Влюбвам се в нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в нея
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 812 пъти
Здравейте. На 23 години съм, бисексуална. Отдавна не ми се беше случвало и бях почти убедена, че няма да се повтори, но ето - влюбвам се в жена. За втори път. Ужасно съм объркана и притеснена, защото не искам да преживявам тази драма отново.
Нека ви разкажа малко повече. Преди около месец попаднах в компания на страхотни хора. Там срещнах и нея... Тя е просто прекрасна. Винаги, когато ме види ме прегръща. Усмихва ми се постоянно. Толкова е добра, мила и приветлива, забавна. Държи се така с всички. Наистина е уникален човек. Виждаме се, когато сме с компанията и аз не мога да спра да я гледам. Дори не я виждам по сексуален начин. Това, което толкова ме привлича у нея е лицето й, усмивката й, начинът по който гледа, гласа й, добротата й - изобщо енергията, която излъчва е толкова позитивна. Разтапя ме. Преди бих казала, че би било хубаво, ако се влюбя в жена, която ми е приятелка и имам физическа близост с нея. Сега, когато ми се случва, все още мисля така, но виждам и другата "страна на монетата". И тя е, че колкото и страхотно да е чувството да ме прегърне, толкова и боли. Страх ме е. Опитвам се да намеря нещо, което да ме отблъсне от нея, но не намирам - тя е чудесна и само се влюбвам още повече. Не искам да страдам отново. Тя е против различните сексуални ориентации. Не мрази хората, които ги имат, но и не подкрепя това. Няма смисъл да й казвам за чувствата ми, защото въпреки, че знам, че няма да е груба с мен, ще се отдръпне. А и няма защо да го правя - аз не искам връзка с жена. Мечтая за стабилно семейство с мъж. Но момента е такъв, че се влюбвам в нея. И съм объркана. Моля ви за полезни думи. Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: ff372fbe79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Признай й. Очевидно имаш чувства, а каква проекция имаш за живота си занапред я зарежи. Живей тук и сега, в настоящето.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: de458837b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Зависи какво наистина плануваш да правиш занапред. Никога не казвай никога, но ако ако наистина си сигурна, че не искаш връзка с нея /или с жена/, това, което можеш да направиш е просто да не се виждате повече. С времето чувствата ще избледнеят.

Ако решиш друго обаче, не й го казвай веднага - първо се посближете, за да те опознае и тя като човек. И ти нея - повече.

С времето всичко се изяснява, не се притеснявай! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker