Изневяра ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра ли е
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1760 пъти
Здравейте, историята ми е следната.
Жена на 22г съм с мъж на 30г. Женени с дете сме.
От скоро имам сериозни притеснения относно нашите отношения. Не знам дали аз полудявам или найстина имаме сериозни проблеми.
Ще се опитам да бъда кратка.
Мъжът ми е барман, а аз в момента съм по майчинство.
Проблемите ни тръгват от секса. Правим секс 2 пъти в месеца най-много 3. Последно сме правили секс преди 20 дни и вече не издържам. Постоянно мисля за това ЗАЩО по дяволите не прави секс с мен. Не го ли привличам вече, какво се случва. От тези хиляди размисли стигнах до извода, че може и да ми изневерява. Не знам дали мозъкът ми вече не си съчинява глупости, но найстина имам някакво усещане вътрешно, че нещо не е наред. Свива ми се корема само от мисълта за това… но има много признаци на изневяра, дори и да нямам нито едно доказателство…
Първо е нежеланието от негова страна за секс.. ,
отделно от секса ние нямаме никаква близост в нашето ежедневие, не се прегръщаме, не се целуваме, дори не се докосваме, ако аз не го докосна той като че страни от мен. Спим в едно легло а между нас винаги има огромна дупка… аз в крайно ляво той в крайно дясно…без никакъв допир.. Дори когато тръгна да го целувам той гледа да се дръпне и ми казва ох остави ме…
Не ми прави никакви комплименти никога, дори и гола и на челна стойка да застана пред него, той дори не ме удостоява с поглед…
хора в депресия съм, не съм пристрастена към секса, но от липсата на секс започвам да мисля постоянно за това. Сънищата ми винаги са свързани с него.. или сънувам как правим секс или как ми изневерява… дълбоко в себе си усещам нещо гнило в цялата работа, не мога да си обясня как нормален мъж на 30години в разцвета на силите си би се държал така към 22 годишна млада жена.
Скоро ще трябва да тръгна на психолог, защото започвам да изпадам в сериозна депресия, започвам да се чувствам непривлекателна и вечно съм тъжна.
Чудя се “ами ако нещата продължат така и занапред”
“ами ако нищо не се промени”, трябва ли да се примиря, че ще стоя с човек който не ме поглежда като жена.. обичам го и затова имам дете от него в крайна сметка, не искам да се разделяме, искам да говоря с него за това, но всеки път щом се опитам да повдигна тази тема ТАБУ, той просто казва нещо от сорта на “Не ме занимавай с глупости” и всичко си остава така.
А аз не издържам повече. Всяка вечер преди да си легнем си мисля дали ще ме пожелае тази нощ, и когато си легнем той просто се обръща на другата страна и заспива.. а аз си поплаквам всяка вечер..
Ще допълня и другите причини поради който си мисля че може да има намесен и трети човек, защото малко се отплеснах,
та, мъжът ми е барман и има млади колежки сервитьорки. Имам съмнения за една от тях по конкретно.
Въпросното момиче си пада флиртаджийка, сигурна съм че се закачат и си говорят палави неща по време на работа, мъжът ми в наш разговор ми спомена как неговата колежка си била купила секс играчка и къде си я слагала, попитах го защо се е почувствала толкова удобно да му разкаже такова лично нещо, а той каза че тя си е курве и си ги разказва на всички, аз не смятам така обаче, надали го разказва на всички, просто моят мъж я е предразположил да му разкаже. Тук ще ви кажа че моят мъж също си пада голям флиртаджия.
Онзи ден дори и беше коментирал снимка, а тя в отговор му сложила сърце.
Отделно от това съм забелязала, че прекарва много време в банята.
Грижи се за външния си вид. ( очевидно не за мен )
От скоро непрекъснато ми пуска мухата, че иска да има повече лично време, иска да излиза повече сам без мен, че не можел да мръдне никъде без мен и съм била залепена за него вечно.
Онзи ден стана много раздразнителен, защото си правеше сметки да излезе “уш” до магазина, без мен, но не му се получи.
Не знам защо всички улики ме водят към изневяра и то може би точно с това момиче.
Да вметна, че тя ме познава и си говорим и е много мила с мен и с детето ни, някак си не мога да повярвам, че би го направила, но хора всякакви..
Сещам се и за още една случка.. набързо ще ви разкажа, случи се преди няколко месеца, мъжът ми пуши електронни цигари и това момиче също пуши такива, той трябваше да ходи с нея до магазина за цигари, за да си купели заедно нещо си за цигарата… забави се повече от необходимото, като имайте предвид, че магазина е на 10 мин от нас, а него го нямаше към час, след това ми излезе с някакви истории, не си ги спомням с точност, беше нещо от сорта, че на момичето и паднал акумолатора, дрън та пляс..
От както се замислям дали ми изневерява ми изникват и още и още признаци за изневяра, и си припомням някакви случки от миналото и знаци за това… Но нямам никакви доказателства,
имате ли идея как мога да го хвана, ако наистина го прави, как да разбера дали притесненията ми са реалност, той може да изневерява и с друго момиче не съм сигурна, че е колежката, но като цяло имам съмнения
Решила съм може би да седна с него на разговор и да му кажа директно че според мен си има друга, мислите ли че ще си признае сам?
моля за вашето обективно мнение,
благодаря, че ме изчетохте в поредната нощ в която секс не правих и съм в депресия.
Не можах да бъда кратка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4308c77a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Изневерява ти

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 643a9c63d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не се питай дали ти изневерява, което по всяка вероятност е така. По-резонният въпрос е дали искаш подобен живот, а ако ще и да не ти изневерява?
Ж33

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9d2e2a7f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Зарязвай. Изневерява и не му пука. Изцяло не го вълнуваш

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 107ec64cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   При мен се разкри изневяра, и то недвусмислено, но той отрече. Също съм по-млада, даже жената, с която ми е изневерявал е по-възрастна от мен с пет години. Когато я попитах кога се е случвало това тя назова месеца на раждане на детето ни, а до времето, в която тя го потърси и така се разкри, от раждането бяха минали 9 месеца. Той не ми даде и месец да се възстановя за секса след раждането, но после го имаше това, което описваш ти и даже не веднъж ми е отказвал секс, като естествено, че и на мен не ми се прави непрекъснато, страненето го имаше, както и дупката помежду ни. Мой съвет е хубаво да помислиш ако разбереш какво ще правиш с цялата информация, защото аз мислех, че ще скъсам, но не го направих, стигнах до едни унизителни разговори от моя страна първо с нея, после и с него. Тя почна да ме обижда на "мърша", после сама ме потърси, защото по нейни думи имала качени снимки разголени в нета, които били от него, а той си беше сменил веднага номера след тази случка (много хитричко нали, няма що) и тя него не можеше да потърси да му иска сметка. В край на сметка останах с него, но минали са от месец май до ден днешен смятай колко месеца, съсипах си здравето, отслабнах с повече от 15 килограма от стрес, той отрича до момента. Така че, дано да не е изневяра както мисля, но при нас твоите признаци ги имаше липса на прегръдки и пр., помисли ако се разкрие изневяра дали да останеш в тази връзка, а ако останеш как да съхраниш достойнството си на жена и майка.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1e7e21fb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Определено ти изневерява!!! Следващия път го остави да излезе сам и го проследи ще се убедиш сама!

М29

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3b1c0534c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Със сигурност те лъже и доста неща крие от теб ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 04b3ce6328
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо реши категорично какво ще правиш ако го хванеш. Струва ми се, че се надяваш, че хващайки го ще можеш да го притиснеш достатъчно за да се оправят нещата по между ви. Смяташ ли, че ще можеш да преглътнеш вече явната изневяра? ! Идеалният вариант е - поради някаква причина те да се скарат и нещата между вас да се оправят мълчешком. Така има вероятност да се справиш психически с проблема. За съжаление такава вероятност е много малка.
Някакъв вариант е да го предизвикаш самият той да заревнува. Междувременно - максимално игнориране във всички посоки и нива. Все пак е това рискован ход и трябва добре да премислиш кое-как... Предстои ти война, не само една битка. Дали ще успееш, дали ще загубиш - няма как да се знае, но и без това дълго няма да се носиш по течението дори и в тези неспокойни води. Ясно е, че пред вас има водопади. Ще стъпите ли заедно на брега отново, зависи немалко и от теб.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 35b34749d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Направи блъф - аз така го хванах моя. Казваш че знаеш всичко и гледаш сеира

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker