Защо жените се държат така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените се държат така?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 6915 пъти
Здравейте, пише ви мъж, за някои от вас момче на 27 години. Преди 6 месеца се върнах в родния си град за постоянно, след близо 5 години живот в чужбина. Както всеки, връщаш се, животът се променя и много неща започват наново. Едно от тях е и любовта, срещите, желанието за човек до теб.
За тези 6 месеца, излизах с две момичета и се опитвах да имам някакви по-дълбоки отношения с тях. Какво забелязвам. И двете се държаха по един и същ начин. Като им пиша - отговарят. Говорим добре, но трябва аз да поддържам разговора на моменти. После, стане ли въпрос за излизане, и двете се съгласяват, 1-2-3-4-5 пъти. Обаче винаги аз трябва да каня. Аз трябва да пиша. Един вид, аз да правя крачката и да показвам желание да ги виждам. Държа да отворя скоба, че не излизах с тях по едно и също време. А една след друга.

Така, много ми е гадно, защото само и единствено аз трябва да ги търся, предлагам да излизаме. Един път няма да пише, да ти прояви желание сама да те види “хей, как си, искаш ли да се видим?” - невъзможно. Работя много здраво, и съм съсредоточен да си устроя бъдещето и пробия в кариерата си, и спрях да се занимавам и с двете, защото не разбирам това, което правят. Нито искам да го разбера. Но се щом заговорим с приятели момчета - казват ми същото. Тоест, не си правя извадка от тези две въпросни дами, а разбирам, че доста от тях се държат по този начин.

Е? Какво е това? Може ли някой да ми обясни? Толкова ли боли, при желание да видиш някого, да го поканиш да излезете? Да покажеш на тоя човек че и ти имаш интерес към него? Какво ще ти стане?

Пак да кажа, срещите ни и с двете минаваха много добре. Нито искаха да се прибират по-рано, стояхме с часове и си прекарвахме супер. Винаги ми отговарят и приемат да се видим, когато ги поканя. Тоест не е да кажеш да ме отбягват или да не им е приятно да излзиаме.

Ако някой има подобен опит, моля да ми разясни какво е това нещо, защото хич не ми е ясно…вече ми дотяга.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 51da130a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

1.   1. До някъде е нормално мъжът да е инициатора.

2. Жените в днешно време са ОТВАРИТЕЛНИ.

Случка.

Запознах се е една по ФБ. Показваше голям интерес.

Видях ме се.

10 минути в срещата ми каза "На снимките изглеждаш по-висок."

Първоначално не повярвах на ушите си.

Аз съм 185см и бях с гуменки с тънка подметка и бях поне 5 санта над нея, а тя беше с кубинки и дебели подметки.

Не съм и казвал колко съм висок преди това. Никога не съм се и опитвал да изглеждам по-висок на снимки защото 185cm ме правят по-висок от 90% от мъжете, които срещам на улицата.

И тази ми заявява тая простотия.

Тогава осъзнах колко жалко е всичко.

Да не говорим, че тя е на 26, има отварителни зъби (които не се виждаха на снимките) и работи като сервитьорка.

Докато аз имам професия, с която се занимавам от 5 год. и така да се каже съм се доказал в нея.

Както и да е. Довържих срещата, но бях отвратен от поведението на тази жена.

Не съм я търсил след това. Видях, че ме е изтирала.

------------------------

Като цяло брат, е въпрос на ценнотсти. В момента религията е КОНСУМАЦИЯ.

Демек, искам нещо дето ме кефи докато спре да ме кефи и после го хвърлям за новото.

Така е и във връзките. Хорате се консумират и захвърлят.


==============

Да, не говорим, че жените използват дигиталицацията като мега лост в лично отношение. Много лесно вадят пичове от тиндър, инста, фегбук и т.н.

Демек, мъжете са обезценени. Сведени до няколко снимки в каталог.

================

А иначе раждаемостта е около 70к на година. От тея 70к някаква група са мангали, друга група ще отиде на Запад и тук ще останат 20к макс.

А всяка година умират 100к души.

=================

Жените масово на по 30год живят или като тинейджърки (факане, инста) или като баби (винце и ТВ).

За деца не мислят.

Може да родят 1 дете евентуално и толкова.

Абе, драйфа ми се от БГ, от света, от всичко.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 17c3ca1ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

2.   Явно не си успял да ги омагьосаш до толкова, че да се въвлекат повече емоционално и да предизвикаш химия в тях. А само до толкова, че да си чешат егото, като им ходиш подире им като куче. Я да дойде някоя батка с лош поглед, големи бицари, татуси, тънки епилирани крачета в накъсани дънки и туниговано БМВ да видим дали ще са толкова пасивни.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7ed81ad695
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

3.   Еми нормално да ти е гадно щом само ти трябва да ги търсиш и да си активен, на никой не му е кеф все той да проявява интерес, независимо от пола е отвратително.
Аз съм жена и имам подобен проблем, все аз трябва да съм активна с тея които харесвам, а когато мен ме преследва някой, то в тези случаи винаги е някой който не ме кефи... Веднъж не се получи да ме преследва точно този когото харесвам. Голяма гадост.
Не знам за теб, но аз се отказвам от любовта, а и вече нямам сили за тва.
Прати всички на майната им, мисловно така да се каже. Да се е*ат в г*за...
Ай сиктир!!! Поне това е моята нова политика. И в Бг е отвратително, не че на запад няма боклуци, но точно като българите няма никъде.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c550501911
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

4.   Лично аз никога не пиша на мъжете първа поне в началото на връзката (ако се стигне до такава). Защо ли? Защото още в самото начало по това отношение мога да разбера един мъж струва ли си. Ако той иска редовно да се виждаме, да комуникираме, да се сближим емоционално, тогава се разбира може би, че той има по-сериозни намерения. Виждала съм се с мъж дори 6 месеца без да сме били интимни, е след това бяхме. Въпросът е, че по този начин жената разбира дали си струва мъжа. И не просто да си струва. А дали той реално се интересува от нея или иска само да я из**ка. Т.е. логиката на жената е: колкото повече мъжът я търси, толкова по-лесно ще спечели сърцето, разбира се ако я има и химията. Това е накратко.

Жена на 27г.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: dd1f9d13bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Според мен просто не те харесват достатъчно. Ако наистина те е харесало някое момиче, ще се държи съвсем различно, от личен опит го казвам, аз съм момиче на 25

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bbf9435686
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

6.   Защото има хора, които ги величаят и им вдигат самочувствието, има и мъже, които допринасят за това. По този начин, жените стават надменни и отвратителни, а като им кажеш по-различно мнение, те веднага скачат да обиждат.
Аз имам познания по английски и руски език, остава да науча още два езика и започвам да си търся чужденка. Вече даже и не им пиша на българките, от тях видях само злоба, присмех, обиди и омраза. Реално погледнато, аз нищо не съм им направил, но поведението ми е по-странно и съм притеснителен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 17c3ca1ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

7.   4, ако пък много ходим подире ви, ви изглеждаме закъсляци. Пък и си е унижение и за нас - усещането е, че се натрапваш зорлям, без да те искат. Един уважаващ себе си мъж дориид а има сериозни намерения към една жена, не би се унижавал прекалено дълго време така. Айде седмица-две иди-дойди, но всичко си има граници. Така че да не стане на края вместо сериозен мъж да привлечеш някой закъсляк, който не се е отказал, само защото няма друга алтернатива.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bbee2f9f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

8.   Нямат нищо против да излязат с някого, колкото да не е без хич, но в действителност не се интересуват от теб, затова не те и търсят. Ако една жена НАИСТИНА иска да види мъжа, ще предложи да излязат. Ти си им безразличен, което не пречи да се държат приятелски на срещите. Когато не виждаш интерес от отсрещната страна, просто приключвай.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d91abef765
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

9.   Тук споделям само лични наблюдения и това, което виждам при хората в средата си - хубавите мъже (почти) не се налага да си мърдат пръста, много жени (не всички разбира се) сами идват при тях, дори се предлагат открито. Бившият ми приятел е хубавец - светъл, правилни черти, има малко женска хубост, не е мачо и, предполагам, не е по вкуса на всяка, но е красив. Не използва социални медии почти, но пък е екстроверт, комуникативен и добър събеседник. Не знам колко пъти съм била свидетел да го свалят под носа ми - колежки от унито, случайни момичета по изложби, концерти и прочее събития, негови познати от компанията, както и обикновени курви по баровете. И това е, когато аз съм наоколо. Гейове също. Ако се мандахерцаше из Инстаграм и ФБ, щеше да е още по-голям напливът. Ясно, че голям процент са боклуци, но колкото по-голямо количеството кандидати, толкова по-голям е шансът да се появи някоя нормална. Няма пари, няма кола. Точно обратното е с мъжете, които не изглеждат добре - нула внимание, кило презрение. Могат да си пишат, да инициират срещи, с хастара навън да се обърнат, но все получават едно голямо нищо. И при силния пол външният вид дори не е от кой знае какво значение, както при дамите.
Напълно е възможно жените, с които си си писал, просто да не желаят да се занимават с мъже като цяло. Но след като е масово сред приятелите ти, подозирам, че просто не сте достатъчно красиви. В никакъв случай не го казвам да ви обидя, аз самата не съм особено хубава и цял живот съм била в твоята ситуация - аз търся мъже, аз им пиша, аз предлагам срещи, аз движа цялата работа с 2 изключения. Абсолютно обратното е при вървежните ми приятелки. Случвало се е в заведения да ги свалят, заставайки между мен и тях; по улицата да им подвикват, а аз като се обърна, да ми казват: "какво гледаш ма, вещицо?". И така... много малък процент свободни жени/мъже биха върнали хубавото, абсолютно съм убедена. Ако няма желаещи, проблемът е почти винаги в теб - лоша комуникация и/или лоша визия. Златотърсачки и прочее индивиди не коментирам, там е ясно, говоря за нормални хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1e7c1939b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

10.   И преди съм писал, българката усвои най-лошото и от предната и от новата култура... Тя се прави на феминистка когато и изнася, но очаква:
- всичко ти да и плащаш
- всичко ти да инициираш
- да я глезиш, отваряш врати, кавалерстваш.
- да и прощаваш всякакви детинщини и емоционални изблици
- да не я критикуваш за нищо, а когато тя критикува - да мълчиш и кимаш с глава

На запад ми се струва че не е баш така. Гледам най-вече американците как живеят. И въпреки, че и там има такива кат нашите жени, не са всичките като тук - като по един калъп правени. Там има:
- истински феминистки, които са инициативни, плащат наравно, не търсят специално отношение... Мисля че са малцинство, защото както и тукашният "феминизмъм", е ако може да си запазим всички предишни облаги, като само добавяме нови...
- старомодни жени които живеят както майките си. Т.е. обичат да се занимават с домакинство, фермерски живот, пазят се за брака, често са религиозни в някаква степен и т.н.

Нека да е ясно, че тук не се занимавам да съдя кой как живее животът си. Проблемът е, както казва и авторът, че тук в България, огромното мнозинство жени са абсолютно еднотипни. По нашему си ги знаем като типа "кифла". Като искам също да поясня, това е тип с много градации. Много от тях могат да се държат вменяемо, да симулират някакъв интерес към... нещо. Но като задълбаеш, виждаш колко е повърхностно, и отдолу се крие същата позната "кифла".

Не е като жени на запад които съм виждал. Казваш и примерно - отиваме да живеем да село и да произвеждаме сами храната си. Или - искам да ходим на църква всяка седмица... Или пък - искам да сме минималисти, и да обикаляме планините. Просто няма как да си намериш жена която се интересува от някакъв лайфстайл, и дори от теб като личност с някакви интереси. Защото нека не се лъжем, жените са с теб, защото им предоставяш определен лайфстайл, интересен си им с нещо, знаеш как да направиш нещо. Когато една жена няма НИКАКВИ лични интереси и просто се разхожда от дивана до кафенето и обратно... ами да, всички мъже накрая и изглеждат еднакви, и е до кой колко пари ще харчи за нея. Как да не е меркантилна, и то крайно и нездравословно, като животът и е абсолютно празен. Как да не върти по няколко мъже заедно, като всеки и доскучава за нула време. Когато собственият ти живот е празен, трябват постоянно емоции, драми и т.н.

Така че към авторът, това е положението. Това което виждаш е едно празно същество, което е или апатично, или агресивно. Агресията идва по някое време и тогава можеш да очакваш всичко. Горко ти ако имаш брак, деца и т.н. Според мен си направил грешка да се връщаш тук. Дори тези неща да са глобален феномен, пак казвам, проблемът тук е, че е толкова широко разпространен, че различен човек трудно ще откриеш. В по-цивилизованите държави, колкото и тях да ги развратиха, все има и такива който са запазили нещо и имат някаква по-градивна мотивация в живота. Тук няма мотиваца, хората просто... съществуват, носят се... И това важи за двата пола, но най-вече жените.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6bc4fd863c
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

11.   9 е права. Мъж съм и движа в голяма смесена компания. Един от пичовете в компанията е "красавец" (по-скоро има някакъв чар, знам ли, не е нацепен или нещо такова) и не може да се отърве от женско внимание, не само от момичетата в компанията. А ние другите... тъпо ми става да коментирам. Не знам защо жените са така, имам чувството, че са по-първични от мъжете понякога.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 392ddede8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

12.   Много ми харесаха повечето мнения, написани досега в темата. Изхождайки от личния си опит през годините, както и знаейки какъв опит са имали и мои познати и приятели, бих могъл да кажа сходни неща за голяма част от съвременните млади жени. Естествено, не слагам всички под общ знаменател, но делът им е достатъчно голям на фона на всички жени, че да може да се счита като една тревожна склонност за посоката, в която се е забатачило бъдещото развитие на обществото ни.

В това видео (на английски език) успешно е показан нагледен пример за начина на мислене на много от гореспоменатите госпожици, които се надценяват до невиждани граници и всяка от тях мислено, а понякога и (гръмо)гласно се самопровъзгласява са много специална. Защо? Само защото има полов орган, различен от този на мъжете. И разчита заради това да се продаде на пазара за възможно най-високата цена. Докато успее (ако изобщо някога успее) обаче да се продаде успешно на "най-заслужилия", т.е. на най-даващия ѝ мъж, тя няма нищо против да се въргаля из чаршафите на безброй случайни, посредствени мъже. Други мъже пък ще държи на разстояние, но и достатъчно близо в кръга си от "удобните познати", за да има кой да я кани на срещи с почерпки, да разведрява скучното ѝ ежедневие, да внася цвят и смисъл в иначе безсмисления ѝ живот, да повдига изкуственото си самочувствие и да поддържа самозаблудата, че е много желана и ценна за стойностните мъже, които обаче липсват в живота ѝ.

https://youtu.be/UVxQG2zW8Og

Имайки предвид всичките тези злокачествени и прояждащи женското съзнание неща, всеки мъж с по-малко опит би следвало да запомни, че с жена НЕ се пише продължително! В 99% от случаите това води само и единствено до безвъзвратна загуба на време и нерви. Време, които бихте могли да отделите за себе си и за истински стойностна жена, която няма да ви държи само като "приятел за писане" от разстояние. Няма значение колко е хубава - изисквайте от жената УМ, ЧУВСТВО ЗА ХУМОР И ОТНОШЕНИЕ към вас! Така, както тя неизменно и задължително изисква и очаква същото от вас самите! Не протакайте излишно в писане, а предложете да се чуете първо по телефона и ако разговорът ви по него ви даде по-ясна представа един за друг, най-естественото нещо след това е да се видите. Ако сте от същото населено място и е показан взаимен интерес, няма причина да не се видите още в същия ден или най-много на следващия такъв. Всякакво протакане от страна на жената е явен признак за нейната несериозност и опит да ви държи на разстояние, докато обаче все пак получава внимание и време от вас!

Ако вече сте достигнали до определена първа среща с жената, за нищо на Света не поемайте нейната сметка, ако е различна от обичайната почерпка на кафе или пресен сок! Повечето жени биха се опитали да ви втълпят вина и да ви изкарат едва ли не стиснати, но не се улавяйте на този хитър подход, тъй като вие сте наясно какво представлявате като личност, изграден набор от качества и ценностна система! Вменяването на вина е най-отколешният и коварен способ, чрез който някой целенасочено иска да промени в своя изгода определено ваше мнение или решение! Някои жени дори ще се опитат да ви втълпяват как поемането на нейната сметка от ваша страна е един вид преценка доколко сте годни за нея! Не влизайте в този словесен капан, лежащ на тънък психологически натиск, който е дълбоко заложен във въпросните думи! Първата среща е с цел придобиване на общи впечатления един за друг, а не някой да се доказва колко би плащал и поемал сметките на непознат човек! Най-истинското опознаване се случва очи в очи и с продължителни разговори на разнообразни теми, които засягат житейските ви възгледи!

Не се подлъгвайте на приказки от типа на някое бъдещо женско включване в темата, че например навремето някакъв мъж я бил поканил на ресторант, платил тлъста сметка и вече от 10 години са щастливо женени и с деца! Преди 10 години си беше преди 10 години; сега времената са други, условията са други, обществените мрежи като Instagram и Facebook промениха изоснови женското съзнание и поведение (или по-точно, показаха ги наяве). Освен това, на всяка успешно зародила се сериозна връзка след подобно плащане в ресторант се падат стотици хиляди неуспешни срещи с плащане на ресторант от страна на мъже, които или никога след това не са виждали жената отново, или са я виждали отново още няколко пъти, с цел да я черпят още и още; докато не се усетят, че това е просто едно използване на тяхната лековерност и желание да се себедоказват пред жена, която същевременно не е доказала нищо за себе си!

Не се занимавайте с жени, които показват леко поведение! Най-лесният начин да бъдете използвани е заради нагона ви, който не успявате да усмирите. Жените го знаят много добре и именно заради това прибягват до всякакви хитрости, с цел да притъпят вниманието ви и да ви накарат "да ги харесате". Най-често това се случва с грим и старателно подбрани дрехи, които да "впечатляват" мъжкото око и да показва жената във външен вид, който е в пъти по-добър от истинския ѝ такъв без тези модели дрехи и грим! Мислете с горния етаж, а не с долния такъв! Преценявайте жената по нейното отношение към вас! Отношение, различно от еротични погледи и всячески опити да ви възбудят, за да повлияят на разсъдъка ви!

В заключение ще кажа, че в последните два месеца излизах на първа среща с две жени, но само с тези, които с охота пожелаха при запознанството ни да сме сред паркове и градини часове наред и да вървим по няколко километра, изкачвайки също и хълмове при разходките ни. Едната извървя 3,9 км предимно по стръмнини, а другата 13,5 км. Хубави, земни жени със сериозни професии и с цели в живота, обичащи движението и носещи маратонки или спортни обувки, а не безработни и неосъзнати кифли с високи токове, обичащи да "осмислят деня си" с киснене по заведенията. Какъвто е подборът ви, такова ще получите насреща като тип жена! Едната жена дойде с колата си от друг град, за да се видим. Нещо, което почти никоя съвременна жена не би сторила на първа среща.
https://i.imgur.com/IngZEoE.png

През това време други две жени се стараеха да ме впечатлят, но по погрешния начин. С едната се знаем отпреди години и някак "като по чудо" се присети за мен след дълго затишие, когато разбра с какво се занимавам. А другата правеше опити да ми се хареса с приказки колко била разкрепостена в леглото и ме канеше да се преместя да живея при нея след само няколко телефонни разговора. Естествено, нямаше как с обещания за горещи нощи да привлече вниманието ми и заявих, че е безсмислено да продължаваме с общуването. Адски лесно е да не попадате в женските капани, но за целта вие, като мъже, следва да сте наясно какво представлявате и да не позволявате да ви оказват натиск със заучени престорени думи! Не продавайте съзнанието си и не изневерявайте на себе си, само заради едно (малко вероятно) топване на чушката!
Насочете вниманието си към жени висока класа! Най-големият признак на висока класа е отношението към вас! Отношение, което по никакъв начин не е обвързано с пари, а е израз на това какво прави жената за вас, наред с това, което вие правите за нея! Ако искате взаимност занапред, изисквайте взаимност още от самото начало!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 51da130a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

13.   Един съвет.

Ако трябва да се молиш на някой, няма смисъл.

Боли, но е истина.

А иначе, бг шаврантиите нямат нужда от коментар. Както е казал пича по-горе - не е случайно че раждаемостта е по-ниска от тая по време на втората световна.

Не се ебавам. Това са данните.

В момента се раждат по-малко българи от по-време на ВСВ.

Наслаждавайте се на курвите си. Аз заминавам в друга страна, защото БГ жената ме отвращава.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: af9bb00319
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

14.   Разкажи историята си на мъжа ми и той ще се чуди какъв ти е проблемът.
Моят мъж беше в другата крайност. Не трябвало да му показвам никакви чувства, трябвало да се държа все едно всеки път се налага да ме печели отново. Това ми се стори откачено!
Казах му, че нещо се е объркал и ако си търси въртиопашка и досега е попадал на курви, които са го разигравали, просто е сбъркал адреса.
Обясних му, че нито мога да се преструвам, нито да играя игрички и намирам подобни отношения за крайно изтощителни. Ако иска да живее с мен, а не с представата си за мен трябва да приеме, че аз няма да се държа по друг начин.
Зависи на кого са попадали въпросните момичета, но българските мъже живели само в България са свикнали на подобни неестествени отношения, разигравани от определени типажи жени и наложили се в обществото, че мъжете трябва да търсят жените и едва ли не обратното означава мъжът да изгуби интерес. Живял си в по-пригресивна държава с нормални отношения между мъже и жени. У нас все още битуват балкански нрави.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a773bcb638
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

15.   Не казваш, колко време си излизам с тях? Месец-два, една седмица?
Защото ако си излизал с тях да кажем 4-5 пъти, донякъде е нормално да не те търси особенно, а в същото време да показва интерес като и пишеш. Това също е знак, за интерес. Ама ако си излизал два месеца примерно и да не те потърси изобщо е доста странно.

Lisa

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e8eb36c851
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

16.   Авторе, извинявай, че нахлувам неканена в темата ти.

Жена съм, над 35 г.
Някой може ли да ми обясни следния проблем. Поява се мъж, демонстрира явен интерес към мен. Аз го харесвам и съответно отговарям на интереса му със същия интерес (ако нямам интерес, директно режа, не си падам по игричките). Поведението на мъжа веднага се променя - изстива, отдръпва се, вече не показва интерес, спира да ме търси, прави се на зает и т.н. Защо са тези глупави игри? И не става дума само за един или двама мъже, нито само за лапета. В живота ми този сценарий се повтаря на различни възрасти - и на 20 и няколко, и след 30, съответно и мъжете са били на близки възрасти до моята. И с мъж малко над 40 - същият номер. Много рано ли показвам интерес? Трябва да се правя на незаинтересована по-дълго време ли? Да играя недостъпната ледена кралица ли? Щом досега не съм се научила да играя такива театри, надали ще успея оттук насетне, но все пак бих искала да попитам аудиторията - защо? Защо след като отговоря на интереса на даден мъж, той изчезва? Нали затова той показва интерес, за да получи положителен отговор? И под положителен отговор нямам предвид секс на първите срещи. Имам предвид покана за кафе, съобщения, разговор и подобни. Не си падам по секс без чувства, не си лягам с някого ей така, за здрасти. С това ли плаша и отблъсквам мъжете? Че искам любов, а не секс за спорта?

Не ми се правеше отделна тема и затова реших да попитам тук.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6ff57c4219
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

17.   Офф кифлопризетел, мъж в предпенсионна възраст да ми праща розови прасенца и иконки значи, че не е сериозен и още си е същия дечко като от детската градина. Какво да очаква една жена от такъв стиснат екземпляр, който е неспособен да предложи стабилност? Точно ти си загуба на време а тръгнал да учи другите кои жени стрували. И да изискваш от мен да вървя 13 километра, знаеш ли кога ще стане? Никога. Ще се чувствам като в концлагер с такъв като теб. На първа среща не се отива да мориш жената с безкрайни маратони, а на ресторант в изискана обстановка и да си прекарате приятно. А за това е отговорна нежната женска компания, така че по правило мъжът плаща и винаги е било така. Ти нямаш представа колко пари и усилия струва на една жена да се приготви за среща, така че не ми разправяй колко си щял да изискваш от женат каква да бъдеа! Много тарикати взехте да се пишете всичките мъже и още малко ще започнете от нас да искате да ви покриваме сметките, но няма да ви се получи милички!!!!!1

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 625daa5e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

18.   Виж ти си мъж, ти си този който трябва да кани на срещи, да пише върви.. Ако една жена, започне да предлага срещи, да пише първа, няма ли да си помислите че е лека или отчаяна? Аз никога не бих предложила, на мъж да излезем, нито пък бих му писала първа без причина. Просто от възпитание. Приемай го както искаш, такава съм.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 835bfe74b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

19.   Авторе, вариант 1: очаква се мъжът да е инициатор. Гади ми се от тая максима, защото в комбинация с недостатъчно ясно заявен интерес отсреща ни вкарват в ядове. Хем се чувстваш като натрапник /ония, дето преследват жени - чували сте ги, нали/, хем обществото намира за нормално да правиш нещо без гаранция, че е успешно. За всяко друго нещо получаваш някаква валидация, но жените трябвало да ги ухажваш без да ти покажат, че си на прав път? Вариант 2: попаднал си на егоистки /или жени от едни конкретни зодии, които са доста да го наречем така егоцентрични/. Те не биха били инициативни за никого, различен от тях самите. Познавам няколко такива и да ти кажа мъка е! Особено ако ги намираш онлайн - тия зодии са плъзнали из Интернет като вируси на компютър, чийто собственик е кликнал на реклама за лек срещу плешивината.

Номер 16, в такива случаи ме е яд, че сме в анонимен сайт! Както и да е, по въпроса ти бих казал, че си пападнала на ония, които жените около автора търсят. Мъже, които са свикнали да ловуват и щом си хванат улова, са доволни и бягат. Повечето приемат секса за улов, но има и такива, които колекционират внимание /то и при жените има такива - висят по сайтове за запознанства и се радват на интереса към тях/. Щом покажеш интерес, той си казва "Моя е, ако я искам, ама аз не искам нея, а жените да ме искат" и съответно отива да търси същия отговор при друга. Те са наркомани, пристрастени към ендорфина или каквото там отделя мозъка им всеки пък, когато получат валидация от жена /същата покаже интерес/. Но дори да покажеш интерес хиляда пъти, за тях само първият път е толкова силен. После вече... не им носи същият ефект. Защото вече знаят, че си заинтересована от тях и го няма момента "борим се за победа, момчета".

В краен случай може да попадаш на такива, които просто убиват време и не търсят нещо сериозно. Такива при наличие на интерес ще решат, че им готвиш брачна халка, къща на два етажа и няколко деца, семейни уикенди с вашите и т.н. В общи линии героят решава, че ти си му навита, ама много навита, а той не иска да се заседява с една жена и съответно се старае да те изпъди, за да не вземеш да го накараш да се обвърже.

Надявам се да съм бил полезен и на двама ви! Просто разсъждавам от своя гледна точка.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0e574e4145
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

20.   Явно не са привлечени от теб брат. Сигурно си напълно нормален мъж, но критериите на жените вече са много завишени и явно нещата се обърнаха... Ако една жена те харесва, тя трябва да дойде при теб и ще дойде. Няма да се налага да я гониш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 94fd2afcc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

21.   Не са достатъчно заинтересовани от теб пич. Повярвай ми една, жена, ако е достатъчно заинтересована, еле пък, ако има някакъв зор ще счупи телефоните и скайповете да те търси. Ти от своя страна трябва да видиш може ли веднага да ебеш или просто иска да те използва за някакви цели пък да си го слага с някой друг. Видиш ли, че на втора среща няма секс блокаж и некст.







Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 34220606f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

22.   Здравей.. Според мен си е до човек. Момиче на 24 съм, вече млада жена, в разцвета на силите си. Като бях малка, 15-16, си мислех, че мъжете първи трябва да поканят жените на среща, защото кавалерът е силният пол, а самата е крехка и нежна. Но когато минах 20те, сега между 24-25 а и малко от преди това, прозрях, че наистина много от жените в България, са отвратителни и надменни, със самочувствие без никакви покритие, истерички и готованки. Много от мъжете са курвари, невъзпитани, изневеряват, обиждат жените си и т. н, но като се замисля, поне в 85 процента от случаите, жените са си го заслужили, по един или друг начин. За едно поведение и общуване между половете, няма само един от двамата виновен, за да се в получило кофти или да не е потръгнало. Не е въпрос само и на химията между тях или по вкусът им и представата, за даденият човек до теб. Въпросът е и на възпитание и на подсъзнателна основа, за това, какво даденият човек очаква и иска от живота си. Аз съм омъжена от половин година, живея с мъжът ми от една година, познаваме се с него от година и половина. Аз съм много слабичка, тренирам, лишавам се от храни, пазя диета, с дълга, естествено руса коса, бледо зелени очи, много бяла кожа и естествено плътни устни. Носът ми е леко чип и доста тесен, а очите ми са кръгли, с дълги светли мигли. Смея да кажа, че съм красива жена и съм много благодарна на Господ и Съдбата, заради това. Мъжът ми е пълно пълничък, има разстояние между зъбите, хапва си повече, мързи го да тренира. Висок 1. 86... А аз съм 1. 70. Аз съм тази, която първа го покани на срещата, когато си писахме в началото, запознахме се по интернет. Аз съм тази, която му предложи да излезем, аз съм тази, която го попита, кога е удобно да ме покани вкъщи. Той е този, който на първата среща избра мястото, където да отидем. Така че, всичко си е напълно относително. Живея в неговият апартамент, делим сметките по равно, мислим вече за деца. Така че и жените можем, дори когато сме хубави, да ви поканим първи на среща. И не е задължително да сме над 30, разведени, с едно или две деца и отчаяно да си търсим през сълзи мъж... Ех, тези мъже. И ех, тези жени. Не насилвай нещата. Ще стане както трябва, ще срещнеш жената, която не един път, Ами много пъти ще ти предложи да излизате заедно. Но ще трябва и ти да се постараеш за нея, да те пожелае и да те поиска, както и ти ще желаеш и ще искаш нея. Няма ли добро отношение, няма как да има желание за среща, за комуникация и за близост в общуването.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e9384bcdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

23.   Както казва 9 - ако си наистина красив, ще ти се слагат. То повечето жени са пълен б****к и като видят хубав мъж, му се слагат, независимо дали е обвързан или не, че и пред приятелката му. Нали са Принцеси. Иначе, ако някоя се свали с техния, почват да мрънкат, к*****е. Всички трябва да се съобразяваме с тях. Повечето гейове също не правят изключение.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5422d38e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

24.   Живеех в Братислава и там повече ми показваха, че ме харесват, в смисъл с разни колежки взаимно сме се гледали флиртуващо, а българките рядко се заглеждат сякаш, искат тях да ги гледаш и се смятат за някакви кралици. Всъщност повечето нашенки се заглеждат по мъже, които НЕ им обръщат внимание. Вече не се хабя и да зазяпвам жени по улицата в София, доста е спаднала хубостта и повечето са кифленския тип, просто като ги видиш и ти става ясно, че слушат чалга и живеят в моловете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0c770c5655
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

25.   18, не става въпрос жената да кани на среща, да сваля и т.н. Става въпрос да прояви поне взаимност, някакъв знак да даде и да участва в разговора. Защото е тъпо мъжа 24/7 да се чуди каква тема да отвори и как да поддържа разговора, а жена да отговаря с по една дума и да си мисли "той е мъжа, той трябва да ме забавлява, аз съм жена и само ще съм жури и ще го оценявам". Ами не става така, защото и мъжа не е от желязо и рано или късно се спича. Ако жената има интерес, нека го покаже и поне на моменти нека и тя да вложи малко усилия за общото добро. Ако пък няма - просто да кже, че няма и да не дава празни надежди. Най са ми противни тия смесени сигнали. Хем не отказва, хем и не прави грам никакви усилия и чака всичко на мъжа като готованка. Да, мъжа трябва да е основния инициатор, но това не означава, че жената трябва да е пълна готованка и като някакъв имепратор само да сочи с пръст нагоре или надолу.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e8ed097793
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

26.   Относно раждаемостта, която по-горе беше спомената държа да споделя следното. Мъже на около 30 ми обясняват как не им се занимавало със сериозни отношения и имали много време, тъй като те можели да правят деца до живот и 40-45 било една добра възраст. Първо трябвало да си по живеят. Така, че драги мой приятели, проблемът главно са мъжете, а не че на жените не им се ражда. Кифльото ме изкефи в няколко теми, но тук направо ме разочарова. Жената трябвало да те впечатлява. Тук ПрипадВам. Недей да си разменят ролята с жените, моля те!!!! И държа да споделя, че ако мъжът на първа среща не плати сметката, втора няма да има. Или ако има няма как да очаква от мен каквото и да било. И не заради материалното, ами заради отношението. Особено, ако парадира колко се бил развил, каква професия имал и жънел успехи, защото и на такива съм попадсла. Еми имай си успехите в работата, а с мен имаше успех мъж с не толкова блестяща кариера, но който не се цигани за вода, кафе и торта на първа среща, показвайки ангажираност. Разбира се беше взаимно. Разбирам, че сте наплашени от меркантилността на някои жени, но нека не разменям ролите си, заради консуматорско манталитет на повечето хора. Забелязвам, че доста често мъжът гледа и избира жената освен по професия и по това дали живее под наем или има апартамент, което лично мен ме отвращава. Никакви ценности, никаква ангажираност. И нека да завърша с това, че мъжете реват какви са лоши жените и когато срещнат някоя читава, която да ги цени, ами..... Аз не искам нищо сериозно....
Така, че не само жените се държат ужасно.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 21c533898c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

27.   До 21 - Не съм толкова сигурен за това. Имам познат, кяото ми сподели,че преди е имала сериозно увлезение по мен и дори ме е мразиал,а зщаотоне съм и писал. Като я попитах, защото ТЯ не ми е писала, ми каза, че ми е писала много пъти ... но откъде да знам, че "Здр, ко правиш!" и някакви снимки на новата и работа, трябвало да са инициатор на нещо романтично!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 625daa5e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

28.   До 21, " Много хубави съвети даваш"

Значи, ако мъж ми иска, секс на първа среща или на втора..ще стана и ще си тръгна. Такива които искат, бързо,бързо и лесно, може просто да платят на някоя жена и да си го получат. Хубаво е секс,да има след 1-2 месеца, ако искат да стане нещо сериозно. Ако искат да е забавление чук чук и чао. Но който иска сериозна връзка, трябва да подхожда сериозно...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 21c533898c
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

29.   До 26 - Може би, проблемите са между двойките и всяка една двойка има уникални проблеми, сами за себе си. Познавам много мъже и жени, които са токсични личности. Да обвиняваш "мъжете", защото някой, който се е държал ткаа, както опсиваш, е също толкова глупаво, като да обивнявам жените, защто съм попаднал на една свръхменркантилна курва.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: aa5f314869
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

30.   Жена на средна възраст съм. И аз бих потвърдил казаното от други коментатори. Харесват те, но не са достатъчно заинтересовани. Приятно им е с теб, но ще им бъде все тая ако ги отреже и не общува повече с тях. Ако бяха влюбени в теб или имаха друг интерес, биха били доста по-активни.
Това за външния вид също оказва сериозно влияние. Мъжът до мен изглежда добре и е добър събеседник. Не кара скъпа кола и не е богат. И въпреки, че е сериозно обвързан, се радва на голямо женско внимание. Непрекъснато му пишат, звънят разни познати, колежки. Някои доста по-млади и доста по-възрастни от него.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e9384bcdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

31.   Иначе, докъде са я докарали масата мъже - да искат жената да поеме инициативата (говоря за коментиращите).
Ако смятате, че една жена ви губи времето, имате правото да я разкарате или да я попитате директно какви намерения има към вас. Но това едва ли не да чакате жената да ви кацне, да дойде и тя първа да започне флирта, че и да се кефите на това, не го разбирам. После, обикновено, циврите, че жените не били добри домакини и майки. Ами, как да бъдат, като си падате по мъжествени жени в к*рвенски дрешки? Природата е отредила мъжът да е водещият, поне в част от отношенията. Не, че е лошо жена да даде сигнал, че ви харесва или да направи крачка, ако мъжът е много срамежлив, но е грозно жена да се слага на мъж, а това обикновено го правят леките жени. Повечето мъже, обаче, сте глупави, и го разбирате с години разочарования.
Още малко ще поискате да си купим по един страп- он и да ви опънем на задна. Докъде ни докараха феминизъм и други побъркани идеологии...

От 23.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: af9bb00319
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

32.   1:0 за Чингис Хан срещу Кифлоприземител.
Чингисе поне си пада по истински жени като Моника Белучи.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e8eb36c851
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

33.   Благодаря ти, Номер 19. Разбирам какво искаш да кажеш за допамина. И аз това си мисля - че ги вълнува тръпката, по-точно първоначалната тръпка и после бързо губят интерес след падане на нивото на допамин в мозъка. И това с плашещите се от обвързване мъже също съм си го мислила. Не им се хвърлям на врата, нито непременно мечтая за брак и деца. Може и без. Хората ще кажат, че времето ми вече е минало, че съм изпуснала последния влак, но бракът и децата не са ми приоритет. Повече държа на верността и отдадеността в отношенията, отколкото на подпис и деца. Но пък точно това може би е подплашило част от въпросните мъже - желанието ми за емоционална близост и емоционално обвързване. Има хора, които се плашат от емоционална близост много повече отколкото от физическа.

Авторе, бих искала да те окуража. Млад си, ще срещнеш твоето момиче. Въпросните две мацки изглежда не са били подходящи за теб. Не съжалявай за опита, както аз се опитвам да не съжалявам за моя. Душата на всеки има определен път, който е избрала да извърви. Според мен двете момичета не търсят нещо по-дълбоко към момента, само да минава времето и да се чувстват добре, да трупат самочувствие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 392ddede8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

34.   Номер 17, ако се научиш да боравиш без преувеличения, ще си направиш много добра услуга! Споменатата от теб "предпенсионна възраст" при мъжете в момента е 65 години и със склонност да бъде увеличена още повече за в бъдеще, така че - бидейки мъж на 41 години - ще трябва да почакам още около четвърт век, за да достигна до нея. :) Едва ли за теб самата считаш, че (ще) си в "предпенсионна възраст след навършване на 40 години.

Още по-хубаво ще ти се отрази, ако придобиеш и способността да съдиш за хората (и в частност мъжете) не по първосигнални предубеждения, а по тяхното отношение, трайно показвано във времето! Дали някой ще ти плати сметката на първата среща или не, няма как да е показател за това дали може да предложи стабилност и доколко е годен за сериозни отношения или не! Ако някой въздухар-сваляч ти плати сметката и после те прекара през кревата 1-2 пъти, след което установиш, че за друго не те отразява, дали все така ще продължаваш да си на мнение, че плащането на сметката от страна на мъжа е гаранция за "стабилност" (така обичаната от много жени закодирана дума, зад която се крият съвсем други неща, различни от стабилност)? Грешката ти е, че по платените на първата среща пари съдиш дали някой мъж е сериозен или не, а очевидно оставяш на заден план изключително значими неща, като: самото му отношение към теб, цялостно поведение, изказ, грамотност, ценностна система, обща култура, чувство за хумор и т.н.

Същото бих могъл да напиша и относно прибързаното ти съставяне на мнение въз основа на това дали някой употребявал иконки или не при писменото общуване. Ти по иконките ли съдиш дали някой е сериозен и отговорен, или по същинските качества, които се изискват за започване, дейно развиване и съхраняване на една сериозна връзка? Ако някой е с безотговорно отношение към теб, лъже те и те обижда, но без иконки, много ли ще се издигне в очите ти? Ето този бърз пример моментално изважда на показ доколко удачни са твоите преценки. Някой може и иконки на сто розови прасенца да ти прати, но пак да бъде отговорен, защото не иконките са отговорни за това, а самовъзпитанието и всичките изграждани през годините качества на даден човек!

За въпросната жена явно не си разбрала правилно. Никъде не съм писал, че съм "изисквал" жената да върви 13 км. Напротив, тя сама пожела да се разходим по-надалече и за повече часове. Първоначално обмисляхме да се поразходим само на Гребната база и из съседния на нея парк, но по нейно искане отидохме до един от хълмовете в града, който е на 2,5 км оттам. А точните ми думи в моето мнение бяха:

"с тези, които с охота пожелаха при запознанството ни да сме сред паркове и градини часове наред и да вървим по няколко километра, изкачвайки също и хълмове при разходките ни"

За нея също допълних и това:

"дойде с колата си от друг град, за да се видим"

Считаш ли, че жена, която изразява желание да пътува до друг град заради мъж, а после дава предложение и да вървят толкова много при първа среща, продължила часове наред, се е чувствала "като в концлагер"? Отново правиш грешката да преувеличаваш и изопачаваш нещо прочетено от теб. Ако ти самата си от типа жени, които мразят да се движат и наблягат на кисненето по заведения, това е съвсем друг въпрос. Аз не казвам, че си такава, но не мога да си обясня една жена, обичаща разходките, да се изказва по същия начин като теб. Ти сама следва да кажеш каква си.

Другите ти приказки за това как мъжът трябвало да плаща сметката на непознатата жена на първа среща са безуспешен опит да прехвърляш топката и да вменяваш вина и задължения у мъжа! Напротив, той не ти е длъжен с нищо, както и ти на него! Двама непознати се срещат с цел опознаване и приятно прекарване. Последното не зависи от това дали ще сте на ресторант и дали мъжът ще плати твоите храни и напитки! За теб, като жена, която употребява и друг ѝ покрива сметките, може би ще ти е приятно (оставаше и да е другояче), но ти съдиш само от твоята гледна точка и изхождайки само от това, което устройва теб и само теб! Ти очакваш от мъжете да се държат като плащащите кавалери, канещи на ресторанти, каквито са били преди десетилетия, но ти и много други жени дали се държите като канените преди десетилетия жени? Ще ти подскажа, че почти всички от тях са били девствени, млади (преди или малко след 20-те си години, защото са се вричали на кавалера за цял живот и са раждали скоро след това), неразлигавени, некапризни до небесата, с обноски, без рисувани вежди, без мумифицирани с тежък грим лица, без надути джуки, без подплънки в сутиена, без промити от Instagram и Facebook мозъци, без нагло поведение, без рояк от умишлено държани в обкръжението орбиритащи мъже тип "само удобни приятели" и още много други разлики спрямо огромна част от съвременните жени в детеродна възраст. Искате мъжът да се отнася с вас като традиционен мъж, но много от вас не са традиционни жени.
Тук дори не отварям дума за това дали умеете да готвите, какви чистници сте в ежедневието (кухнята и стаята/спалнята на много жени са като бойно поле) и разни други обичайни неща, които са били присъщи на жените преди 2-3 десетилетия. А ако стане дума за това чаршафите на колко мъже сте търкали, много от вас ще срещнат трудност да отговорят с бройка, по-малка от 15-20 мъже досега (стига да сте честни). Истината е, че голяма част от съвременните жени си лягат с много малка част от мъжете, като това се дължи на женския избор с кого и по колко да се случват тези неща.

---------------------------------------------------------

Номер 18, ще се изненадаш колко огромна част от мъжете не биха се съгласили с мнението ти, какво според теб те биха си помисли за жена, ако тя даде ясен знак или заговори мъжа първа! Цитирам те:

"Ако една жена, започне да предлага срещи, да пише първа, няма ли да си помислите че е лека или отчаяна? Аз никога не бих предложила, на мъж да излезем, нито пък бих му писала първа без причина. Просто от възпитание."

Това няма нищо общо с възпитанието. Напротив, повечето мъже биха отчели като особено добър признак това, че си открита с тях и способна да изразяваш с тях усещанията и мислите си! Искрените жени са редки диаманти, но много жени не го разбират и не считат за необходимо да са открити с мъжа! Предпочитат да играят с недомлъвки, очакват от него "да чете мислите им" и да го изпитват докъде ще издържи, подлагайки го на всевъзможни целево насочени тестове. Такива жени са умствено незрели, макар и да са на по 30-40 години.
Ако пък първа заговориш мъж или предложиш среща, той ще те помисли не за лека жена, а за ценяща времето си, приятна и знаеща какво иска, така че е силно вероятно с готовност да пожелае да се видите. Стига, разбира се, да има поне някакво взаимно харесване помежду ви и да не се окаже, че нарочно си си подбрала някой отракан играч. Много от жените лесно клоните към точно такива, пренебрегвайки големите червени лампички, които ви сигнализират, че си играете с огъня.
Нещо повече, точно играта с огъня е като наркотик за съвременната жена и тя възприема един такъв ненадежден мъж като предизвикателство, мислейки си, че ще го надхитри и превъзпита да е "послушен" според нейните очаквания. Грешка, от която винаги жената е губещата част, но обикновено го разбира с голямо закъснение, когато вече се е напатила. И още по-необичайното е, че вместо една такава препатила жена да си вземе поука и да преосмисли дали пък проблемът не се корени в нейния неправилен подбор на мъже, в повечето случаи тя още по-стремглаво се мята в лапите на все същия тип мъже, и то години наред.

---------------------------------------------------------

Номер 26, поради категоричността в изказването ти допускам, че ти също явно съдиш за мъжа по това колко и дали плаща на първа среща. Цитирам те:

"И държа да споделя, че ако мъжът на първа среща не плати сметката, втора няма да има."

Прочети какво писах по-горе към номер 17, за да не се повтарям. Кофти, ако чак до такава категорична степен платените за теб пари от страна на мъжа са показател за неговата "годност" за едни трайни и сериозни отношения. Парите са показател само и единствено дали някой иска и може да си позволи да плати за теб на първа среща. Не са показател за нищо друго! Всеки играч и несериозник може да ти плати, стига да прецени, че това ще му помогне да те прекара през кревата си, независимо дали след първа или някоя следваща среща. Това плащане не го прави стойностен мъж, макар че с изказването си горе ти явно оценяваш нещата според тяхната парична стойност.

Ти също правиш опити да извърташ написаното от мен, като много удобно пропускаш вълшебната думичка ВЗАИМНОСТ, която неслучайно написах в мнение номер 12! Взаимността не означава "да си разменят ролята с жената", както ти се изрази! Не става въпрос и за това да си мерите кой колко се е развил в кариерата. Не зная ти защо заби в тази посока. Почти никой мъж не избира жената заради нейната кариера! Много жени, обаче, правят грешката да считат, че това има ключово значение за мъжа. Напротив, женските пари и положение в обществото не са със същата тежест за мъжете, както са мъжките пари и положение за жените. Цитирам точните думи, които бях употребил:

"Няма значение колко е хубава - изисквайте от жената УМ, ЧУВСТВО ЗА ХУМОР И ОТНОШЕНИЕ към вас! Така, както тя неизменно и задължително изисква и очаква същото от вас самите!"

Мислиш ли, че това са някакви твърде завишени очаквания към жената? Да е умна, с чувство за хумор и да има добро отношение към мъжа, както той към нея? Един себеуважаващ се мъж дали ще иска простовата и глуповата жена? Дали ще иска кисела и скучна жена? Дали ще иска жена с лошо или вяло отношение към него? Тези три неща са буквално основата за усещането за всеки един човек, без значение пола. Нима са толкова висока летва за повечето жени? Моето мнение е, че не би трябвало да са трудност.
Да не говорим, че наред с тези основни качества, много жени очакват от мъжа да притежава още и: искреност, преданост, справедливост, правилна представа за себе си, грижовност, грамотност, работливост, сила на духа, стремеж към самоъсъвършенстване.
Нарочно пиша за духовните качества на мъжа и не намесвам ръст (над 185-190 см), физическа форма (спортна фигура, широки рамене, едри ръце, тясно дупе), скулесто лице с квадратна челюст, тънки очи с намръщен/страшен поглед, хубава кола, хубаво собствено жилище, няколкохиляден месечен доход и други измерващи се във физически величини признаци, тъй като те са ясни на всички. Горе става въпрос за това, че дори още на ниво духовни качества се стига до момента на прекомерните очаквания към мъжа и липсата на отговор със сходни качества от страна на жената. Докато от много мъже се очаква да развиват ума и изобретателността си с цел намиране на решения, за печелене на пари и осигуряване на добри условия на живот за жената през предстоящите години, то много жени развиват своята хитрост (също е вид ум, но с користни цели), чрез която да се опитат да извличат полза от въпросните качества на мъжа. Докато от много мъже се очаква да имат силно развито чувство за хумор, то при много жени просто липсва и сред тях преобладават недоволните от живота си и вечно търсещи кой да ги развлича. Докато от много мъже се очаква мъжът да има безупречно отношение към жената и да я поставя на първо място, пренебрегвайки себе си, то повечето жени не считат за нужно да отвръщат с подобно отношение към мъжа и държат те да са център на вниманието (изключваме много, ама много малкия процент на мъжките кифли и батките, към които се стремят много от жените, готови да са търпяща всякакви извращения изтривалка в ръцете на тези мъже).
И нали знаеш колко огромна е пропастта между двата пола по отношение на това как биват възприемани за едно и също нещо, а именно: моментите на нужда от разбиране? Жените очакват от мъжа с готовност да ги разбира и подкрепя, когато те са уязвими, слаби и начумерени за нещо. Ако обаче мъжът си позволи същото откровение пред жена в труден за него период, най-вероятно ще бъде счетен за слабоволеви, безперспективен и ще бъде или зарязан, или жената ще започне вътрешно да се чувства прецакана с него и въпросното усещане ще я гложди доста дълго време.

Други твои думи накрая също не отговарят на същността на повечето мъже:

"И нека да завърша с това, че мъжете реват какви са лоши жените и когато срещнат някоя читава, която да ги цени, ами..... Аз не искам нищо сериозно.... "

Знаеш ли коя много малка част от мъжете казват така за жената насреща си? Тези, които не виждат у жената качества да ги задържи трайно до себе си, а само гледат на нея като временна заигравка тип "Абе, бих я минал за 1-2 пъти, колкото да не е без хич". А знаеш ли кой избира точно тези мъже измежду всичките други кандидати, и чрез този си избор ги допуска до себе си? Жената!

---------------------------------------------------------

Номер 28 написа нещо много важно:

"Но който иска сериозна връзка, трябва да подхожда сериозно... "

Точно така е! Ако една жена иска сериозни отношения от мъжа и съответстващите на това положени усилия и отделено време и внимание от негова страна, следва и самата тя да се държи като в сериозна връзка.


- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e68e24103d
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

36.   Към 26 и другите подобни,

Ей, боклук такъв! Значи, щом сме се родили с пениси, РОЛЯТА ни е да сме ви ходещи портфейли, така ли? Гръмни се.

И защо мъжете да не изискват да имаш апартамент и нормална професия, предвид, че ти и другите боклуци като теб, изисквате същото, че и повече от него!?

Отново - гръмни се!

Номер 17, същият, че и по-голям болкук.
Никога нямало да ходи 13км.... ми седи си на гъза, дебелей си и се жалвай какви са лоши мъжете!
По правило мъжът плащал - кое правило? ! Кой го е измислил? Гръмни се!
Ей, мърло, колко ти струват гримчетата и парцалките??? Повече от всичкото време и ресурси, които качествените мъже набиват в себе си, за да се развиват в 1000 отношения, че да ви покрият високите до небето критерии, само за да си мръднете целолитестите гъзове да излезете с него ли???? Съмнява ме.
Ти и другата не сте нищо повече от поредните боклуци с безбожно високи претенции, в замяна на които не предлагате абсолютно нищо!

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: af9bb00319
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

37.   Кифлоприземител, това с розовото прасенце, намек за килограмите ли е? Не бой се, с такъв стиснат екземпляр като теб всяка жена, която те избере, ще е тънка като фиданка. Както е видно, желаещите не са много. Да прехвърляш 40 г. и да си пращаш чатовете по форумите е повече от нелепо.
Изказваш се, че жените били кифли, защото носели обувки на висок ток. Само да ти напомня, че има много жени, които и с ниски обувки са по-високи от теб и да обиждаш жените, по-висок няма да станеш.
Ако един мъж иска да се хареса на една жена, най-малкото, което може да направи е да й плати сметката.
Жена, която пътува до друг град, за да се запознае с мъж, е или много грозна или много закъсала, а в повечето случаи и двете.
Ако е толкова закъсала и иска да си те вземе, да те храни и да те дубдурка, нямам нищо напротив, тъкмо ще престанеш да манипулираш младите жени във форума с използваческите си писания.
Мъжете, които не плащат сметките на жените са скръндзи, използвачи и егоисти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bf53f50509
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   Просто им е все едно за теб. И аз попаднал в такава ситуация. Няколко месеца ги редувах, прасках си ги и двете без презерватив. Накрая си намерих момиче за истинска любов.
м32

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 97d6fa06de
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

39.   36, много си озлобен и ти личи. Успокой топкота, че си смешен. Къде видя да съм написала нещо за пари и че трябва мъжът да ми е портфейл, а? Много се жегна и ти и другите като се споменат парите и отговорности. И тук вариантите са два или не изкарваш достатъчно и това ти тежи и комплексира или независимо дали изкарваш добре или не, си попадал на меркантилнаи жена. Ами ще те разочаровам, но нито аз нито останалите жени сме виновни за това. Интересно е обаче, чесамо сексче без ангажименти няма проблем да се споменава, нали така. Говоря за сериозни отношения, както и че много господа гледат и чакат на жената. Иначе аз професия и пари си имам, не ме мисли. Определено обаче не бих обърнала внимание на човек, който ще разчита на моята професия. Все пак мъжът е ловец
Ааа да забравих и на мъж, който употребява епитети като "боклук" и не уважава чуждото мнение, също. ;}
Кифльо, ако бях меркантилна, до сега да съм си уредили живота и да не се налага да работя. Уви аз съм от другия тип, които държи мъжът да им харесва. Както споменах и предния си коментар, предпопетох обикновено момче" бачкстор", с който си деляйме всипко, отколкото нарципния олигофрен, който ми се велипаеше с професията си, а се циганеше за една вечеря. Но пък иначе голямия тйзар го играеше.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ffa9e00adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

40.   32 - Не че Чингиса блести с кой знае колко ум, но поне пише кратки коментари в сравнение с логореята на другия. На Кифльо вече изобщо не му чета писаниците.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0b50c064fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   Нали вие жените се борите само за равни права за нас с мъжете? Тогава защо държите да ви плащаме сметките, нали сме равни? Значи за едно може, за друго не може. Окей, ще ти плащам сметката, ще ти купувам скъпи бижута, не е проблем за мен, обаче пък аз от теб искам да не си имала повече от 2 бройки в живота си преди мен, да умееш да готвиш вкусотийки и да имаш силно майчинско чувство, за да съм спокоен, че децата ни един ден ще имат любяща майка, която ще ги поставя на преден план, вместо да ходи на шопинг в мола, а детето да го оставя на бавачка. Можеш ли да ми гарантираш всичко това? Но честно, понеже едно от тези неща (бройката), реално е недоказуемо. Обаче пък нали твърдиш, че искаш "джентълмен" до себе си, тогава е редно и ти да бъдеш "дама". Знаеш ли кое е основното качество на дженълмена и дамата? Не не, знам какво си мислиш, че това е да ти държи отворена вратата всеки път и да плаща в ресторанта, а пък ти да разхождаш черни рокли и високи токчета.... И това, но основното е в моралните качества на джентълмена и дамата. И двамата са честни. Така че щом държиш на това, че искаш джентълмен, тогава ти трябва да му бъдеш дама и като такава трябва да си честна. Така че ако си дама, ще си честна и за бройката, но 90% от вас никога не сте честни за това и когато дойде време за раздяла си признавате за всички пъти които сте имали преди връзката (а често и по време на нея) или пък случайно се изпускате в разговор и тн и тн. И какво излиза накрая? Явно повечето от вас не сте абсолютно никакви дами, следователно и нямате абсолютно никакво право да изисквате ние мъжете да сме джентълмени спрямо вас. Повечето сигурно няма и да схванете това което съм написал горе, въпреки, че се опитах да ви го обясня възможно най-просто смляно, като за вас. ;)

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 392ddede8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   Номер 17, забравих да ти отговоря относно твоите думи долу:

"Ти нямаш представа колко пари и усилия струва на една жена да се приготви за среща"

Всъщност, имам добра представа, тъй като жената, с която по нейно желание вървяхме над 13 км, ме попита дали на мен ще ми е достатъчен един час да се приготвя и да отида на уреченото място, докато тя също се приготви набързо и дойде с колата си от нейния град до Пловдив, където съм аз. На лицето си имаше единствено крем против напукване на устни. Никакъв грим. Дори и веждите ѝ не бяха рисувани, а само леко оформени с пинсета. Напълно естествена млада жена в 30-те, която без грим изглежда по-добре от 80% от обилно гримираните жени на 25 години. Голям праз, че има няколко кг отгоре за чар. Стоят ѝ отлично, което още повече говори за нейния ген, тъй като при много жени дори едни 5 кг над нормата веднага влошават излъчването им. С такива жени, на които не им отнема два часа "китосване" на лицето и имат самочувствието да се покажат с естествения си лик пред мъжа и пред всички останали, съм се срещал и в предишни години.
Дрехите ѝ също бяха съвсем обичайни за спортно-елегантна жена. И с маратонки, защото - както вече споменах - самата тя обича движението и разходките сред природата.

Сама си закупи кафето, въпреки предложението ми да влезем в едно заведение, където аз щях да я почерпя. Накрая, когато трябваше да се връщаме, на два пъти предложих да я закарам с такси до нейната кола в края на града, откъдето бяхме дошли пеша, но тя отказа с думите, че предпочита да се разходим и в обратната посока и да имаме време да си поговорим още. Мислиш ли, че бих могъл аз да я принудя да вървим 13 км, ако тя самата не го пожелае!? Накрая каза, че е гладна и предложих да идем да хапнем някъде, но тогава се заоблачи и тя предпочете да продължим до колата ѝ, за да може да се върне до нейния град, преди да завали дъжд и да се смрачи. Но ти продължавай да си вярваш, че за жената било "концлагер" да се разхожда по нейно желание часове наред. А дали съм стиснат, ти няма как да го знаеш, защото за близки и приятни на мен хора не щадя средства.

----------------------------------------------------------------

Номер 37, иконката на розовото прасенце бе допълнение към моите думи "Ако ти е малко, казвай - ще съдействам за по-дълга разходка". Вижда се съвсем ясно на приложеното от мен изображение. Друго нещо, за което ще те поправя е, че не съм публикувал какво е писала жената. Показал съм само няколко реда от моите думи там, но не чуждите такива. И с това удряш на твърдо в опитите си да ме засегнеш. Дишай спокойно и бъди с ясното съзнание, че не си способна да го сториш, независимо от усилията си! :)

Други твои измислици-премислици са и думите:

"Изказваш се, че жените били кифли, защото носели обувки на висок ток. "

Обаче за това, че има и жени, които са по-високи от мен, си напълно права и всъщност това е единствената част от писанията ти, отговаряща на истината. Действително е така - около 10% от жените в България са колкото мен или по-високи от мен. И какво искаш да докажеш с това? :)
Притеснява ли те фактът, че през годините няколко по-високи от мен жени са желали да са с мен и съм имал връзки с такива? Последната ми такава връзка с висока и стройна бивша манекенка беше миналата година. Жена, която с лекота отклоняваше предложения на доста по-добре сложени от мен мъже с огромни доходи и луксозни коли. Познай защо не ги искаше, а искаше мен!? И преди съм бил с жени, чупещи вратовете на всички мъже по улицата. Не защото аз съм ги избирал, а защото те са избирали мен. С ниските жени съм имал по-малка успеваемост, колкото и да звучи абсурдно.

Остави тънките сметки и предубедената цедка на мъже според това колко лесно разтварят портфейла си за теб, запомни следните качества и си потърси мъж, притежаващ такива: уважителен към теб, подкрепящ и запазващ самообладание в моментите ти на слабост или изпуснати от теб нерви, внимателен и грижовен към теб, отзивчив и открит в намеренията си към теб, с чувство за хумор и самоирония, себеотдаен и страстен с теб!!!

Друга твоя погрешна догадка е изказването:

"Жена, която пътува до друг град, за да се запознае с мъж, е или много грозна или много закъсала, а в повечето случаи и двете. "

Отговорът е третата възможност, която ти - случайно или нарочно - пропусна, а именно: Жена, която пътува до друг град, за да се запознае с мъж, най-вероятно го е харесала като общуване и отношение към нея по време на предварителните разговори от разстояние (в допълнение на външния му вид, който така или иначе винаги е до някаква степен важен за жените). Би следвало да си наясно, че макар и рядко, все пак се срещат земни жени, които особено много държат на топлото отношение на мъжа към тях и неговото чувство за хумор. И нещо много важно: искат да усещат, че мъжът е със сериозни намерения, отворен е към непринуденото опознаване помежду им, изискващо време, не е себелюбив нахалник, не гледа на жената като на парче месо и не бърза да топва чушката!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0f50812321
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

43.   Не бих останал равнодушен след написаното от номер 1, и аз имах подобни преживявания. Сега ще извадя най-интересното и ще отговоря.

, , Аз съм 185см и бях с гуменки с тънка подметка и бях поне 5 санта над нея, а тя беше с кубинки и дебели подметки. "

Това е височината на нормално развит мъж, ако тренираш и си над 85 кг. здравеняк, почти всички ще те желаят!!! Това, че има някои с натрапени идеи за съвършенни мъже и страшни комплекски, не те превръща в негоден! Нормално е, че една филмирана лейка с ръст над 175 ще се насочи към тия дето ще са по-високи от нея и когато е на токове, тоест мъже над 190см. Високите жени потискат комплексите си от кобилските си размери, като търсят недостатъци на отсрещната страна. :) Ми, не, 185 е ок дори в Дания, където са едни от най-високите мъже в света. Безспорен и абсолютен факт е, че българските жени са адски объркани с вкусовете за мъже. Най-забавни са ми, когато ги гледам с бастуни по над 190см., с тегло не повече от 80 килограма и дърварски движения. Чувствали се защитени. Тук е мястото да отбележа, че преди две години се сдърпах с един такъв, и го свалих с шамар на земята пред момичето му. Аз съм 186см и смятам, че бих могъл да отстъпвам само на високи с масивни стегнати или мускулести телосложения. Каква защита виждат жените в едни стройни според тях, а всъщност слаби маркучи? Аз разбирам да е някой мъжага, като Кубрат Пулев, а те льохмани разни..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0d29a81dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Не те харесват достатъчно за сериозна връзка, но си приятна компания и нямат нищо против да излизате, да си говорите и да прекарвате време заедно. Това е. Нямат нещо по-добро за правене. Ако имаха интерес да задълбочите отношенията си, щяха досега да са го показали. Правилно си ги отствирил според мен. Даже прекалено търпелив си бил за 5 срещи. Мен също не би ми било приятно само аз да търся някого. Или да покажат ясно, че имат интерес или всеки по пътя си.
Ж32

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ddee0fd0b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

45.   Получава се такова поведение, защото много жени имат проблем със светоусещането и това се отразява на комуникацията. Вредата е нанесена и от социалните мрежи, но пък ето, че някои хора съзнаваме за тази вреда, значи е до мозък. Интелигентните жени се съобразяват с разбиранията си, а не с приетите от всички норми за общуване, плиткоумно е. Всяка цвърчи, че искала някой различен, със стил и индивидуалност, а всъщност търсят комерсиални мъже, които са доста често недостойни и нямащи мъжка достойнства, че дори човешки такива, ама са обиграни лъжци и вързията им голям. Това само показва, че насоката не се впечатлява от умни и интересни мъже, само църкат за такива, но не ги харесват. Пределно ясно е, че ще ти изброяват разни малоумия тип "Аз съм сериозна и търся честно, добро и забавно момче" Едно блябля за наивни рибоци. Да не говорим и какви жестоки комплекси за малоценност имат. Братовчед ми, който е 7 или 8 от 10, не може да си намери от няколко години гадже, след като е на 34 и имаше 3 годишна връзка С много хубава черноморска с хубави крака и дупе, това го превръща в един привлекателен мъж, но неговата интелигентност е била винаги пречка, както и за всеки друг мъж. Сега тази кукла е с един отвратителен подлизурко, а едно време беше с претенции за сериозна жена, а и такава изглеждаше все пак. Жените бягат от читави мъже, а колкото до тая от историята на номер 1... Не е изключение от правилото!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8d6b5ac8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   Аз пък чета писанията на Кифлоприземител и съм му фен. Това, което е казал за отношението към човека, е много вярно. Разсъжденията му имат смисъл, единствено ме притеснява, че е бил с много жени, но все още не е намерил половинка. Според мен трябва да си създаде семейство и да миряса, а не да хвърля толкова енергия в размисли. Разбира се, с подходящата жена. Понякога опитът може и да пречи в любовта. А относно тази жена, която се е опитала да го впечатли с приказки за уменията си в леглото, може изобщо да не е толкова развратна, а просто да е смятала, че така ще го впечатли.
На автора бих казала да продължава напред без да му мисли много кой какво и защо е направил или не. Има много жени, гледай напред и без стратегии. Нещата или се получават или не.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 005bea1bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   От автора,

Преди всичко искам да благодаря на всички за изказаните мнения и споделения опит/истории. Това исках - това ми дадохте. Та, едно благодарско!

Второ. Въпреки анонимността, която ни дава този сайт, виждам че повечето хора не нападат никого и не се държат арогантно. Много ме кефите! А на другите, които сформираха дискусия от нападки, нищо лошо, то също е градивно и виждаме различни мнения, благодаря и на вас! Доста полезна дискусия бих казал.

През изминалите дни, докато чета коментарите ви, си викам "що пък да не ги извикам да се видим и двете по отделно и да ги питам директно относно държанието им". И така и стана. Да дам и аз обратна връзка тук.

Излязохме с първото момиче. На въпроса защо се отнасяше така пренабрежително от една страна, но винаги излиза с мен, получих, цитирам "Просто наскоро приключих сериозна връзка и ми действаше добре цялостно и за самочувствието да излизаме с теб". Ей така без да се съобрази малко какво говори. Яко с наглост. Спомена ми, че след като си е изтрила снимките с бившия си от фейсбук, са се били наредили 15 калпака на опашка да й пишат и да я канят на срещи. И тя ни е третирала всички по един и същ начин. Тя е хубава, доста си е красива. Така де, както разбирам, че е използвала не само мен, а и други момчета ей така да си вдига егото. Странното тук е, че не очаквах от нея да каже всичко това, защото изгледаше много мило момиче. Е, оказа се миндил! Без извинение за думата. Егоизъм, наглост и без какъвто и да е морал. Реално смятам, че няма правото да си играе с хора по този начин. Защото аз съм вложил не само пари, а и ресурси като време, което ми е доста важно в момента. Е, моя грешка! Блок, чао без драми.

После излизаме с втората. Тя пък доста се стъписа, защото не очакваше да вляза толкова директно и мълча половин минута. Тази се оказа по-съобразителна и уважаваща. Обясни ми най-искрено, че в началото е имало голяма химия между нас, и много ме е харесала, защото й допадам както на външен вид, така от към характер и чувство за хумор и като цяло финансовата ми стабилност и отговорност. Всичко било прекрасно. Но само първите няколко пъти. После обаче, защото съм бил винаги на разположение, съм й се сторил все едно нямам друга опция, нямам живот, нито съм достатъчно "зает". Това я е било отблъснало лека полека и загубила тръпка. Евала, поне е искрена и подходи градивно. Иначе, какво да кажа. Живот имам, на доста отговорна позиция съм на работа. Излизам с приятели, имам хобита, спортувам, съвсем нормален живот. Но просто, когато ми пишеше, аз отговарях веднага след всяка среща на работа, когато ставах да ми оветрее главата, или като влизам и излизам в колата и т.н. Така да кажем, отговарях в рамките на половин-един час винаги. И това я е отблъснало. А истината е, че просто исках да правя време за нея. А де, а де - ходи разбери!

Как да е, доста съм объркан, може би защото както казах, живях в чужбина, Мадрид по-точно 5 години. Там нямаше такова нещо в техния манталитет. Не говоря само за испанките, а като цяло жени - латино американки, испанки, французойки, холандки, дори и азиатки. Там си поизлизах и пообщувах с доста хора като цяло, и такова нещо не бях срещал. Доста пъти са ми благодарили спонтанно, че правя време да отговарям и пращам гласови съобщения, и са били наистина радостни от тоя факт, както и аз съм благодарил и съм бил доволен на момичетата, когато те ми отговарят при заетост. Някак съм забравил нашият си манталитет - български, който не е лош до една степен, а до друг си е лош. Тоест, за да съм сметнат като сериозен и отговорен мъж за връзка, на фейсбука ми трябва да пише "last seen 9 hours ago" и да съм свободен за пращане на 2-3 съобощения вечер между 8 и 10? Така ли ще съм достатъчно интересен за женската аудитория?

И все пак, представителна извадка е трудно да направим от няколко случая. България ми харесва, българките са най-красивите жени вътрешно и външно. Просто трябва да дойде една с по-западно и нормално мислене.

Аз такъв, какъвто описах по-горе няма да стана. Нито ще се правя на прекалено зает, нито ще отговарям 1 път дневно, нито пък само аз ще търся и ще се натрапвам, защото имам себеуважение и няма да прадам в краката на която и да е непозната, която не го заслужава.

Това ми беше за урок. Ще стоя сам, докато дойде една нормална да инициира една разходка в парка, кино, или вечеря тя. Изобщо не искам много. Като разбира се, първите няколко пъти съм го правил аз. В това няма спор. Мъжката част от нещата ще е поети от мен, но в даден момент трябва и отсрещната страна да направи крачка, колкото и малка да е тя. Защото както пишат другите мъже в по темата, и ние сме хора. И ние искаме някой един на 5 пъти да пожелае да се види с нас и не да гоним с изплезени езици. Защото като го правиш това 15 години ходене по срещи, повярвайте, то през подсъзнанието влиза там, където трябва, и влияе по всякакви негативни начини върху личността на мъжа, и всички аспекти на живота му.

По темата може да се говори много, и не искам да пиша прекалено дълги коментари. Опитах се да съм възможно най-кратък но и обяснителен. Искаше ми се да можех да адресирам коментар към всеки един от вас и да отговоря, ама тук няма как - ще стане какафония.

Още веднъж, благодаря на всички, защото се събраха немалко коментари!

- Автора

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e10de59652
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

48.   Аз съм мъж на 31 от София.

Сега както ти казаха хората по горе - Да ако една жена те харесва ще проявява интерес към теб и няма само да чака ти да и пишеш първи. Тя ще те търси, звъни, пише и тн. Дори и на крак може да дойде във вас непоканена и да се съблече и да влезе сама в леглото ти. Безкрайни са нещата който жените правят за да привлекат мъжкият интерес. Обаче това че тя ти пише или дори и да те кани да излизате не е само по себе си показател че задължително има интерес към теб, различен от това че иска да я почерпиш.

Аз имам една такава история от над 10 години. Общи приятели ме запознаха с едно момиче случайно, като бяхме излезли. Тя ме добави и започна да ми пише. Всъщност ми пишеше всяка вечер почти по едно и също време и си пишехме по 3-4 часа, като отговаряше веднага. Тогава и 2 мата бяхме доста заети за това излизанията ставаха малко трудно. Тоест тя можеше едни дни аз други и малко нямаше как. Но за примерно 2 седмици се видяхме 2 пъти и си пишехме всеки ден с часове. Първият път аз имах повод - имен ден и я почерпих само 2 мата. Тя имаше ангажименти но размести нещата за да се видим за 2 часа. Вторият път се разходихме в един парк за кратко и и предложих да седнем на ресторант, но тя отказа. Сега тъй като и 2 та пъти нямаше тя много време 3 тият път се разбрахме да е малко по свободна като се видим. Взех я с такси от тях, отидохме на кафе, след това щяхме да ходим на бар, който беше наблизо. Като бяхме на кафето тя спомена че си е забравила личната карта, за това за бара не мисли че ще я пуснат, но е съгласна да отидем другаде, примерно.
Платих сметката и тръгнахме към бара. Трябва да спомена че тя навсякъде флиртуваше с мен и ми правеше най различни комплименти (на живо и по чата).

Като вървяхме към бара леко я прегърнах през рамото, както вървеше до мен. Тя не само се дръпна моментално, но изключително злобно каза "Аааа Не!!! " Каза и нещо от сорта "какво си позволявам" Бях доста учуден от това какво се случва, но вече бяхме пред бара. Нея разбира се нямаше как да я пуснат без лична карта и за това и казах давай да си ходиме. Докато вървяхме към таксито тя нещо спомена че не съм изобщо нейн тип и не ставам.

5 мин по рано в кафето ми обесняваше точно обратното. Не директно, по обиколно и с повече думи но как аз ставам.
Сега тази случка много я харесвам защото много добре показва как мислят жените.

1. Това че те търсят, показват интерес и тн не значи нищо. Единственото което е от значение е ако тръгнеш да правиш нещо - прегръдка целувка как ще реагира.

2. Не трябва да чакаш да се опознавате и тн. Те не ценят времето си. Сметни каква загуба на време е 3 седмици по 3-4 часа чат с човек с който ти не искаш нищо.

3. Не трябва да ги слушаш изобщо какво ти говорят- В един момент ти си супер пич, след 1 мин си боклук който си позволява прекалено много. Това се отнася за всяка тема. Каквото и да ти говори една жена са глупости в който тя вярва в момента. След 5 мин ще ти разправя противоположното на това.

Имах едно гадже което ми разправяше че и харесва това в мен че се оправям сам. После ми разправяше че бившият и бил по - мъж от мен понеже майка му и баща му парите който му давали общо били с 300 лв на месец повече от това което вземах. Разликата било че в месеца можело да се излезе още няколко пъти.

За да обоща безкрайният ми пост - Излизаш с някоя мацка, още на 1 вата среща е добре да се опиташ да я прегърнеш или целунеш за да видиш как ще реагира. Ако ти се дърпа или било рано - режеш и продължваш напред. Не ги слушаш какво ти говрят нито за бивши, нито за теб. Ако до 3-4 среща не си е ебал, няма да я ебеш - можеш да заебаваш и да търсиш друго. Ако са ти отказали 5 жени не означава че следващата 6 тата няма да ти пусне. Грозните жени често имат по големи изисквания от хубавите. Причината е че те се опитват да компенсират това че са по грозни с материални придобивки. Аз може да съм ниска и дебела ама гледи каква чантичка имам за 300 лв. от гаджето. И за тая чантичка ти ще плащаш. За това не се и занимавай с грозни или комплексирани жени. Може да е хубава и комплексирана но е рядко.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 29d6c2e737
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

49.   По темата конкретно: Такива са. Леко нещо като не им хареса или противоречи със сбъркания им светоглед и си виреят носа, като гръмоотвод на небостъргач. Иначе са селски пачи по душа дълбоко в себе си. Чужденки рядко има такива тъпани прав си.
Голяма част от жените в БГ са пълен боклук и изобщо не трябва да се съобразяваш с тяхното поведение и изискване.
В днешно време мъжа трябва да е безцеремонен непукист, който трябва да бъде ръководен на първо място от силата на волята си.
Пред жени не бива да се кляка. Жената е тази, която кляка!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 392ddede8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   Много хубави коментари от последните 2-3 дни. От всеки човек, споделил личен опит, може да се почерпят нови знания и поради това е още по-приятно да се четат различните гледните точки.

----------------------------------------------------------------

Авторе, в твоето мнение номер 47 се вижда колко умерено се изразяваш и това говори за един осъзнат човек, който има представа какво желае от живота и какво може да предложи от себе си. Правилният тип жена умее да разпознава и оценява това! Само можеш да спечелиш от това, че противоположният тип жени сами те предпазват от себе си, като се издават какви са и по този начин отрано ти дават знаци, че не заслужават да им обръщаш внимание. Усетил си добре онзи тънък момент при общуването със съвременните жени, който излага на показ истинския нрав при част от тях.

----------------------------------------------------------------

Номер 46, не зная доколко много е за 41-годишен мъж да е имал продължителни връзки и полово сношение с цели две жени през живота си (ако броим и лизането от моя страна при по-кратки отношения, без самолетът да излита и да каца на пистата, общо жените в живота ми стават съвсем малко повече), но винаги съм поставял откритите и стойностни отношения пред трупането на голяма бройка.
Въпреки само няколкото връзки с жени, през годините съм имал единични или поредици от срещи с цел взаимно опознаване и някакви наченки на връзки, без да се е стигало до интимности, така че до известна степен това е спомогнало да видя и двете лица на множество жени. Противоречието между думи и действия се е оказвал чест спътник при тях, заради което още повече съм държал на постоянството в действията на жената насреща. Именно постоянството сякаш е най-трудното за една представителка на по-хитрия пол, като отварям скоба, че не обобщавам за всички, тъй като все пак има и редки изключения; така, както и сред мъжете не всички са един типаж.
Повечето мъже имат малко на брой връзки, някои дори не са имали и една такава през живота си, но за сметка на това пък имат огромен личен опит в самото общуване с жените в периода на ухажването и опознаването. Което включва и множество лъжи и нелогично поведение от страна на жените. Опит, който понякога е по-важен, защото учи мъжа на редица черти в женската същност, които няма как да се установят без да се изпитат на практика. Ако човек е винаги сит и задоволен парично, няма как да знае що е то лишения и глад. Сблъскваш ли се с много лъжи и безотговорност у редица жени, все повече цениш и държиш на това жената да е открита, отговорна и с ясно съзнание.

----------------------------------------------------------------

Отделеното на една жена време в самото начало на опознаването, поне от гледна точка на съвременните разбирания на много от младите жени, явно им влияе обратно на това, което мъжете влагат от себе си като внимание и старание. Ние мъжете сме праволинейни същества и не боравим с обичайното женско търсене на скрит смисъл с нечии думи или действия. Каквото искаме, го вършим или казваме и имаме предвид само и единствено точно това. Никакви скрити послания, никакви драми, никакви потайности. Колкото повече обаче показваш на една съвременна жена в периода на ухажването, че я оценяваш и си склонен дори да пренебрегнеш голяма част от времето и своите дейности заради нея, толкова повече тя приема това за някаква даденост и не го цени въобще. Тя хем иска още и още от това, хем пък не е доволна, че го получава. У много съвременни млади жени има една вътрешна борба и хаос какво точно искат и дали действително искат точно това. Ако виждат насреща си сериозен и отговорен мъж, за тях това не е интересно, а някои дори го наричат и с по-силни думи, като например "скучно" или "дразнещо". Да, колкото и да е тъпо, това е факт при много жени.

Като споменах отделеното време за жената, поне от личен опит съм забелязал, че то не бива да се дава на една просто ей така, без да го е заслужила със самото си отношение към мъжа. Същото важи и за лизането. Ако обаче тя е стойностна и уравновесена, подхождаща с постоянство във времето и също търсеща мъжа, без да чака все той да е този, който да е единственият сещащ се и действащ за всичко, тогава заслужава да я скъсваш от масажи и лизане, наред със страстното любене и здравото изчукване. Но никога предварително!
Хвалбите към една жена следва да са основно само в три случая: след като ви е сготвила нещо вкусно, след като се е представила добре в леглото и след като е сторила някакъв мил жест към вас. Ако сторите грешката да я хвалите предварително, тя обикновено губи желание да заслужи тези похвали със същински действия от нейна страна, защото така или иначе вече е получила от вас вниманието и думите на възхищение, които повечето жени жадуват да получават. Свикне ли на това, не очаквайте да се чувства добре редом до вас в дългосрочен план! Жената иска да се чувства значима и оценена, така както и ние мъжете изпитваме същата вътрешна потребност! Ако ще ѝ давате тази желана от нея награда наготово, тя ще спре да я възприема като нещо специално и заслужено и във възприятията ѝ всяка похвала от ваша страна ще звучи като очаквана и предвидима даденост.

Ще се повторя от по-ранно мнение, но винаги най-истинският признак доколко една жена си заслужава ще е именно нейното отношение към мъжа от самото начало. Мъжът не бива да е боязлив, че още когато се запознават и опознават, жената може да се отдръпне. Замислете се, че това не е лошо, а точно обратното! Една стойностна жена би ли се отдръпнала от мъж, който е мил с нея, който е винаги готов да откликне за среща или съвет, който показва себе си като сериозен и доверен човек? Не, нали!?

Недейте да възприемате жената преди всичко като полов обект! Много жени точно такава стръв ви пускат! Те разчитат на наготово наследения от родителите си ген (нещо, за което не са си мръднали пръста), в съчетание с грим и умело подбрани дрешки, за да повлияят на вашето възприятие за тях така, че то да работи в тяхна полза и във ваша вреда!

а) На тежкия грим и на надутите изкуствени устни гледайте като на признак за дълбоко загнездило се чувство за малоценност у жената, а най-вероятно и за лоша кожа. "Пластмасовият" вид на една жена до голяма степен издава и по-повърхностен начин на мислене.

б) На силно повдигнатите гърди гледайте не с ококорени очи и с течащи лиги, а като на издайнически признак, че всъщност те са неподдържани със спорт и отпуснати (стегнатите гърди не могат да се повдигат силно, точно защото са стегнати) и вероятно са много по-малки като обем, отколкото жената целенасочено иска да възприемате.

в) Обувки с по-високи токове носят предимно жените, които не са доволни от това как изглеждат краката им или цялостната фигура без този вид обувки.

г) Късите поли и разголените деколтета издават вътрешна неудовлетвореност и опит за обществено одобрение и привличане на внимание у жени, които считат вътрешно, че няма с какво друго да изпъкнат пред околните.

Дръжте се с жената така, сякаш тя не ви привлича кой знае колко, дори и да е много красива! Изисквайте от нея да има поведение от класа! Вие искате жената до вас да ви уважава и да е стойностна, нали така!? Не искате да ви използва, не искате да е повърхностна, не искате да очаква всичко наготово от вас! Искате умна жена, с която да общувате освободено и да се възхищавате на нейната богата обща култура и способността ѝ да води интересни разговори. Ако има чувство за хумор и понякога се самоиронизира, тогава още по-добре! Значи е голяма вероятността да има самочувствие с покритие!
Едва когато тя покаже едно такова сериозно поведение, може небрежно още на първата среща да споменете закачливо, че ви харесва нещо от нейната външност, но без излишно големи хвалби. Ако усетите, че тя вече изпитва някаква симпатия към вас след известно време, прекарано заедно, може дори да потърсите физическо докосване от някакво естество, като не бива да нахалствате, но и да не сте твърде плахи в действията си. Жените харесват решителните мъже, които не се колебаят да изразяват открито и недвусмислено своите мисли намерения! Ако тя се дръпне и покаже, че не ѝ е приятно, не упорствайте повече, защото явно липсва привличане и е излишно по-нататъшното общуване помежду ви в тази посока.
В никакъв случай не търсете и не поддържайте приятелство с жена, която харесвате физически и желаете именно като жена! Само ще загубите време, което няма как да наваксате. Време, което бихте могли да използвате за ваши лични цели и за друга жена, която да откликне на вас като мъж.


- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f452402144
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   И на мен ми се случи преди два дни.
Уж добре тръгна с въпросната дама, чатове, гласови съобщения до посред нощ, два пъти се видяхме.
И накрая престана да пише...Най-най бегло предполагам е защото ми видя колата, че не е атрактивна. Друго обяснение нямам.

В опит да попитам защо, получих отговор " това че имаме еднакви представи за живота и сме се видели два пъти, нищо не значи. Не се дръж все едно сме гаджета"

Директно я блокирах безцеремонно и без обяснения.

Ами такива ми ти работи...
Надявам се на 200-ния блок на жена да ми провърви вече....
Тая година сигурно въвря към 100-150 опита хаха

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker