Не ми обръща никакво внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми обръща никакво внимание
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2092 пъти
От няколко месеца се случи да живеем заедно с приятелят ми, като имаме връзка около година и 2 месеца... Та в началото всичко цветя и рози,разбира се както всяка връзка. Да се грабнем, интереси, градим си малко или много,но от това сближаване да бъдем в едно жилище по друг начин са нещата Става в 10 или 11 като става от леглото и сяда на компютъра и това до около 3 часа през нощта. Работи там, но той сам ми казваше, аз забелязвах, че в началото на връзката работата му отнема 2 3 часа на ден. Сега и да иска да се развие, хубаво! Да работи по 8 часа, никакъв проблем. Факт е, че той прекарва цялото си време, освен като не спи в работа, игри, мачове, залози и даже яде пред компютъра. Беше тръгнал на фитнес, но понеже си мислех че нямаме време заедно и се е дръпнал понеже съм изгубила форма, не тренирам, лежа по цял ден понеже докато той е на компютъра нямам какво да правя,казах си че почвам. Да, тръгнахме заедно на фитнес, но с условия да не го бавя и всичко да се случва за час, като през това време се караме пред хората в залата, понеже не съм толкова,, добра". Имало е случаи да рева от трудности, да ми е изморено и го ям. Крещене, излагане... Опитах да го разбера и се старая да не му влияя негативно. Един път поисках внимание, пробвах се да си взема,помеже за мен в една връзка трябва да се прекарва време заедно, или поне да прави нещо различно от това да играе. След моето желание-бой и преди се е случвало. Да съм си търсила занимания, но дефакто моите интереси са лесни и каквото и да правя, винаги имам време за него и за нещо интересно.Идеята ми беше вместо да играе до 3 всяка вечер,да излезем 2 3 пъти някъде, разходка ли ще е, кафе ли ще е, вечеря ли,отделно гушкане, целувки, комплименти, според мен тези неща трябва да са общи и взаимни защо иначе водим връзка ако не си обръщаме внимание и ако не градим. По негово мнение трябва да го оставя и да не мрънкам, да си намеря работа и да чистя нещо в апартамента.Не съм си представяла така сериозните ми връзки, за най-малкото да вика от компютъра, обвинява ме за всичко...не знам, много ми е объркано. Не искам да водя пенсионерски живот на 19 години. Дали ще е така винаги, нормално ли е това и кой е в грешка според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: b43a8463b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Защо не ходиш на работа? Ти самата си избрала такъв живот- да киснеш в къщи като пенсионерка. Нямаш хоби, нямаш интереси, не учиш нищо, за мен си един скучен човек. За да ти обърне някой внимание трябва да си му интересна с нещо. На твое място ще си събера багажа и ще си тръгна. Нямаш бъдеще с този човек.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1457ec342f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Като жена с мъж дето играе ти казвам бягай, той внимание няма да ти обърне. Ние с мъжа ми прекарваме по 5 минути на ден заедно, дори и секса е рядкост. Мъж геймър, не.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fde8956113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти сама си си го избрала, като е такъв идиот, аз не знам какъв съвет да ти дам. Сега трябва или да го търпиш, или да го напуснеш и да заживееш с нов мъж. Бъди по-умна в избора на партньор, то си проличава кой какъв е, още от първите срещи.

М23

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 696500a3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   На 19 е лудост и глупаво да живееш с някого. На тая възраст идеализираш голямата любов, ама сама виждаш, че си сбъркала. Бъдете си гаджета, защо още от чина бързате с живеенето? Нямаш ли мечти, амбиции, различни от голямата любов? На твоите години хората гледат да учат нещо, да си търсят добра работа, да правят нещо с живота си. Ти си се лепнала за един и край. От него ти зависи живота и бъдещето.
Той явно си търси домакиня и безплатен секс. Ти пък не си свикнала още с ролята на жена, която живее с някого. Той по цял ден цъка на компа, ти седиш и чакаш нещо да стане. Че и те излага, обижда и посяга! Как седиш още там? !
Преценяй добре човека, преди да живееш с него. Хората се променят, ама явно и преди си е бил такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3448e13c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мда.. аз затова не си търся приятелка. Като гледам хората какви дилеми преживяват заради тея връзки ми е по-добре сам.. В началото добре, после те приемат за даденост и проявяват неблагодарност, а към края вече им се иска да се разкъсат едни други. Малко, супер малко са случаите, в които нещата се развиват по друг начин. Затова човек трябва да се подобрява постоянно, на дълбоко ниво, да подобрява характера си и да може да е добър партньор, добър човек, а от друга страна трябва да си намери човек с най-малко 98% съвместимост, за да може всичко да е наред... В противен случай.. Не, благодаря! Нагледал съм се на драми и простотии, истерии, сватби, разводи, кредити и простотии.. Все един и същ тъп филм, в който са се вкарали всички, защото са прости и са влезли в капана на живота. Човек плаща цена и когато има неподходящ партньор и когато няма никакъв, но цената, когато няма е хиляди пъти по-малка! Недай си боже ако създаде деца от неподходящ партньор, тогава и децата му плащат цената на простотията му

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2da5c43cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Вземи някой урок по правопис.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 743f05cf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В тебе проблем не виждам при него нешо не е както трябва. Наистина трябва да почнете да излизате по често. Може приятеля ти да има депресия както си го описала на това ми прилича

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 17249f5188
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Думата "бой" е достатъчна, за да го напуснеш. Никога не ми се е случвало приятел/гадже да ме удари.
Всички останало, дори и да беше хубаво, е без значение, щом си позволява да те бие, а и останалото не е както трябва.
Напусни го, преди да те е пребил.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f05ca0c02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо, ако имаш предвид "бой" и го казваш така спокойно, в ред ли си? Второ, на 19 нито работиш, нито учиш, дори не излизаш да харчиш и да живееш. Паразитираш. Аз да съм изобщо няма да си хващам такова гадже. Човекът се изневеря, щото работи, а ти само внимание чакаш? !
Защо си тръгнала с него на фитнес? Не можеш ли с приятелки или другаде? Най-лошо е да тренират двойка заедно или аз като тренирам да ми се навлиза в личното пространство, като че ли отиваш да му светиш. Отиди някъде, където треньорът ще те учи и не води гаджето си. Изобщо четеш ли, някакви документални филми гледаш ли? Наистина както преди мен казаха скучен човек, какво ще си кажа с някой, който е мързелив и обсебващ. Нямаш място с него. Нямаш ли желание работа да подхванеш? И защо искаш да му вземеш хобитата и да влезеш в личното му пространство?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8e893d5674
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие на 19 сте като на 49 с 20 години брак. Гледай си живота и не се събирай да живееш с някакви мухъли от малка.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6d7985f598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Той те бие. Какво повече очакваш от него? И вземи да учиш нещо, за да имаш професия.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5f17355f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Питаш, "кой е в грешка спред вас". Разбира се, че цялата грешка е в теб и само в теб. Както казва 1 защо ти не работиш. Нямаш интереси, никакви хобита, нито работиш, но знаеш да плямпаш повече от целия град. Аз ако съм на негово място ще те изгоня веднага. Ти за нищо не ставаш освен да мърмориш глупости. Даже се чудя на него защо още те държи при себе си. Ритник и навън завинаги. Без теб той ще е по-щастлив.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b169691dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Като търсиш внимание излез навън. Имаш скучен мъж у дома, които прекарва времето си близо до теб. Или предпочиташ някой, които да се прибира късно нощем и да не знаеш къде е бил? За много хора това е мечта. Да седят вкъщи, да работят от вкъщи и да прекарват времето си вкъщи. Разбира се не 24/7, но доста голяма част от времето си. На мъжете им омръзна да се занимават с жени, да ходят на лов за жени или да им носят храна. Някои оттях са се отказали и от това да се възпроизвеждат, други от това само да работят и да дават цялата си заплата на някакви девойки, които днес са тук - утре ги няма. Омръзна им. Не им се играе тази игра на котка и мишка и разбират, че няма по-хубаво да си сам.

Мъжете могат да са сами - няма проблеми с това.
Жените НЕ могат да са сами - те имат нужда от мъж.

Дали за секс, дали за пари и сигурност, дали за каквато и да е прищявка. Не зная защо все жените казват : Заслужавам някой, които ще ме третира, както заслужавам. Първо с какво сте заслужили, каквто и да е било? Второ... наистина ли го заслужавате? Не мисля.

Зарежи го. Кажи му каквато и да е причина и го остави. То е ясно, че 21 век никои нормален не се жени... още повече за жена, още повече българка.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e0e817dab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ох много позната история. Една моя приятелка е в същата ситуация, казвам и да го зареже и тя не ме слуша. Зарежи го. Щом не иска да ти обръща внимание не си заслужава. На 19 си има много риби в морето. Намери си работа, фокусирай се върху себе си. Прав е че трябва да си намериш работа и занимание, но не всичко в една връзка се върти около да вършиш домакинската работа. Не си заслужава да си с него. Съдейки по приятелите ми които имат подобни проблеми като твоя, ако останеш нещата ще се влошат.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a8b6be383d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Като прочетох че си на 19 и ми стана лошо... Все едно говореше 40 г жена с 5 деца(не че е лошо).

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d6c35f3ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Е всичко беше някак нормално, но като спомена "бой" и се чудя какво правиш при този човек все още? Тръгни си. Това е единствения адекватен съвет.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 79bab058f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ела при мен, аз ще ти обръщам внимание :)

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6ad7f69f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Уча, то това е проблема с работата общо взето... Трудно взаимстват!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4b6ba212ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не бъди с човек, който не познава истинската любов и иска само една робиня! Не слушай какво ти говори и си намери добро момче, с което да си помагате!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6ad7f69f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката:
Уча си...но може би съм най-съгласна с мнението на номер 6,трябва в този живот да градиш себе си повече и да не се хвърляш толкова във връзките. Поне съм била до сега с идеята, че връзката и отношенията между двама души е едно от най-важните неща и трябва да се хвърляш с каквото можеш, но като се тръгне от уважение и внимание. Смятала съм, че е по-добре да прекараме време заедно и да се получи нещо сериозно(не обсебващо) ами просто някакъв вид любов, приятелство. И точно за това се чудех дали не съм в грешка аз, мрънкайки за внимание... Понеже и си представям в първите години на една връзка, трябва да се доказваме и да си даваме любов, все пак следва именно работа, деца, по-сериозни грижи ще дойдат

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6ad7f69f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторката:
Благодаря ви много, ще обмисля всичко и май ще забравя за този живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker