Вярно ли е това, че ако един мъж не иска връзка сега няма да заиска и след 5 години? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вярно ли е това, че ако един мъж не иска връзка сега няма да заиска и след 5 години?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1683 пъти
Здравейте, моята история е следната: занимавам се с едно момче от доста време, бяхме се разделили преди три години, но не сме спирали контакт. От тази година обаче започнахме и да се виждаме понякога. Но главния проблем е, че аз му казах, че имам чувства все още към него и не ми е окей да продължаваме, защото накрая ще съм наранената и веднъж му поставих ултиматум - да реши или да е с мен или да спрем напълно всякаква комуникация. (Знам, че и гадно да се поставят ултиматоми, но повярвайте ми, такава ситуация като моята не я пожелавам на никого, много се измъчвах) И след това той ми отговори че не очаквал, че ще се откажа толкова лесно от него като цяло и че бил супер навит да излизаме по-често и да видим дали ще се получи. Аз се съгласих, мислех си, поне ще съм опитала всичко и сега наистина излизаме по-често. Проблема е, че има неща, които ме човъркат отвътре и пак съм в едно никакво положение. Последния път например като бяхме в тях видях, че си е закачил картина над леглото и на майтап го попитах той ли я рисувал и ми отговори само едно не, без да каже от кого е, другото нещо - винаги като оставам при него по някое време отива уж до тоалетната и си взима телефона и аз почвам да се съмнявам какво става.. с други ли си пише.. Сега последно го попитах зза нова година и иска ли да празнуваме заедно някъде, а той ми каза, че имал планове за чужбина и дори не ме покани.. Въпроса ми е има ли смисъл да чакам и дали съществува шанс някога той да заиска сериозна връзка или просто ми го е казал, за да не ме изпуска като опция?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: e2665bc407
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Според мен не че не иска да те изпусне, а просто е от онези прекалено мили хора, които им е трудно да отхвърлят директно някого, дори и вътрешно да им се иска.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cde01cc7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Не, няма шанс. Просто иска да има нещо сигурно, докато намери мацка за истинска връзка. Нито държи на теб, нито те уважава.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 717657e0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не мога да разбера такива хора и такива отношения. Или имаш връзка или нямаш. Какви приятелства, какви контакти, нови опити и втори шансове? Защо лъжете себе си? За да страдате повече? Този не държи на теб, авторке, просто те ползва докато намери друга.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 84cb69b94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Подкрепям изцяло номер 2.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 28ae2d450c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Крие телефона си, защото можеш да го провериш, докато е в банята или в тоалетната.
Имаш си работа с човек, който иска да има една сигурна, но да си трупа бройки и да спи с различни.
Ако очакваш сериозна връзка от това, ще се разочароваш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f5d848008d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може да му трябва повече време... Не знам. Говори с него. Може да е от хората, които се страхуват от промените и новите неща. И аз съм така и ми отнема доста време да свикна с всичко ново.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: eab2f8e1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Този ти е бивш реално. Нямало е смисъл да поддържате контакт, пък и да се гледате сега. Разбирам сантимента спрямо миналото, но това е точно такова-минало. Идеализираме неща, защото са минали. Човек трябва да гледа напред и само напред.
Жените са по-чувствителни, романтични и вярват в приказки. Мъжете са по-просто устроени и не се влияят от подобни заблуди.
Като си му признала, че имаш още чувства, си се поставила сама в неизгодната позиция, в по-слабата и низшата. По-уязвимата. Не пишеш той да го е направил, да е признал, че те иска още и т. н. Все едно сама си му се бутала в ръцете. Той пък явно няма в момента приятелка, не му връзват и му идваш като дар от небето. Не пишеш той да полага усилия нещата да вървят, да се грижи за теб, да показва, че държи на теб. Явно само ти правиш нещо. Затова и не те включва в планове и не ти споделя, дори и нещо толкова банално като примера за тази картина. Защото не те чувства близка. Затова си ходи и с телефона в WC-то. Въпросът не е дали се вижда или пише с друга, а че не се вижда с теб като двойка, като нещо общо.
За него си бивша, която му е навита. Няма какво да го чакаш да се сеща за сериозна връзка. Тя не е станала преди 3 години, че и повече, при раздялата ви, едва ли сега ще стане. Ти си някаква резерва там. Ако уважаваш себе си, търси си нещо по-добро.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ed5fd0de8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Готов за връзка... Това трябва да го осмисля малко. Навремето хората трябваше да са готови за брак, да станат родители, готови за война. Днес се чудите дали сте готови за връзка. И то не кой знае колко ангажираща като слушам, а просто някакво елементарно общуване... за картините над леглото примерно... пружините на матрака му как бяха :)?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b792fafd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ако някой не иска връзка сега, няма да заиска и после. Легендите, че не им било дошло времето са готини, ама са си легенди! Просто на някои хора никога няма да им се стори, че е време за сериозност, докато други са си сериозни от ден едно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 061b4294a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №2 е прав. Ако не иска връзка с теб сега, няма да происка и след 5 години. За сметка на това те държи оплетена, което говори доста лошо за него.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8bfcb6b33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не бих се занимавала от товаркоето пишеш имам чувството, че няма да се получи. Не бих правила и драми и т.н., просто ще спра да му пиша, а ако той пише ще си измислям обяснения и той ще се откаже след няколко пъти. За мен в тази ситуация той се възползва от теб и от това което изпитваш към него.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f28ff74fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Винаги съм смятала, че когато един човек харесва друг, това няма как да не си личи. Не е нормално да излизаш с някого и да се чудиш иска ли те, какво му се върти в главата и т.н. Е, има и някои изключения, като например по-затворени хора, необичащи да показват чувствата си, но едно е да не плямпаш наляво и надясно за връзката си и съвсем друго да оставяш половинката си да гадае.
Ето затова не харесвам подновяването на вече приключили взаимоотношения, защото за да се стигне до раздяла на даден етап, значи нещо някъде куца. А и три години не са малко време. Ако държеше на теб, защо да чака?
Мисля, колкото и да не ти се иска, но ти и сама го допускаш - нещо като резервен вариант си. Много добре знае, че имаш чувства към него, дори след години си склонна пак да се съберете, един вид възползва се от ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2a9919bc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Няма такъв филм като човек, който не е готов или не иска сериозна връзка. Има такъв, който не го иска с теб. Когато човек изпитва нещо към някой, то той е привлечен и идеята да е с него, колкото се може повече, не може да му излезе от главата.

Спрете да се примирявате с почти любов, почти връзки, почти животи...


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7e2f8a512a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тоя си има и други и не му дреме за никоя. И за теб дори. Знае, че жените го харесват и ги менка през определен период и не иска с никоя да се захваща сериозно защото така му е по-забавно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker