. Ако една жена е 150 см и каже, че иска "просто мъжът да не е по-нисък от нея", то тя тайно има предвид, че иска мъж, който да не е по-нисък от нея, когато тя е с най-високите си токчета редом до него, т. е. някой с 15-20 см над нейния ръст. Жените често имат погрешна представа за размери, ръст, дължини, дебелини и когато се изразява за нещо, го правят погрешно (дали нарочно или неволно, само те си знаят).
По-добре напиши ти колко си висока и също какъв по височина мъж искаш до себе си. Ако разликата между двете стойности е над 1 сантиметър, значи си излъгала в твърдението си, че искаш единствено той да не е по-нисък от теб. Ако си например 150 см, би ли била с мъж 150-155 см? Ако си 160 см, би ли била с мъж 160-165 см? Ако си 170 см, би ли била с мъж 170-175 см? Бъди честна със себе си и с останалите!

Подобна двуличност много жени проявяват и спрямо дохода, като кажат "Не ме интересуват парите му, просто не искам да чака аз да го издържам". Да, но под това те нямат предвид "Искам да има взаимност помежду ни и заедно да градим връзката си и да споделяме своите отговорности", а "Искам той да има пари, да плаща наема (ако няма свое жилище) и битовите сметки, да ме вози с хубавата си кола или с таксита, да ме води на ресторанти и да плаща сметките ми, ако може и телефонния ми абонамент да плаща, че и подаръци да ми купува (гримове, дрехи и т. н. ), но да не забравяме и почивките на море и всичките ми други разходи, което пак той ТРЯБВА да плаща".

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7751aeb023
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Към авторката.
Единствено изискване! .? Височина??
Колко си висока ти?
Би ли правила секс с циганин или негър!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5070411984
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересно ми е как във всяка такава публикация, жените се самооценявате като "секси", "привлекателна", "изключително интелегентна по всички теми", "най-хумористичната/артистичната/експресиваната/себераздаваща се" и н. з. какво още. Не срещнах в този форум една да пише за себе си, че е просто ОК (не затлъстяла, не кръшкаща, не с купено висше, забавна на моменти, незаинтересована в парцалки).
Първо, от "изискването" ти за външния вид ми стана ясно, че всичко останало, което написа е пълна измишлъотина - няма как човек, претендиращ да е сериозен, да не прави разлика кое е въпрос на воля и кое е природна даденост. Вместо да се занимваш с ръста на човека, можеше да предпочетеш нещо от сорта на: да е във добра форма (не с бицепс, по-голям от главата и татуировки като тихоокеански абориген), да не пуши/пие (или поне да не смърди около теб), да се поддържа, но не - за теб е важен ръста (вдигни още малко летвата и добави, че се отнася за ръста ти на точкета)... Както си го подкарала, напиши и друго колко да е дълго и вмъкни също предпочитанията си за форма...
Второ, каква е разликата между "мил", "добър", "лоялен", "да ме уважава" и "кавалер", освен в писането?
Трето, спести ни взаимното разочарование и си търси котка. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e33c603eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ще направя уговорка, че не те познавам, но - може би - ако не си поставяш такива “далечни” цели като “един ден да направим семейство” - ще “си решиш проблема” с девствеността и евентуално може да срещнеш някого, с когото един ден и друго може да се получи. :)
Ако чакаш някой да те убеди, че е идеален - никога няма да го дочакаш.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 53ef38ac4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   От авторката: Хе хе много добре, да не ме познавате и така да ме хейтите. Нито сте преживели нещата, които съм изпитала, нито знаете как се чувствам. Да, разбира се, че имам изискване за височината, защото аз съм 1, 75см. И няма как да се съглася да имам приятел висок 1, 60см. И не, никога не нося токчета, то няма нужда. Все пак, ако имам приятел 1, 60см, аз самата ще се чувствам дискомфортно. Нямам много изисквания, защото вярвам, че като като срещна правилният мъж за мен, шестото ми чувство ще го подскаже. Не търся идеалният, защото идеални хора няма. Опитвала съм да общувам както с "вървежни" така и с "нормални" мъже, но резултатът е почти един и същ - едните се държат гадно, а другите както в един момент показват интерес, в следващият прекратяват комуникацията, или се интересуват само от външният ми вид, или нямат никакво намерение да се срещнем и повече им изнася само да си пишем.


Ако мъжете бяха истински мъже, щяха да казват истината право в лицето, а не да лъжат, и много жени като мен нямаше да изпадат в такива ситуации.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a6d949158e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Пичове, като чуете жена да ви казва: Не знаете какво съм преживяала, то бягайте с 200.
В първия случай абсолютно нищо не е прежиеяла, а във втория ви е бедна фантазията какво е прежиеяла и емоционално тя вече е тотал щета.
Спестете си нервите да излизате с жени като авторката

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b2e283de66
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   6, да, бе, то само мъжете можете да имате изисквания: да е хубава, но и още куп неща като да има поне средни гърди, да е слаба, да носи секси дрешки, да е вярна е добра, но да може да флиртува и да
предразполага мъжете. Мъж като има изисквания, е нормално, но жена като има изисквания, не е нормално.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7d269e0507
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Разбира се че търсиш някакви специални мъже с вид като от филмите.
Хайде да не се заблуждаваме. Всички сме наясно, какви са днешните женски мераци.
Чувал съм често мъже да се хвалят, как отпечатвали 3, 4 девствени жени и как след това се проябавали яко.
Явно женките си падате по такива тирбушони!
После се чудим, защо жените са такъв курволяк в днешно време.
Вървежните ебачи редовно лангъркат такива с подобно на твоето мислене!
Даже в друга тема една се изпусна.
Че какво лоша имало и тя да иска и да се пробва с най красивите и вървежни мъже, защото всички жени искали тях и някой успявали. Защо да не опитала. А тя самата милата била доста ниска и невзрачна.
Височина ОК. Няма лошо в такова изискване но...
Тоест ти казвашдостатъчно само да е по-висок.
Ако ти си 1. 75 значи е достатъчно той да е 1. 76 или 1. 77 така ли?
Ани ако е някой грозник или мангал 1. 90 примерно не е проблем такали?
Така концентрирайки се над твоите изисквания мога да ти кажа, че имаш изключително погрешни схващания за мъжете и не само ти.
Съвсем естествено е да искаш да си пасвате физически, но недей да спестяваш и другите си виждания, защото няма как да получиш пълноценен съвет.
А ти си здрава и права което е най-важното и не виждам какъв проблем е това че не си правил секс.
Дори напротив. Това е предимство, което ако съумееш да изполваш правилно е много по-вероятно да имаш здраво и щастливо семейство, отколко повечето твои връснички.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6b39849718
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   с големите притенции, идва голямото избиране, с голямото избиране, ще останеш с пръст в устата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: db19bfcf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравей!!! Разбирам в какво положение се намираш., но трябва малко да се отпуснеш! Когато си намериш човек, който харесваш и имаш желанието да се получи връзка между вас, по-добре му кажи още в началото. Така ще разбереш какво иска той и дали иска да е само с теб заради с*кс или иска да се получи между вас.
Рано или късно, обаче да с*кс ще се стигне. Кога, къде... , това вече е до личен избор и момент, обстановка.
Имам въпрос към теб: Харесвам едно момиче, но мисля, че е девствено. Дори и да не е така, аз я харесвам, но искам да споделя. Тя не ми го казва до този момент директно, но подозирам. Искам да знае, че не съм само заради с*кс с нея, защото вече страшно дълго сме заедно. Дори и за сношение не сме говорили, не искам да остане с грешно впечатление. Искам, обаче да не се притеснява да говори по този въпрос. Дали тя, обаче според теб може да се отпусне когато се целуваме (предполагам имаш същия проблем) и да си поиска да продължа надолу като и направя кунилингус. Искам да и стане много хубаво и да достигне до оргазъм. Как ти мислиш по този въпрос, ако си на нейно място. Къде това искаш да се случи, как ще си облечена, какво ще му кажеш или ще намекнеш за да продължи и да те лиже след това. Как ти звучи като за първата интимна среща между вас?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 53ef38ac4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   От авторката: Номер 21 бъди честен с нея, кажи и какво мислиш. Кажи и, че дори да е девствена, това за теб не е проблем, даже би се зарадвал. Не я притискай, направете го, когато тя е готова, защото целта е и момичето да го желае.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 53ef38ac4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   От авторката: Нека ви споделя какво развитие има при мен. Излизам с едно момче от 2 седмици и той ми предложи да сме гаджета. Сега сме заедно, поне така казва. Обаче се държи доста странно. В началото ми говореше за съвместно съжителство, брак, деца. А от както мина първата ни среща изстудя. Вече няма време за мен почти. Работи на 2 места, така казва. Хем иска сериозни взаимоотношения, хем искаше секс на 2-та ни среща, аз отказах разбира се. Имам чувството, че като му разказвам разни неща, той се отегчава. Някой има ли предположение това игра ли е? Ако да, що за игра е? Не го разбирам. Нормално ли е да сме се виждали само 2 пъти досега, чак толкова време да няма за мен? Какво да правя?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1215664cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Сигурно няма време за игрички(все пак 2 работи работи) и ако ще чака месеци за секс по добре да хване някое по лесно момиче. Не се притеснявай, млада си ще успееш да забиеш някой смотаняк който ще чака месеци за да му пуснеш.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 049dd354d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Към авторката - Аз също съм на 23 и съм девствена. За мое нещастие от 2 години имам здравословни и женски проблеми, заради които пък ми е още по-трудно да си намеря сериозен приятел. Повярвай ми разбирам те перфектно! Не ги слушай тези в коментарите! Няма сериозни мъже за съжаление. Аз им говоря за деца, семейство и брак, а те ми говорят как ще ме изчукат, колко са им големи и т. н. Искам просто уважение и Разбиране. Не искам да е Ален Делон или Брат Пит. А това момче с което излизаш сега го разкарай веднага. Разбрал е, че няма да му пуснеш скоро и затова се държи така, това са оправдания!
До номер 16 - Пожелавам ти един ден дъщеря ти да преживее тези неща през, които минах аз, да плачеш заедно с нея и да се сетиш какво си писал тук!
Весели празници!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 38c3095389
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Номер 25, замисли се точно коя определена част от мъжете са тези, по които ти си падаш и от които имаш такива впечатления, каквито описваш с думите:
"Няма сериозни мъже за съжаление. Аз им говоря за деца, семейство и брак, а те ми говорят как ще ме изчукат, колко са им големи и т. н."

Пишеш още и:
"Искам просто уважение и Разбиране. Не искам да е Ален Делон или Брат Пит."
Ако действително търсиш уважаващ и разбиращ те мъж, тогава се насочи към такъв тип мъже, а не към досегашните несериозници, на които се дразниш как мислят с оная си работа. Да не се окаже накрая, че имаш някакъв списък от изисквания към мъжа, които включват и други неща, освен заветните "уважение и разбиране"? Освен мъж с точно определено излъчване и ръст, може да искаш още да има и нещо материалничко като кола, жилище, висок доход и т.н. Или действително нямаш изобщо такива изисквания и си единствената подобна неизискваща жена във Вселената? Повечето жени имат в обкръжението си свестни мъже, но просто ги вкарват в приятелския списък и въобще не гледат на тях като на мъже.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9d46ee91c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   25. Мисля, че и двата пола търсим същото. Не се отказвай, ще намериш един ден някой, който да не е покварен от масовата култура!

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 53ef38ac4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   От авторката: Номер 25, разсъждаваш много правилно. Не съжалявай за опита, който имаш или нямаш. Всяко зло за добро. За жалост днешните мъже са не зрели, няма значение дали са на 20 или 30 години. Ти си сериозна жена, която търси улегнал мъж, с когото да създадеш семейство и да чувстваш сигурност. Съвсем нормални неща. А те искат само забавление. Аз затова го зарязах това момче, нямам време за детинщини. Аз като гледам и тук ги има такива комплексирани мъже, които с ужасното си глупаво, незряло, грубо и арогантно отношение отблъскват жените, защото не знаят какво искат, и затова на по 30-40 години са сами, неженени и без деца. Просто си личи от коментарите, че повечето, които коментират тук гледат да си избият комплексите. Така че не губи надежда, всичко ще се нареди, ще намериш човека за теб. Не го мисли. Важното е сега да успееш да решиш здравословните си проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker